Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 30/04/2021)

Voor degenen die niet al op de hoogte, Het Zwarte Woud is een uitgestrekte beboste regio in het zuidwesten van Duitsland. Specifieker, het is in de stand van Baden-Württemberg en neemt een aanzienlijk deel daarvan.

Bovendien, het gebied is op de grens met Frankrijk en Zwitserland, dus het is toegankelijk vanuit die landen alsook.

In dit artikel, we meer te praten over de reden waarom het is zeker een bezoek waard. belangrijker, we zullen u vertellen hoe u het Zwarte Woud te bereiken in Duitsland met de trein.

 

De schoonheid van de regio

Scenic landscape in South of Germany

De schoonheid van het gebied ligt in de aard, maar ook een aantal pittoreske steden en dorpen. Wat betreft de aard deel, het gebied, goed, vol bossen. Dat deel spreekt voor zich. Echter, er is veel meer aan de hand!

Het Zwarte Woud, of Schwarzwald zoals dat heet in het Duits, heeft vele locaties met een prachtig panoramisch uitzicht. Het is ook gevuld met prachtige rivier valleien en zonnig, prachtige pieken van de vele heuvels die u hier kunt vinden.

aanvullend, er zijn tal van bestemmingen die van belang zijn voor veel mensen kan zijn. U kunt rustig familie te vinden bestemmingen, paar retraites, en ontzagwekkende landschappen voor de meer avontuurlijke mensen.

Wat nog meer, u zult de hele regio prachtige en sprookjesachtige het hele jaar door vinden! Dat is een feit, want het ziet er indrukwekkend wanneer het zonnig, regenachtig, en als er sneeuw. Dat zie je duidelijk in de meeste foto's van de omgeving.

Offenburg naar Konstanz Treinen

Stuttgart naar Offenburg Treinen

Leipzig naar Dresden Treinen

Neurenberg naar Stuttgart Treinen

 

Hoe naar het Zwarte Woud bereiken met de trein

Het bereiken van het Zwarte Woud met de trein is iets dat je kunt doen op vele manieren. Dat is vooral vanwege de ligging van de regio en het feit dat de trein reis door Duitsland is fantastisch.

 

 

Echter, dat is niet alles. U kunt de vele bestemmingen in de regio te bereiken vanuit bijna alle delen van Europa. Dat is vooral het geval voor grote steden in landen als Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, België, Italië, en nog veel meer.

Zoals voor Duitsland, reizen per trein is gemakkelijk gemaakt als één bedrijf - Deutsche Bahn actief is. Diverse ICE-treinen, EuroCity, StadNacht, interlokaal, en TGV-lijnen kunt u naar de vele gebieden in de regio. U kunt een trein naar Karlsruhe rijden, Baden-Baden, Freiburg, en Offenburg. Deze treinen gaan van alle grote Duitse steden, dus een bezoek aan het Zwarte Woud met de trein zal een briesje.

Wat je ook besluit te doen, u zult niet fout gaan, omdat een bezoek aan het Zwarte Woud kan een magische ervaring. We zeggen dit vooral omdat je het kunt gebruiken landschappelijke trein en doorkruisen de hele regio. U zult de mooiste dingen het Zwarte Woud te bieden heeft. Het Zwarte Woud schilderachtige lijn werkt op de route Offenburg-Konstanz.

Treinen van Offenburg naar Freiburg

Treinen van Stuttgart naar Freiburg

Treinen van Leipzig naar Freiburg

Treinen van Neurenberg naar Freiburg

 

Bezoek het Zwarte Woud met de trein wanneer u maar wilt!

The Black Forest from above

Zoals je kunt zien, de schoonheid van de regio en het gemak van het reizen per trein maken deze reis een geweldige ervaring. We raden sterk raden u aan de meest magische van Duitsland ten minste een keer te bezoeken in je leven! Echter, die reis moet lang genoeg zijn voor u om alles wat het Zwarte Woud te bieden heeft!

 

Wanneer u besluit om ons te nemen op deze aanbieding, voel je vrij om Neem contact op met Save A Train. Wij kunnen u helpen het Zwarte Woud te bezoeken met de trein en krijg een onvergetelijke ervaring.

 

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, U kunt kiezen tussen onze foto's en tekst en gewoon geef ons krediet met een link naar deze blogpost, of u klikt hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fblack-forest-by-train%2F%3Flang%3Dnl– (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)