Läsningstid: 6 minuter
(Senast uppdaterad: 01/01/2020)

Den Europeiska kontinenten är en fullt av rik historia, anmärkningsvärda historier, äventyr, och ibland ett mysterium. Varje kontinent har sin egen uppsättning av mystifierande platser. i alla fall, det verkar som Europa har några av de mest fantastiska och mystiska platser i världen. Mysteriet alltid har en vädjan till äventyrliga resenärer. Därför, det kommer inte som någon överraskning varför den mer vågade resenärer gör det sitt mål att besöka dessa platser. Rädda ett tåg har satt ihop en lista över de fem mest mystiska platser i Europa som säkert kommer att förvåna och imponera på även den mest rutinerade av resenärer.

 

1. Mest Mystiska Platser I Nederländerna – Giethoorn

Den första plats som vi kan rekommendera är mystisk i den meningen att den är helt unik. Det är beläget i Nederländerna och är förmodligen en av de mest trevliga platser som du kan besöka. Giethoorn är en by som är som ingen annan. Många anser det som en perfekt tillflyktsort från det moderna livet. Det har inga vägar och knappast några människor som lever i det. Faktiskt, det är för slags avskurna från resten av Nederländerna.

Att spendera tid i Giethoorn kommer att få dig att känna som om du har kvar den moderna världen och dess bekymmer helt. Tiden kommer att flyga förbi, och du kommer att känna sig helt sorglös. Så långt som till utseendet och känslan av byn gå, det första du kommer att märka är hur liten den är. Du kommer också att märka att det finns mycket få vägar att ta. Faktiskt, det kommer att bli fler kanaler och båtturer tillgängliga än vägar att vandra. Hus i byn kommer att ge dig en gammaldags atmosfär.

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

2. Eisriesenwelts isgrottor

Om du någonsin befinner dig i Österrike, du måste planera in ett besök till en av de största naturliga underverk som finns. Eisriesenwelt är en av de största isen grottor som finns i världen. Faktiskt, när man översätter till engelska, det innebär Värld av Jättar. Att kliva in i denna fantastiska grotta kommer att få dig att känna som om du är på en utomjordisk film. Det finns flera saker som är häpnadsväckande om Eisriesenwelt.

för det första, storleken av ice cave själv kommer att lämna dig i vördnad. Att gå igenom det kan ta ungefär en och en halv timme att slutföra. För det andra, det inre av grottan kommer att lämna dig kyligt och imponerad. De många isen siffror, isskulpturer, och isen väggar är ganska imponerande och lämna många förlorade för ord. Några av dessa massiva isformationer som är längre än 20 meter! I den mörka grottan, isen upplyst av magnesium lampor “komma till liv.” Eftersom ljuset går genom ljus och dansar i bakgrunden, den känsla av naturliga mysterium kommer definitivt hit du. Sammanfattningsvis, någon nära Werfen, Österrike måste ta sig tid att besöka Eisriesenwelt.

Salzburg till Werfen Tåg

München för att Werfen Tåg

Innsbruck till Werfen Tåg

Wien för att Werfen Tåg

Werfen Is one the list of Most Mysterious Places in Europe

 

3. Mest Mystiska Platser Att Besöka I Italien – Capuchin-Katakomberna Palermo

De Capuchin-Katakomberna Palermo kan skicka en rysning längs ryggraden. För spänningen asylsökande att njuta av den känsla av skräck och vördnad, katakomberna är en utmärkt plats att besöka. Dessa katakomber är höljd av sjuklighet och mystik till den vardagliga människan. Allt som krävs är ett besök för att hitta dig själv utgör en del stora frågor liv.

Historien bakom Capuchin-Katakomberna är ganska fascinerande. Det är den sista viloplatsen för resterna av tusentals människor från alla samhällsskikt. Majoriteten i katakomberna är munkar och rika i tiden. i alla fall, det finns några gemensamma folk där också. Katakomb sträcker sig under ett kloster och en intilliggande kyrka. Gå genom korridorerna i katakomberna, du kommer att se ungefär 8000 mumifierade kroppar. Några av dessa är ganska gammal, även med anor tillbaka till 1600-talet. De organ som är balsamerade och väl bevarade. Sammanfattningsvis, så skrämmande som det verkar katakomberna, de är en populärt turistmål och är värt ett besök för dem som kan ta det.

Marsala, Palermo Tåg

Bagheria till Palermos Tåg

Catania till Palermo Tåg

Trapani och Palermo Tåg

 

4. Chateau de Brissac

De Chateau de Brissac ligger i den södra delen av Angers, en stad i Loire-Dalen. Det är den högsta slott i hela Frankrike. Denna vackra franska slottet byggdes i den 15: e talet och har stått emot tidens tand. Innan dess renovering av Hertigen av Brissac, det var en slottet som dateras tillbaka till 11-talet. i alla fall, Hertigen rekonstruerade det i en grand Renässans stil slott.

Chateau de Brissac kan tyckas som en vanlig Chateau vid första. i alla fall, bakom den vardagliga fasad, det är en mystisk legend som driver många att besöka det. Många spökhistorier är förknippade med trädgård och chateau själv. De mest populära är legenden om den Gröna Damen. Enligt legenden blev hon mördad i slottet någon gång i mitten av 15: e århundradet. Dame Verte, eller så har hon blivit populära, den Gröna Damen, sägs att allemansrätten slottet fortfarande. Många säger att de har upptäckt en kvinna i en grön klänning promenader genom trädgården eller stående ovanpå torn. De nuvarande invånarna säger att de har blivit vana vid att hennes, men många turister har varit rädd. Bortsett från att se hennes, många säger att du kan höra hennes stön i hela slottet i de tidiga timmarna av morgonen.

Paris till Le Mans Tåg

Nantes till Paris Tåg

Paris till Rennes Tåg

Rouen till Paris Tåg

Chateau De Brissac is among the Most Mysterious Places in Europe

 

5. Mest Mystiska Platser Att Besöka I Belgien – Dinant

Dinant är en annan liten stad som väcker en känsla av mystik att besökare. Staden ligger i provinsen Namur i Belgien. Det är det perfekta stället att gå till om du planerar en weekend getaway från storstadslivet. Kombinationen av staden liv och det omgivande landskapet är hisnande. Bergen i bakgrunden av staden i kombination med floden Meuse som rinner genom staden är tillräckligt för att ge vem som helst att sparka tillbaka och koppla av. Det har tagit till våra hjärtan av många besökare och kommer att få dig att känna som om du är i en annan värld.

Bryssel för att Dinant Tåg

Antwerpen till Dinant Tåg

Gent till Dinant Tåg

Liege till Dinant Tåg

Dinant Belgium

 

Är du redo att se de många mystiska platser som erbjuder Europa? Börja med dessa fem mest mystiska platser och se var vägen går. Se till att planera din semester och Boka Tåg Biljetter i tid med Save A Train!

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “5 Mest mystiska platser i Europa” på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-mysterious-places-europe%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)