Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 25/01/2021)

Europa är en otrolig kontinent till utforska! Med så många saker att se, göra och upptäcka, Det är det perfekta stället att planera oändliga, Europa upplever med tåg.

 

EUROPA upplevelser genom TÅG – FÖRSTA STOPP, LONDON:

Ett annat Europa erfarenheter med tåg ska börja i london! Det sägs att “En dålig dag i London är fortfarande bättre än en bra dag någon annanstans.” Så, låt oss börja där! Ett absolut måste är Harry Potter-turné om Warner Bros. Studio även om du inte är en super-fan. De teknologi, modeller och bakom-kulisserna är bara fantastisk och väl värt att se. På denna trollbindande 6 timmars resa, se original uppsättningar såsom Platform 9 ¾ och Diagongränden; se Hogwarts Express ånglok; rida en kvast som gjutna, och avslöja bakom kulisserna hemligheter filmerna på skärmen trolldom. Denna Harry Potter studio London turné inkluderar tur och retur coach transport och entrébiljetter Läs mer om London Harry Potter Tour of Warner Bros. Studio med Antagning här.

Amsterdam till London Tåg

Rotterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

PARIS: Säg ja’ TILL EN KONSTNÄR som målar din porträtt

paris art - Europe experiences by train

Dina kommande Europa erfarenheter med tåg bör vara att Paris. I Picassos tid, Montmartre var en bohemisk paradis fylld med huvudsakligen dricka hål och en kulle väderkvarn förvandlats till en raffish dance hall. I dag, Place du Tertre i skuggan av Sacre Coeur är full av artister som lätt kommer att fånga din likhet. efteråt, besöka världens mest kända konst studio, båten Lavoire, där Picasso målade och Braque, Juan Gri, och Modigliani bodde en gång.

Dijon till Paris Tåg

Reims till Paris Tåg

Lille till Paris Tåg

Turer till Paris Tåg

 

Klättrar upp för stegen AV DINA EUROPA upplevelser genom träna med MAGICAL Montjuic:

montjuic - Europe experiences by train

 

efter tågresa från Paris, din nästa Europa Erfarenheter med tåg bör Barcelona. Nu, innan vi kommer igång låt oss öva hur man säger det ofta mispronounced stad. Många engelsktalande försöka låta ‘mer spanska‘ genom att uttala den ’c’ i Barcelona som en ’th’ och säger 'Bar-the-lona'. Men på katalanska (språket i Katalonien, var Barcelona är hittad), den ’c’ uttalas som ett ’s’ – så 'Bar-duk’ är det korrekta uttalet.

Nu när vi har det ut vägen, låt oss tala Montjuïc berg. Detta är den perfekta platsen för en lummig promenad med vackra vyer. Se till att du har din vandring (eller köra om du föredrar) skor på, eftersom det tar lite legwork att få upp, men det betyder att det är mindre trångt av andra turister. Bortsett från den naturliga omgivningen och spektakulära vyer, hittar du byggnader från 1992 olympiska spelen, inklusive Palau Sant Jordi och telekommunikationstornet designat av Santiago Calatrava.

 

PRAG: Promenad längs en MEDELTIDA Bridge i solnedgången

prague kanal - Europa upplever med tåg

Prag är känd som Europas hjärta. Denna vackra och något mystiskt staden är ett måste-se på ditt Europa Erfarenheter av Tåg resa. Den 14: e århundradet Karlsbron korsar floden Moldau med den massiva delen av 1000-åriga slott hotande bakom den. Rolig fakta; Fram tills 1841, det var det enda sättet att korsa floden från Gamla stan!

Erbjudande vyer sago, fotgängare endast gotiska stenbro kantas 30 statyer av helgon och bästa besökte tidigt på kvällen när solen går. Om du är där med din significant other, Detta leder till en väldigt romantiskt miljö.

Frankfurt till Prag Tåg

München till Prag Tåg

Berlin till Prag Tåg

Wien till Prag Tåg

 

VENEDIG: FÅ på en gondol!

gondol i Venedig - Europa upplever med tåg

Detta kan tyckas cheesy, men när du går till Venedig, rida en gondol genom staden verkligen är ett måste. Förutom att vara roligt och romantiska, det är också det bästa sättet att se staden! Dagen ska sluta upp genom att besöka den eleganta Harrys Bar för en uppfriskande Bellini. Detta är vit persika juice och prosecco, där cocktail uppfanns av stapeln grundare.

Milan till Venedig Tåg

Florens till Venedig Tåg

Bologna till Venedig Tåg

Rom till Venedig Tåg

 

Våra Asien och Europa erfarenheter med tåg är det unika ISTANBUL

 

Istanbul är känt för Blå moskén. Även om vi rekommenderar detta, vi vill också fästa er uppmärksamhet Istanbul ligger i utkanten av Europas upplevelser med tåg, som dess närmare till Asien än i Europa.

Istanbul är inte bara fascinerande ovan jord, men också underjordiska med basilika Cistern (basilikan). Denna utsökta stycke bysantinska teknik är en hisnande jordisk cistern, en gång föra dricksvatten med akvedukter från nuvarande Bulgarien till Istanbul. Tänk varmt ljus, och ljudet av mjukt droppande vatten i kombination med klassisk musik spelar i bakgrunden. Trampa gångbanor och titta på fisken simma mellan 336 kolumner som stöder taket.

 

Gå till SaveATrain.com för att boka ditt nästa tågäventyr i 3 minuter, vid billigaste tåg biljettpriser.

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-experiences-by-train%2F%3Flang%3Dsv– (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)