Bestil en togbillet NU

Billige Trenitalia togbilletter og rejsepriser

Her kan du finde alle oplysninger om Billige Trenitalia togbilletter og Trenitalia rejsepriser og fordele.

 

Emner: 1. Trenitalia med tog højdepunkter
2. Om Trenitalia 3. Bedste indsigt for at få en billig Trenitalia-billet
4. Hvor meget koster Trenitalia-billetter 5. Rejseruter: Hvorfor er det bedre at tage Trenitalia, og ikke rejse med fly
6. Hvad er forskellene mellem standardøkonomi, Præmie, Business og Executive på Trenitalia 7. Er der et Trenitalia-abonnement
8. Hvor længe før afgangen af ​​Trenitalia skal ankomme 9. Hvad er Trenitalia-togplanerne
10. Hvilke stationer betjenes af Trenitalia 11. Ofte stillede spørgsmål om Trenitalia

 

Trenitalia med tog højdepunkter

  • Virksomheden Trenitalia blev lanceret den 1. juni 2000.
  • I 2005, det Rød pil 1000, Trenitalias hurtigste toglinje blev lanceret. Den hastighed, at Frecciarossa 1000 kommer til er 300 km i timen.
  • Den største internationale togrute er mellem Genève og Milano, og den tager 4 timer ombord på Trenitalia.
  • Trenitalia driver togtrafik og -forbindelser med lang afstand og regionaltog hvor som helst i Italien.

 

Om Trenitalia

Trenitalia højhastighedstog er en forbindelse, der forbinder nord til syd og øst til vest i Italien og også Italien med Schweiz, Frankrig, Østrig, og Tyskland.

Det trenitalia tog rejser op til 3 km km i timen med højhastighedstoglinjer.

På bare 3 timer, hvor du kunne rejse fra Milano til Rom og fra Milano til Bologna i 1 time.

Trenitalia high-speed train

Gå til Gem et toghjemmeside eller brug denne widget til at søge efter tog billetter til Trenitalia

Gem et tog iPhone-app

Gem et tog Android-app

 

Gem et tog

Oprindelse

Bestemmelsessted

Afgangsdato

Retur dato (Valgfri)

Voksen (26-59):

Ungdom (0-25):

Senior (60+):


 

Bedste indsigt for at få en billig Trenitalia-billet

Nummer 1: Book dine Trenitalia-billetter på forhånd så meget som du kan

Trenitalia billetter er tilgængelige mellem 2 til 4 måneder før afrejsedato. Ved at booke en Trenitalia-billet på forhånd garanterer du, at du får de billigste billetter, der er meget begrænsede. Togbilletter stiger i pris, når du kommer tæt på rejsedagen, så for at spare penge på dit køb af togbilletter, bestil så meget som muligt på forhånd.

Nummer 2: Rejse med Trenitalia i perioder uden for spidsbelastningen

Trenitalia-billetter er billigere i uden for spidsbelastningstider, i starten af ​​ugen, og i løbet af dagen og midten af ​​ugen togture (tirsdag, onsdag, og torsdag) tilbyder ofte de billigste priser. For de bedste priser, tage ikke Trenitalia-tog i de tidlige morgener og tidlige aftener i løbet af ugen (på grund af mange forretningsrejsende). Undgå om muligt at tage Trenitalia-tog på fredag ​​og søndag aften (gunstig til weekendrejser) og under helligdage og også i skoleferien fordi der ved disse lejligheder skyder pris på Trenitalia-billetter.

Nummer 3: Bestil dine billetter til Trenitalia, når du er sikker på din rejseplan

Der er stor efterspørgsel efter Trenitalia-togtjenester. Trenitalia Base-togbillet kan udveksles og ændres uden begrænsning, og Economy Standard-billetten kan kun ændres en gang før togets afgangsdato. Du kan ikke bytte eller refundere de øvrige Trenitalia-billetter, men der er fora på Internettet, hvor du kan sælge din Trenitalia-billet brugt. Gem en toganbefaling til Rejser til Trenitalia er at booke, når du er sikker på din rejseplan.

Nummer 4: Køb dine Trenitalia-billetter på Save A Train

Save A Train har de største tilbud på togbilletter i Europa og over hele verden, vi finder de billigste Trenitalia-billetter. Vi er forbundet med mange jernbaneaktører og vores teknologialgoritmer giver dig altid den billigste Trenitalia-billet i Italien med kombinationer af andre togoperatører til andre destinationer. Vi kan også finde alternativer til Trenitalia-tog.

Bari til Fasano billetter

Taranto til Fasano billetter

Milan til Firenze billetter

Billetter til Venedig til Milano

 

Hvor meget koster Trenitalia-billetter?

Trenitalia-billetpriser kan f.eks starte fra € 21 på forfremmelsestid, men kan nå € 97 i sidste øjeblik. Trenitalia billetpriser afhænger af den klasse, du vælger, og her er en oversigtstabel over gennemsnitspriserne pr. klasse for en Rom-Napoli / Rom – Milano / Milano – Firenze togture:

Enkeltbillet Rundtur
Standard 21 € – 70 € 40 € – 130 €
Præmie 42 € – 90 € 78 € – 172 €
Forretning 47 € – 97 € 90 € – 190 €

 

Milan til Napoli billetter

Firenze til Napoli billetter

Billetter til Venedig til Napoli

Billetter til Pisa til Napoli

 

Rejseruter: Hvorfor er det bedre at tage Trenitalia, og ikke rejse med fly?

1) Fordelen ved Trenitalia-tog starter med det faktum, at du kan afgang og ankomme direkte til byens centrum i en hvilken som helst af de byer, du rejser fra. Sikkert, dette er noget, der er meget unikt for tog, især hvis du togrejser fra Rom, Milano, Firenze, Geneve, eller Monaco, det er en stor fordel for Trenitalia. På grund af det faktum, at turen går direkte til byens centrum, du undgår trafikpropper, og der er ikke noget værre end at sidde fast i trafikken på ferie.

Når det kommer til Trenitalia togbilletter prissætning, priserne varierer ofte. Nogle kampagner giver dig mulighed for at få billige togbilletter, men i de sidste dage før afrejse, priserne bliver højere, så hvis du kan lide glat rejse, Trenitalia er noget for dig!

2) Rejser med fly har lufthavnssikkerhedsprocedurer. Dette betyder, at du skal være mindst 2 timer før din planlagte afgang. Med Trenitalia, du skal bare ankomme 30 minutter i forvejen. Også, du skal pendle til lufthavnen fra byens centrum. Så, hvis du tæller hele rejsetiden, Trenitalia vinder altid i den samlede rejsetid og også i pris, hvis du beregner din tid som penge.

3) Nogle gange er Trenitalia-billetpriserne højere end med et fly på en billets pålydende værdi, men sammenligningen skal omfatte, hvor meget det koster dig at tage ethvert transportmiddel til lufthavnen. Udover, i nogle tilfælde, du får også fritid når rejser med Trenitalia tog og til sidst med Trenitalia, du har ikke kuffertgebyrer.

4) Endelig, Fly er en af ​​grundene til luftforurening, på et sammenligningsniveau, Trenitalia tog er meget mere miljøvenlig, og hvis du sammenligner et fly med en togtur, togrejser er 20x mindre kulstofforurenende end flyene er.

Milan til Genoa billetter

Rom til Genova billetter

Firenze til Genova billetter

Billetter til Venedig til Genova

 

Hvad er forskellene mellem standardøkonomien, Præmie, Forretning, og Executive på Trenitalia?

Trenitalia tilbyder adskillige togbilletklasse-tjenester, der er bygget til ethvert budget og enhver rejsere, om du er forretningsrejsende, fritid, eller begge.

Den væsentligste forskel mellem Trenitalia-billetklasser er ufleksibiliteten i billetmodifikationer, priser, og tjenester. desuden, en standard Economy-billet er den billigste og mest fleksible måde at rejse i Italien på.

Standardøkonomiske Trenitalia-billetter:

Trenitalia Standard billet togbillet er den billigste af alle Trenitalia-billetpriser. Det er bedst at reservere denne togbillet på forhånd, da basebilletter er lave priser – de sælger hurtigt. Rejsende, der har en Standard togbillet, kan tage kufferter, der passer ind i bagageområdet, gratis og kan annullere deres togbillet inden afgang og modtage en delvis refusion (fradragsgebyr på 20%).

Economy Premium Trenitalia-billetter:

Denne togbilletklasse er dyrere end Standard Trenitalia-billetypen, det Økonomi Trenitalia Premium billet tilbyder yderligere tjenester. Denne type togbillet er tilgængelig i Trenitalia højhastighedstogene og tillader ændring af tid og dato kun en gang før afrejsedato.

Ud over fordelene ved Standard togbilletter, Trenitalia Economy Premium-billetter tilbyder pænere pladser med mere benplads og liggende sæder på langdistancerejser. Først og fremmest, der er tre madmenuer, du kan vælge imellem, og der serveres et let måltid og drikkevarer til dit sæde ombord på Trenitalia-togene.

Business Treintalia Billetter:

Det Trenitalia Business billet købere kan dog nyde alle de fordele, vi skrev ovenfor, passagerer i Trenitalia Business Premier drager fordel af mange bagageposer, komfortable ergonomiske lædersæder, udvidet benrum, og tre madmenuer at vælge imellem. i øvrigt, du har mure til privatlivets fred og et stille område i de forretningsudpegede områder på Trenitalia-togene.

Executive Treintalia Billetter:

Det Trenitalia Executive billet købere kan nyde alle de ovennævnte fordele ud over de bredere ergonomiske liggende lædersæder til at lægge hovedet og nyde behageligt udsigten over Italien.

 

Er der et Trenitalia-abonnementtion?

Der er et pas til Italien, men det anbefales kun som en billig mulighed, hvis du planlægger at rejse over 14 dage, Abonnementet giver mulighed for at udforske Italien med tog med specielle pass. Der er 3 pass niveauer til rådighed: Let, Komfort, og Executive, og du kan vælge antallet af rejser, der spænder fra 3 til 10 og vælg togtypen fra højhastigheds Frecce til intercity og EuroCity.

Passet er tilgængeligt i papirformat og skal aktiveres inden 11 måneder fra købsdagen.

 

Hvor længe før afgangen af ​​Trenitalia skal ankomme?

For at få dit Trenitalia-tog og være lige til tiden, jernbanen anbefaler mindst at ankomme 30 minutter før dit tog afgår. Faktisk vi på Save A Train, tror på, at det er tid nok, og du kan også nyde butikkerne og få de varer, du har brug for togtur for at være så glat som muligt.

 

Trenitalia tickets

 

Milan til Rom billetter

Firenze til Rom billetter

Billetter til Pisa til Rom

Billetter til Napoli til Rom

 

Hvad er Trenitalia-togplanerne?

Dette er et hårdt spørgsmål, men et, som Save A Train kan besvare i fuld og realtid. Gå til vores startside i detaljer, indtast din oprindelse og destination i Italien, og du kan finde den mest præcise Trenitalia togplaner der er. Trenitalia-tog kører så tidligt som 6 er til 11 om aftenen fra Milano til Bologna, for at afklare de fleste af Trenitalia-tog, der kører indtil sent på aftenen med et tog, der afgår hver halve time eller deromkring.

Billetter til Milan til Venedig

Billetter til Padua til Venedig

Bologna til Venedig billetter

Rom til Venedig billetter

 

Hvilke stationer betjenes af Trenitalia?

Trenitalia dækker hele Italien, imidlertid, de store nationale stationer er Milano, Rom, Venedig, Napoli, Torino, Bologna, Geneve, Firenze, og Verona. Der er 11 internationale stationer: 5 Trenitalia togstationer i Schweiz og 6 stationer i Frankrig og nogle få i Østrig og Tyskland og Kroatien. Så selvfølgelig kunne du komfortabelt og hurtigt rejse gennem det smukke europæere og beundre de italienske synspunkter uden at gå glip af noget!

Den centrale togstation i Milano ligger i den travleste Piazza Duca d'Aosta. Togstationen er arkitektonisk imponerende og omgivet af skyskrabere. Så mens du venter på at gå ombord på Trenitalia-toget, kan du gå rundt og beundre de fantastiske skulpturer.

Rom Termini er en af ​​de største togstationer i Europa. Det ligger lige overfor bade i Diocletian i det gamle Rom. Indgangen til terminalen er fra Piazza dei Cinquecento. Der er 29 platforme i terminalen og Trenitalias togbilletkontor er i stationens lobby.

Firenze togstation, Santa Maria Novella, ligger en kort gåtur væk fra Duomo og de største attraktioner i den gamle bydel i Firenze. Stationen er opkaldt efter kirken Santa Maria Novella lige over dens indgang. Så, du kunne nemt stjæle et par flere smukke øjeblikke i den gamle bydel, før du fortsætter med din næste eventyr i Italien.

Napoli terminal er øst for den gamle bydel. Hvis du planlægger at lave nogle dagsture fra Napoli til Pompeji eller Sorrento, så stopper du helt sikkert ved Naples togstation for din togtur.

Hvis du er i tvivl om hvilken togstation du skal vælge i den by, du besøger, vi lavede på vores side Alle stationer til størstedelen af ​​de store byer, så vores algoritme vælger for dig den rigtige station til afgang fra og for at ankomme til.

 

Ofte stillede spørgsmål om Trenitalia

Hvad skal jeg tage med mig til Trenitalia?

Lige så vigtigt er at bringe dig selv til Trenitalia-turen. Oven på det skal du sørge for at have dit Trenitalia rejsedokument på din telefon eller udskrevet, og et gyldigt pas er et must-have og det er altid godt at have rejseforsikring.

Hvilket firma ejer Trenitalia?

Trenitalia ejes af den italienske regering og er en del af FS Italiane Group.

Trenitalia Ofte stillede spørgsmål om Hvor kan jeg gå med Trenitalia?

Regional, storby, og internationale tog, Trenitalia-tog kan føre dig overalt i Italien og til udvalgte lande, der har grænser til Italien. For eksempel, med Trenitalia højhastighedstog kan du rejse til Frankrig og Schweiz.

Hvad er boardingprocedurerne for Trenitalia?

Det har aldrig været nemmere at booke togbilletter og boarding af Trenitalia. Du kan nemt købe din Trenitalia-billet i sidste øjeblik online og op til 1 time før afgang af toget. Til boarding, alt hvad du behøver er et pas og også at præsentere PNR-koden (6-cifret kode). For at afklare, PNR-koden sendes til dig i reservationsbekræftelses-e-mailen med e-billetten. Du behøver ikke at udskrive togbilletten på forhånd, fordi den er tilgængelig på din mobil og vedhæftet bekræftelses-e-mailen, og togcontrolleren kan også i værste tilfælde verificere din billet med navn.

Hvilke tjenester på Trenitalia?

Trenitalia-tog har en udpeget cafébar på toget, der er dedikeret til drinks og let mad. Menuen inkluderer sandwich, chokolade chips, snacks, chokolade bar, kaffe, varm chokolade, og te, og du kan derefter spise og drikke i denne restaurantbane eller tage det, du har købt tilbage, til dit sæde. Hvis du rejser i erhvervslivet, Præmie, eller første klasse kan du vælge en gratis velkomstdrink fra en mulighed for 9 tilgængelige drinks og en sød, krydrede, eller glutenfri snack. På alle Trenitalia-tog, der er power slots ved siden af ​​dit sæde.

Ofte stillede spørgsmål om Trenitalia – Skal jeg booke plads på forhånd på Trenitalia?

Når du reserverer en Trenitalia-billet, et sæde tildeles automatisk til dig, og du kan ikke reservere et specielt sæde, når du foretager reservationen. Hvis der er frie pladser, når du er på toget, du har lov til at bevæge dig rundt, skift plads, og har et andet rum.

Er der WiFi-internet inde i Trenitalia?

Når du køber dine Trenitalia-billetter på forhånd, du kan nyde Gratis WiFi internet på alle tog og klasser af Trenitalia frecciarossa-typen.

 

Trenitalia tickets

 

Afslutningsvis, hvis du nåede så langt, du ved alt hvad du har brug for at vide om Trenitalia-tog og er klar til at købe din Trenitalia-billet på SaveATrain.com.

 

Vi har togbilletter til disse jernbanevirksomheder:

DSB Denmark

Dansk DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgien

intercity trains

Intercity-tog

SJ Sweden Trains

SJ Sverige

NS International Cross border trains

NS International Holland

OBB Austria logo

OBB Østrig

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norge

Switzerland Sbb railway

SBB Schweiz

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

tydeligere viser

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Tyskland

European night trains by city night line

nattog

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Tyskland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav tjekkisk

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

erail logo

eurail

 

Vil du integrere denne side på dit websted? Klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-trenitalia%2F%0A%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden), Eller du kan bare linke direkte til denne side.

Copyright © 2021 - Gem et tog, Amsterdam, Holland
Efterlad ikke uden en gave - Få Kuponer og nyheder !