Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 20/11/2020)

Nye opplevelser er et utmerket motiv for reiser. derimot, noen ganger en turist-vennlig syn kan ikke holde en stearinlys til en shoppingtur, uansett hvor imponerende. Folk som besøker for shopping vet dette, og det er heldigvis mange byer i Europa hvor de kan slippe løs sine utgifter tendenser.

derimot, til har mer penger og energi igjen for shopping, det er en god idé å reise billig men raskt. Komme til de beste byene i Europa for shopping med tog oppfyller begge disse betingelsene. La oss ta en titt på noen av de store shopping destinasjoner og hvordan du kan komme dit med tog:

 

Shopping i Amsterdam, Nederland

Amsterdam er kjent for mange ting, og kjøpesentre er en av dem. Byen tilbyr et stort utvalg av shopping aktiviteter og merker, avhengig av hvor stor budsjettet er. Hvis du leter etter noen eksklusive shopping, de PCS. Hoofstraat er gaten for deg. For varehus og kjøpesentre, du kunne treffe De Bijenkorf, Magna Plaza eller Kalvertoren.

De Negen Straatjes eller The Nine Streets er også stor for kjøpere hvis du ønsker å oppleve mange forskjellige butikker og stiler på en gang. Du kan nå Amsterdam med tog lett fra de fleste store europeiske byer, inkludert Paris og København.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

Shopping i Milano, Italia er vår Fashion pick for beste byene i Europa for Shopping

Milan regnes som en av de beste byene i Europa for shopping, takket være å være ansett som hovedstad for mote. derimot, Milan er ikke bare om The Fashion og high-street fashion i Duomo-området. Det er mange andre steder å utforske, fra de kunstneriske butikkene i Brera-distriktet til de funky innflytelsene i Navigli-området. Milan er faktisk en shoppers paradis. Hvis du er fascinert av det, du kan reise til Milan lett med tog fra Roma, Venezia, så vel som andre byer i Europa.

Genoa til Milano Togene

Roma til Milano Togene

Bologna til Milan Togene

Firenze til Milano Togene

 

Zürich, Sveits

Best Cities in Europe for Shopping

Erfarne kjøpere elsker Zurich, spesielt de som kan gjøre det beste ut av sine dyreste butikker. Zürich er en av de beste byene i Europa for å handle fordi det føles annerledes enn de fleste storbyer. Den Sihlcity kjøpesenter og kjøpesenter Glatt er ikke de store kjøpesentre er du sannsynligvis vant til, men de tilbyr en kvalitet detaljhandel erfaring.

Andre kjente hotspots inkluderer Bahnhofstrasse, Europaallee, og området rundt Strasse, spesielt hvis du ønsker å sjekk ut Swiss og urban design. Å komme dit med tog er lett fra Berlin, München, Wien, og andre store europeiske byer.

Interlaken til Zürich Togene

Lucerne til Zürich Togene

Bern til Zürich Togene

Geneva til Zurich Trains

 

Berlin, Tyskland er også blant beste byene i Europa for Shopping

berlin skyline and towers

Berlin rettferdiggjør tittelen på en av de beste byene i Europa for å handle med sine enorme detaljhandel distrikter der du kan finne nesten hva som helst. For de med dypere lommer, Kurfurstendamm eller “Ku'damm” er en må-besøk, mens de med et strammere budsjett vil utvilsomt nyte en tur til Tauentzienstrase. Som et populært europeisk destinasjon og en storby, Berlin er lett tilgjengelig med tog fra mange andre byer i Europa.

München til Berlin Togene

Frankfurt til Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

Antwerpen, Belgia

En av de tingene som gjør Antwerpen unik shopping-messig er den verdensberømte diamant distriktet. derimot, Antwerpen mangler ikke designer og vintage butikker, antikke butikker eller travle markeder enten. Det kan gi en unik opplevelse for alle kunder, selv de som er vanskelig å behage. Du kan nå Antwerpen med tog fra Berlin, Paris, og andre byer i Europa.

Brussel til Antwerpen Togene

Amsterdam til Antwerpen Togene

Lille til Antwerpen Togene

Paris til Antwerpen Togene

 

Klar for noen stor shopping i noen av de beste byene i Europa? Planlegg reisen, og bestille togbilletter tidlig!

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cities-europe-shopping-train%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)