Bestill en togbillett NÅ

Billige Trenitalia togbilletter og reisepriser

Her kan du finne all informasjon om Billige Trenitalia-billetter og Trenitalia reisepriser og fordeler.

 

emner: 1. Trenitalia med tog Høydepunkter
2. Om Trenitalia 3. Topp innsikt for å få en billig Trenitalia-billett
4. Hvor mye koster Trenitalia-billetter 5. Reiseruter: Hvorfor er det bedre å ta Trenitalia, og ikke reise med fly
6. Hva er forskjellene mellom standardøkonomi, Premium, Business og Executive på Trenitalia 7. Er det et Trenitalia-abonnement
8. Hvor lenge før avgangen fra Trenitalia for å komme 9. Hva er Trenitalia-togplanene?
10. Hvilke stasjoner blir servert av Trenitalia 11. Vanlige spørsmål om Trenitalia

 

Trenitalia med tog Høydepunkter

  • Trenitalia-selskapet ble lansert 1. juni 2000.
  • I 2005, de rød pil 1000, Trenitalias raskeste toglinje ble lansert. Hastigheten som Frecciarossa 1000 kommer til er 300 km i timen.
  • Den største internasjonale togruten er mellom Genève og Milano, og den tar 4 timer ombord på Trenitalia.
  • Trenitalia driver langdistansetog og -forbindelser og regionale tog til hvor som helst i Italia.

 

Om Trenitalia

Trenitalia høyhastighetstog er en forbindelse som forbinder nord til sør og øst til vest i Italia og også Italia med Sveits, Frankrike, Østerrike, og Tyskland.

De trenitalia tog reiser opptil 3 km km i timen med høyhastighetstoglinjer.

På bare 3 timer du kunne reise fra Milano til Roma og fra Milano til Bologna i 1 time.

Trenitalia high-speed train

Gå til Lagre et tog hjemmeside eller bruk denne widgeten til å søke etter tog billetter til Trenitalia

Lagre et tog iPhone-app

Lagre en tog Android-app

 

Lagre et tog

Opprinnelse

Mål

Avgangsdato

Returdato (Valgfri)

Voksen (26-59):

Ungdom (0-25):

Senior (60+):


 

Topp innsikt for å få en billig Trenitalia-billett

Nummer 1: Bestill dine Trenitalia-billetter på forhånd så mye du kan

Trenitalia billetter er tilgjengelige mellom kl 2 til 4 måneder foran avreisedato. Når du booker en Trenitalia-billett på forhånd, garanterer du at de billigste billettene er svært begrensede. Togbilletter går opp i pris når du kommer nær dagen for reisen, så for å gjøre det spare penger på togbillettkjøpet, bestill så mye som mulig på forhånd.

Nummer 2: Reis med Trenitalia i perioder uten peak

Trenitalia-billetter er billigere i løpet av høysesongen, i begynnelsen av uken, og på dag- og midten av uken togturer (tirsdag, onsdag, og torsdag) tilbyr ofte de billigste prisene. For de beste prisene, ikke ta Trenitalia-tog tidlig på morgenen og tidlig på kvelden i løpet av uken (på grunn av mange forretningsreisende). Unngå om mulig å ta Trenitalia-tog på fredag ​​og søndag kveld (gunstig for utflukter i helgen) og under helligdager og også i skoleferien fordi det ved disse anledninger skyrocket priser på Trenitalia.

Nummer 3: Bestill billetter til Trenitalia når du er sikker på reiseplanen din

Trenitalia togtjenester er etterspurt. Trenitalia Base-togbillett kan byttes og modifiseres uten begrensning, og Economy Standard-billetten kan bare endres en gang før avgangsdatoen for toget. Du kan ikke bytte eller refundere de andre Trenitalia-billettene, men det er fora på internett som du kan selge din Trenitalia-billett brukt. Lagre en toganbefaling for Reiser til Trenitalia er å bestille når du er sikker på reiseplanen din.

Nummer 4: Kjøp dine Trenitalia-billetter på Save A Train

Save A Train har det største tilbudet av togbilletter i Europa og over hele verden, Vi finner de billigste Trenitalia-billettene. Vi er koblet til mange jernbaneaktører og våre teknologialgoritmer gir deg alltid den billigste Trenitalia-billetten i Italia med kombinasjoner av andre togoperatører til andre destinasjoner.. Vi kan også finne alternativer til Trenitalia-tog.

Bari til Fasano billetter

Taranto til Fasano billetter

Milan til Firenze billetter

Venezia til Milan billetter

 

Hvor mye koster Trenitalia-billetter?

Trenitalia-billettpriser kan for eksempel starte på € 21 på kampanjetid, men kan nå € 97 i siste øyeblikk. Trenitalia billettpriser avhengig av klassen du velger, og her er en oversiktstabell over gjennomsnittsprisene per klasse for en Roma-Napoli / Roma – Milan / Milan – Florens togturer:

Enveisbillett Rundtur
Standard 21 € – 70 € 40 € – 130 €
Premium 42 € – 90 € 78 € – 172 €
Virksomhet 47 € – 97 € 90 € – 190 €

 

Milan til Napoli billetter

Firenze til Napoli-billetter

Venezia til Napoli billetter

Pisa til Napoli billetter

 

Reiseruter: Hvorfor er det bedre å ta Trenitalia, og ikke reise med fly?

1) Fordelen med Trenitalia-tog starter med det faktum at du kan reise og komme direkte til sentrum i noen av byene du reiser fra. Sikkert, dette er noe som er veldig unikt for tog, spesielt hvis du reiser med tog fra Roma, Milan, Firenze, Genève, eller Monaco, det er en stor fordel for Trenitalia. På grunn av at turen går direkte til sentrum, du unngår trafikkork og det er ikke noe verre enn å sitte fast i trafikken på ferie.

Når det gjelder Trenitalia togbilletter prissetting, prisene har en tendens til å variere ganske ofte. Noen kampanjer lar deg få billige togbilletter, men de siste dagene før avreise, prisene blir høyere, så hvis du liker jevn reise, Trenitalia er noe for deg!

2) Reise med fly har sikkerhetsprosedyrer for flyplasser. Dette betyr at du må være minst 2 timer før planlagt avgang. Med Trenitalia, du trenger å ankomme akkurat 30 minutter i forveien. Også, du må pendle til flyplassen fra sentrum. Så, hvis du teller hele reisetiden, Trenitalia vinner alltid i total reisetid og også i pris hvis du beregner tiden din som penger.

3) Noen ganger er Trenitalia-billettprisene høyere enn med fly med en pålydende billett, men sammenligningen bør omfatte hvor mye det koster deg å ta noen transportmidler til flyplassen. I tillegg, i noen tilfeller, du får også fritid når reiser med Trenitalia-tog og til slutt med Trenitalia, du har ikke koffertgebyr.

4) Til slutt, Fly er en av grunnene til luftforurensning, på et sammenligningsnivå, Trenitalia tog er mye mer miljøvennlig, og hvis du sammenligner et fly med en togtur, togreiser er 20 ganger mindre karbonforurenser enn flyene er.

Milan til Genova billetter

Roma til Genova billetter

Firenze til Genova billetter

Venezia til Genova billetter

 

Hva er forskjellene mellom standardøkonomien, Premium, Virksomhet, og Executive på Trenitalia?

Trenitalia tilbyr flere tjenester i togbillettklassen som er bygget for ethvert budsjett og type reisende, om du er forretningsreisende, fritid, eller begge.

Den viktigste forskjellen mellom Trenitalia-billettklasser er uklarheten i billettmodifikasjoner, priser, og tjenester. Dessuten, en standard økonomitogbillett er den billigste og mest fleksible måten å reise i Italia på.

Standard Økonomiske Trenitalia-billetter:

Trenitalia Standardbillett togbillett er den billigste av alle Trenitalia-prisene. Det er best å bestille denne togbilletten på forhånd fordi basebillettene er lave priser – de selger raskt. Reisende som har en standard togbillett kan ta kofferter som passer i bagasjerommet, gratis og kan kansellere togbilletten sin før avreise og få delvis refusjon (fradragsgebyr på 20%).

Økonomiske Premium Trenitalia-billetter:

Denne togbillettklassen er dyrere enn Standard Trenitalia-billettypen, de Økonomi Trenitalia Premium-billett tilbyr tilleggstjenester. Denne typen togbillett er tilgjengelig i Trenitalia høyhastighetstog og tillater endringer av tid og dato bare en gang før avreisedato.

I tillegg til fordelene med Standard togbilletter, Trenitalia Economy Premium-billetter tilbyr finere seter med mer benplass og tilbakelent seter på langdistanseranser. fremfor alt, det er tre matmenyer du kan velge mellom, og et lett måltid og drikke vil bli servert til setet ditt ombord i Trenitalia-togene.

Business Treintalia-billetter:

De Trenitalia Business billett kjøpere kan imidlertid nyte alle fordelene vi skrev ovenfor, passasjerer på Trenitalia Business Premier drar nytte av mange bagasjeposer, komfortable ergonomiske skinnseter, utvidet benplass, og tre matmenyer å velge mellom. Dessuten, du har vegger for personvern og et stille område i de forretningsutpekte områdene på Trenitalia-togene.

Executive Treintalia-billetter:

De Trenitalia Executive-billett kjøpere kan glede seg over alle fordelene som er nevnt ovenfor, i tillegg til bredere ergonomiske liggende skinnseter for å legge hodene og glede seg over utsikten over Italia.

 

Er det et Trenitalia-abonnementsjon?

Det er et pass for Italia, men det anbefales bare som et billig alternativ hvis du planlegger å reise over 14 dager, abonnementet gjør det mulig å utforske Italia med tog med spesialpass. Det er 3 pass nivåer tilgjengelig: Lett, Komfort, og Executive, og du kan velge antall reiser som spenner fra 3 til 10 og velg togtypen fra høyhastighets Frecce til intercity og EuroCity.

Passet er tilgjengelig i papirformat og må aktiveres innen 11 måneder fra kjøpsdagen.

 

Hvor lenge før avgangen fra Trenitalia for å komme?

For å få Trenitalia-toget og være i tide, jernbanen anbefaler at du kommer minst 30 minutter før toget går av. Vi på Save A Train, tror at det er nok tid, og at du også kan glede deg over butikkene og skaffe de varene du trenger til togtur for å være så jevn som mulig.

 

Trenitalia tickets

 

Milan til Roma billetter

Firenze til Roma billetter

Pisa til Roma billetter

Napoli til Roma billetter

 

Hva er Trenitalia-togplanene??

Dette er et tøft spørsmål, men et spørsmål som Save A Train kan svare på i full og sanntid. Gå til hjemmesiden vår i detalj, skriv inn opprinnelse og destinasjon i Italia, og du kan finne den mest nøyaktige Trenitalia togplaner det er. Trenitalia-tog kjører så tidlig som 6 er å 11 om kvelden fra Milano til Bologna, for å avklare de fleste Trenitalia-tog som kjører til sent på kvelden, med et tog som går hver halvtime.

Milan til Venezia billetter

Padua til Venezia billetter

Bologna til Venezia billetter

Roma til Venezia billetter

 

Hvilke stasjoner blir servert av Trenitalia?

Trenitalia dekker hele Italia, derimot, de viktigste nasjonale stasjonene er Milano, Roma, Venezia, Napoli, Torino, Bologna, Genève, Firenze, og Verona. Det er 11 internasjonale stasjoner: 5 Trenitalia togstasjoner i Sveits og 6 stasjoner i Frankrike og noen få i Østerrike og Tyskland og Kroatia. Så åpenbart kan du komfortabelt og raskt reise gjennom den vakre europeiske og beundre de italienske utsikten uten å savne noe!

Sentralbanestasjonen i Milano ligger i den travleste Piazza Duca d'Aosta. Jernbanestasjonen er arkitektonisk imponerende og omgitt av skyskrapere. Så mens du venter på å gå ombord på Trenitalia-toget, kan du gå rundt og beundre de fantastiske skulpturene.

Roma Termini er en av de største togstasjonene i Europa. Det ligger rett overfor badene til Diocletian i det gamle Roma. Inngangen til terminalen er fra Piazza dei Cinquecento. Det er 29 plattformer i terminalen og Trenitalias togbillettkontor er i stasjonens lobby.

Firenze togstasjon, Santa Maria Novella, ligger en kort spasertur fra Duomo og de største attraksjonene i gamlebyen i Firenze. Stasjonen er oppkalt etter Santa Maria Novella-kirken rett over inngangen. Så, du kan lett stjele noen vakrere øyeblikk i gamlebyen, før du fortsetter med din neste eventyr i Italia.

Napoli terminal ligger øst for gamlebyen. Hvis du planlegger å lage noen dagsturer fra Napoli til Pompeii eller Sorrento, så vil du helt sikkert stoppe på Napoli jernbanestasjon for din togtur.

Hvis du er usikker på hvilken togstasjon du skal velge i byen du besøker, vi lagde på vår side Alle stasjoner til flertallet av de store byene, slik at algoritmen vår velger riktig stasjon å avgang fra og å komme til.

 

Vanlige spørsmål om Trenitalia

Hva skal jeg ta med meg til Trenitalia?

Like viktig er det viktig å ta deg med på Trenitalia-turen. På toppen av det, sørg for å ha Trenitalia-reisedokumentet på telefonen eller skrevet ut, og et gyldig pass er et must-have og det er alltid godt å ha reiseforsikring.

Hvilket selskap eier Trenitalia?

Trenitalia eies av den italienske regjeringen og er en del av FS Italiane Group.

Tren FAQ om Hvor kan jeg gå med Trenitalia?

Regional, storby, og internasjonale tog, Trenitalia-tog kan ta deg hvor som helst i Italia og til utvalgte land som har grenser til Italia. For eksempel, med Trenitalia høyhastighetstog kan du reise til Frankrike og Sveits.

Hva er boardingprosedyrene for Trenitalia?

Det har aldri vært enklere å bestille togbilletter og gå ombord på Trenitalia. Du kan enkelt kjøpe Trenitalia-billett i siste øyeblikk online og frem til 1 time før togets avgang. For ombordstigning, alt du trenger er et pass og også å presentere PNR-koden (6-sifferkode). Å avklare, PNR-koden blir sendt til deg i bestillingsbekreftelses-e-posten med e-billetten. Du trenger ikke å skrive ut togbilletten på forhånd fordi den er tilgjengelig på mobilen din og vedlagt e-postbekreftelsen, og togkontrolleren kan i verste fall bekrefte billetten din med navn.

Hvilke tjenester på Trenitalia?

Trenitalia-tog har en utpekt kafébar på toget som er dedikert til drinker og lett mat. Menyen inneholder smørbrød, sjokoladebiter, snacks, sjokoladeplate, kaffe, varm sjokolade, og te, og du kan deretter spise og drikke i denne jernbanevognen på restauranten eller ta det du kjøpte tilbake til setet ditt. Hvis du reiser i Business, Premium, eller førsteklasses kan du velge en gratis velkomstdrink fra alternativet 9 tilgjengelige drinker og en søt, velsmakende, eller glutenfri matbit. På alle Trenitalia-tog, det er strømspor ved siden av setet ditt.

Vanlige spørsmål om Trenitalia – Må jeg bestille plass på forhånd på Trenitalia?

Når du reserverer en Trenitalia-billett, et sete blir automatisk tildelt deg, og du kan ikke reservere et spesielt sete når du reserverer. Hvis det er ledige plasser når du er på toget, du har lov til å bevege deg rundt, skift plass, og har en annen plass.

Er det WiFi-internett inne i Trenitalia?

Når du kjøper Trenitalia-billettene på forhånd, du kan nyte Gratis Wi-Fi internett på alle tog og klasser av Trenitalia frecciarossa-typen.

 

Trenitalia tickets

 

For å konkludere, hvis du nådde så langt, du vet alt du trenger å vite om Trenitalia-tog og er klar til å kjøpe din Trenitalia-billett på SaveATrain.com.

 

Vi har togbilletter for disse jernbaneoperatørene:

DSB Denmark

Danske DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgia

intercity trains

Intercity Tog

SJ Sweden Trains

SJ Sverige

NS International Cross border trains

NS International Nederland

OBB Austria logo

OBB Østerrike

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norge

Switzerland Sbb railway

SBB Sveits

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

deepens

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Tyskland

European night trains by city night line

nattog

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Tyskland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav tsjekkisk

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Tren

erail logo

Eurail

 

Vil du legge inn denne siden på nettstedet ditt? Klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-trenitalia%2F%0A%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode), Eller du kan bare lenke direkte til denne siden.

Copyright © 2021 - Lagre et tog, Amsterdam, Nederland
Ikke la uten en gave - Få kuponger og nyheter !