Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 30/04/2021)

Napoli er en fantastisk, typiske italienske byen. Det er fylt med åser, gamle bygninger, og andre små og søte verk. Det er egentlig den perfekte italienske byen for alle som ønsker å oppleve den ekte italiensk ånd og de beste dagsturer fra Napoli.

derimot, det er ikke alt. Du trenger å gå til Napoli for de flotte pizza de lager. Pizzaene er ikke hverdags slag kan du finne hvor som helst i verden. Napoli pizza er noe unikt og har en smak som ikke kan matches.

Men vi komme bort fra emnet. Hvis du befinner deg i Napoli, bør du ikke bruke all din tid beundret skjønnheten i byen og spise sine strålende pizza. Du må også besøke omgivelsene. Det er fordi Napoli har noen av de vakreste omgivelser i hele Italia. Fra de massive Pompeii ruiner til den pittoreske og forståelig berømte Amalfikysten - kan du se mye.

Med det i tankene, vi tenkte vi skulle hjelpe deg ved å gi deg den ultimate listen over de syv beste dagsturer fra Napoli, Italia. La oss starte:

 

1. En av de beste dagsturer fra Napoli: Ruinene av Herculaneum

Vi ønsket å starte ikke med det åpenbare, men mindre åpen. Herculaneum er den mindre kjente fetter av Pompeii. Den nå berømte 79 AD utbruddet av Vesuv ødelagt både Pompei og nabo Herculaneum.

derimot, i dag, alle æresbevisninger går til Pompeii. Nesten hver person i verden vet hva Pompeii er, men svært få vet om Herculaneum. Dette er en stor skam hvis du spør oss.

Først av alt, Herculaneum er mer bevart. Når du kommer dit, finner du det meste av husene og andre monumenter nesten intakt.

Sekund, Herculaneum er sjelden overfylt. Som vi allerede har sagt, disse ruinene er mindre kjent og blir besøkt i mindre tall. Det er også mindre og lettere å se nærmere.

Visiting Herculaneum er veldig enkelt, som tog gå til den fra Napoli hver time eller så. Du trenger ikke engang å bekymre deg for tid som du vil ha mye av det til å se disse ruinene.

Milano til Napoli Togene

Florence til Napoli Togene

Venezia til Napoli Togene

Pisa til Napoli Togene

 

The Ruins Of Herculaneum

 

2. Pompeii

Selv om Herculaneum er vakrere, etter vår mening, du kan ikke gå glipp av Pompeii. Vi vil, de beste dagsturer fra Napoli må alltid inkludere både Pompeii og Herculaneum.

Hele byen Napoli lever i skyggen av den mektige Vesuv. derimot, bare Pompeii kan virkelig si at det vet kanskje av Vesuv. Du kan se fjellet når i Pompei, og du kan virkelig forstå styrken til den eneste aktive vulkanen i Europa.

Når du går til Pompeii, du må være klar. Stedet er mer massiv enn folk flest tror, så du har å gå dit så tidlig som mulig. På toppen av det, hvis du går i sommer, det er veldig varmt, så du må ta med mye vann.

derimot, få til Pompeii er den enkleste delen. Du kan raskt nå den fra Napoli via tog, som går der i løpet av dagen.

Napoli til Pompeii Togene

Torre Del gresk togbilletter Pompeii

Pompeii til Nocera Lavere Togene

Tog til Salerno Nocera Inferiore

 

Pompeii Best Day Trips from Naples

 

3. En av de beste dagsturer fra Napoli: Vesuv

Naturlig, ingen besøk til Napoli kan være komplett uten å se Vesuv. Du bokstavelig talt ikke kan gå uten å se det på grunn av sin massive størrelse som kan sees fra nesten hvor som helst i Napoli.

derimot, du best kan oppleve det ikke langveisfra, men ved står på det. Fjellet er svært høye, men du kan fortsatt ta en organisert tur og gå opp i en time eller mindre. Du vil finne det utfordrende, men opplevelsen du får på toppen er helt verdt det.

For å nå Vesuv, alt du trenger er å ta en rask tog fra Napoli som tar deg nær bunnen til Ercolano Scavi stasjon. Deretter må du ta en av de Vesuvio Express busser som går til startpunktet for moderat utfordrende tur.

Tog til Salerno Mercato San Severino

Pescara til Napoli Togene

Bracciano til Manziana Togene

Santa Marinella til Bracciano Togene

 

Mount Vesuvius

 

4. Positano på Amalfikysten

Hele Amalfikysten er bare ber om å bli sett. Når du drar dit, du raskt innse hvorfor. Den massive klippene er inspirerende, og skjønnheten i havet er ubeskrivelig.

Du trenger å ta toget sykle til enten Sorrento eller Salerno. Deretter kan du ta buss eller leie en bil for å gå over de små veiene som krysser Amalfikysten.

Positano er rett i midten av kysten, og er den mest vakre byen på den. Hvis du noensinne har sett noen bilder av byene på Amalfikysten, du har mest sannsynlig sett Positano. Berømmelse som omgir byen er fortjent, som naturen er fantastisk.

Bari til Napoli Togene

Togfremføring til Napoli

Salerno til Napoli Togene

Taranto til Napoli Togene

 

 

5. En av de beste dagsturer fra Napoli: Sorrento

Sorento er en liten by som ligger på motsatt side av Amalfikysten. Det er dermed nærmere Napoli, og du kan også veldig lett nå det via lokaltog linjer.

Byen har et par slående strender og en fantastisk gamleby. Folk flest gå til Sorrento, ikke for havet og skremmende klipper, men for historien. Sorrento er virkelig en typisk gammel italiensk by. Det er mye mindre enn Napoli og har som ekte gamle italienske ånd bare små italienske byer i sør kan ha.

På toppen av det, du burde definitivt besøke Sorrento på en av dine beste dagsturer fra Napoli på grunn av Capri. Isle of Capri ligger like ved og er uten tvil en av de vakreste små øyer vil du aldri se.

Foggia til Napoli Togene

Tivoli til Napoli Togene

Temoli til Napoli Togene

Lecce til Napoli Togene

 

Sorrento Best Day Trips from Naples

 

6. Øya Ischia

Flere flotte øyer surround Napoli. derimot, langt den vakreste er Ischia, og her er grunnen:

  • Ischia er den største øya i Bay of Naples
  • Ischia har alt: strender, termisk farvann, restauranter, og praktfulle bygninger

Det er det beste stedet for avslapping i Napoli. Du kan også få til det raskt ved å ta en båt fra sentrum av Napoli.

Salerno til Maratea Togene

Bari til Maratea Togene

Napoli til Maratea Togene

Togfremføring til Maratea

 

Island Of Ischia

 

7. Det kongelige palasset i Caserta: Den italienske Versailles

De vil ikke kalle dette massive 1200 rom palass den italienske Versailles for ingenting. Palasset er fylt med monumentale trapper og er en UNESCOs verdensarvliste. Du vil også finne overdådige kongelige leiligheter og en samling av presepi - Christmas Cribs Napoli.

Alt i alt, du kan ikke gå galt ved å besøke denne enorme palasset. Du kan ta tog fra sentralstasjonen i Napoli og komme ut på Caserta stasjonen. Palasset er bare en kort spasertur etterpå.

Napoli til Caserta Togene

Salerno til Caserta Togene

Makt til Caserta Togene

Bari til Caserta Togene

 

Versailles Best Day Trips from Naples

 

Så, der har du dem, de syv beste dagsturer fra Napoli. Hvis du ønsker å virkelig oppleve skjønnheten i Napoli, du trenger å gå på alle disse turene. Også, Hvis du vil vite mer, Ta gjerne kontakt med Lagre et tog.

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “7 Beste dagsturer fra Napoli i Italia” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-naples/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)