Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 25/01/2021)

Saksa on luonnollisesti kaunis maa. Mutta kun alkaa ajatella linnoja, tulet rakastamaan sitä vieläkin. Ja kaikki tämä siksi, että Saksa on, mukaan monet, linnan pääkaupunki maailmaa.

On koko joukko näyttäviä linnoja Saksassa sinun täytyy käydä. Tässä artikkelissa, me keskitymme vain kaunein niistä joukossa. Me myös antaa sinulle tietoa siitä, miten voit tavoittaa heidät junalla, kohtaan iloksi junien kaikkien ystäville!

 

Neuschwanstein- - upeimmista Castle Saksassa

Monet tietävät sen yksi kauneimmista linnoista koko maailmassa, ei vain Saksa. Jos ei ole, että, se on varmasti kuuluisa siitä inspiraationa disney Linna. Kun katsomaan tätä satu linna, tajuat miksi. Voit varmasti ymmärtää, miksi se on yksi upeimmista linnoista Saksassa!

Neuschwanstein- on epäilemättä majesteettinen, mutta miten sinne pääsee? Hyvä asia Saksa on, että useimmissa paikoissa yhteyden kautta juna. Lähin rautatieasema linnan on Fussen. kuitenkin, Pääset asemalta München tai muita suuria Saksan kaupungeissa.

Ulm Fussen Junat

München Fussen Junat

Stuttgart Fussen Junat

Nürnberg Fussen Junat

 

 

Hohenzollernin - maagisimmat Castle Saksassa

Hohenzollern linna ei ole vain yksi upeimmista linnoista Saksassa - se on kaikkein maaginen yksi. Voit löytää sen maakunnassa Baden-Württembergin, Stuttgartin lähellä. Baden-Württemberg maakunnassa on kaikkein aliarvioitu yksi Saksassa, mutta kun näet tämän linnan, olet varmasti muuttaa mielipiteenne!

kuitenkin, päästä linnan voi olla ongelmallista, vaikkakin täysin sen arvoista. Paras tapa on junalla Stuttgart Hechingen. Sitten sinun täytyy ottaa pitkän vaelluksen ja kiivetä jyrkkä mäki päästä linnaan. kunhan pilailen! Voit ottaa bussikuljetuksen tai taksin Hechingen koska linna on melko lähellä kaupunkia.

 

castles in Germany

 

 

Hohenzollernin Sigmaringen - mahtavin Castle Saksassa

Meidän vaatimaton mielipiteeni, mitään luetteloa upeimmista linnoista Saksassa voi olla täydellinen ilman mainintaa Hohenzollern Sigmaringen. Se on laajin ja mahtavin linnan sinun koskaan antaa silmäsi! Ja jos tämä ei riitä, se on myös täysin henkeäsalpaava.

Hohenzollern-Sigmaringen on siis Baden-Württembergissä; joten se on täysin hämmentävä, miksi ihmiset eivät ylistää maakunnan kuin kaunein Saksassa!

Kuten matkustamiseen - koska löydät linnan kaupunki, se on helposti junalla. Paras tapa on tehdä junalla Ulmista tai Stuttgartin ja sitten kävellä linnan.

Frankfurt Ulm Junat

Stuttgart Ulm Junat

Leipzig Ulm Junat

Nürnberg Ulm Junat

 

Burg Eltz

Burg Eltz castle

 

Linna seisoo yksin pienellä kukkulalla, ja se näyttää todella mahtava. kuitenkin, se ei ole niin yksinäistä kun otetaan huomioon, että se on edelleen asuttuja! Joo, Eltz perhe on ollut linnan 33 sukupolvet!

Kun se tulee sinne, joudut kävelemään tai saada bussi tai taksin Hatzenport. kuitenkin, se on täysin mahdollista päästä pikkukaupungin junalla Koblenz - lähin suuri kaupunki.

Frankfurt Hatzenport Junat

Bonn Hatzenport Junat

Köln Hatzenport Junat

Düsseldorf Hatzenport Junat

 

Siinäpä se, Täydellinen luettelo upeimmista linnoista Saksassa. Toivomme, että voit käydä ainakin yksi niistä seuraavaa matkaa! Jos haluat tietää enemmän junalla näihin linnoja, rohkeasti ota meihin yhteyttä milloin vain.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-spectacular-castles-germany%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)