Jotta junalippu NYT

Interaktiivinen tarkistuslista matkailijoille, Pakkaus, Rahaa ja muuta

Tarkistuslista matkailijoille – Matkailijoiden tarkistuslista – Matkailijoiden tarkistuslista – Matkapakkausluettelo – Rahaa tarvitaan matkustamiseen

 

Ainutlaatuinen interaktiivinen tarkistuslista matkailijoille

Uusin työkalumme ratkaisee suurimman päänsäryn ennen matkaa, joten laadimme tarkistuslistan matkailusovellukselle, joka vastaa seuraaviin:

  1. Mies vai nainen
  2. Päivien määrä, jonka matka-tarkistuslista on
  3. Kotimaan tai kansainväliset matkat
  4. Kylmä tai Lämmin sää
  5. Matkatyyppi – Liiketoiminta tai vapaa-aika (Sinulla on mahdollisuus valita vapaa-ajan matkatyypeistä, Hiihtää, Ranta, Retki, ja telttailu.

 

 

Travellers Checklist Tool -ohjeet

Jos et ymmärrä, miten Travellers-tarkistusluettelotyökalua käytetään, napsauta kunkin vaiheen painikkeita, ja sitten lopulta sinulle esitetään luettelo matkastasi, joka sisältää kaiken mitä tarvitset matkan tekemiseksi mahdollisimman sujuvaksi. Luettelo on tietysti tulostettava. Jos et vieläkään voi saada sitä toimimaan, ole kiltti Ota Save A Train.

  • Sovellus on täysin ilmainen eikä piilokustannuksia.

 

Kuinka ihmiset valmistivat tarkistuslistansa matkustamista varten

Etkö ole varma, miksi kukaan ei tehnyt työkalua, joka oli samanlainen kuin juuri luomamme, mutta ei kauan sitten ihmiset käyttivät edelleen kynää ja paperia ja neuvottelivat ystävien tai matkatoimistojen kanssa siitä, mitä pakata matkoillesi, EI ENÄÄ.

 

 

Tiivistettynä, interaktiivinen tarkistuslista matkailijoille tehtiin sinua ajatellen, ja olisimme iloisia, jos tuet meitä takaisin saamalla parhaat ja halvimmat junalippujen hinnat Tallenna juna.

 

Haluatko upottaa tämän sivun päälle sivuston, klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Finteractive-checklist-for-travelers%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)

Tekijänoikeus © 2021 - Tallenna juna, Amsterdam, Alankomaat
Älä jätä ilman läsnä - Hanki kuponkeja ja uutiset !