Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 24/05/2021)

Kaikkien Euroopan suosikkielokuvista “kukkulat elävät musiikin äänellä”. Todellakin seuraava 12 vuoret saavat sinut laulamaan ja sydämesi tanssimaan. Kuuluisilta Alpeilta ja Pyreneiltä kohti piilotetuista helmistä Tšekin tasavallan, Liity meihin vaellukselle 12 Euroopan viehättävimmät vuoret.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Matterhorn-vuori Sveitsissä

Gornergatista Rothornin vuorenhuipuille, Matterhornia voi ihailla mistä tahansa Zermattista. Matterhornin luminen korkki ja sen kolmiomainen muoto, luoda uskomattoman viehättäviä vuoristomaisemia.

Keväällä tai talvella, kuuluisa Matterhorn on hämmästyttävä lomakohde vuoristossa. Löydät Matterhornin Sveitsin Alpeilta ja voit valita kiivetä 4,478 metriä, vaellukselle suosituimmalla reitillä Zermattista Hornli Hutin kautta.

Matterhorn-vaellus on yksi viehättävimmistä vaelluksista Euroopassa, syvällä vihreissä sveitsiläisissä niityissä. Niin, sinulla on runsaasti paikkoja upeille napsautuksille ja hengähdykselle samalla kun ihailet luonnon kauneutta.

Interlakeniin Baselista junalla

Geneve - Zermatt junalla

Bernistä Zermattiin junalla

Luzern - Zermatt junalla

 

Picturesque Mountains and lakes in Matterhorn Mountain Switzerland

 

2. Jungfrau Lauterbrunnenin laaksossa, Sveitsi

Kauniissa Lauterbrunnenin laaksossa ja maa 72 vesiputouksia, löydät upean Jungfraun vuorijonon. klo 4,158 metriä, Jungfrau on Bernin Alppien korkein vuori.

Uudelleen, voit kiivetä ylös tai nauttia upeista Jungfrau-vuoristomaisemista Euroopan korkeimmalta vuorijunalta. Toiselta puolelta Mittelland Vosgesille, ja Aletsch-jäätikkö toisella puolellasi, aivan henkeäsalpaava.

Luzern - Lauterbrunnen junalla

Geneve Lauterbrunneniin junalla

Luzern - Interlaken junalla

Zürich - Interlaken junalla

 

Hiking the Jungfrau mountain in Lauterbrunnen Valley Switzerland

 

3. Grossglockner Itä-Tirolissa, Itävalta

Korkeinta Grossglockner-vuorea ympäröi 266 pienet huiput Itävallan katolla. Tämä vuorijono luo yhden henkeäsalpaavista vuoristomaisemista Euroopassa. Grossglockner seisoo korkealla 3,798 metriä, ja Grossvenediger klo 3,666 metriä, luoda yksi Itävallan kauneimmista vuoristomaisemista.

Löydät nämä 2 jättiläisiä Hohe Taurenissa kansallispuisto. Täällä voit mennä maastopyöräilyyn, vaellus tai kalliokiipeily. Näin voit ihailla viehättäviä näkymiä mistä tahansa kulmasta.

Wienistä Landeck Ischgliin junalla

Münchenistä Landeck Ischgliin junalla

Salzburgista Landeck Ischgliin junalla

Zürichistä Landeck Ischgliin junalla

 

Hiker in Grossglockner, East Tyrol, Austria

 

4. Euroopan viehättävimmät vuoret: Korkea Dachstein vuonna Itävalta

Itävallan toiseksi korkein vuori on Hoher Dachstein, sijaitsee viehättävässä Halstattin kaupungissa. Hoher Dachstein tarjoaa viehättävimmät näkymät vuorille ja järvelle talvella ja kesällä. Kesällä, ihailet vihreää ja kukkivaa karstivuorta. Talvella, hiihtää vuoren huipulta.

kuitenkin, Hallstattin viehättävimmistä vuoristonäkymistä on oltava 5 Hallstatt-järven sormet. Jos vierailet huhtikuusta syyskuuhun, käytä lämpimiä talvikerroksia, koska se voi silti olla lunta ja jäätymistä tänä vuoden aikana. Voit saavuttaa tämän hämmästyttävän näkökulman köysiradalla, ellet halua patikoida koko matkan saadaksesi palkitsevamman ja jännittävämmän kokemuksen.

Münchenistä Hallstattiin junalla

Innsbruck Hallstattiin junalla

Passau Hallstattiin junalla

Rosenheim Hallstattiin junalla

5. Chamonix-Mont-Blanc, Ranska

Chamonix on Alppien korkein vuori. Vain 15 minuutin päässä rajalta, Chamonix on talven ihmemaa. Tässä, sinut räjäytetään viehättävään näkymään Mont Blancille.

Voit tehdä Mont Blanc -junan, tai ihailla viehättäviä näkymiä kahviloista ja ravintoloista Chamonix'n kaupungissa. Lisäksi, voit patikoida Aiguille du Midiin tai Mer du Glaceen. Joko valitsemasi aktiviteetti, henkeäsalpaavat vuoristomaisemat yhdestä Ranskan kauneimmista vuorista ovat mukana kaikkialla.

Lyon - Nizza junalla

Pariisista Nizzaan junalla

Cannes Pariisiin junalla

Cannes Lyoniin junalla

 

A Train in the snowy mountains of Chamonix-Mont-Blanc, France

6. Euroopan viehättävimmät vuoret: Pyreneet

Upeat Pyreneet tarjoavat upeimmat vuoristomaisemat. Seitsemän vuoren alue Ranskassa, Vogeesit, Jura, Keski-Massif, Armorican Massif, ja Korsikan massiivilla.

Tämä vuorijono on niin massiivinen, että sinun täytyy vaeltaa Atlantin valtamerestä Välimerelle. Paitsi että voit vierailla lumoavissa muinaisissa kaupungeissa, mutta sinulla on myös korvaamaton mahdollisuus ihailla toista luonnonimeä. Tämä ihme on tietysti Grande Cascade de Gavarnie tai Gavarnie-vesiputous. Pisaralla 422 metriä, se on toiseksi korkein vesiputous Euroopassa.

Siksi, kuvasi ovat ehdottomasti National Geographicin täydellisiä.

 

The Most Picturesque Mountains of The Pyrenees, Europe

7. Euroopan viehättävimmät vuoret: Val Thorens Ranskassa

Ylhäällä 2300 metriä Ranskan Alpeilla, Val Thorensin lumiset vuoret ovat talven kauneimpia vuoria. Liu'uta rinteet, ottaa kuppi kuumaa kaakaota tulen äärellä, tai nauttia köysiradan näkymistä, nähtävyydet ovat melko henkeäsalpaavia.

kuitenkin, kun taas suurin osa matkustaa Val Thorensiin hiihtämään, se on melko henkeäsalpaava muu kausi. Tarentaisen laakso on täynnä viehättäviä mökkejä, niityt, ja Isere-joki, Val Thorens -vuorten taustalla, luoda viehättäviä maisemia ihaillaksesi ympäri vuoden.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

Skiing in the Picturesque Mountains of Val Thorens In France, Europe

8. Dolomiitit Italiassa

Milloin voit valita 7 katselupisteet, paikka on todella upea maisemassa. Dolomiittien vuoret sijaitsevat Etelä-Italiassa, ovat yksi Euroopan kauneimmista luonnonsuojelualueista. Lisäksi, se on yksi suosituimmista patikointikohteista maailmassa.

Voit ihailla Dolomiitteja päiväretkellä Bolzanosta, tai 20 km: n ympyräretkellä. Aktiviteetit, piknik- ja kuvapaikkoja, ja vaellusreitit, ovat loputtomia. Kaiken kukkuraksi, näkymät ovat aivan henkeäsalpaavia, missä tahansa matkasi kohdassa.

Kaikista yllä luetelluista syistä, Dolomiitit ovat ihanteellinen kohde lomalle Italian vuoristossa.

Milano - Venetsia junalla

Firenzestä Venetsiaan junalla

Bolognasta Venetsiaan junalla

Treviso Venetsiaan junalla

 

Bicycles going uphill in the The Dolomites In Italy

9. Euroopan viehättävimmät vuoret: Snowdon-vuori Walesissa

Snowdon-vuori on niin kaunis, että ei ole yllättävää, että sillä on oma kävelysovellus. Snowdon sijaitsee Walesissa, ja a jälkeen 6-8 tunnin vaellus, voit ihailla upeita näkymiä Snowdonialle, Anglesey, Pembrokeshire, ja Irlanti.

Lisäksi, korkeudesta 1085 metriä, pystyt myös nähdä kaikki kauniit järvet. Esimerkiksi, Cwellyn-järvi ja Mynydd Mawr tarjoavat upeat näkymät Cwellyn-järven päässä.

 

Most Picturesque Mountains In Europe: Mount Snowdon In Wales

10. Adrspach-Teplice Tšekin tasavallassa

Tšekki on enimmäkseen tunnettu kauniista Prahasta. Hyvin harvat tietävät upeasta Böömistä ja kalliokylästä, Adrspach-Teplice. Adrspach sijaitsee lähellä Puolan rajaa ja ansaitsee täysin paikan Euroopan upeita luonnonihmeitä.

Adrspach-Teplice on kalliomuodostumien keskelle rakennettu kylä, pystyssä pitkä, labyrinttien kanssa, oranssi virta, ja polut. Tämä kiehtova paikka löydettiin vain 1824. Siitä lähtien se on ollut erityinen kohde matkailijoille, jotka etsivät ylimääräistä.

Tässä, voit kävellä silmukan polkua, goottilaisen portin ja salaisia ​​käytäviä pitkin. Ei ole mitään muuta kuin ihailla upeita kalliomuodostelmia sisältä ja saavuttaa sininen järvi. Koska kävelet näiden jättimäisten kivien sydämessä, on parasta vierailla kesällä, kun päivät ovat pidempiä ja valoa on paljon.

Nürnbergistä Prahaan junalla

Münchenistä Prahaan junalla

Berliinistä Prahaan junalla

Wienistä Prahaan junalla

 

 

11. Mullerthalin alue Luxemburgissa

Joidenkin kanssa kauneimmista näkökulmista Euroopassa, Luxemburgin Mullerthalin vuoret tarjoavat luonnonkauniita polkuja ja piilotettuja salaperäisiä paikkoja. Kun kävelet metsiin, järvien ja lähteiden ohi, vihreät kallioiset kukkulat, huomaat, että olet astunut lasten satuun.

Mullerthalin alueella on joitain erikoisimpia maisemia ja näkymiä Euroopassa. linnat, luolia, siltoja, ja vesiputouksia, on upeat näkymät minne katsotkin. Täten, vaellus tai pyöräily, muista tehdä ainakin muutama päivä, ihailla viehättäviä vuoristomaisemia Mullerthalissa.

Luxemburgista Colmariin junalla

Luxemburgista Brysseliin junalla

Antwerpen Luxemburgiin junalla

Metz Luxemburgiin junalla

 

The Green Path of Mullerthal Region In Luxembourg

12. Euroopan viehättävimmät vuoret: Stanserhorn, Sveitsi

Lumiset huiput, kirkkaan vihreät kukkulat, ja viehättäviä pieniä maalaistaloja laaksossa, Stanserhornin näkymät ovat ihanimmat. Upea Stanserhorn-vuori on vain 20 minuutin päässä Lucernista junalla ja tekee upean päiväretken upea Sveitsi.

Täällä voit ajaa köysiradalla vuoren huipulle, josta on upeat panoraamanäkymät Sveitsin Alpeille ja järville. Toinen hyvä tapa ihailla Stanserhornin viehättäviä vuoristomaisemia on valita a piknik-paikka. Tällä tavalla vietät päivän rentoutuen ja hengittämällä kauneutta ja Alpeja’ raikas ilma.

Zürich - Luzern junalla

Bern - Luzern junalla

Geneve - Luzern junalla

Konstanz - Luzern junalla

 

Peak of Stanserhorn, Switzerland

 

täällä Tallenna juna, autamme mielellämme suunnittelemaan lomaa 12 Euroopan viehättävimmät vuoret junalla.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme “12 Euroopan kauneinta vuorta” sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fmost-picturesque-mountains-europe%2FVisiem, kas noklusina, tacu– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)