Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 11/08/2023)

Oletko junaharrastaja tai joku, joka rakastaa uusien kohteiden tutkimista junalla? Hyvin, meillä on sinulle jännittäviä uutisia! Euroopan Unioni (Yhdysvallat) on hiljattain julkistanut kattavat määräykset rautatieliikenteen tehostamiseksi. Nämä uudet säännöt asettavat etusijalle matkustajien paremman suojan, varmistaa sujuvamman ja nautinnollisemman matkakokemuksen kaikille. vihdoin, tässä artikkelissa, perehdymme uusien EU:n rautatiesäännösten yksityiskohtiin ja siihen, miten ne vaikuttavat myönteisesti junamatkoihisi.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tässä artikkelissa kerrotaan junamatkoista Tallenna juna -toiminnolla, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

EU:n uusien rautatiesäännösten ymmärtäminen

Aivan aluksi, saamme paremman käsityksen EU:n uusista rautatiesäännöksistä. EU kehitti nämä määräykset lisätä junamatkustajien määrää’ oikeuksia ja edistää saumatonta matkakokemusta. Säännöt kattavat erilaisia ​​junamatkustamisen näkökohtia, matkustajien oikeuksista ja saavutettavuudesta tiedon jakamiseen rautatieliikenteenharjoittajien välillä. Siten, panemalla nämä asetukset täytäntöön, EU:n tavoitteena on parantaa rautatieliikenteen yleistä laatua ja tehokkuutta, tuloksena kaikki matkustajat hyötyvät.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

New EU Train Regulations

 

Ylivoimaisen esteen korvauskäytäntö

Aiemmin, Euroopan junamatkustajat voisivat vaatia rahallista korvausta 25% lipun hinnasta, jos juna myöhästyy yli tunnin ja 50% yli 2 tuntia. Nyt, yritykset vapautetaan näistä maksuista, jos viivästyksen syynä on ylivoimainen este. Tämä sisältää kaiken, mitä rautatieyritykset eivät voi hallita – esimerkiksi, myrskyt, tulvat, maanjäristykset, terrori-iskut, pandemiat, ja niin edelleen. Jos yritys ei objektiivisesti pysty estämään junan myöhästymistä tai peruuttamista poikkeuksellisissa olosuhteissa, matkustajien ei pitäisi odottaa korvausta 50% tai 25%. kuitenkin, Yritysten on silti ohjattava matkustajat muihin juniin tai palautettava lippu, jos matkaa ei voida järjestää.

sillä välin, On tärkeää huomata, että lakkoja ei pidetä voimana majeure. Jos lakko aiheuttaa matkustajien juuttumisen asemalle odottamassa junaa, Yhtiö vastaa siitä, että asiakkaat saapuvat aiottuun kohteeseen. Korvausten viivästymisestä on oltava voimassa.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

Oma uudelleenreititys ja viivästysten korvaus

Yksi EU:n uusien rautatiesäännösten huomionarvoisista säännöksistä on itsereitityksen käyttöönotto. Matkan viivästyessä, jos rautatieyhtiö ei pysty tarjoamaan ratkaisua kohtuullisessa ajassa (tyypillisesti 100 minuutit), matkustajilla on oikeus ottaa asiat omiin käsiinsä. Matkustajat voivat vaihtaa reittiä itsenäisesti ostamalla lipun toiseen junaan tai bussiin. Junayhtiön on korvattava uuden lipun hinta, varmistaa, että matkustajat saapuvat määränpäähänsä sujuvasti, myös viivästysten aikana. kuitenkin, olisi parasta harkita että kulujen tulee olla aitoja “tarpeellista ja järkevää,” joten VIP-vaihtoehdon käyttäminen myöhästyneen kuljetusyhtiön kustannuksella ei toimi.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

Railway Timetable

Tietojen jakaminen ja parannetut lippuvaihtoehdot

Reaaliaikainen liikenne- ja matkatietojen jakaminen rautatieyhtiöiden kesken parantaa matkustuskokemusta. Uusilla säännöksillä pyritään lisäämään kilpailua rautatieliikenteen harjoittajien välillä. He tekevät tämän kannustamalla tietojenvaihtoa junien aikatauluista, käyttöasteet, ja viivästyksiä. Lisäksi, matkustajat voivat odottaa houkuttelevampia lippuvaihtoehtoja lisääntyneen kilpailun vuoksi. Se antaa heille kattavamman valikoiman valintoja ja lisää joustavuutta junamatkojen suunnittelussa.

Tuloksena, uudet rautatieliikenteen harjoittajien yhteistyö- ja tiedonjakomekanismit voivat mahdollisesti luoda positiivisten muutosten heijastusvaikutuksen koko matkailuekosysteemiin. Kuten junamatkailusta tulee mukavampaa ja monipuolisempaa, se saattaa kannustaa ihmisiä valitsemaan junat muiden liikennemuotojen sijaan, viime kädessä osaltaan vähentää liikenneruuhkia, pienemmät hiilidioksidipäästöt, ja kestävämmän liikenteen tulevaisuus.

Interlaken Zürich Junat

Luzernin Zürich Junat

Bern Zürich Junat

Geneve Zurich Junat

 

Summer Solo Train Traveling

Parannettu esteettömyys liikuntarajoitteisille matkustajille

EU:n uusien asetusten mukaan, rautatieyhtiöiden on asetettava etusijalle liikuntarajoitteisten matkustajien tarpeet. Heidän on varmistettava, että heidän matkansa pysyvät keskeytyksettä ja vaivattomasti, jopa häiriöiden aikana. Tämä tarkoittaa, että vammaiset tai liikuntarajoitteiset voivat odottaa parempaa saavutettavuutta ja apua matkustaessaan junalla. Nämä määräykset antavat matkustajille mahdollisuuden, antaa heidän aloittaa matkansa luottavaisin mielin ja mielenrauhan.

EU:n uusien rautatiesäännösten mukaan, jos liikuntarajoitteinen matkustaja tarvitsee apua, he voivat pyytää matkustamista yksinomaan kumppaneiden kanssa. Tässä tapauksessa, seuralainen on oikeutettu ilmaiseen lippuun ja paikkaan avustajan viereen. Pyynnöt uusien sääntöjen mukaista apua varten otetaan vastaan 24 tuntia ennen lähtöä. Tämä on erinomainen etu junateollisuudelle, koska linja-autoyhtiöt vaativat ilmoituksen viimeistään 36 tuntia etukäteen, kun taas ilma- ja vesikuljetukset vaativat sitä 48 tuntia etukäteen.

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

Empty Train Station Platform

 

Kestävyys ja mukavuus

EU:n sitoutuminen kestävään kehitykseen näkyy uusissa rautatiesäännöksissä. EU edistää rautatieliikennettä vihreämpänä vaihtoehtona, tavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä ja edistää vihreämpää tulevaisuutta. Kun nämä määräykset ovat voimassa, EU kannustaa matkustajia siihen valita junat muiden liikennemuotojen sijaan. Tämä edistää kestäviä matkustustottumuksia ja tukee ympäristönsuojelutoimia.

Lisäksi, myös pyöräilijät saivat vahvaa rohkaisua ja tukea. Jännittävä uutinen on, että uusiin juniin ja paranneltuihin vaunuihin tulee omat pyörätilat. Nämä tilat ovat pakollisia, eli niiden on oltava saatavilla. Siksi, jos olet pyöräilyn ystävä, nämä erityisesti merkityt alueet tekevät junamatkastasi entistä pyöräystävällisemmän.

 

 

EU:n uuden rautatieasetuksen päätelmät

Todellakin, EU:n uusien rautatiesäännösten täytäntöönpano merkitsee matkustajien rautatieliikenteen parantamista koko mantereen alueella. Se osoittaa rautateiden tunnustamisen’ ratkaiseva rooli yhteisöjen yhdistämisessä, matkailun edistäminen, ja talouskasvun edistäminen. EU:n pyrkimykset parantaa matkustajien oikeuksia ja varmistaa sujuvamman matkustuskokemuksen ovat esimerkki niiden omistautumisesta luotettavan ja asiakaslähtöisen rautatieverkoston luomiseen..

Tiivistettynä, EU:n uudet rautatiesäännökset ovat merkittävä askel eteenpäin matkustajien suojelun priorisoinnissa ja matkustuskokemuksen parantamisessa. Näillä määräyksillä pyritään tekemään junamatkoista mukavampaa, tehokas, ja nautinnollista kaikille. Niihin kuuluu liikuntarajoitteisten matkustajien parempi saavutettavuus. Toinen myönteinen muutos on itsereitityksen käyttöönotto. Lisäksi, lisääntyvä kilpailu rautatieliikenteenharjoittajien välillä hyödyttää matkustajia. Nämä edistykselliset toimenpiteet ovat käytössä, matkustajat voivat aloittaa junamatkansa luottavaisin mielin. Heidän oikeutensa on suojattu, ja heidän matkakokemuksensa on etusijalla. EU:n sitoutuminen rautatieliikenteen laadun parantamiseen kuvastaa sen näkemystä kestävästä ja matkustajakeskeisestä tulevaisuudesta. Kaikki kyytiin tasaisemmaksi, ihastuttavampi junamatkakokemus!

 

Suuri junamatka alkaa parhaiden lippujen löytämisellä kauneimmalta ja mukavimmalta junareitiltä. Me klo Tallenna juna auttaa mielellään sinua valmistautumaan junamatkaan ja löytämään parhaat junaliput parhaaseen hintaan.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "Kuinka valmistautua junamatkaan" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fnew-european-rail-regulation%2F – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)