Comanda Un tren de vânzare bilete ACUM

Bilete ieftine de tren Eurostar și prețuri de călătorie

Aici puteți găsi toate informațiile despre Bilete de tren Eurostar ieftine și Eurostar prețuri de călătorie și beneficii.

 

Subiecte: 1. Eurostar cu Repere tren
2. Despre Eurostar 3. Cele mai importante perspective pentru a obține un bilet de tren Eurostar ieftin
4. Cât costă biletele Eurostar 5. De ce este mai bine să iei trenul Eurostar, și nu călătoriți cu avionul
6. Care sunt diferențele dintre Standard, Standard Premier și Business Premier pe Eurostar 7. Există un abonament Eurostar
8. Cu cât înainte de plecare 9. Care sunt programele trenurilor Eurostar
10. Ce stații sunt deservite de Eurostar 11. Întrebări frecvente Eurostar

 

Eurostar cu Repere tren

  • Compania Eurostar a fost lansată pe 14 noiembrie 1994
  • Unul dintre cele mai rapide trenuri din Europa este Eurostar, Viteza pe care o ajunge la Eurostar este de 320 km pe oră
  • Tunelul canalului Eurostar este 50.45 lungime de km sau 31.5 mile. Acesta este echivalentul 169 Towers Eiffel stivuite una peste alta
  • 2h15 a timpului de călătorie între Paris și Londra la bordul Eurostarului
  • Când călătoriți cu Eurostar din Marea Britanie în Europa, tu ai 1 ora înapoi în timp
  • Trecerea Tunelului Canalului ia 35 minute

 

Despre Eurostar

Trenurile de mare viteză Eurostar este un serviciu care conectează Europa de Vest la Londra și Kent în Regatul Unit, Conexiunile din Europa sunt Paris și Lille în Franța, Bruxelles, și Anvers în Belgia, Rotterdam și Amsterdam în Olanda. De asemenea, puteți ajunge cu trenul de la Londra la Disneyland Paris (Marne La Vallee Chessy Gara) Si deasemenea destinații sezoniere în Franța, cum ar fi Marsilia și Moutiers în Alpii francezi. Toate trenurile Eurostar traversează Canalul Englez prin Tunelul Canalului.

The Serviciul de tren Eurostar trenurile călătoresc până la 320 km pe oră pe liniile de tren de mare viteză. De când Eurostar a început să funcționeze în 1994, noi linii au fost construite în Belgia și Marea Britanie pentru a reduce timpul de călătorie între destinațiile Eurostar. Proiectul Link Tunnel Rail Link în două etape a fost finalizat pe 14 noiembrie 2007, când terminalul londonez al Eurostar a fost transferat de la Waterloo International la Londra St Pancras International gară.

 

Eurostar train

Mergi la Salvați o pagină de pornire a trenului sau utilizați acest widget pentru a căuta bilete de tren pentru Eurostar

Salvați o aplicație iPhone pentru tren

Aplicația pentru Android Save A Train

 

Salvați un tren

Origine

Destinaţie

Data plecării

Data returului (facultativ)

Adult (26-59):

Tineret (0-25):

Senior (60+):


 

Cele mai importante perspective pentru a obține un bilet de tren Eurostar ieftin

Numărul 1: Rezervați biletele Eurostar în avans cât puteți

Bilete de tren Eurostar sunt disponibile între 3 luni până 6 cu câteva luni înainte de plecarea trenului. Rezervarea biletelor de tren în avans, asigurați-vă că obțineți cele mai ieftine bilete și cele mai ieftine bilete de tren Eurostar sunt foarte limitate. Prețurile biletelor de tren Eurostar cresc prețul pe măsură ce vă apropiați de ziua călătoriei, deci pentru a putea economisiți bani la achiziționarea biletului de tren, comandați cât mai mult în avans.

Numărul 2: Călătoriți cu Eurostar în perioade în afara vârfului

Eurostar, Prețurile biletelor sunt mai ieftine în orele de vârf, la începutul săptămânii, iar în timpul zilei. Mijlocul călătoriilor cu trenul (marţi, miercuri si joi) oferă adesea cele mai ieftine prețuri. Pentru cele mai bune prețuri, nu luați Eurostar dimineața devreme și seara devreme în timpul săptămânii (datorită multor călători de afaceri), evita, de asemenea, să faci plimbări cu Eurostar în serile de vineri și duminică (favorabil pentru escapadele de weekend), pe parcursul sarbatorile publice si, de asemenea, in perioada sarbatorilor scolare prețurile de pe skyrocket Eurostar.

Numărul 3: Comandați biletele pentru Eurostar atunci când sunteți sigur de programul dvs. de călătorie

Serviciul de trenuri Eurostar este la cerere mare și în prezent, numai compania feroviară Eurostar operează trenuri în tunelul Mânecii Mânecii, prin urmare, nu există concurență. Eurostar fiind singurul operator de trenuri pe rutele dintre Anglia și Europa de Vest a stabilit unele restricții pentru biletele de tren. Doar Business Premier tip de bilete de tren pot fi schimbate, celelalte bilete de tren nu pot fi schimbate sau rambursate, dar există forumuri pe internet prin care îți poți vinde biletele de tren second-hand. Asa de, Recomandare Salvați un tren pentru Eurostar călătorie este să rezervați când sunteți sigur de programul dvs. de călătorie.

Numărul 4: Cumpărați-vă biletele Eurostar de la Save A Train

Salvați un tren are cele mai mari oferte de bilete de tren din Europa și din întreaga lume, și din cauza puterii noastre, găsim cele mai ieftine bilete Eurostar. Suntem conectați la numeroși operatori și surse feroviare, iar algoritmii noștri de tehnologie vă oferă întotdeauna cele mai ieftine bilete Eurostar și uneori cu combinații de alți operatori de tren către alte destinații. Este posibil să găsim și alternative la Eurostar.

 

Bilete de tren Amsterdam To London

Bilete de tren Paris la Londra

Bilete de tren Berlin la Londra

Bilete de tren Bruxelles-Londra

 

Cât costă biletele Eurostar?

Prețurile biletelor pot începe de la 35 € la timpul promoției, dar pot ajunge la 310 € în ultimul moment. Prețurile Eurostar depinde de clasa pe care o alegeți. Iată un tabel sumar al prețurilor medii pe clasă pentru un Londra-Paris / Londra-Bruxelles / Călătorii Londra-Amsterdam:

Bilet dus Dus-întors
Standard 35 € – 190 € 68 € – 380 €
standard Premier 96 € – 290 € 190 € – 490 €
Premier Business 310 € 600 €

 

Londra spre Bruxelles cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Lille în Londra cu trenul

Londra la Amsterdam cu trenul

 

De ce este mai bine să iei trenul Eurostar, și nu călătoriți cu avionul?

1) Avantajul călătoriei Eurostar este că mergeți și ajungeți direct în centrul orașului în oricare dintre orașele din care călătoriți, acest lucru este foarte unic trenurilor, deci dacă antrenați călătoriile de la Paris, Bruxelles, Amsterdam, Rotterdam, Anvers, Lille sau Londra este un beneficiu major pentru Eurostar. Cand vine vorba de Prețul Eurostar, de obicei variază. Unele promoții vă permit să obțineți bilete ieftine Eurostar. Dar în ultimele zile înainte de plecare, prețurile sunt din ce în ce mai mari. Dacă vă place să călătoriți fără probleme, Eurostar este pentru tine!

2) Călătoria cu avionul are proceduri de securitate a aeroportului, și asta înseamnă că trebuie să fiți cel puțin 2 cu câteva ore înainte de plecarea programată, cu Eurostar trebuie să fii corect 1 cu o oră înainte. De asemenea, trebuie să faceți naveta spre aeroport din centrul orașului. Deci, dacă socotești întregul timp al călătoriei, Eurostar câștigă întotdeauna în timpul total de călătorie.

3) Uneori prețurile trenurilor sunt mai mari decât cele ale unui avion pe valoarea nominală a biletului, dar comparația ar trebui să includă, cât te costă să iei orice mijloc de transport la aeroport, în afară de asta, în unele cazuri, mai aveți timp liber când călătorind cu Eurostar, în sfârșit, cu Eurostar nu aveți taxe pentru bagaje.

4) Avioanele sunt unul dintre motivele poluării mai mari a planetei noastre, la nivel de comparație, trenurile sunt mult mai ecologic, și dacă comparați avionul cu călătoria cu trenul, călătoria cu trenul este cu 20 de ori mai puțin poluator de carbon decât avioanele.

easyjet vs eurostar

 

Bilete Luxembourg To London

Bilete de la Anvers la Londra

Bilete de avion Rotterdam la Londra

Bilete de la Lyon la Londra

 

Care sunt diferențele dintre Standard, standard Premier, și Business Premier pe Eurostar?

Trenurile Eurostar au mai multe servicii de clasă pentru a fi construite pentru orice buget, și orice tip de călător, indiferent dacă ești un călător de afaceri sau de agrement sau ambele 🙂

Bilete standard Eurostar:

The Bilet Eurostar Standard este cel mai ieftin dintre toate tarifele disponibile. Cel mai bine este să rezervați acest bilet de tren în avans, din cauza biletelor Standard preț mic – se vând repede. Călătorii care dețin un bilet standard pot lua 2 valize + 1 bagaj transportabil gratuit. Pasagerii biletelor Eurostar Standard se pot bucura, de asemenea, de WiFi gratuit și selecție de scaune. Biletele standard sunt în mare parte nerambursabile.

Bilete Premier Eurostar Standard:

Această clasă de bilete este mai scumpă decât tipul de bilet Eurostar standard, cel Biletul Premier Standard oferă servicii suplimentare. Pe lângă avantajele biletelor Standard pe care le-am scris mai sus, Biletele Premier Standard oferă locuri mai frumoase, cu mai mult spațiu pentru picioare, o gamă largă de reviste și ziare este oferită gratuit, și vei primi o masă ușoară și băuturi pe scaunul tău la bordul Eurostarului. Biletele Premier Standard pot fi modificate cu o taxă în funcție de destinație.

Business Premier Eurostar Bilete:

The Bilet Eurostar Business Premier cumpărătorii se pot bucura de toate avantajele pe care le-am scris mai sus, dar, de asemenea, beneficiază de pasagerii Eurostar Business Premier 3 pungi de bagaje în loc de 2, un meniu fierbinte de lux conceput de celebrul bucătar Raymond Blanc, Pasagerii Business Premier se pot bucura de un salon înainte de a urca cu trenul în drum spre Londra sau de la Londra, În plus, doar check-in special 10 minute și un serviciu de rezervare taxi doar pentru ei. Cel mai important, acest tip de bilet Eurostar Business Premier Train permite deplasarea flexibilă: puteți modifica și anula călătoria, înainte de plecare sau până la 60 zile după plecare, totul fără taxe suplimentare.

 

Există un abonament Eurostar?

Nu, și dimpotrivă, Eurostar este acceptat doar de bilete punct la punct și nu este acceptat de niciun permis de călătorie, dar dacă călătorești foarte mult prin Eurostar te poți înscrie la Eurostar Club, acesta este un program de fidelizare care vă oferă să colectați puncte de călătorie cu trenul, astfel încât să puteți răscumpăra aceste puncte la bilete sau reduceri. Castigi 1 punct pentru fiecare 1 GBP cheltuit și aceste puncte vă dau dreptul la privilegii specifice:

– Din 200 puncte: Obțineți bilete Eurostar la prețuri reduse.

– Daca primesti 500 puncte: poți obține 1 modernizarea serviciului de tren.

– Și dacă ai reușit să ajungi 1,000 puncte: puteți răscumpăra 1,000 indică o călătorie dus-întors Eurostar spre Londra din orice parte din vestul Europei.

 

Cu cât înainte de plecare?

Pentru a obține Eurostar și a fi corect la timp, calea ferată vă recomandă să ajungeți cel puțin 1 cu o oră înainte de plecarea trenului dvs. Eurostar. Noi de la Save A Train, de când am călătorit mult pe trenurile Eurostar, este suficient timp și dacă coada de pe controlul pașaportului nu va fi lungă, vă puteți bucura, de asemenea, de magazine și de a obține acele elemente de care aveți nevoie pentru călătoria cu trenul să fie cât mai lină posibil.

 

Trenuri de la Londra la Marsilia

Trenuri de la Londra la Moutiers

Haga la trenuri Londra

Trenuri de la Londra la Bourg Saint Maurice

 

Care sunt programele trenurilor Eurostar?

Aceasta este o întrebare dificilă și una la care Salvați un tren poate răspunde în timp real, accesați pagina noastră de pornire și introduceți originea și destinația, și puteți găsi cele mai precise Programul trenurilor Eurostar Sunt, Există trenuri din 7 dimineața la 9 seara la oricare dintre rutele Eurostar și în rutele cele mai ocupate precum Paris la Londra sau Londra la Paris, aveți trenuri Eurostar care circulă în fiecare oră jumătate de oră, trebuie doar să alegeți biletul Eurostar potrivit, potrivit pentru programul dvs. de călătorie.

 

Bilet de tren Londra la Anvers

Bilet de tren Londra la Rotterdam

Bilet de tren Disneyland Marne-la-Vallee la Londra

Bilet de tren Londra la Lille

 

Ce stații sunt deservite de Eurostar?

Gara din Paris pentru Eurostar este numită Paris Gare du Nord, gara este situată în districtul 10 al Parisului, care este +-30 la câteva minute de mers pe jos de Catedrala Notre Dame. Pentru a lua Eurostarul, trebuie să intri în stație și să urci 1 podea în interiorul Gare du Nord folosind scările rulante situate în mijlocul stației.

La Disneyland Paris, Eurostar ajunge la stație Marne La Vallee Chessy, care este situat 5 la câteva minute de mers pe jos de Disneyland Resort și Disneyland Hotels. Există o instalație de depozitare a bagajelor rămase în interiorul stației și puteți merge să vă bucurați de parc fără să vă faceți griji pentru prețioasa încărcătură.

În Londra, În prezent, trenurile Eurostar pleacă și ajung la Stația Internațională St Pancras, situat la nord de centrul orașului Londra. Inainte de 2007, Trenurile Eurostar ajungeau la stația Waterloo din Londra.

The Bruxelles Midi-Zuid (Bruxelles Sud) stația este situată în mijlocul Bruxelles-ului, dar asigurați-vă că înțelegeți că aveți nevoie Bruxelles Midi-Zuid și nu Gara Centrală din Bruxelles, Stația de tren Bruxelles Midi-Zuid are 22 platforme de trenuri, iar casa de bilete Eurostar este situată lângă platformă 8. Biletul de tren Eurostar vă permite să călătoriți liber între Bruxelles Midi Zuid și Bruxelles Central.

Amsterdam Central (Gara Centrală din Amsterdam) este situat în centrul orașului Amsterdam chiar lângă râu, când părăsiți gara, vezi strada principală Amsterdam plină de atracții precum Madame Tussauds și nu de acolo și cartierul roșu. Ca și în multe stații feroviare mari din Europa, aveți depozite de bagaje care se deschid devreme și se închid târziu dacă doriți să vizitați doar pentru 1 cu o zi sau înainte poți face check-in la hotelul tău.

În Lille, tu ai 2 stații de tren nu departe unul de altul, dar trebuie să vă amintiți de Terminal Eurostar din Lille, este Lille Europa și nu Lille Flandres, dar chiar dacă faceți ușor această greșeală, gările sunt 5 la câteva minute unul de celălalt.

Gara centrală din Anvers este locul în care vă îmbarcați la Eurostar în Anvers, al doilea oraș ca mărime din Belgia, Dacă călătorești din Anvers, vă recomandăm să veniți de fapt la gară mai mult decât este recomandat 1 cu o oră înainte de plecare, deoarece acest lucru gara a câștigat premii pentru decorare și arhitectură și are 5 podelele și este atât de frumos pentru a naviga în ea.

Când călătoriți din și către Rotterdam, vei folosi Gara Centrală Rotterdam sau în numele său olandez Rotterdam Central, această gară este construită ca un mic mall comercial din interior spre exterior, astfel încât să vă puteți bucura de cumpărături frumoase înainte și după dumneavoastră Călătorie Eurostar.

 

Întrebări frecvente Eurostar

Ce ar trebui să aduc cu mine la Eurostar?

Aduceți-vă la călătoria dvs. Eurostar este esențial, dar pe deasupra trebuie să vă asigurați că aveți documentul dvs. de călătorie Eurostar cu dvs., alt must-have este un pașaport valabil și este întotdeauna bine sa ai asigurare de calatorie.

Ce companie deține Eurostar?

Compania care deține Eurostar, este numit nu surprinzător Eurostar International Limited, 55% deținută de SNCF, 30% CDPQ Canada, 10% Hermes federat și restul aparține căilor ferate belgiene, SNCB.

Întrebări frecvente Eurostar despre unde pot merge cu Eurostar?

În afară de Paris, Londra, Amsterdam și Bruxelles, Rotterdam, și Lille, Eurostar operează de asemenea linii de sezon. În perioada de vară, între iulie și septembrie, unele trenuri Eurostar merg direct la Avignon și Marsilia, în timp ce în lunile de iarnă, între decembrie și aprilie, Trenurile Eurostar pot merge direct în regiunile de schi din Alpi, precum Moutiers sau Bourg St Maurice, care sunt orașele cheie pentru a merge de la stațiuni de schi, cum ar fi La Plange, Alegerea celor, Tignes și Val Thorens.

Care sunt procedurile de îmbarcare pentru Eurostar?

Când ajungeți în gara și în zona desemnată, vă scanează biletul Eurostar, În prezent, oamenii preferă să folosească codul QR, dar puteți, de asemenea, să aveți o copie pe suport a biletului de tren și să scanați asta, atunci trebuie să treceți printr-un control de securitate (care sunt mult mai rapide decât în ​​aeroporturi), mergi la controlul pașapoartelor și treci frontiera, apoi mergi la trenul tău și în felul în care ai mai multe magazine sau salonul Eurostar, în videoclipul următor, puteți vedea întregul proces de la sosirea gării până la urcarea trenului Eurostar.

https://www.youtube.com/watch?v = Jtx0k4Jw7f4

Ce servicii pe Eurostar?

Există un loc în trenul Eurostar dedicat băuturilor și mâncărurilor ușoare pe trenurile Eurostar, Meniul include sandvișuri, fulgi de ciocolată, snacks-uri, tablete de ciocolata, cafea, ciocolată fierbinte sau ceai. Puteți apoi mânca și bea în acest restaurant feroviar sau puteți lua ceea ce ați cumpărat înapoi pe scaun. Puteți utiliza sloturi de alimentare lângă scaunul dvs. în trenurile Eurostar.

Cum ajung la Londra St. Pancras International să ia trenul Eurostar?

Ca în cazul tuturor nevoilor de transport la Londra, utilizarea metroului londonez pentru a ajunge la stația internațională St Pancras este cea mai simplă cale. Șase linii subterane diferite ajung la stația Kings Cross și de acolo puteți merge pe jos până la St Pancras International în doar câteva minute. London St Pancras International este, de asemenea, la doar câteva minute de gara Euston, dacă veniți din sudul Londrei.

Este posibil să luați trenurile Eurostar între Londra și Amsterdam?

Din aprilie 2018, datorită Eurostar, puteți călători între Londra și Amsterdam în aproximativ 3-4 ore, și nu este nevoie să schimbați trenurile la Bruxelles, deși unele dintre trenurile Eurostar de la Londra la Amsterdam, face popasuri la Bruxelles, dar asta depinde de biletele Eurostar pe care le cumpărați.

Cele mai solicitate Întrebări frecvente Eurostar – Trebuie să rezerv un loc în avans pe Eurostar?

Când cumpărați un bilet de tren Eurostar, un loc vă va fi alocat automat atunci când faceți rezervarea. Și dacă sunt locuri libere când sunteți în tren, vi se permite să vă deplasați pentru a avea un spațiu diferit.

Există internet WiFi în Eurostar?

Te poti bucura Internet WiFi gratuit pe toate trenurile Eurostar și toate clasele de călătorie când cumpărați bilete Eurostar în avans.

 

Dacă ai ajuns până departe, știți tot ce trebuie să știți despre trenurile dvs. Eurostar și sunteți gata să achiziționați biletul de tren Eurostar pe SaveATrain.com

 

Avem Bilete de tren pentru acești operatori feroviari:

DSB Denmark

DSB daneză

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgia

intercity trains

Trenuri interurbane

SJ Sweden Trains

SJ Suedia

NS International Cross border trains

NS International Olanda

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norvegia

Switzerland Sbb railway

SBB Elveția

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

adâncește

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Germania

European night trains by city night line

Trenurile de noapte

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Germania

Czech Republic official Mav railway operator

Mav cehă

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

 

 

Doriți să încorporați această pagină pe site-ul dvs.? Click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-eurostar%2F%0A%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed), Sau puteți doar să vă conectați direct la această pagină.

Copyright © 2021 - Salvați un tren, Amsterdam, Olanda
Nu lăsați fără un cadou - Obține Cupoane și știri !