Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 30/04/2021)

For dem der ikke bevidst allerede, Schwarzwald er en stor skovregion i det sydvestlige Tyskland. Mere specifikt, det er placeret i staten Baden-Wurttemberg og indtager en betydelig del af det.

i øvrigt, regionen er på grænsen til Frankrig og Schweiz, så det er tilgængeligt fra de lande, samt.

I denne artikel, Vi vil tale mere om, hvorfor det er et besøg værd. Mest vigtigt, vi vil fortælle dig, hvordan du nå Schwarzwald i Tyskland med tog.

 

Skønheden i regionen

Scenic landscape in South of Germany

Skønheden i regionen ligger i dens natur, men også nogle naturskønne byer og landsbyer. Med hensyn til naturen del, området er, godt, fyldt med skove. Den del er selvforklarende. Imidlertid, der er meget mere til det!

Schwarzwald, eller Schwarzwald, som det hedder på tysk, har mange steder med smuk panoramaudsigt. Det er også fyldt med fantastisk flod dale og solrige, smukke toppe af de mange bakker som du kan finde her.

Derudover, der er masser af destinationer, der kan være af interesse for mange mennesker. Du kan finde roen familie destinationer, par retreats, og ærefrygtindgydende landskaber til mere eventyrlystne mennesker.

Hvad mere, finder du hele regionen smukke og eventyrlige-lignende hele året rundt! Det er en kendsgerning, fordi det ser imponerende, når det er solrig, regnfuld, og når der er sne. Du kan se det tydeligt i de fleste billeder af området.

Offenburg til Konstanz Tog

Stuttgart til Offenburg Tog

Leipzig til Dresden Tog

Nürnberg til Stuttgart Tog

 

Sådan Nå Schwarzwald med tog

Nå Schwarzwald med tog er noget, du kan gøre på mange måder. Det er mest på grund af placeringen af ​​regionen, og det faktum, at træne rejse gennem Tyskland er fantastisk.

 

 

Imidlertid, det er ikke alt. Du kan nå de mange destinationer i regionen fra næsten alle dele af Europa. Det er især tilfældet for store byer i lande som Frankrig, Schweiz, Østrig, Belgien, Italien, og mange flere.

Som for Tyskland, togrejser er nemt som én virksomhed - Deutsche Bahn fungerer det. Forskellige ICE-tog, EuroCity, Bynat, Intercity, og TGV linjer kan tage dig til de mange områder i regionen. Du kan ride et tog til Karlsruhe, Baden-Baden, Freiburg, og Offenburg. Disse tog kører fra alle de store tyske byer, så besøger Schwarzwald med tog vil være en leg.

Uanset hvad du beslutter dig for at gøre, du vil ikke gå galt, fordi du besøger Schwarzwald kan være en magisk erfaring. Vi siger dette mest fordi du kan bruge naturskønne tog og krydse hele regionen. Du vil opleve de smukke ting Schwarzwald har at tilbyde. Schwarzwald naturskønne linje opererer på ruten Offenburg-Konstanz.

Offenburg til Freiburg Tog

Stuttgart til Freiburg Tog

Leipzig til Freiburg Tog

Nürnberg til Freiburg Tog

 

Besøg Schwarzwald Med tog, når du vil!

The Black Forest from above

Som du kan se, skønheden i regionen og bekvemmelighed togrejser gøre denne tur en vidunderlig oplevelse. Vi sætter stor råde dig til at besøge de mest magiske område af Tyskland mindst én gang i dit liv! Imidlertid, den tur skal være lang nok for dig til at se alt, hvad der Schwarzwald har at byde på!

 

Når du beslutter at tage os op på dette tilbud, du er velkommen til Kontakt Gem A Train. Vi kan hjælpe dig besøge Schwarzwald med tog og få en uforglemmelig oplevelse.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fblack-forest-by-train%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)