Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 24/05/2021)

Fra alles favorittfilm Europa “åsene lever med lyden av musikk”. Faktisk følgende 12 fjell får deg til å synge og hjertet ditt danser. Fra de berømte Alpene og Pyreneene til skjulte perler av Tsjekkia, bli med på en tur til 12 mest pittoreske fjell i Europa.

 

1. Matterhorn Mountain i Sveits

Fra Gornergat til Rothorn fjelltopper, Matterhorn kan beundres hvor som helst i Zermatt. Matterhorn snødekte hette og dens trekantede form, skape utrolig pittoresk fjellutsikt.

Om våren eller vinteren, den berømte Matterhorn er et fantastisk feriemål i fjellet. Du kan finne Matterhorn i de sveitsiske alper og velge mellom klatre opp 4,478 meter, til fotturer i den mest populære ruten fra Zermatt gjennom Hornli Hut.

Matterhorn tur er en av de mest pittoreske turene i Europa, dypt inne i de grønne sveitsiske enger. Så, du vil ha mange steder for nydelige snaps og å puste pusten mens du beundrer naturens skjønnhet.

Basel til Interlaken med tog

Genève til Zermatt med tog

Bern til Zermatt med tog

Lucerne til Zermatt med tog

 

Picturesque Mountains and lakes in Matterhorn Mountain Switzerland

 

2. Jungfrau I Lauterbrunnen-dalen, Sveits

I den vakre Lauterbrunnen dalen og landet av 72 fossefall, finner du den fantastiske Jungfrau fjellkjeden. På 4,158 meter, Jungfrau er det høyeste fjellet i de Bernese Alpene.

En gang til, Du kan velge å klatre opp eller nyte den fantastiske Jungfrau-fjellutsikten fra det høyeste fjelltoget i Europa. Fra den ene siden Mittelland opp til Vogesene, og Aletschbreen på den andre siden, helt fantastisk.

Lucerne til Lauterbrunnen med tog

Geneve til Lauterbrunnen med tog

Lucerne til Interlaken med tog

Zürich til Interlaken med tog

 

Hiking the Jungfrau mountain in Lauterbrunnen Valley Switzerland

 

3. Grossglockner i Øst-Tirol, Østerrike

Det høyeste Grossglockner-fjellet er omgitt av 266 små topper i det som kalles taket til Østerrike. Denne fjellkjeden skaper en av de fantastiske fjellutsiktene i Europa. Grossglockner står høyt ved 3,798 meter, og Grossvenediger kl 3,666 meter, skape en av de mest pittoreske fjellutsikten i Østerrike.

Du finner disse 2 kjemper i Hohe Tauren nasjonalpark. Her kan du gå på terrengsykling, fotturer eller fjellklatring. På denne måten kan du beundre den pittoreske utsikten fra alle vinkler.

Wien til Landeck Ischgl med tog

München til Landeck Ischgl med tog

Salzburg til Landeck Ischgl med tog

Zürich til Landeck Ischgl med tog

 

Hiker in Grossglockner, East Tyrol, Austria

 

4. De mest pittoreske fjellene i Europa: High Dachstein In Østerrike

Det nest høyeste fjellet i Østerrike er Hoher Dachstein, ligger i den sjarmerende byen Halstatt. Hoher Dachstein tilbyr den mest pittoreske utsikten over fjellene og innsjøene om vinteren og sommeren. Om sommeren, du vil beundre det grønne og blomstrende karstfjellet. i vinter, gå på ski fra fjelltoppen.

derimot, den mest pittoreske fjellutsikten i Hallstatt må være på 5 Fingrene peker på Hallstattsjøen. Hvis du besøker fra april til september, ha på deg varme vinterlag, siden det fortsatt kan snø og fryse på denne tiden av året. Du kan nå dette fantastiske utsiktspunktet med taubane med mindre du foretrekker å gå hele veien opp for en mer givende og spennende opplevelse.

München til Hallstatt med tog

Innsbruck til Hallstatt med tog

Passau til Hallstatt med tog

Rosenheim til Hallstatt med tog

5. Chamonix-Mont-Blanc, Frankrike

Chamonix er det høyeste fjellet i Alpene. Bare 15 minutter fra grensen, Chamonix er et vinterland. Her, du vil bli blåst bort fra den pittoreske utsikten over Mont Blanc.

Du kan ta Mont Blanc-toget, eller beundre den pittoreske utsikten fra kafeene og restaurantene i Chamonix by. I tillegg, du kan gå til Aiguille du Midi eller til Mer du Glace. Enten aktivitet du velger, den fantastiske fjellutsikten over et av de mest pittoreske fjellene i Frankrike vil følge deg overalt.

Lyon til Nice med tog

Paris til Nice med tog

Cannes til Paris med tog

Cannes til Lyon med tog

 

A Train in the snowy mountains of Chamonix-Mont-Blanc, France

6. De mest pittoreske fjellene i Europa: Pyreneene

De fantastiske Pyreneene tilbyr den vakreste fjellutsikten. De syv fjellene spenner i Frankrike, Vogesene, Jura, Massif Central, pansermassivet, og det korsikanske massivet.

Denne fjellkjeden er så massiv at du må vandre fra Atlanterhavet til Middelhavet. Ikke bare vil du kunne besøke fortryllende gamle byer, men du vil også ha den uvurderlige sjansen til å beundre et annet naturlig under. Dette underverket er selvfølgelig Grande Cascade de Gavarnie eller Gavarnie-fossen. Med en dråpe 422 meter, det er den nest høyeste fossen i Europa.

Derfor, bildene dine vil absolutt være National Geographic perfekte.

 

The Most Picturesque Mountains of The Pyrenees, Europe

7. De mest pittoreske fjellene i Europa: Val Thorens i Frankrike

Høyt oppe kl 2300 meter i de franske Alpene, Val Thorens snødekte fjell er de mest pittoreske fjellene om vinteren. Skyv bakkene, å ha en kopp varm kakao ved bålet, eller nyte utsikten fra taubanen, severdighetene er ganske fantastiske.

derimot, mens de fleste reiser til Val Thorens for å gå på ski, det er ganske fantastisk i andre sesonger. Tarentaise-dalen er full av sjarmerende hyttehus, enger, og Isere-elven, med Val Thorens-fjellene i bakgrunnen, lag pittoresk natur å beundre hele året.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

Skiing in the Picturesque Mountains of Val Thorens In France, Europe

8. Dolomittene I Italia

Når du kan velge mellom 7 synspunkter, stedet er virkelig spektakulært i landskapet. Dolomittene ligger i Sør-Italia, er en av de vakreste naturreservatene i Europa. Dessuten, det er et av de mest populære turmålene i verden.

Du kan velge å beundre Dolomittene på en dagstur fra Bolzano, eller på en sirkel på 20 kilometer. Aktivitetene, piknik og bildeplasser, og turstier, er uendelige. For å toppe det hele, utsikten er helt fantastisk, når som helst på turen.

Av alle grunner som er oppført ovenfor, Dolomittene er det ideelle reisemålet for en ferie i de italienske fjellene.

Milano til Venezia med tog

Firenze til Venezia med tog

Bologna til Venezia med tog

Treviso til Venezia med tog

 

Bicycles going uphill in the The Dolomites In Italy

9. De mest pittoreske fjellene i Europa: Mount Snowdon i Wales

Mount Snowdon er så vakker at det ikke er overraskende at den har sin egen tur-app. Snowdon er lokalisert i Wales, og etter en 6-8 timers tur, Du kan beundre den fantastiske utsikten over Snowdonia, Anglesey, Pembrokeshire, og Irland.

I tillegg, fra høyden av 1085 meter, vil du også kunne se alle de vakre innsjøene. For eksempel, Cwellyn-innsjøen og Mynydd Mawr tilbyr spektakulær utsikt på slutten av Cwellyn-stien.

 

Most Picturesque Mountains In Europe: Mount Snowdon In Wales

10. Adrspach-Teplice I Tsjekkia

Tsjekkia er mest kjent for det vakre Praha. Svært få vet om den fantastiske Böhmen og steinbyen, Adrspach-Teplice. Adrspach ligger nær den polske grensen og fortjener helt et sted på Europas fantastiske naturlige underverk.

Adrspach-Teplice er en landsby bygget i sentrum av fjellformasjoner, reiser høyt, med labyrinter, en oransje strøm, og stier. Dette fascinerende stedet ble oppdaget bare i 1824. Siden da har det vært et spesielt reisemål for reisende som søker det ekstraordinære.

Her, du kan gå løypestien, gjennom den gotiske porten og hemmelige passasjer. Det er ingenting som å beundre de fantastiske fjellformasjonene innenfra og nå den blå innsjøen. Siden du vil gå i hjertet av disse gigantiske steinene, det er best å besøke om sommeren, når dagene er lengre og det er rikelig med lys.

Nürnberg til Praha med tog

München til Praha med tog

Berlin til Praha med tog

Wien til Praha med tog

 

 

11. Mullerthal-regionen i Luxembourg

Med noen av de vakreste utsiktspunkt i Europa, Mullerthal-fjellene i Luxembourg tilbyr naturskjønne stier og skjulte mystiske steder. Når du går inn i skogene, forbi innsjøene og kildene, grønne steinete åser, vil du oppdage at du gikk inn i et barns eventyr.

Mullerthal-regionen har noen av de mest spesielle landskapene og utsikten i Europa. slott, huler, broer, og fossefall, det er nydelig utsikt uansett hvor du ser. Dermed, fotturer eller sykling, sørg for å lage minst noen dager, å beundre den pittoreske fjellutsikten over Mullerthal.

Luxembourg til Colmar med tog

Luxembourg til Brussel med tog

Antwerpen til Luxembourg med tog

Metz til Luxembourg med tog

 

The Green Path of Mullerthal Region In Luxembourg

12. De mest pittoreske fjellene i Europa: Stanserhorn, Sveits

Snødekte topper, lyse grønne åser, og sjarmerende små landsteder i dalen, utsikten fra Stanserhorn er den vakreste. Det fantastiske Stanserhorn-fjellet er bare 20 minutter fra Lucern med tog og gjør en fantastisk dagstur i nydelig Sveits.

Her kan du ta taubanen opp til fjelltoppen for fantastisk panoramautsikt over de sveitsiske Alpene og innsjøene. En annen flott måte å beundre Stanserhorns pittoreske fjellutsikt på er å velge en pikniksted. På denne måten vil du tilbringe dagen med å slappe av og puste inn skjønnheten og Alpene’ frisk luft.

Zürich til Luzern med tog

Bern til Lucerne med tog

Genève til Luzern med tog

Konstanz til Lucerne med tog

 

Peak of Stanserhorn, Switzerland

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge ferien til 12 mest pittoreske fjell i Europa med tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "12 mest pittoreske fjell i Europa" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fmost-picturesque-mountains-europe%2FDeen– (Rull ned litt for å se inn kode)