Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 19/08/2022)

Ung, eventyrlystne, med påskønnelse af kultur, og meget selvstændig, generation Z har store rejseplaner for 2022. Disse unge rejsende foretrækker solorejser frem for at rejse med venner og værdsætter fantastisk kultur på overkommelige destinationer frem for luksusresorts. Dermed, Disse 10 Gen Z rejsedestinationer vil være med i enhver rejsehistorie på sociale medier.

1. Gen Z rejsedestinationer: Etna på Sicilien

Europas højeste vulkan er et spændende rejsemål, især for den ekstremt elskende Gen Z Etna er en aktiv vulkan i Catania, en smuk off-the-beaten-track by på den italienske ø. Det bedste tidspunkt at vandre på Etna på Sicilien er i skuldersæsonen, maj til midten af ​​september.

Ski bjergbestigning udflugter, og vandreture op til udsigten over det imponerende krater om sommeren er et par aktivitetsideer. Således sætter Gen Z-rejsende Mount Etna højt oppe på deres 2022 rejseliste.

 

2. Gen Z rejsedestinationer: London

Tilbyder gode aktiviteter og steder at besøge for enlige rejsende, London rangerer højt i 10 Gen Z rejsedestinationer. En af de mest besøgte byer i Europa, London har en fantastisk atmosfære. desuden, kvarterets pub er lige rundt om hjørnet for at blive bekendt med de lokale og trendy butikker på den anden side af gaden. Det er ikke overraskende, at London er elsket af alle, der besøger.

Desuden, den lokale pub kan også være et fantastisk sted for de lyse unge Gen Z-sind at skabe forbindelser, skabe stærke forretningsmuligheder, og højst sandsynligt var det sted, hvor Londons bedste startups kom til at være fra en ren idé til nogle af de førende startups verden over.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Gen Z Travel Destinations

 

3. 10 Gen Z rejsedestinationer: Paris

Takket være spektakulær arkitektur og kultur, Paris er det bedste rejsested for Gen Z, der bor i USA og Kina. Det ved du måske Paris som den mest romantiske by i verden, men Gen Z-rejsende vælger den parisiske hovedstad for sin grønne natur og sine smukke franske parker.

Paris har den højeste brug af digitaliserede mobilitetstjenester såsom cykel-deling. Du kan få fat i en cykel fra flere steder rundt om i hovedstaden, vandretur fra Louvre til Eiffeltårnet solo, eller deltag på en guidet tur. Denne miljøvenlige løsning giver Gen Z-rejsende mulighed for at udforske på egen hånd og opdage skjulte perler i en by, der ser ud til at alle kender dens hemmeligheder.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

Girl And The Eiffel Tower

 

4. Berlin

Afslappet og legende i naturen, Berlin tiltrækker millioner af rejsende hvert år. Gen Z-rejsende vil finde Berlin som en vidunderlig legeplads, med gode barer og natteliv, da det er den typiske festby.

Desuden, Berlin er det perfekte rejsemål for Gen Z-rejsende, fordi det er den mest overkommelige by i Europa. Rejsende i begyndelsen af ​​tyverne vil ofte vælge at kombinere flere europæiske byer til én Euro-rejse, så billig overnatning og ophold i Berlin kan være en god måde at spare på og nyde resten af ​​rejsen på tværs af Europas smukke byer.

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

10 Gen Z Travel Destinations - Berlin

 

5. 10 Gen Z rejsedestinationer Tyskland: München

Denne tyske by er berømt for sine uforglemmelige Oktoberfest-festligheder. I september, München kan prale af feststemning, byder hundredvis af rejsende velkommen til største ølfestival i verden. En af de bedste oplevelser er at smage lækkert hvid pølse med en halv liter bayersk øl.

Så, mens Gen Z-rejsende foretrækker at rejse alene, en festival for bayersk kultur er en fantastisk mulighed for at socialisere. Denne måde, god mad, drikkevarer, en blanding af kulturer, og fester samles i én uforglemmelig begivenhed.

 

Oktoberfest In Munich

 

6. Gen Z rejsedestinationer: Amsterdam

En af de førende europæiske byer inden for iværksætterånd & innovation, Amsterdam ligger højt i toppen 10 Gen Z rejsedestinationer. Tilbyder store muligheder for erhvervslivet, out-of-the-box tænkning, og oprør er en del af Amsterdams natur.

Dermed, mange Gen Z-rejsende vælger byen som et sted at udforske, skab, og som deres hjemmebase for forskellige ture til nærliggende destinationer. Selvom byen er relativt lille, bevarer den sin kosmopolitiske hurtige stemning inde i de maleriske og landsbylignende kanaler.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

10 Gen Z Travel Destinations - Amsterdam

 

7. Hongkong

Imponerende skyskrabere sammen med de mest spændende forlystelsesparker verden over placerer Hong Kong i toppen 10 Gen Z rejsedestinationer. Den futuristiske by er ikke kun en ø med betagende udsigt, men byder også på utrolige oplevelser for unge rejsende.

Undtagen fantastiske forlystelsesparker i Hong Kong, Gen Z-rejsende kan gå ud af byens centrum. Hong Kong har fantastiske strande og natur, ideel til udendørs aktiviteter som vandreture op til East Dog Teeth eller surfing. I en nøddeskal, Hong Kong er en kæmpe legeplads for unge rejsende.

 

 

8. Gen Z rejsedestinationer Italien: Rom

Opdag Italiens rige kultur og historie i antikke by Rom er en bemærkelsesværdig oplevelse. Firkanter, springvand, gyder, overalt er der kunst og historie, så Rom vil fortrylle en ung Gen Z-rejsende

Tilføjelse til Roms magi er, selvfølgelig, italiensk mad. Fra Pasta a la carbonara til frokost, aftensmad, og gelato til dessert, med udsigt over Colosseum - ord er ikke nok til at skildre Roms mange fordele.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Venedig til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

Colosseum In Rome

 

9. Wien

Denne by er et vidunderligt sted at opdage ved at vandre rundt. Wien er den ideelle byferiedestination med en blanding af moderne og traditionel arkitektur, storslåede haver, og firkanter. Tilføjelse til dens mange charme er de overkommelige leveomkostninger i Wien.

På trods af at være hovedstaden i de rigeste nationer i verden, Wien er ikke så dyrt. Unge rejsende kan finde gode budgetvenlige hoteller. Her kan de møde andre Gen Z-rejsende og planlægge deres rejse til fantastiske stop i Europa sammen.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

10 Gen Z Travel Destinations - Vienna

 

10. Firenze

Firenze er et fantastisk rejsested for Gen Z enlige rejsende. for det første, den betagende gamle bymidte, hvor Duomo, Firenze katedral, og tårn fanger øjet og stjæler hjertet af enhver førstegangsrejsende. For det andet, Firenze er forholdsvis lille og meget nem at komme rundt til fods, med alle de store vartegn og bedste pizzasteder få minutters gang fra hinanden.

For det tredje, unge rejsende kan hoppe på et tog og besøge den nærliggende Cinque Terre, hvis de vil opdage mere. Denne farverige region byder på en fantastisk udsigt over havet og en vandresti gennem alle fem naturskønne landsbyer. Så, en tur på et hvilket som helst tidspunkt af året vil se fantastisk ud i historier på sociale medier, og 48 million Italien hashtag resultater viser, at dette land er en favorit blandt Gen Z.

Rimini til Florence Tog

Rom til Firenze Tog

Pisa til Firenze Tog

Venedig til Firenze Tog

 

Smiley Girl In The Palace

 

At rejse med tog er en hurtig og behagelig måde at presse flere europæiske destinationer sammen på en enkelt rejse. Vi kl Gem et tog vil med glæde hjælpe dig med at planlægge en rejse.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg “10 Gen Z rejsedestinationer”På dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her:https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fgen-z-travel-destinations%2F– (Rul lidt ned for at se Koden)