Bestill en togbillett NÅ

Billige Eurostar togbilletter og reisepriser

Her kan du finne all informasjon om Billige Eurostar togbilletter og Eurostar reisepriser og fordeler.

 

emner: 1. Høydepunkter fra Eurostar med tog
2. Om Eurostar 3. Topp innsikt for å få en billig Eurostar-togbillett
4. Hvor mye koster Eurostar-billetter 5. Hvorfor er det bedre å ta Eurostar-toget, og ikke reise med fly
6. Hva er forskjellene mellom Standard, Standard Premier og Business Premier på Eurostar 7. Er det et Eurostar-abonnement
8. Hvor lenge før avgangen skal ankomme 9. Hva er Eurostar-togplanene
10. Hvilke stasjoner blir servert av Eurostar 11. Vanlige spørsmål om Eurostar

 

Høydepunkter fra Eurostar med tog

  • Eurostar-selskapet ble lansert 14. november 1994
  • Et av de raskeste togene i Europa er Eurostar, Hastigheten som Eurostar kommer til er 320 km i timen
  • Eurostar Channel Tunnel er 50.45 km lang eller 31.5 miles. Det tilsvarer 169 Eiffeltårnene stablet oppå hverandre
  • 2h15 reisetid mellom Paris og London ombord på Eurostar
  • Når du reiser med Eurostar fra Storbritannia til Europa, du har 1 time tilbake i tid
  • Krysset av kanaltunnelen tar 35 minutter

 

Om Eurostar

Eurostar høyhastighetstog er en tjeneste som kobler Vest-Europa til London og Kent i Storbritannia, Forbindelsene fra Europa er Paris og Lille i Frankrike, Brussel, og Antwerpen i Belgia, Rotterdam og Amsterdam i Nederland. Også, Du kan komme med tog fra London til Disneyland Paris (Marne La Vallee Chessy jernbanestasjon) og også sesongdestinasjoner i Frankrike Slik som Marseilles og Moutiers i de franske Alpene. Alle Eurostar-tog krysser den engelske kanalen gjennom kanaltunnelen.

De Eurostar togtrafikk tog reiser på opp til 320 km i timen på høyhastighets toglinjer. Siden Eurostar begynte å operere i 1994, nye linjer er blitt bygget i Belgia og Storbritannia for å redusere reisetidene mellom Eurostar-destinasjonene. To-trinns Channel Tunnel Rail Link-prosjektet ble fullført 14. november 2007, da Londonterminalen i Eurostar ble overført fra Waterloo International til London St Pancras International togstasjon.

 

Eurostar train

Gå til Lagre et tog hjemmeside eller bruk denne widgeten til å søke etter tog billetter til Eurostar

Lagre et tog iPhone-app

Lagre en tog Android-app

 

Lagre et tog

Opprinnelse

Mål

Avgangsdato

Returdato (Valgfri)

Voksen (26-59):

Ungdom (0-25):

Senior (60+):


 

Topp innsikt for å få en billig Eurostar-togbillett

Nummer 1: Bestill dine Eurostar-billetter på forhånd så mye du kan

Eurostar togbilletter er tilgjengelige mellom kl 3 måneder til 6 måneder foran togavgang. Bestilling av togbilletter på forhånd, sørg for at du får de billigste billettene og at de billigste Eurostar-billettene er svært begrensede. Eurostar-togbillettprisene stiger i pris når du kommer nær dagen for reisen, så for å gjøre det spare penger på togbillettkjøpet, bestill så mye som mulig på forhånd.

Nummer 2: Reis med Eurostar i perioder uten peak

Eurostar, billettprisene er billigere i løpet av uten behov, i begynnelsen av uken, og på dagtid. Midt i uken togturer (tirsdag, Onsdag og torsdag) tilbyr ofte de billigste prisene. For de beste prisene, ikke ta Eurostar om morgenen og tidlig på kvelden i løpet av uken (på grunn av mange forretningsreisende), unngå også å ta Eurostar-ritt på fredag ​​og søndag kveld (gunstig for utflukter i helgen), under helligdager og også i skoleferien prisene på Eurostar skyrocket.

Nummer 3: Bestill billetter til Eurostar når du er sikker på reiseplanen din

Eurostar-togene er etterspurt og for tiden, eneste jernbaneselskapet Eurostar driver tog i den engelske kanaltunnelen, derfor, det er ingen konkurranse. Eurostar som den eneste togoperatøren i rutene mellom England og Vest-Europa har satt noen begrensninger for togbilletter. Kun Business Premier Type-togbilletter kan byttes, de andre togbillettene kan ikke byttes eller refunderes, men det finnes fora på internett hvor du kan selge togbillettene dine brukt. Så, Lagre en toganbefaling for Eurostar reiser er å bestille når du er sikker på reiseplanen din.

Nummer 4: Kjøp Eurostar-billetter på Save A Train

Save A Train har det største tilbudet av togbilletter i Europa og over hele verden, og på grunn av vår makt, Vi finner de billigste Eurostar-billettene. Vi er koblet til mange jernbaneselskaper og kilder, og våre teknologialgoritmer gir deg alltid de billigste Eurostar-billettene og noen ganger med kombinasjoner av andre togoperatører til andre destinasjoner.. Vi kan også finne alternativer til Eurostar.

 

Amsterdam til London togbilletter

Paris til London togbilletter

Berlin til London togbilletter

Togbilletter fra Brussel til London

 

Hvor mye koster Eurostar-billetter?

Billettprisene kan starte på € 35 på kampanjetid, men kan nå € 310 i siste øyeblikk. Eurostar priser avhenge av klassen du velger. Her er en oversiktstabell over gjennomsnittsprisene per klasse for et London-Paris / London-Brussel / London-Amsterdam turer:

Enveisbillett Rundtur
Standard 35 € – 190 € 68 € – 380 €
standard Premier 96 € – 290 € 190 € – 490 €
Forretnings Premier 310 € 600 €

 

London til Brussel med tog

London til Paris med tog

Lille til London med tog

London til Amsterdam med tog

 

Hvorfor er det bedre å ta Eurostar-toget, og ikke reise med fly?

1) Fordelen med Eurostar-reiser er at du går og ankommer direkte til sentrum i noen av byene du reiser fra, dette er noe som er veldig unikt for tog, så hvis du trener reise fra Paris, Brussel, Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Lille eller London er dette en stor fordel for Eurostar. Når det gjelder Eurostar-priser, det varierer vanligvis. Noen kampanjer lar deg få billige billetter til Eurostar. Men i løpet av de siste dagene før avreise, prisene blir høyere. Hvis du liker jevn reise, Eurostar er noe for deg!

2) Reise med fly har sikkerhetsprosedyrer for flyplasser, og det betyr at du må være minst 2 timer før planlagt avgang, med Eurostar må du være rettferdig 1 time i forveien. Også, du må pendle til flyplassen fra sentrum. Så hvis du teller hele reisetiden, Eurostar vinner alltid i total reisetid.

3) Noen ganger er togprisene høyere enn med fly pålydende, men sammenligningen skal omfatte, hvor mye det koster deg å ta ethvert transportmiddel til flyplassen, i tillegg til at du i noen tilfeller også får fritid når reiser med Eurostar, og til slutt med Eurostar har du ikke bagasjeavgift.

4) Fly er en av grunnene til den høyere forurensningen av planeten vår, på et sammenligningsnivå, tog er mye mer miljøvennlig, og hvis du sammenligner fly med togreiser, togreiser er 20 ganger mindre karbonforurenser enn flyene er.

easyjet vs eurostar

 

Luxembourg To London billetter

Antwerpen til London billetter

Rotterdam til London billetter

Lyon til London billetter

 

Hva er forskjellene mellom Standard, standard Premier, og Business Premier på Eurostar?

Eurostar-tog har flere klassetjenester som er bygget for ethvert budsjett, og alle typer reisende, enten du er forretningsreisende eller fritidsreisende eller begge deler 🙂

Standard Eurostar-billetter:

De Eurostar Standard-billett er den billigste av alle tilgjengelige priser. Det er best å bestille denne togbilletten på forhånd, på grunn av standardbilletter lav pris – de selger raskt. Reisende som har en standardbillett kan ta 2 kofferter + 1 fraktbagasje gratis. Passasjerer på Standard Eurostar-billetter kan også glede seg over gratis WiFi og valg av sete. Standardbilletter refunderes for det meste ikke.

Premier Standard Eurostar-billetter:

Denne billettklassen er dyrere enn Standard Eurostar-billettypen, de Premier Standard-billett tilbyr tilleggstjenester. I tillegg til fordelene med Standardbilletter som vi skrev ovenfor, Premier Standard-billetter tilbyr hyggeligere seter med mer benplass, et bredt utvalg av magasiner og aviser blir gitt gratis, og du får servert et lett måltid og drikke til setet ditt om bord i Eurostar. Premier Standard-billetter kan endres med et gebyr avhengig av destinasjon.

Business Premier Eurostar-billetter:

De Eurostar Business Premier-billett kjøpere kan glede seg over alle fordelene vi skrev ovenfor, men også, passasjerer til Eurostar Business Premier vil dra nytte av 3 bagasjeposer i stedet for 2, en luksuriøs varm meny designet av den berømte kokken Raymond Blanc, Passasjerer for Business Premier kan nyte en salong før de går ombord på toget på vei til London eller fra London, I tillegg bare en spesiell innsjekking 10 minutter og en taxi-reservasjonstjeneste bare for dem. Viktigst, denne typen Eurostar Business Premier-billetter tillater fleksibel reise: du kan endre og avbryte turen, før avreise eller fram til 60 dager etter avreise, alt uten ekstra kostnad.

 

Er det et Eurostar-abonnement?

Nei, og tvert imot, Eurostar støttes kun av punkt til punktbilletter og støttes ikke av reisepass, men reiser du mye med Eurostar kan du bli medlem i Eurostar Club, dette er et lojalitetsprogram som tilbyr deg å samle togreise poeng slik at du kan innløse disse poengene til billetter eller rabatter. Du tjener 1 poeng for hver £ 1 du brukte, og disse poengene gir deg bestemte privilegier:

– Fra 200 punkter: Du får Eurostar-billetter til reduserte priser.

– Hvis du får 500 punkter: du kan få 1 oppgradering av togtjenesten.

– Og hvis du klarte å nå 1,000 punkter: du kan innløse 1,000 peker på en tur / retur Eurostar til London hvor som helst i Vest-Europa.

 

Hvor lenge før avgangen skal ankomme?

For å skaffe deg Eurostar og være i tide, jernbanen anbefaler at du kommer minst 1 time før Eurostar-toget går av. Vi i Save A Train siden vi reiste mye på Eurostars tog at dette er nok tid og om køen i passkontrollen ikke blir lang, Du kan også glede deg over butikkene og få de tingene du trenger til togtur for å være så jevn som mulig.

 

Tog til London til Marseilles

Tog til London til Moutiers

Haag til London Trains

Tog til London til Bourg Saint Maurice

 

Hva er Eurostar-togplanene?

Dette er et tøft spørsmål og Save A Train kan svare på i sanntid, gå til hjemmesiden vår og skriv inn opprinnelse og destinasjon, og du kan finne den mest nøyaktige Eurostar togplaner det er, Det er tog fra 7 om morgenen til 9 om kvelden til noen av Eurostar-ruter og i de mest okkuperte rutene som Paris til London eller London til Paris, du har Eurostar-tog som kjører hver time en halvtime, du trenger bare å velge riktig Eurostar-billett som er behagelig for din reiseplan.

 

London til Antwerpen togbillett

London til Rotterdam togbillett

Disneyland Marne-la-Vallee til London togbillett

Tog til London til Lille

 

Hvilke stasjoner blir servert av Eurostar?

Paris jernbanestasjon for Eurostar heter Paris Gare du Nord, jernbanestasjonen ligger i det 10. distriktet i Paris, som er +-30 minutters gange fra Notre Dames katedral. For å ta Eurostar, du må inn på stasjonen og gå opp 1 etasje inne i Gare du Nord ved å bruke rulletrapper som ligger midt på stasjonen.

På Disneyland Paris, Eurostar ankommer stasjonen Marne La Vallee Chessy, som ligger 5 minutters gange fra Disneyland Resort og Disneyland Hotels. Det er en venstre bagasjeoppbevaring inne på stasjonen, og du kan glede deg over parken uten å bekymre deg for din dyrebare last.

I London, I dag drar Eurostar-tog og ankommer kl St Pancras internasjonale stasjon, som ligger nord for sentrum av London. Før 2007, Eurostar-tog pleide å ankomme Waterloo Station i London.

De Brussel Midi-Zuid (Brussel sør) stasjon ligger midt i Brussel, men pass på at du forstår at du trenger Brussel Midi-Zuid og ikke Brussel sentralstasjon, Brussel Midi-Zuid jernbanestasjon har 22 togplattformer, og Eurostar-billettkontoret ligger i nærheten av plattformen 8. Eurostar-togbilletten lar deg reise fritt mellom Brussel Midi Zuid og Brussel sentrum.

Amsterdam sentralt (Amsterdam sentralstasjon) ligger i Amsterdam sentrum rett ved elven, når du forlater jernbanestasjonen, du ser Amsterdam Main Street full av attraksjoner som Madame Tussauds og ikke derfra også Red Light District. Som på mange store jernbanestasjoner i Europa, du har bagasjedepoter som åpner tidlig og stenger sent hvis du bare vil besøke for 1 dagen eller før du kan sjekke inn på hotellet ditt.

I Lille, du har 2 togstasjoner ikke langt fra hverandre, men du må huske Eurostar terminal i Lille, er Lille Europa og ikke Lille Flandres, men selv om du gjør dette enkelt å gjøre en feil, togstasjonene er 5 minutts mellomrom fra hverandre.

Antwerpen sentralstasjon er der du går ombord på Eurostar i Antwerpen, den nest største byen i Belgia, Hvis du reiser fra Antwerpen, Vi anbefaler at du faktisk kommer til jernbanestasjonen lenger enn anbefalt 1 time før avreise fordi dette jernbanestasjonen har vunnet priser for dekorasjon og arkitektur, og det har det 5 gulv og det er så fint å navigere i den.

Når du reiser fra og til Rotterdam, du bruker Rotterdam sentralstasjon eller i det nederlandske navnet Rotterdam Central, denne jernbanestasjonen er bygget som et lite kjøpesenter fra innsiden og utsiden, slik at du kan glede deg over gode shoppingmuligheter før og etter din Eurostar-reise.

 

Vanlige spørsmål om Eurostar

Hva skal jeg ta med meg på Eurostar?

Å ta deg med på Eurostar-turen er avgjørende, men på toppen av det bør du sørge for at du har reisedokumentet ditt med Eurostar, et annet må-ha er et gyldig pass, og det er det alltid bra å ha reiseforsikring.

Hvilket selskap eier Eurostar?

Selskapet som eier Eurostar, heter ikke overraskende Eurostar International Limited, 55% eid av SNCF, 30% CDPQ Canada, 10% Federated Hermes og de resterende tilhører de belgiske jernbanene, SNCB.

Vanlige spørsmål om Eurostar om hvor kan jeg gå med Eurostar?

Bortsett fra Paris, London, Amsterdam og Brussel, Rotterdam, og Lille, Eurostar driver også sesongbaserte linjer. I sommerperioden, mellom juli og september, noen Eurostar-tog går direkte til Avignon og Marseilles, mens vintermånedene, mellom desember og april, Eurostars tog kan gå direkte til skiområder i Alpene som Moutiers eller Bourg St Maurice, som er de viktigste byene å gå fra til skianlegg som La Plange, Val D’isere, Tignes og Val Thorens.

Hva er boardingprosedyrene for Eurostar?

Når du kommer til jernbanestasjonen og det angitte området, du skanner Eurostars billett, Nå for tiden foretrekker folk å bruke QR-koden, men du kan også ha en papirkopi av togbilletten din og skanne den, så må du gjennom en sikkerhetskontroll (som er mye raskere enn på flyplasser), gå til passkontroll og krysse grensen og så går du til toget ditt og på den måten har du flere butikker eller Eurostar-salongen, i følgende video kan du se hele prosessen fra du ankommer jernbanestasjonen til du går ombord på Eurostar-toget.

https://www.youtube.com/watch?v = Jtx0k4Jw7f4

Hvilke tjenester på Eurostar?

Det er et sted i Eurostar-toget som er dedikert til drikke og lett mat på Eurostar-tog, Menyen inneholder smørbrød, sjokoladebiter, snacks, sjokoladeplate, kaffe, varm sjokolade eller te. Du kan deretter spise og drikke i denne restauranten togbil eller ta det du kjøpte tilbake til setet ditt. Du kan bruke kortspor ved siden av setet ditt på Eurostars tog.

Hvordan kommer jeg til London St. Pancras International tar Eurostar-toget?

Som med alle transportbehov i London, å bruke undergrunnen London for å komme seg til St Pancras International Station er den enkleste måten. Seks forskjellige underjordiske linjer når Kings Cross Station, og derfra kan du gå til fots til St Pancras International på bare noen få minutter. London St Pancras International ligger også bare noen få minutter fra Euston togstasjon hvis du kommer fra Sør-London.

Er det mulig å ta Eurostar-togene mellom London og Amsterdam?

Siden april 2018, takk til Eurostar, du kan reise mellom London og Amsterdam i omtrent 3-4 timer, og ingen grunn til å bytte tog i Brussel, selv om noen av Eurostar-togene fra London til Amsterdam, stopper i Brussel, men det avhenger av Eurostar-billettene du kjøper.

Vanlige spørsmål om Eurostar – Må jeg bestille plass på forhånd på Eurostar?

Når du kjøper en Eurostar-togbillett, et sete vil automatisk bli tildelt deg når du bestiller. Og hvis det er ledige plasser når du er på toget, du har lov til å flytte rundt for å ha et annet sted.

Er det WiFi-internett inne i Eurostar?

Du kan glede deg Gratis Wi-Fi internett på alle Eurostar-tog og alle reisekurs når du kjøper Eurostar-billetter på forhånd.

 

Hvis du nådde så langt, du vet alt du trenger å vite om Eurostar-togene dine og er klar til å kjøpe Eurostar-togbilletten din videre SaveATrain.com

 

Vi har togbilletter for disse jernbaneoperatørene:

DSB Denmark

Danske DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgia

intercity trains

Intercity Tog

SJ Sweden Trains

SJ Sverige

NS International Cross border trains

NS International Nederland

OBB Austria logo

OBB Østerrike

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norge

Switzerland Sbb railway

SBB Sveits

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

deepens

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Tyskland

European night trains by city night line

nattog

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Tyskland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav tsjekkisk

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Tren

erail logo

Eurail

 

Vil du legge inn denne siden på nettstedet ditt? Klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-eurostar%2F%0A%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode), Eller du kan bare lenke direkte til denne siden.

Copyright © 2021 - Lagre et tog, Amsterdam, Nederland
Ikke la uten en gave - Få kuponger og nyheter !