Comanda Un tren de vânzare bilete ACUM

Stocuri Companii de turism

Stocuri Companii de turism – Companii de turism – Stocuri de călătorie – Companii de acțiuni de călătorie

 

Stocuri Companii de turism

Aceasta nu este o pagină obișnuită, deoarece suntem în industria călătoriilor și a călătoriilor cu trenul, am decis, de asemenea, să realizăm o pagină dinamică despre stocurile de călătorii din lume, astfel încât să puteți investi, de asemenea, în companii de turism și să vă creșteți propria avere și, în același timp, să vă creșteți nivelul de fericirea călătorind de către aceste companii de acțiuni de călătorie.

Am colectat informații valoroase despre companiile de turism menționate mai jos, deci citind această pagină, puteți afla mai multe despre profilul lor, valoarea stocului, și obiective, ceea ce vă va îmbunătăți în cele din urmă șansele de a face o investiție profitabilă.

 

 

Diagramele stocurilor de călătorie

Care sunt valorile datelor companiilor de acțiuni de călătorie?, dacă nu le puteți vedea spectacolele istorice, deci aici sunt toate simbolurile stocurilor de mai sus, acum în diagrame istorice pe companie și pe simbol.

grafic dinamic finviz pentru BKNG grafic dinamic finviz pentru EXPE graficul finviz dinamic pentru ABNB grafic dinamic finviz pentru MAR grafic dinamic finviz pentru TRIP diagramă dinamică finviz pentru TCOM grafic dinamic finviz pentru MMYT diagramă dinamică finviz pentru CCL diagramă dinamică finviz pentru RCL grafic dinamic finviz pentru RYAAY

 

Știri despre acțiuni de călătorie

Datele sunt bune, dar ce sunt date fără informațiile și știrile care duc la acestea, deci aici este partea știrilor companiilor de acțiuni de călătorie din sistemele de raportare a burselor și, de asemenea, de la știri independente și analiști. Acestea sunt cele mai recente date disponibile:

 

Noutăți despre acțiuni de rezervare

Noutăți despre stocurile Expedia Group

Știri despre acțiuni AirBnB Inc

Știri despre acțiuni internaționale Marriott

Noutăți despre acțiuni Tripadvisor

 

Trip.com (Ctrip) Știri despre acțiuni de grup

 

Știri MakeMyTrip

 

Știri despre stocul de croazieră carnaval

 

Știri despre stocul Royal Caribbean

 

Noutăți despre acțiuni Ryanair Holdings

 

Informații majore despre piața de valori

Deși călătoriile sunt o industrie mare, sunt influențate și de alți indicatori ai pieței, așa că am pregătit acest scurt capitol de informații despre piața de valori, astfel încât să puteți vedea indicii majori ai burselor la nivel mondial, precum și alte informații excelente pe care le-am furnizat mai sus.

 

 

Opinia noastră personală asupra stocurilor de călătorie

Vă rugăm să găsiți mai jos punctul nostru de vedere cu privire la fiecare stoc.

 

BKNG – Având în vedere că este cea mai mare companie de turism din lume, suntem urcători pe Booking Holdings (BKNG).

EXPE – A trebuit să concedieze mulți oameni în timpul Covid19 și astfel cultura sa este fragilă, deci punctul nostru de vedere este Natural pe Expedia Group (EXPE).

ABNB – Depinde cu adevărat de evaluare, Credem că evaluarea corectă pentru Airbnb (ABNB) ar trebui să fie jumătate din valoarea grupului de rezervare (BKNG)

MAR – Pentru 2021 suntem bullish la Marriott International (Simbol MAR) deoarece industria turismului va vedea un impuls uriaș imediat ce călătoria este permisă din nou.

CALATORIE – TripAdvisor încearcă să își schimbe modelul de venituri, și, în general, credem că conținutul este rege și TRIP este superb în propriul său conținut și conținut generat de utilizatori pe platforma sa, suntem Bullish.

TCOM – Având în vedere acel Ctrip (TCOM) este prima afacere chineză, s-au bucurat de întoarcerea rapidă a Chinei, in orice caz, Grupul TRIP are, de asemenea, companii de turism la nivel mondial care se vor bucura de revenirea călătoriilor, Bullish este.

MMYT – Ne este greu să oferim sfaturi despre MakeMyTrip, din cauza tensiunilor Chinei, dar pe partea pozitivă, Economia Indiei este într-o formă bună și ar trebui să fie foarte bună după Covid19.

CCL – Stocul Carnival Cruise va crește imediat ce prima navă se va întoarce la țărm nevătămată, aceste zile nu sunt departe, până atunci suntem naturali pe CCL.

RCL – Royal Carribian este foarte asemănător cu Carnival Cruise și, în mod normal, ambele companii’ rezultatele sunt similare, in orice caz, avantajul pe RCL este mai mic decât CCL, dar și aici rămânem naturali pe Royal Caribbean.

RYA – Ryanair este una dintre cele mai mari companii aeriene Budget, dacă nu chiar cele mai mari, de îndată ce restricțiile europene sunt ridicate, acest stoc va merge foarte mare, dar chiar și acum, credem că această acțiune RYA este excelentă pentru portofoliul dvs., Bullish.

 

Avem o întrebare comună despre operațiunea Save A Train, Salvați un tren este într-adevăr un site-ul web bilete de tren, dar avem și o secțiune separată de blog, care este complet gratuit, și este doar pentru a promova călătoria și călătoria cu trenul în detalii.

 

Acum aveți o vizualizare mai bună a informațiilor despre evaluare și stocuri ale companiilor de turism, acest lucru nu trebuie să vă descurajeze să călătoriți, și când o faci, vă rugăm să alegeți Salvați un tren. ca site-ul dvs. pentru călătoriile cu trenul.

 

 

Doriți să încorporați această pagină pe site-ul dvs., doar să faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-companies-stocks%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)

Copyright © 2021 - Salvați un tren, Amsterdam, Olanda
Nu lăsați fără un cadou - Obține Cupoane și știri !