Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 02/09/2022)

Tekniikan kehityksen myötä, matkustaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Nykyään on niin monia tapoja matkustaa, mutta junamatka on paras tapa matkustaa. Olemme kokoontuneet 10 junalla matkustamisen edut, joten jos sinulla on edelleen epäilyksiä Euroopassa liikkumisesta, löydät sen erittäin hyödylliseksi.

  • Rautatieliikenne on ympäristöystävällisin tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka ja tehtiin Save A Train, Halvimmat junaliput Euroopassa.

 

1. Ympäristöystävällinen matkustaminen

Junalla matkustaminen on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Z-sukupolven matkustajat, tai zoomereita, suhtautuvat erittäin voimakkaasti vihreän liikenteen käyttöön tutkiessaan maailmaa ja kulttuureja. Junalla matkustaminen tuottaa vähemmän hiilidioksidia kuin auto tai lentomatka. Lisäksi, koska junat ovat yhteisiä kulkuvälineitä, polttoaine jaetaan useiden matkustajien kesken, verrattuna yksin matkustamiseen.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

10 Benefits Of Traveling By Train

 

2. Maailman parhaat näkymät

Jotkut maailman kauneimmista näkymistä voidaan nähdä vain junan ikkunasta. Junareitit kulkevat upeiden paikkojen läpi, joissa autot tai bussit eivät koskaan kulje. Junalla matkustamisen etuna on, että voit ihailla näitä näkymiä ilman autoa ja mukavalla junaistuimella.

Sen lisäksi, että ihailemme näkymiä junan ikkunasta, matka on mahdollisuus dokumentoi matkasi. Junalla matkustaminen autolla ajamisen sijaan antaa sinun pitää tauon tutkiaksesi ja muistaaksesi kaikki tapaamasi ihmiset ja paikat, joissa olet käynyt ja kirjoittaa ne päiväkirjaan, sekä yksityiskohtia matkan maisemista.

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

Mountain Railway

 

3. Ei sääviivästyksiä

Kun matkustat lentokoneella, on hyvin usein viivästyksiä tai, pahimmassa tapauksessa, lentojen peruutuksia. Voit valita matkustamisen autolla, mutta jos suunnittelet talvilomaa, silloin tukkeutuneet tiet raskaan lumen vuoksi ja jopa liukkaat tiet voivat viivästyttää matkaasi. Muutaman tunnin viivästykset voivat johtaa viivästymisketjuun, jos sinulla on pitkä matka edessä.

kuitenkin, junamatka on paljon helpompaa, eikä se viivästy äärimmäisissä säämuutoksissa. Junat ovat kuuluisia täsmällisyydestään ja mukavuudestaan, ja niillä on erittäin turvallista matkustaa, varsinkin huonoissa sääolosuhteissa. Esimerkiksi, sen maailman äärestä toiseen on paras tapa matkustaa Euroopasta Venäjälle ja Kiinaan, kun ulkona on luminen ja kylmä suurimman osan vuotta.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

10 Benefits Of Traveling By Train in a city

 

4. Täsmällisyys

Yksi pahimmista asioista, mitä matkalla voi tapahtua, on se, että lento viivästyy tai peruuntuu ilman selitystä. Junat ovat erittäin täsmällisiä ja noudattavat aikatauluja. Junien myöhästymiset ovat harvinaisia ​​ja tuskin tapahtuvat ilman ennakkoilmoitusta.

Siksi, yksi 10 Junalla matkustamisen etu on täsmällisyys. Jos matkustat tiukassa aikataulussa useiden kulkuvälineiden kanssa, sitten kun junamatka on ihanteellinen tapa matkustaa.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

5. Keskusaseman sijainnit

Junalla matkustamisen etuna on, että voit hypätä junaan keskustasta, suurimmassa osassa Eurooppaa. Euroopan juna-asemat sijaitsevat keskeisillä paikoilla, tekee junista helposti saatavilla ja mukavia kaikentyyppisille matkustajille.

Niin, useimmissa tapauksissa, päärautatieasema on a 7 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin aukiolta. Siksi junalla matkustaminen lentokentältä hotellille ja takaisin on mukavin tapa matkustaa useimmissa Euroopan kaupungeissa.

 

 

6. Kohtuuhintaisuus

Junat ovat nopeita, moderni, mukava, ja upeita ajansäästöjä matkailijoille. Näistä suurista eduista huolimatta, junalla matkustaminen on yksi edullisimmista tavoista matkustaa. Rautatieyhtiöillä on mahtavia tarjouksia kaikille matkustajille: perhe, liikemies, Yksin matkustava, iäkäs matkustaja, ja paljon enemmän.

Lisäksi, on olemassa minun tyyppisiä junalippuja kaikenlaisille matkoille. Täten, jos olet matkustaa Euroopassa pienellä budjetilla, tai halulla tuhlata, on vähän aikaa, ovat yksin matkustava, tai matkustaa ystävän kanssa, silloin junalla matkustaminen on edullisin ja suositeltavin tapa matkustaa.

Interlaken Zürich Junat

Luzernin Zürich Junat

Bern Zürich Junat

Geneve Zurich Junat

 

Train Station Wallpaper

7. Kyky työskennellä

Toisin kuin linja-autot, junissa on aina Wi-Fi-yhteys, taulukoita, ja mukavat työympäristöt matkan aikana. Vaikka saatat joutua ostamaan a 1st luokan lippu matkustaaksesi bisnesluokassa tai saada ilmainen Wi-Fi, jos olet työmatkalla, silloin juna tarjoaa parhaat työolosuhteet tien päällä.

Täten, juna on täydellinen paikka lopettaa esittely tai raportti, jos olet liike. Lisäksi, voit soittaa joitain yrityspuheluita verkossa käyttämällä face-aikaa menettämättä arvokasta aikaa. Zoomaus tai Teamsistä on varmasti tullut hyväksyttävä tapa pitää liiketapaamisia, missä oletkin.

 

Man Working On Laptop In a Train

8. Täydellinen ryhmämatkoille

Junat ovat loistava tapa matkustaa yhdessä ystävien tai perheen kanssa. Päinvastoin kuin linja-autot ja lentokoneet, Junassa, koko ryhmä voi istua yhdessä pöydän ympärillä tai jakaa mökin. Se on uskomattoman mukava päällä ratapölkyt ja pitkiä matkoja, josta voit varata mökin neljälle hengelle.

Lisäetuna junalla matkustaville ryhmille on, että joillakin rautatieyhtiöillä on ryhmille erikoistarjouksia. Esimerkiksi, voit saada jopa 30% pois, jos matkustat ryhmässä 3 kohtaan 9 matkustajien, mikä voi olla valtava säästö matkallasi. Niin, saat suuren alennuksen ja jaat matkan ihmisten kanssa, joiden kanssa tunnet olosi mukavaksi, takaavat hyvän ja miellyttävän unen.

Junat Lyonista Versaillesiin

Junat Pariisista Versaillesiin

Junat Orleanista Versaillesiin

Junat Bordeauxista Versaillesiin

 

10 Benefits Of Traveling By Train

9. Mukavat pitkät matkat

Pitkien matkojen matkustaminen vaatii kärsivällisyyttä, aika, ja valmistelu. Junat ovat loistava tapa ajaa paljon maileja lyhyessä ajassa ja vähällä vaivalla. Intercity- tai aluejunat on varustettu parhailla mukavuuksilla, valmiina palvelemaan matkustajia’ jokaiseen tarpeeseen.

Matkailijoiden ei tarvitse huolehtia siitä, missä on seuraava pysähdyspaikka syödäkseen, kylpyhuone taukoja, tai jopa passintarkastuksen läpi päästäkseen yhteyslennolle. Junissa on kahvila, ei vaadi poistumista rajatarkastusasemalla, ja sinulla on kaikki mitä he tarvitsevat 8 tunnin junamatkalla muutaman askeleen päässä istuimesta.

München Innsbruck Junat

Salzburg Innsbruck Junat

Oberstdorf Innsbruck Junat

Graz Innsbruck Junat

 

High Speed Rail waiting for departure

10. Suunnittelu etukäteen

Yksi tärkeimmistä eduista junalla matkustamisen sijaan bussilla, auto, tai lentokone on se, että tiedät tarkalleen milloin lähdet ja milloin saavut. Tämä etu on täydellinen liikematkailijoille, jotka eivät voi riskeerata viivästyksiä matkalla liikenneruuhkien tai teknisten ongelmien vuoksi. Lisäksi, junalla matkustaminen vie sinut juuri sinne, minne sinun täytyy mennä, jos sinulla on taipumus eksyä tai huonosti suuntiin.

Täten, luotettava kulkuväline on välttämätön matkustamiseen, ja kyky suunnitella etukäteen on huippua 10 junalla matkustamisen edut. Yksinkertaisesti varaa junalippu netistä, ja suunnittele loput matkasta etukäteen varaamalla hotellin, matkat, ja kaikki muut toiminnot, joita haluat tehdä.

Junat Wienistä Budapestiin

Praha - Budapest junat

Junat Münchenistä Budapestiin

Grazista Budapestiin junalla

 

Vintage Train Station

täällä Tallenna juna, Autamme mielellämme suunnittelemaan unohtumattoman junamatkan ja hyötymään siitä.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "Junamatkan 10 etua”Sivustoosi? Voit joko ottaa valokuvamme ja tekstin tai antaa meille tunnustusta linkin kautta tähän blogikirjoitukseen. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2F10-benefits-traveling-by-train%2F – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)