Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 25/01/2021)

Europa is een ongelooflijke continent onderzoeken! Met zo veel dingen te zien, doen en te ontdekken, het is de perfecte plek om te plannen eindeloze, Europa ondervindt met de trein.

 

EUROPA ERVARINGEN MET DE TREIN – EERSTE STOP, LONDEN:

Een ander Europa ervaringen met de trein moet beginnen in Londen! Er wordt gezegd dat “Een slechte dag in Londen is nog altijd beter dan een goede dag ergens anders.” Zo, laten we daar beginnen! Een absolute must is de Harry Potter-tour van Warner Bros. Studio zelfs als je niet een super-fan. De technologie, modellen en behind-the-scenes zijn gewoon geweldig en het bekijken waard. Op deze betoverende 6 uur durende tocht, zie originele sets zoals Platform 9 ¾ en de Wegisweg; zie de Hogwarts Express stoomtrein; rit een bezemsteel als de cast, en ontdek het achter de schermen geheimen van de films on-screen tovenarij. Dit Harry Potter studio Londen tour omvat round-trip coach vervoer- en toegangskaarten Lees meer over London Harry Potter Tour van Warner Bros. Studio met Toelating hier.

Amsterdam naar Londen Treinen

Rotterdam naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

 

PARIJS: ZEG JA’ Aan een kunstenaar het schilderen van uw PORTRET

paris art - Europe experiences by train

Uw aanstaande Europe ervaringen met de trein moet naar Parijs. In Picasso's tijd, Montmartre was een Boheemse Paradijs gevuld met voornamelijk het drinken van gaten en een heuveltop windmolen omgezet in een raffish dance hall. Vandaag, de Place du Tertre in de schaduw van de Sacre Coeur is vol van kunstenaars die gemakkelijk uw gelijkenis zal vangen. Nadien, bezoek s werelds meest beroemde studio,, de boot Lavoire, Picasso schilderde en Braque, Juan Gri, en Modigliani ooit woonde.

Dijon naar Parijs Treinen

Reims naar Parijs Treinen

Lille naar Parijs Treinen

Tours naar Parijs Treinen

 

Klim de ladder VAN UW Europa ervaart met de trein met de magische MONTJUIC:

montjuic - Europe experiences by train

 

nadat uw treinreis van Parijs, uw volgende Europa Ervaringen met de trein moet Barcelona. Nu, voordat we aan de slag laten we oefenen hoe dit vaak mispronounced stad zeggen. Veel Engels sprekers proberen te klinken ‘meer Spaans‘ door het uitspreken van de ‘c’ in Barcelona als een ‘th’ en gezegde ‘Bar-the-Lona’. Maar in het Catalaans (de taal van Catalonië, waar Barcelona is gevonden), de ‘c’ wordt uitgesproken als ‘s’ – dus 'Bar-up canvas’ is de juiste uitspraak.

Nu we dat uit de weg, laten we praten berg Montjuïc. Dit is de perfecte plek voor een groene wandeling met prachtig uitzicht. Zorg ervoor dat je je wandelschoenen hebt (of hardlopen als u liever) schoenen aan, als het vereist wel een beetje van informatieverzameling om er op te staan, maar dit betekent dat het minder bevolkt door andere toeristen. Afgezien van de natuurlijke omgeving en spectaculaire uitzichten, u zult gebouwen uit het vinden 1992 Olympische Spelen, inclusief de Palau Sant Jordi en de telecommunicatie-toren is ontworpen door Santiago Calatrava.

 

PRAAG: Wandel langs EEN MIDDELEEUWSE brug bij zonsondergang

prague kanaal - Europa ondervindt met de trein

Praag staat bekend als het hart van Europa. Dit mooie en een beetje mysterieus de stad is een must-see op uw Ervaringen Europa met de Trein reis. De 14e eeuwse Karelsbrug kruist de rivier de Moldau met de enorme grootste deel van de 1000-jaar oude kasteel opdoemen achter de rug. Leuk weetje; Tot 1841, het was de enige manier om de rivier oversteken van de oude binnenstad!

offer uitzicht sprookjesachtige, de autovrije gotische stenen brug is bekleed met 30 standbeelden van heiligen en best bezochte vroeg in de avond, wanneer de zon ondergaat. als je er met je partner, dit zorgt voor een heel romantisch omgeving.

Frankfurt naar Praag Treinen

München naar Praag Treinen

Berlijn naar Praag Treinen

Wenen naar Praag Treinen

 

VENETIË: Krijgen op een gondel!

gondel in Venetië - Europa ondervindt met de trein

Dit kan cheesy lijken, maar als je naar Venetië, rijden op een gondel door de stad is echt een must. Naast het feit dat leuk en romantisch, het is ook de beste manier om de stad te zien! De dag moet uit een einde door een bezoek aan de stijlvolle Harry's Bar voor een verfrissend Bellini. Dit is witte perzik sap en prosecco, waar de cocktail werd uitgevonden door de oprichter van de bar.

Milaan naar Venetië Treinen

Florence naar Venetië Treinen

Bologna naar Venetië Treinen

Rome naar Venetië Treinen

 

Onze ervaringen Azië en Europa met de trein de UNIEK ISTANBUL

 

Istanbul is beroemd om de Blauwe Moskee. Hoewel we raden dit, we zouden ook graag uw aandacht vestigen Istanbul ligt aan de rand van Europa ervaringen met de trein, als zijn dichter naar Azië dan in Europa.

Istanbul is niet alleen fascinerend bovengronds, maar ook ondergronds met de Basilicacisterne (de Basiliek). Deze uitstekende stuk Byzantijnse techniek is een adembenemend ondergrondse waterreservoir, een keer brengen drinkwater met aquaducten van de huidige Bulgarije naar Istanbul. Denk warm licht, en het geluid van soft druipend water in combinatie met klassieke muziek op de achtergrond. Betreed de loopbruggen en kijken naar de vissen zwemmen tussen de 336 zuilen die het plafond ondersteunen.

 

Ga naar SaveAtrain.com om uw volgende trein avontuur boeken in 3 notulen, bij de goedkoopste treinticket tarieven.

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-experiences-by-train%2F%3Flang%3Dnl– (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)