Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 27/08/2021)

For alle de ivrige reisende der ute som leter etter steder i Europa kan nås med tog fordi du heller vil omfavne gleden av en togreise spennende enn et fly, her er et stykke gode nyheter du vil elske. Europeiske togturer ri daglig inn i hjertene til de store byene, slik at du kan oppleve Europas verk uten å bryte bank mens du nyter den unike opplevelsen av en togtur.

 

Her er noen stor steder i Europa nås med tog:

Strasbourg (Frankrike)

Dette togreise vil vare i ca 5 timer og koste ca £ 168 for en returbillett. Hvis du har andre tanker om å besøke Frankrike, her er hvorfor du bør droppe som negativ holdning. Få din togbillett sortert og hodet mot dette flotte landet. Først ut, Franske kvinner er nydelig. Sekund, maten er utmerket, og vin er alt de sier det er - dyrt, men verdt det. Landet som vellykket gifter gallisk og tyske påvirkninger er langt en av de mest spektakulære opplevelser du får se i et livsløpsperspektiv. Ut av alle steder i Europa nås med tog, Strasbourg vil ha deg besvime, og du skal ta selfies foran super dramatisk Strasbourg Katedral.

Paris til Strasbourg Togene

Luxembourg til Strasbourg Togene

Antwerpen til Strasbourg Togene

Basel til Strasbourg Togene

 

 

Köln (Tyskland)

Ta en bok du ønsker å lese for om 5.30 timer fordi det er hvor lang tid det tar deg å komme til Köln. For å svare på spørsmålet ditt med en gang: ja, du skal endre tog i Brussel. Retur billett koster £ 177, men det er verdt det. Hvorfor? Fordi dette er, uten tvil, den mest attraktive byen i Tyskland; regally sitter på bredden av Rhinen, Köln ser fantastisk hele året. Er du en foodie? Du vil elske spisesteder langs vannkanten dra av Am Frankenturm! Også, sjekk ut Museum Ludwig for et blikk på flott moderne kunst.

Frankfurt til Köln Togene

Brussel til Köln tog

Wien til Köln Togene

Stuttgart til Köln Togene

 

Köln er blant våre 4 Undervurderte steder i Europa nås med tog

Rotterdam (Nederland)

Rotterdam er en av de beste stedene i Europa kan nås med tog. Du vil sitte i ca fire timer, og vil ha en endring av tog i Brussel. Du bør ikke bruke over £ 185 på returbillett. Rotterdam har lenge hatt et slags negativt omdømme på grunn av sin gritty port med ingenting, men kraner og containere. Nylig, det er risting av at omdømme og få turister å se det i et helt nytt lys. Denne gangen, du kommer til å elske byen for sin kunstneriske skattekiste, museet Boijmans Van Beuningen som kjører spekteret fra Brueghel den eldre til Salvador Dali. Det er så mye å se og oppleve her, og det faktum at Rotterdam er tilgjengelig med jernbane er bare et annet pluss.

I tillegg, på veien dit vil du se den berømte tulipanenger, Dette vil definitivt få deg til byen med en god stemning.

Brussel til Rotterdam Togene

Antwerpen til Rotterdam Togene

Berlin til Rotterdam Togene

Hanover til Rotterdam Togene

 

 

Vår siste hakke på “Steder i Europa nås med tog” er – Antwerpen (Belgia)

Den raskeste måten å komme til Antwerpen er ved å reise rundt fire timer med tog og endre tog i Brussel. Du betaler ikke over £ 87 for en utrolig returbillett. Til tross for sin rare stilling (byen er på grensen mellom Belgia og Nederland), Antwerpen er, merkelig nok, super tilgjengelig med tog. Du kan også kjøpe en “Enhver belgiske Station” billett gjennom Eurostar og komme hvor som helst i landet, Antwerpen inkludert - til samme pris som en tur til Brussel. Antwerpen vil være svært interessant for alle diamant elskere: Antwerpen, Belgia stolt på sin Diamond District som kan skryte av å være den byen hvor noen av de mest eksepsjonelle kutte, polering, og handel med diamanter / edelstener skje.

Brussel til Antwerpen Togene

Breda til Antwerpen Togene

Lille til Antwerpen Togene

Köln til Antwerpen Togene

 

Kontakt Lagre A Train å bestille din tog tur til steder i Europa nås med tog, og vi vil avlaste deg noen dyre reservasjonsgebyr, kompliserte booking prosedyrer, og umulige priser. Vi har det du trenger hvert steg på veien. Og, når alt er sortert – Kontroller at du nyte dine togturer og reisemålet, ta mange bilder, og gi oss beskjed om hvordan alt gikk!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F4-underrated-places-in-europe-reachable-by-train%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)