Ордер возну карту САДА

Акције туристичких компанија

Акције туристичких компанија – Туристичке компаније – Путничке акције – Путничке компаније

 

Акције туристичких компанија

Ово није обична страница, јер се бавимо путничком и возном индустријом, одлучили смо да направимо и динамичну страницу о путничким залихама у свету, тако да такође можете инвестирати у туристичке компаније и повећати сопствено богатство, а истовремено повећавајући ниво срећа путовањем овим путничким компанијама.

Прикупили смо драгоцене информације о доле поменутим туристичким компанијама, па читајући ову страницу, можете сазнати више о њиховом профилу, вредност акције, и циљеви, што ће на крају побољшати ваше шансе за профитабилну инвестицију.

 

 

Табеле путничких залиха

Шта вреде подаци о путничким компанијама, ако не можете да видите њихове историјске представе, тако да су овде сви горе наведени симболи залиха, сада у историјским табелама по компанијама и по симболима.

финвиз динамички графикон за БКНГ финвиз динамичка табела за ЕКСПЕ финвиз динамички графикон за АБНБ финвиз динамички графикон за МАР финвиз динамичка карта за ТРИП финвиз динамичка табела за ТЦОМ финвиз динамичка табела за ММИТ финвиз динамички графикон за ЦЦЛ финвиз динамички графикон за РЦЛ финвиз динамичка карта за РИААИ

 

Новости о деоницама путовања

Подаци су добри, али шта су подаци без информација и вести које до њих воде, тако да је овде део вести компанија које се баве путничким акцијама из система извештавања са берзе и такође из независних новинских кућа и аналитичара. Ово су најновији доступни подаци:

 

Вести о залихама залиха

Екпедиа Гроуп Стоцк вести

Вести о берзи АирБнБ Инц

Марриотт Интернатионал Стоцк Невс

Трипадвисор вести о берзи

 

Трип.цом (Цтрип) Вести о берзи

 

МакеМиТрип Невс

 

Царнивал Цруисе Стоцк Невс

 

Роиал Цариббеан Стоцк Невс

 

Рианаир Холдингс Стоцк Невс

 

Главне информације о берзи

Иако су путовања велика индустрија, на то утичу и други тржишни показатељи, па смо припремили ово кратко поглавље са информацијама о берзи, тако да можете видети главне светске берзанске индексе као и друге сјајне информације које смо горе дали.

 

 

Наш лични поглед на путничке залихе

У наставку погледајте наш поглед на сваку од залиха.

 

БКНГ – С обзиром да је то највећа туристичка компанија на свету, ми смо бикови према Боокинг Холдингу (БКНГ).

ЕКСПЕ – Током Цовид19 морао је да отпусти много људи и због тога је његова култура крхка, тако да је наш поглед на Екпедиа Гроуп природан (ЕКСПЕ).

АБНБ – Заиста зависи од процене, Верујемо у праву процену вредности за Аирбнб (АБНБ) треба да буде половина вредности Боокинг Гроуп (БКНГ)

МАР – За 2021 ми смо бикови према Марриотт Интернатионал (МАР Симбол) јер ће путничка индустрија доживети огроман подстицај чим путовање поново буде дозвољено.

ПУТОВАЊЕ – ТрипАдвисор покушава да преокрене свој модел прихода, и генерално мислимо да је садржај главни и да је ТРИП изванредан у свом садржају и садржају који генеришу корисници на својој платформи, ми смо Бикови.

ТЦОМ – С обзиром на то Цтрип (ТЦОМ) је прво кинеско пословање, уживали су у брзом повратку Кине, Међутим, ТРИП Гроуп такође има глобална туристичка предузећа која ће уживати у повратку путовања, Бик је.

ММИТ – Тешко нам је давати савете о МакеМиТрип-у, због кинеских тензија, али на позитивној страни, Индијска економија је у добром стању и требало би да буде веома добра после Цовид19.

ЦЦЛ – Залихе карневалских крстарења нагло ће скочити чим се први брод неозлијеђен врати на обалу, ови дани нису далеко, до тада смо природни на ЦЦЛ.

РЦЛ – Роиал Царрибиан је врло сличан Царнивал Цруисеу и обично су обе компаније’ резултати су слични, Међутим, нагоре на РЦЛ је мање од ЦЦЛ, али и овде остајемо Природни на Краљевским Карибима.

РИА – Рианаир је једна од највећих, ако не и највећа буџетска авио компанија, чим се укину европска ограничења, ова залиха ће ићи врло високо, али и сада, мислимо да је ова РИА акција одлична за ваш портфељ, Биковски.

 

Добијамо често питање о операцији Саве А Траин, Саве А Траин је заиста а Возне карте сајт, али имамо и засебан одељак блога, који је потпуно бесплатан, и то је само за промоцију путовања и путовања возом у одређеним околностима.

 

Сада имате бољи увид у процену и информације о залихама туристичких компанија, ово не треба да вас обесхрабри да путујете, а кад то учините, молим те изабери Сачувајте Влак. као вашу веб страницу за путовања возом.

 

 

Да ли желите да уградите ову страницу на вашем сајту, кликните овде: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-companies-stocks%2F%3Flang%3Dsr- (Спустите мало да види Ембед Цоде)

  • Ако желите да будете добри према својим корисницима, можете их водити директно у нашим страницама претраге. На овом линку, наћи ћете наше најпопуларније воз путеве – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Унутра имамо линкове за енглески одредишне странице, али такође имамо https://www.saveatrain.com/in_routes_sitemap.xml и можете променити / у да / де / или ИТ и више језика.
цопиригхт © 2021 - Сачувајте Влак, Амстердам, Низоземска
Не остављајте без поклон - Гет Купони и новости !