Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 12/11/2021)

Er du en elsker af den store udendørs? Vi taler skove, søer, flora, og fauna. Vandring, cykling, og generel frisk luft godhed. Så opdager de fleste smukke nationalparker i Europa, og hvordan man kommer dertil med tog.

Glem folkemængderne, glemme strande, glemme byer og handle ind, og kommer til at slappe af i de bedste nationalparker I Europa.

Selvom besøger naturlig seværdigheder såsom skove kan være kompleks på en togrejse, der er ingen grund til at udelukke dem. Disse naturlige attraktioner tilbyder den perfekte kontrast til den travle byer, og med lidt research, du finder, at de er overraskende bekvemme at nå ved hjælp af Save A Train.

 

Nationalparker i Europa: Tyskland og Schweiz

Birds eye view of Saxon Switzerland which is part of National Parks in Europe

 

På trods af sin forvirrende navn, Saksiske Schweiz National Park er meget i Tyskland. Det er en enorm naturregion, der grænser op til det nordvestlige Tjekkiet. Det er landets eneste sten nationalpark, men det er også dækket af udestående skove. Mange leder til regionen for at vandre, men der er også en fascinerende historie at udforske, herunder Konigstein fæstning.

Sådan kommer man til saksiske Schweiz med tog:

Den nærmeste storby til parken er Dresden, der er let at nå med tog fra store dele af Tyskland. Derfra, S-Bahn forbindelse til Saxon Schweiz hver 30 minutter.

Mens du er i Tyskland, Vi foreslår, at du også besøge Sort skov. Måske Centraleuropa mest berømte skov, dette er ikke en til at gå glip af. Denne fantastiske bjergrige region i det sydvestlige Tyskland har det hele - tætte stedsegrønne skove, dramatisk bjerge, og maleriske landsbyer. Det er hjemsted for kukure dateres tilbage til 1700-tallet, og mange landsbyer føles uhyggeligt fast i en fjern tid. Det eventyrlige atmosfære egner sig perfekt til fuld eskapisme fra den virkelige verden, hvis det er det du leder efter!

Hvordan kommer man til The Black Forest med tog:

En af de bedste måder at erfaring Schwarzwald er med tog. Schwarzwald linje kører mellem Offenburg og Konstanz. Det tilbyder en utrolig udsigt over regionen og stop i flere byer langs vejen.

Offenburg til Konstanz Tog

Stuttgart til Offenburg Tog

Leipzig til Dresden Tog

Nürnberg til Stuttgart Tog

 

Belgien

Hallerbos Forest aka The Blue Forest

 

Hallerbos Skov, eller ”The Blue Forest”, er en fantastisk skov perfekt til lange naturskøn vandreture. De store tæpper af blåklokker, der dukker op midten af ​​april hvert år give den smukke skov sit navn. Der er også gigantiske Sequoia træer, der gør et besøg på denne smukke strækning af jord en foryngende oplevelse.

Bemærk, at det bedste tidspunkt at besøge Hallerbos at fange Bluebells er forskelligt hvert år og afhænger af vejret. Jo før temperaturen stiger, jo før blomsterne springer. Nu ville være et godt tidspunkt at gå, da det ser ud til at være blevet varmere lidt senere end midten af ​​april i år. Men det er et kapløb med tiden, da varmere vejr betyder også, at træerne får deres blade tilbage, fratage bluebells af sollys, hvilket gør dem vende grålig. Ingen god for din Instagram billeder!

Her er et tip:

Når honningurt sæson tilgange, hjemmesiden for Hallerbos indlæg daglige opdateringer (i løbet af ugen) om tilstanden af ​​bluebells. På den måde fotografer og andre besøgende vide, om det stadig er for tidligt at gå, eller om de skal skynde sig.

Sådan kommer man til Hallerbos Forest med tog:

Der er regelmæssig tog fra Bruxelles til Halle, der tager bare 16 minutter. Derfra, fange TEC bus nummer 114 at komme til skoven indgangen.

Klar til at få din natur på? Bestil derefter den billet til de store udendørs med hjælp fra Save A Train. Ingen skjulte gebyrer. Lige store rejse!

Bruxelles til Halle Tog

Antwerpen til Halle Tog

Brugge til Halle Tog

Gent til Halle Tog

 

Hardangervidda nationalpark, NORGE

Den største nationalpark i Norge er en udendørs-mands paradis. Den ekspansive plateau, en af ​​de største eroderede sletterne i Europa på 2,500 kvadrat miles, er dækket af scrubby heder og talrige søer, floder, og vandløb. Fuldstændigt over trægrænsen, du kan se i miles i hver retning, gør det til en stor hotspot til vandreture.

Hvis du er planlægning en lang trek, Sørg for at pakke en fiskestang: Vandet her vrimler med fisk. Fans af rensdyr vil opdage, at Hardangervidda er blandt de bedste nationalparker for dem, som dets besætninger er nogle af de største i verden. Der er ikke noget som at se tusindvis af rensdyr flytte i harmoni over sletterne; Det er et syn alle bør se på et tidspunkt i deres liv.

Når du er i Oslo, du mangler at komme til Hardangervidda med tog Du kan tage toget fra Oslo til Bo i Telemark. Derfra kan du fange “Haukeliekspressen” til Rauland. Du kan også tage Bergensbanen fra Oslo til en række steder, der er gode udgangspunkter for at udforske Hardangervidda - Flam til Myrdal, Finsk, Haugastol, Ustaoset, og Geilo.

Fra Bergen til Hardangervidda med tog, Bergensbanen stopper på en række steder, der er gode udgangspunkt for at udforske Hardangervidda - Myrdal, Finsk, Haugastol, Ustaoset, og Geilo. Du kan også tage toget til Voss og en bus fra Voss til Eidfjord.

 

 

Klar til at tilføje nogle af de bedste nationalparker i Europa til listen bucket? Lade Gem et tog hjælpe dig der hurtigt, og uden tilsat, skjulte omkostninger.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnational-parks-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)