Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 20/11/2020)

Nye erfaringer er et glimrende motiv til at rejse. Imidlertid, nogle gange en turist-venligt syn kan ikke holde et lys til en shoppingtur, uanset hvor imponerende. Folk, der besøger for shopping kender dette, og der er heldigvis masser af byer i Europa, hvor de kan frigøre deres udgifter tendenser.

Imidlertid, til have flere penge og energi tilbage til shopping, er det en god idé at rejse billigt men hurtigt. Introduktion til de bedste byer i Europa for shopping med tog opfylder begge disse betingelser. Lad os få et kig på nogle af de store shopping destinationer, og hvordan du kan komme dertil med tog:

 

Shopping i Amsterdam, Holland

Amsterdam er kendt for mange ting, og dens indkøbscentre er en af ​​dem. Byen tilbyder en bred vifte af shopping aktiviteter og mærker, afhængigt af hvor stor dit budget er. Hvis du leder efter nogle opskalere shopping, det P.C. Hoofstraat er på gaden for dig. For stormagasiner og indkøbscentre, du kunne ramme De Bijenkorf, Magna Plaza eller Kalvertoren.

De Negen Straatjes eller The Nine Streets er også fantastisk til shoppere, hvis du ønsker at opleve mange forskellige butikker og stilarter på én gang. Du kan nå Amsterdam med tog let fra de fleste større europæiske byer, herunder Paris og København.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

Shopping i Milano, Italien er vores Fashion pick for bedste byer i Europa for Shopping

Milan regnes som en af ​​de bedste byer i Europa til shopping takket være at være betragtet som hovedstad for mode. Imidlertid, Milan er ikke kun om The Fashion og high-street fashion i området Duomo. Der er mange andre steder at udforske, fra de kunstneriske butikker i Brera-distriktet til de funky indflydelser i Navigli-området. Milano er faktisk en shoppers paradis. Hvis du er fascineret af det, du kan rejse til Milano nemt med tog fra Rom, Venedig, såvel som andre byer i Europa.

Genova til Milano Tog

Rom til Milano Tog

Bologna til Milano Tog

Firenze til Milano Tog

 

Zürich, Schweiz

Best Cities in Europe for Shopping

Erfarne shoppere elsker Zürich, især dem, der kan få det bedste ud af sine dyreste butikker. Zürich er en af ​​de bedste byer i Europa for shopping, fordi det føles anderledes end de fleste metropoler. Den Sihlcity indkøbscenter og indkøbscenter Glatt er ikke de store indkøbscentre er du sikkert brugt til at, men de tilbyder en kvalitet detail erfaring.

Andre bemærkelsesværdige hotspots omfatter Bahnhofstrasse, Europaallee, og området omkring Langstrasse, især hvis du ønsker at tjek schweizisk og byplanlægning. Kom der med tog er let fra Berlin, München, Wien, og andre større europæiske byer.

Interlaken til Zürich Tog

Lucerne til Zürich Tog

Bern til Zürich Tog

Geneve til Zürich Trains

 

Berlin, Tyskland er også blandt bedste byer i Europa for Shopping

berlin skyline and towers

Berlin retfærdiggør titlen på en af ​​de bedste byer i Europa for shopping med sin enorme detail distrikter, hvor du kan finde stort set alt. For dem med dybere lommer, Kurfurstendamm eller ”Ku'damm” er et must-besøg, mens dem med en strammere budget vil uden tvivl nyde en tur til Tauentzienstrase. Som en populær europæisk destination og en større by, Berlin er nemt at komme med tog fra mange andre byer i Europa.

München til Berlin Tog

Frankfurt til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

Antwerpen, Belgien

En af de ting, der gør Antwerpen unikke shopping-wise er dens verdensberømte diamant-distriktet. Imidlertid, Antwerpen mangler ikke designer og vintage butikker, antikvitetsforretninger eller travle markeder enten. Det kan give en unik oplevelse for alle kunder, selv dem, der er svære at behage. Du kan nå Antwerpen med tog fra Berlin, Paris, og andre byer i Europa.

Bruxelles til Antwerpen Tog

Amsterdam til Antwerpen Tog

Lille til Antwerpen Tog

Paris til Antwerpen Tog

 

Klar til nogle store shopping i nogle af de bedste byer i Europa? Planlæg din rejse, og bestille dine togbilletter tidlig!

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cities-europe-shopping-train%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)