Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 14/01/2022)

Köln Festival er definitivt verdt å legge til bøtte-listen. 1.5 Millioner som deltar nesten hvert år, bli enige! Også kjent som den femte sesongen, denne verdensberømte festival er garantert en opplevelse for livet. Köln karnevalet er ikke bare moro, men også super enkelt å komme til med tog, med hjelp av Lagre Et Tog Her er våre tips for Köln Festival 2019 og hvordan komme dit med tog.

 

Cologne Festival Costumes

Hva du skal pakke for Köln Festival:

Det er på tide å gå kostyme kjøpesenter. Hvem liker ikke å kle seg? Stilen er ganske forskjellig fra brasilianske karneval. Tenk mer “prøyssisk Soldier” med en stor dose av sminke og paljetter!

Cologne Carnival er fremfor alt en festival av fancy kjole, så bruk fantasien! Lysere jo bedre.

For baller og andre innendørs arrangementer, tynne kostymer anbefales. Hvis du virkelig ønsker å erfaring denne festivalen, så må du gå utenfor! Bare husk å ha noe varmt under! Den virkelige Köln-karnevalfanen blir ikke satt utenfor av vær! Gjester som ankommer i siste øyeblikk finner masker, kostymer, og make-up i mange butikker i sentrum av byen. Som en siste utvei, en enkel rødt papir nesen er alt du trenger. Vil du ha kjole info.

München til Köln Togene

Brussel til Köln tog

Wien til Köln Togene

Hanover til Köln Togene

 

Slik kommer til Köln Festival:

Du kommer til å ønske å ta toget til Köln sentralstasjonen. Dette er også en av Europas viktigste jernbaneknutepunkt, slik at du ikke vil kjempe for å finne et tidspunkt som passer deg med SaveATrain.

Du kan reise til Cologne Festival raskt og komfortabelt fra store byer i Tyskland og andre europeiske land: Hver dag, mer enn 1,300 Togene går mellom Köln og velsen hele Tyskland og i utlandet. Høydepunkter i tjenesten inkluderer internasjonale høyhastighetstog som kobler Köln med London, Paris, Amsterdam, og Brussel. Med høyhastighetstog tjeneste til Frankfurt, Koln-Deutz jernbanestasjon - den andre terminalen for høyhastighets ICE-tog i Köln - og Köln / Bonn flyplassen stasjon, Köln har ytterligere forbedret sin avgjørende rolle som et sentralt knutepunkt for jernbanen transportere.

Den lokale kollektivtilbudet i Köln og omegn er også utmerket, med jordisk, trikk, og bussruter som vil gi deg en optimal bevegelsesfrihet under ditt opphold i Cologne.

Informasjonen gitt av det German Railways Railway Selskapet omfatter ikke bare tog tidsplaner, men også å koble trikk og buss tidsplaner pluss tiden det tar å komme til nærmeste stopp eller stasjonen til fots.

Amsterdam til Köln Togene

Rotterdam til Köln Tog

Antwerpen til Köln Tog

Paris til Köln Togene

 

Tyske jernbane tog i en togstasjon hbf

 

Kolsch dialekt i Köln Carnival

For å forstå “rar” Cologne Carnival kultur, du trenger for å lære noen typisk uttrykk fra Kolsch dialekt. Hvis de er nye for deg, ikke begynne å tvile på dine tyskkunnskaper – de fleste tyskere vet ikke dem heller.

Lånt, eller: Lånt

karneval, også kjent som “Femte sesong,” har en spesiell plass i hjertene til de fleste Köln innbyggere at de har mange ord for det. selv om Carnival, eller “Lånt,” sies å begynne på November 11 hvert år, det virkelig “flotte dager” starter med Ladies’ Natt, eller “Fastelavn for kvinner” torsdag før og løper frem til begynnelsen av askeonsdag.

Luxembourg til Köln Tog

Liege til Köln Tog

Zürich til Köln Tog

Genève til Köln Tog

 

 

Kolsch

Kolsch: Det er det eneste språket du kan drikke. Det er den løpende vits i Köln, hvor dialekt og hjembyen brygge har samme navn. Vanligvis servert i høye, slanke briller, under Cologne Carnival det er plast kopper bare som ingen knuselig glass er tillatt på gaten. Bør du ta Kolsch på en Brauhaus, selv om, huske: ta med kontanter. Det er den eneste måten å kjøpe drikke billetter i pakket puber.

Berlin til Köln Tog

Nürnberg til Köln Tog

Bonn til Köln Tog

Stuttgart til Köln Togene

 

Slakter

EN “Slakter” er en stor smooch. I løpet av de Cologne Carnival festligheter, forvente å få kysset (“børstet,” eller å være korrekt: “jebutz”) mer enn vanlig. Fullstendig fremmede distribuere ufarlige Pecks på fremmede’ kinn, om noen våte Butzcher (i standard Kolsch, “Butz”) kan også gni Carnival sminke over hele ansiktet.

Frankfurt til Köln Togene

Dresden til Köln Togene

Aachen til Köln Togene

 

Weetschaff

Dette ordet refererer til puber, barer, eller restauranter. Nesten alle av dem ta del i feiringen Cologne Carnival. De tømme ut møbler for å skape et stort dansegulv og dekorere alt fargerikt for seks dager med feiring på rad. I mange lokale puber, bare Kölsche musikk er spilt (sanger i Kölsch dialekt). Du vil ofte finne opp til 300 meter lange køer foran tradisjonelle puber.

 

Hva er Weiberfastnacht?

Tidlig om morgenen, gatene fylles opp med Köln Festival idioter i kostymer. på nøyaktig 11:11 er., gaten Carnival er offisielt åpnet av ordfører i Köln og Köln Carnival triumviratet.

Interessant fakta: kvinner (kvinner)

I 1824 i Beuel, en del av Bonn, en gruppe vaskekvinner dannet sin egen Karneval-komité. Det synes de var lei av å gjøre vaskeri mens alle andre var feire Karneval. De stormet rådhuset og overtok byrådet. (Nå husker ... Karneval er en tid da statsansatte er åpent karikerte, og en mock regjering er valgt. I dag, denne “stormingen av Beuel Town Hall” av kvinner vises live på TV. girl Power!

 

 

Köln karnevalsplan:

 • mars 1: Carnival fredag

  • Denne dagen er faktisk en hviledag. Men vi ville ikke ta dette så høytidelig. Mange økter og baller finner sted i kveld på denne dagen. Så hvis du ønsker en fest, du vil være sikker på å finne en.
 • mars 2: Carnival lørdag

  • Etter en Carnival brunsj med Kölsch øl, det er en ytelse på gapahuken av Carnival samfunn med en militær tradisjon på Neumarkt. På kvelden kan du gå til Ghost Parade.
 • mars 3: Carnival søndag

  • Starter på 11:11 er., skolen og nabolaget parader mars gjennom sentrum, med utkledde skoleklasser og originale maskerade iscenesatt av naboklubber.
 • mars 4: Rose mandag

  • Høydepunktet i økten er den store paraden på Rose mandag. De flyter begynner å parade gjennom byen på 10 er. Deltakerne blåse kysser til de utkledde publikum langs paraden rute.
 • mars 5: Carnival tirsdag

  • Ved middagstid er det parader med grupper av utkledde feststemte i forstedene. Etter det, feiringen gå videre til midnatt, når halmen figuren kalt “Nubbel” er nedgravd eller brennes.
 • mars 6: Askeonsdag

  • Om morgenen, Katolikker går i kirken for å få et kors av aske i pannen som et tegn på anger. Den kvelden, årets Carnival sesongen er tradisjonelt avsluttet ved en fisk middag.

 

Har vi overbevist deg om å delta på Köln-festivalen 2019, ennå? Grab togbilletter fra Sava et tog på få minutter uten ekstra, pesky avgifter! Dette betyr mer penger for Weetschaff ?

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcologne-festival%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)