Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 01/01/2020)

Euroopan mantereella on yksi täynnä rikas historia, merkillistä tarinoita, seikkailuja, ja joskus mysteeri. Jokaisella mantereella on omat hämmentäviä paikkoja. kuitenkin, näyttää siltä, että Euroopassa on joitakin hämmästyttävä ja salaperäinen paikoista maailmassa. Mysteeri on aina vetoomus jännitystä matkailijoille. Siksi, se tulee kuin ole yllätys miksi rohkeampia matkustajat tekevät, se on heidän päämääränsä vierailla näissä paikoissa. Tallenna juna on koonnut listan viisi kaikkein salaperäinen paikoista Euroopassa, jotka ovat varmasti hämmästyttää ja yllättää jopa kaikkein maustetaan matkailijoille.

 

1. Kaikkein Salaperäinen Paikoista Alankomaissa – Giethoorn

Ensinnäkin voimme suositella on salaperäinen siinä mielessä, että se on melko ainutlaatuinen. Se sijaitsee Alankomaissa, ja on hyvin mahdollisesti yksi kaikkein miellyttävä paikkoja voit vierailla. Giethoorn on kylä, joka on kuin mitään muuta. Monet pitävät sitä ihanteellinen pakopaikka moderni elämä. Se ei ole teitä, ja tuskin kaikki ihmiset elävät sitä. Itse asiassa, se on tavallaan leikattu pois muusta Alankomaat.

Viettää aikaa Giethoorn tekee sinusta tuntuu, kuin jos olet jättänyt modernin maailman ja sen murheet kokonaan. Aika lentää, ja voit tuntea täysin huoleton. Sikäli kuin näyttää ja tuntuu kylän mennä, ensimmäinen asia, jonka huomaat on, kuinka pieni se on. Huomaat myös, että on olemassa hyvin harvat tiet vie. Itse asiassa, siellä on paljon enemmän kanavia ja veneretkiä saatavilla kuin tiet trek. Talot kylässä antaa sinulle vanhan maailman tunnelma.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

2. Eisriesenwelt Jään Luolissa

Sinun pitäisi koskaan löytää itsesi Itävallassa, sinun täytyy suunnitella vierailun yksi suurimmista luonnon ihmeitä, jotka ovat olemassa. Eisriesenwelt on yksi suurimmista jään luolissa, jotka ovat olemassa maailmassa. Itse asiassa, kun käännetty englanti, se tarkoittaa Maailman Jättiläiset. Astumassa tämän fantastinen luola tekee sinusta tuntuu, kuin jos olet asetettu avaruusolento elokuva. On olemassa useita asioita että ovat hämmästyttäviä noin Eisriesenwelt.

Ensinnäkin, suuri koko ice cave itse jättää sinut kunnioitusta. Menossa läpi, se voi kestää noin tunnin ja puoli loppuun. toiseksi, sisätilojen luola jättää sinut kylmä ja vaikuttunut. Lukuisat jään lukuja, jääveistoksia, ja jään seinät ovat varsin vaikuttava ja jättää monet menettänyt sanoja. Jotkut näistä massiivinen jään muodostelmia ovat pidempiä kuin 20 metriä! Pimeässä luolassa, jään valaistu magnesiumia lamput “tule elossa.” Koska valo kulkee valon ja tanssii taustalla, tunne luonnon mysteeri varmasti lyödä sinua. Tiivistettynä, ketään lähellä Werfen, Itävalta tarvitsee ottaa aikaa käydä Eisriesenwelt.

Salzburgin Werfen Junat

München Werfen Junat

Innsbruck-Werfen Junat

Wien Werfen Junat

Werfen Is one the list of Most Mysterious Places in Europe

 

3. Salaperäinen Paikkoja Vierailla Italiassa – Capuchin Katakombit Palermo

The Capuchin Katakombit Palermo voi lähettää väristyksiä alas selkärankaa. Jännitystä hakevien, jotka nauttia tunne kauhua ja kunnioitusta, katakombit ovat erinomainen paikka vierailla. Nämä katakombit ovat peitossa sairastuvuutta ja mysteeri arjen mies. Kaikki se kestää on yksi vierailun löytää itsesi poseeraa isoja elämän kysymyksiä.

Tarina Capuchin Katakombit on varsin kiehtova. Se on viimeinen leposija on edelleen tuhansia ihmisiä kaikilta elämänaloilta. Enemmistö katakombit ovat munkit ja varakas aikaa. kuitenkin, on olemassa muutamia yleisiä ihmiset siellä hyvin. Katakombi ulottuu alle luostari ja vieressä on kirkko. Kävely läpi käytävillä katakombit, näet noin 8000 muumioitunut elinten. Jotkut näistä ovat melko vanhoja, jopa vuodelta 1600-luvulla. Ruumiit ovat balsamoitiin ja hyvin säilynyt. Tiivistettynä, niin pelottava kuin katakombit näyttävät, ne ovat suosittu matkailukohde ja ovat tutustumisen arvoinen niille, jotka voi ottaa sen.

Marsala Palermo Junat

Bagheria Palermo Junat

Catania Palermo Junat

Trapani-Palermo Junat

 

4. Chateau De Brissac

The Chateau de Brissac on etelä-Angers, kaupunki Loire-Joen Laakso. Se on korkein linna koko Ranska. Tämä kaunis ranskalainen linna oli rakennettu 15-luvulla ja on kestänyt testin ajan. Ennen sen remontin Herttua Brissac, se oli keskiaikainen linna että päivätty takaisin 11-luvulla. kuitenkin, Duke rekonstruoitu se osaksi grand Renaissance tyyli linna.

Chateau de Brissac saattaa tuntua tavallinen Chateau ensin. kuitenkin, takana arjen julkisivu, on salaperäinen legenda, joka ajaa monet vierailla. Lukuisia kummitustarinoita liittyvät perusteet ja chateau itse. Suosituin on legenda Vihreä Lady. Legendan mukaan hän oli murhannut linnassa joskus puolivälissä 15-luvulla. La Dame Verte, tai kun hän on tullut suosittu, Vihreä Lady, on sanottu vaeltaa linnan edelleen. Monet sanovat, että he ovat havainneet nainen vihreä mekko kävely läpi puutarhaan tai seisoo huipulla tornit. Nykyiset asukkaat sanovat, että he ovat tottuneet hänen, mutta monet turistit ovat peloissaan. Lukuun ottamatta nähdä hänet, monet sanovat, että voit kuulla hänen moans koko linnan vuonna aamuyöllä aamulla.

Pariisi Le Mans Junat

Nantes Pariisiin Junat

Pariisi Rennes Junat

Rouen Paris-Junat

Chateau De Brissac is among the Most Mysterious Places in Europe

 

5. Kaikkein Salaperäinen Paikoista Vierailla Belgiassa – Dinant

Dinant on toinen pieni kaupunki, joka inspiroi tunteen mysteeri kävijät. Kaupunki on maakunnassa Namur, Belgia. Se on täydellinen paikka mennä, jos aiot pakopaikan suurkaupungin elämää. Yhdistelmä kaupungin elämää ja ympäröivän luonnon maisema on henkeäsalpaava. Vuoret taustalla kaupungin yhdistettynä Meuse-jokea virtaa kaupungin läpi on tarpeeksi, jotta kuka tahansa voi potkaista takaisin ja rentoutua. Se on valloittanut monet kävijät ja tekee sinusta tuntuu olet toisessa maailmassa.

Brysselin Junat Dinant

Antwerpenin Dinant Junat

Ghentin Dinant Junat

Liege, jotta Junat Dinant

Dinant Belgium

 

Oletko valmis näkemään lukuisia salaperäinen paikkoja, että Eurooppa tarjoaa? Aloita näistä viidestä kaikkein salaperäinen paikoista ja nähdä, missä tie vie. Varmista, että voit suunnitella loma hyvin ja Kirja Junaliput ajoissa Save A Train!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “5 Kaikkein Salaperäinen Paikoista Euroopassa” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-mysterious-places-europe%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)