Bestill en togbillett NÅ

Reisefirmaer Aksjer

Reisefirmaer Aksjer – Reisebedrifter – Reiselager – Reiselagerfirmaer

 

Reisefirmaer Aksjer

Dette er ikke en vanlig side siden vi er i reiselivsnæringen, vi bestemte oss også for å lage en dynamisk side om reiselager i verden, slik at du kanskje også kan investere i reiseselskaper og øke din egen formue og samtidig øke nivået på lykke ved å reise av disse selskapene.

Vi har samlet verdifull informasjon om de nevnte reiseselskapene, så ved å lese denne siden, du kan lære mer om profilen deres, aksjeverdi, og mål, som til slutt vil forbedre sjansene dine for å gjøre en lønnsom investering.

 

 

Reiselager Diagrammer

Hva er reiselagerbedriftens data verdt, hvis du ikke kan se deres historiske forestillinger, så her er alle de ovennevnte aksjesymbolene, nå i historiske diagrammer per selskap og per symbol.

finviz dynamisk diagram for BKNG finviz dynamisk diagram for EXPE finviz dynamisk diagram for ABNB finviz dynamisk diagram for MAR finviz dynamisk diagram for TRIP finviz dynamisk diagram for TCOM finviz dynamisk diagram for MMYT finviz dynamisk diagram for CCL finviz dynamisk diagram for RCL finviz dynamisk diagram for RYAAY

 

Reiselager nyheter

Data er bra, men hva er data uten informasjon og nyheter som fører til det, så her er delen av Travel lager selskaper nyheter fra børsrapporteringssystemene og også fra uavhengige nyheter og analytikere. Dette er de siste tilgjengelige dataene:

 

Booking Holdings Stock News

Expedia Group lager nyheter

AirBnB Inc lager nyheter

Marriott International Stock News

Tripadvisor lager nyheter

 

Trip.com (Ctrip) Group Stock News

 

MakeMyTrip Nyheter

 

Carnival Cruise lager nyheter

 

Royal Caribbean lager nyheter

 

Ryanair Holdings Aktienyheter

 

Stor aksjemarkedsinformasjon

Selv om reiser er en stor bransje, påvirkes de også av andre markedsindikatorer, så vi utarbeidet dette korte kapitlet om aksjemarkedet, slik at du kan se store verdensomspennende børsindekser samt annen god informasjon vi har gitt ovenfor.

 

 

Vårt personlige syn på reiselagrene

Vennligst finn nedenfor vårt syn på hver av aksjene.

 

BKNG – Gitt det er det største reiseselskapet i verden, vi er bullish på Booking Holdings (BKNG).

EXPE – Måtte fyre mange mennesker under Covid19, og dermed er kulturen skjør, så vårt syn er naturlig på Expedia Group (EXPE).

ABNB – Avhenger virkelig av verdsettelsen, Vi mener riktig verdsettelse for Airbnb (ABNB) bør være halvparten av verdien til Booking Group (BKNG)

MAR – Til 2021 vi er bullish på Marriott International (MAR-symbol) fordi reisebransjen vil se et enormt løft så snart reiser er tillatt igjen.

TUR – TripAdvisor prøver å snu sin inntektsmodell, og generelt synes vi innhold er konge og TRIP er suveren i sitt eget innhold og brukergenerert innhold på plattformen, vi er Bullish.

TCOM – Gitt at Ctrip (TCOM) er kinesisk første virksomhet, de likte Kinas raske retur, derimot, TRIP Group har også globale reisevirksomheter som vil glede seg over retur av Travel, Bullish er det.

MMYT – Det er vanskelig for oss å gi råd om MakeMyTrip, på grunn av Kinas spenninger, men på den positive siden, Indias økonomi er i god form og burde være veldig bra etter Covid19.

CCL – Carnival Cruise-aksjen vil øke så snart det første skipet returnerer til land uskadd, disse dagene er ikke langt, inntil da er vi naturlige på CCL.

RCL – Royal Carribian er veldig lik Carnival Cruise og normalt begge selskaper’ resultatene er like, derimot, oppsiden på RCL er mindre enn CCL, men også her forblir vi naturlige på Royal Caribbean.

RYA – Ryanair er et av de største om ikke de største budsjettflyselskapene, så snart de europeiske begrensningene er opphevet, denne aksjen vil gå veldig høyt, men også nå, vi synes denne RYA-aksjen er flott for din portefølje, Bullish.

 

Vi får et vanlig spørsmål om Save A Train-operasjon, Save A Train er virkelig en togbilletter hjemmeside, men vi har også en egen bloggseksjon, som er helt gratis, og det er bare for å fremme reise- og togreise i detalj.

 

Nå har du bedre oversikt over verdsettelsen og aksjeinformasjonen til reiseselskapene, dette trenger ikke avskrekke deg fra å reise, og når du gjør det, Vennligst velg Lagre et tog. som ditt nettsted for togreiser.

 

 

Ønsker du å legge denne siden på nettstedet ditt, klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-companies-stocks%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)

Copyright © 2021 - Lagre et tog, Amsterdam, Nederland
Ikke la uten en gave - Få kuponger og nyheter !