Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 14/05/2021)

At rejse og opdage nye steder giver os vinger til at drømme, tør, og lær. I en sådan enorm verden, det er næsten umuligt at se alt, det er heller ikke muligt at opleve og nyde ethvert sted i Europa. Med så mange spændende steder, du kan kun drømme om at opdage dem alle. Hvis du virkelig leder efter at nyde som en lokal og åben for nye stier, så har vi det 7 ekstraordinær fra den slagne vej destinationer for dig at opdage.

Fra Frankrig til Schweiz, 7 pletter med vild natur, rolige søer, og fortryllede slotte venter på at blive en del af dit fotoalbum over de mest mindeværdige ferier i Europa. Så, pak lys og vær forberedt på at kun medbringe minder og historier med dig, når du går ud på et nyt eventyr, og gå de mindre rejste stier.

 

1. Off The Beaten Path Destinationer: Occitanie, Frankrig

Afgrænset af Middelhavet og med bjergene i Pyrenæerne, regionen Southern Occitanie i Frankrig er fantastisk. Hjem til middelalderens fortby, vidunderlig Toulouse, strande, og vin, denne franske region er en fascinerende og forbløffende destination fra den slagne vej i Europa for at sætte højt på din spandliste.

Occitanie er meget forskellig fra den franske riviera og Paris, takket være det langsommere og drømmende tempo. Dermed, du kan tage dig tid til at udforske Cathar-landet og dets slotte, inklusive den imponerende Carcassonne. Hvis du elsker udendørs aktiviteter som vandreture eller rafting, så er Gorges du Tarn canyon og Cevennes National Park ideelle. Det Nationalpark er et UNESCO-biosfærereservat, og en af ​​de ti nationalparker i Frankrig.

Du kan gøre din base i den lyserøde og charmerende region hovedstad, Toulouse, eller den charmerende by Albi. Begge er vidunderlige til uden for den slagne vej Storbyferie i Frankrig og længere eventyr og Fransk ferie. Du kan nemt og komfortabelt nå Toulouse med togrejse fra Paris og Barcelona ca. 5 timer.

Lyon til Toulouse med tog

Paris til Toulouse med tog

Dejligt at Toulouse med tog

Bordeaux til Toulouse med tog

 

Occitanie, France Castle and its surroundings

 

2. Hallstatt, Østrig

Hallstatt landsby er en billed perfekt landsby, der ligger ved søen Hallstatt. Om foråret, efterår, eller vinter, det er et absolut paradis i enhver sæson af året, tilbyder masser af udendørs aktiviteter for de adrenalin entusiastiske rejsende. Eller tværtimod, hvis du drømmer om at køle ved søen med et glas vin eller på en bådtur rundt om søen, Hallstatt er den ideelle destination.

Dette malerisk sted gjort det til vores 7 væk fra den slagne vej destinationer i Europa liste takket være de mægtige huler, krystal blå sø, og Echern Valley med dens fantastisk udsigt og stier. For ikke at nævne, at det endnu er blevet opdaget af resten af ​​verden.

Hallstatt er 3 timer væk fra Wien med togrejse. Derfor, hvis du ønsker en uforglemmelig ferie i Østrigs betagende landskaber, og vigtigst væk fra skarer, så er Hallstatt det perfekte sted uden for den slagne vej.

München til Hallstatt med Tog

Innsbruck til Hallstatt med tog

Passau til Hallstatt med tog

Rosenheim til Hallstatt med Tog

 

Man sitting next to Hallstatt, Austria lake

 

3. Off The Beaten Path Destinationer: Haarlem, Holland

Mindre kendt end sine naboer Amsterdam og Rotterdam, Haarlem er den bedste fra den slagne by i Holland. Kun 18 minutter væk fra Amsterdam med tog, Haarlems charme vil fange dig i mindst en lang weekend.

Byens middelalderarv, livlig sjæl og vindmøller, skab en fantastisk atmosfære. Hvis du ønsker at opleve Holland som en sand hollandsk, gå derefter sine smalle gader, op til Grote Markt. Derefter, klatre op i en vindmølle, Adriaan-mølle, for en spektakulær udsigt over byen og floden.

En anden god måde at tilbringe din ferie i Haarlem på er at besøge de ældste bryggerier. Tilbage i 1620, der 100 bryggerier, og i dag kan du stadig smage nogle af de gamle opskrifter. Bedre, efter et besøg på et af de mange museer i byen, og der er flere museer i Haarlem end i nogen anden hollandsk by.

For at konkludere, dette udenfor allfarvej er en skjult perle i Europas smukkeste lande og et besøg værd!

Bremen til Amsterdam med Tog

Hannover til Amsterdam med Tog

Bielefeld til Amsterdam med Tog

Hamburg til Amsterdam med tog

 

Off the beaten path destinations in Haarlem The Netherlands

 

4. Orta-søen, Italien

De fleste turister rejser til Italien for at smage italienske køkken og nyd livets lidt overgivelse, som de lokale gør. Imidlertid, der er mere til Italien end at nippe til en glas vin med frisklavet pasta. Orta-søen i søenes distrikt er et fantastisk og romantisk sted. Skjult væk mellem bjergene, og adskilt fra den berømte Maggiore-sø ved Monte Mottarone, Lake Orta er værd at være din komplette tilbedelse, og tid til at opleve Italien fra alfarvej og det rolige liv i tempo.

Fra vandrestier, bådture, vin ved søen, og svømning, Orta-søen er en fantastisk italiensk perle, der er endnu opdaget af turister.

Orta-søen er en to-timers togtur fra Milano, og 5 timer fra Zürich gennem den naturskønne udsigt over Alperne.

Genova til Milan med Tog

Rom til Milano med tog

Bologna til Milano med tog

Firenze til Milano med tog

 

 

 

5. Off The Beaten Path Destinationer: Bøhmen, Tjekkiet

Bare et par timer væk fra det travle og travle Prag, et land med legender og naturskønne landskaber venter. Nationalparken i Bøhmen Schweiz, Den tjekkiske Svycarsko Nationalpark, er på grænsen til Tyskland. Pravcicka Brana, en spektakulær klippeformation, vandbæk, og mange vandrestier, er en kort togtur væk fra Decin, den nærmeste by.

En anden stor reserve i det fantastiske udendørs er Kladska Naturreservat. Der er en smuk sti til søen, og det er især fantastisk om efteråret. Men, hvis du foretrækker små byer og slotte, så vil du elske den nygotiske Hluboka Chateau.

Nürnberg til Prag med tog

München til Prag med tog

Berlin til Prag med tog

Wien til Prag med tog

 

Sunset and Clouds over Bohemia, Czech Republic

 

6. Antwerpen, Belgien

På en cykel eller fod, Antwerpen er spændende og levende. Den næststørste by i Belgien, Antwerpen er ganske overset af turister. Imidlertid, det er en forbløffende off the beaten path destination i Europa for en sjov weekend flugt.

Byen er opdelt i 3 områder: gammel by, syd, og havnen, som er hjem til forskellige kulturer og mennesker fra hele verden. Derfor, det er kulinarisk himmel, serverer alt hvad dit hjerte ønsker. Museer, Stort marked, katedraler, top-notch kreative modedesignere, er kun en times væk fra hovedstaden, med tog.

Så, hvis du har lyst til din helt egen diamant fra det travleste diamanthandelscenter, elsker chokolade, og shopping, dette uden for alfarvej er et must.

Bruxelles til Antwerpen med Tog

Amsterdam til Antwerpen med tog

Lille til Antwerpen med tog

Paris til Antwerpen med tog

 

Off the beaten path destinations in Europe

 

7. Off The Beaten Path Destinationer: Luzern, Schweiz

Den perfekte ramme for en romantisk flugt i Schweiz, Lucerne er storslået. Gå langs søen, ser på Mount Pilatus og Mount Titlis sneklædte toppe reflekteres i vandet, uden turister rundt, en schweizisk drøm.

Dejlig lucerne god base for dagsture til Alperne, og er endnu blevet opdaget af rejsende. Så du får en uvurderlig chance for at nyde det og udforske Schweiz væk fra den slagne vej. Gå Dragon stien og test din styrke i reb park, som begge er fremragende udendørs aktiviteter omkring Lucerne.

Beliggende ved foden af ​​Alperne i den schweizisk-tyske grænse, Lucerne er uforglemmelig fra den slagne destination i Europa. Lucerne er en skjult perle i det centrale Schweiz og er jkun en time med tog fra den schweiziske lufthavn.

Zürich til Lucerne med tog

Bern til Lucerne med tog

Genève til Lucerne med tog

Konstanz til Lucerne med tog

 

Woamn next to Lucerne Switzerland

 

For at konkludere, Europa er fuld af vidunder, legender, hemmeligheder, og natur uberørt af turister. Hvis du ønsker en ekstraordinær oplevelse og fornemmelse af de største lande i Europa. Imidlertid, hvis du ønsker at gå, som de lokale gør, så er du i en spektakulær tid på nogen af ​​de ovennævnte destinationer.

 

Her på Gem et tog, vi hjælper dig med at finde de billigste togbilletter til nogen af ​​de specielle destinationer på vores liste.

 

 

Ønsker du at integrere vores blogindlæg “7 Off the Beaten Path Destinations In Europe” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/off-beaten-path-destinations-europe/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)