Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 30/04/2021)

Napoli er en vidunderlig, indbegrebet italienske by. Det er fyldt med bakker, gamle bygninger, og andre små og søde undere. Det er hovedsageligt den perfekte italienske by for alle, der ønsker at opleve den autentiske italienske ånd og de bedste dagsture fra Napoli.

Imidlertid, det er ikke alt. Du skal gå til Napoli for de storslåede pizzaer de laver. Pizzaer er ikke den daglige slags kan du finde overalt i verden. Den Napoli pizza er noget unikt og kan prale med en smag, der ikke kan matches.

Men vi sidespring. Hvis du befinder dig i Napoli, du skal ikke bruge al din tid forundres over skønheden i byen og spise deres herlige pizza. Du skal også til at besøge omgivelserne. Det er fordi Napoli prale af nogle af de smukkeste omgivelser i hele Italien. Fra de massive Pompeji ruiner til den maleriske og forståeligt berømte Amalfi-kysten - kan du se en masse.

Med det i tankerne, Vi troede, vi ville hjælpe dig ved at give dig den ultimative liste over de syv bedste dagsture fra Napoli, Italien. Lad os begynde:

 

1. En af de bedste dagsture fra Napoli: Ruinerne af Herculaneum

Vi ønskede at starte ikke med det åbenlyse, men det mindre indlysende. Herculaneum er den mindre berømte fætter til Pompeji. Den nu berømte 79 AD vulkanen Vesuv ødelagt både Pompeji og den nærliggende Herculaneum.

Imidlertid, i dag, alle de æresbevisninger gå til Pompeji. Næsten hver person i verden ved, hvad Pompeji er, endnu meget få besked om Herculaneum. Dette er en stor skam, hvis du spørger os.

Først og fremmest, Herculaneum er mere bevaret. Når du får der, du vil finde de fleste af de huse og andre monumenter næsten intakt.

Anden, Herculaneum er sjældent overfyldt. Som vi allerede har sagt, disse ruiner er mindre kendt og besøges i mindre antal. Det er også mindre og lettere at se nærmere.

At besøge Herculaneum er meget let, som tog gå til den fra Napoli hver time eller så. Du behøver ikke engang at bekymre dig om tiden, som du vil have masser af den for at se disse ruiner.

Milano til Napoli Tog

Firenze til Napoli Tog

Venedig til Napoli Tog

Pisa til Napoli Tog

 

The Ruins Of Herculaneum

 

2. Pompeji

Selvom Herculaneum er smukkere, efter vores mening, du kan ikke gå glip af Pompeji. Godt, de bedste dagsture fra Napoli altid nødt til at inkludere både Pompeji og Herculaneum.

Hele byen Napoli bor i skyggen af ​​den mægtige Vesuv. Imidlertid, kun Pompeji kan virkelig sige, at det kender måske af Vesuv. Du kan se bjerget når i Pompei, og du kan virkelig forstå styrken af ​​den eneste aktive vulkan i Europa.

Når du går til Pompeji, du skal være klar. Stedet er mere massiv end de fleste tror, så du er nødt til at gå der så tidligt som du kan. Oven i købet, hvis du går i sommeren, det er meget varmt, så du bliver nødt til at bringe masser af vand.

Imidlertid, komme til Pompeji er den letteste del. Du kan hurtigt nå det fra Napoli via tog, som går der i løbet af dagen.

Napoli til Pompei Tog

Torre Del græsk Tog til Pompeji

Pompeji til Nocera Lavere Tog

Tog til Salerno Nocera Inferiore

 

Pompeii Best Day Trips from Naples

 

3. En af de bedste dagsture fra Napoli: Vesuv

Naturligt, Intet besøg i Napoli kan være komplet uden at se Vesuv. Du kan bogstaveligt talt ikke gå uden at se det på grund af sin massive størrelse, som kan ses fra næsten overalt i Napoli.

Imidlertid, du kan bedst opleve det ikke langvejs fra, men ved stående på det. Bjerget er meget høj, men du kan stadig tage en organiseret tur og vandre op i en time eller mindre. Du vil finde det udfordrende, men den erfaring, du får på toppen er helt værd.

For at nå Vesuv, alt hvad du behøver, er at tage et hurtigt tog fra Napoli, der tager dig nær bunden til Ercolano Scavi station. Så har du brug for at tage en af ​​de Vesuvio Express busser, der går til udgangspunktet for moderat udfordrende vandretur.

Tog til Salerno Mercato San Severino

Pescara til Napoli Tog

Bracciano til Manziana Tog

Santa Marinella til Bracciano Tog

 

Mount Vesuvius

 

4. Positano på Amalfikysten

Hele Amalfikysten er bare tigger om at blive set. Når du går der, du hurtigt indse, hvorfor. De massive klipper er ærefrygt inspirerende, og skønheden i havet er ubeskrivelig.

Du skal tage et tog ride til enten Sorrento eller Salerno. Derefter kan du tage en bus eller leje en bil til at gå over de små veje, der krydser Amalfikysten.

Positano er lige i midten af ​​kysten og er den mest smukke by på det. Hvis du nogensinde har set nogen billeder af byer på Amalfikysten, du har højst sandsynligt set Positano. Den berømmelse, der omgiver byen er fortjent, som landskabet er betagende.

Bari til Napoli Tog

Power Tog til Napoli

Salerno til Napoli Tog

Taranto til Napoli Tog

 

 

5. En af de bedste dagsture fra Napoli: Sorrento

Sorento er en lille by, der sidder på den modsatte side af Amalfikysten. Det er således tættere på Napoli, og du kan også meget nemt nå det via lokaltog linjer.

Byen kan prale af et par slående strande og en storslået gammel bydel. De fleste mennesker gå til Sorrento, ikke for havet og skrækindjagende klipper, men for historien. Sorrento er virkelig en kvintessensen gamle italienske by. Det er meget mindre end Napoli og har at sande gamle italienske ånd kun små italienske byer i den sydlige del kan have.

Oven i købet, du burde helt sikkert besøge Sorrento på en af ​​dine bedste dagsture fra Napoli på grund af Capri. Øen Capri ligger tæt ved og er langt en af ​​de smukkeste små øer du nogensinde vil se.

Foggia til Napoli Tog

Tivoli til Napoli Tog

Temoli til Napoli Tog

Lecce Napoli Tog

 

Sorrento Best Day Trips from Naples

 

6. Øen Ischia

Adskillige smukke øer surround Napoli. Imidlertid, langt den smukkeste er Ischia, og her er hvorfor:

  • Ischia er den største ø i Napoli-bugten
  • Ischia har det hele: strande, termiske farvande, restauranter, og storslåede bygninger

Det er det bedste sted for afslapning i Napoli. Du kan også komme til det hurtigt ved at tage en båd fra centrum af Napoli.

Salerno til Maratea Tog

Bari til Maratea Tog

Napoli Maratea Tog

Power Tog til Maratea

 

Island Of Ischia

 

7. Det kongelige palads i Caserta: Den italienske Versailles

De behøver ikke kalde denne massive 1200 værelse palads den italienske Versailles for ingenting. Paladset er fyldt med monumentale trapper og er en UNESCO World Heritage Site. Du vil også finde overdådige kongelige lejligheder og en samling af Presepi - Christmas vugger i Napoli.

Alt i alt, du kan ikke gå galt ved at besøge denne massive palads. Du kan tage et tog fra hovedbanegården i Napoli og komme ud på den Caserta station. Slottet er kun en kort gåtur bagefter.

Napoli Caserta Tog

Salerno til Caserta Tog

Strøm til Caserta Tog

Bari til Caserta Tog

 

Versailles Best Day Trips from Naples

 

Så, der har du dem, de syv bedste dagsture fra Napoli. Hvis du vil virkelig opleve skønheden i Napoli, du har brug for at gå på alle disse ture. Også, hvis du ønsker at lære mere, kontakt gerne Gem et tog.

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “7 Bedste dagsture fra Napoli i Italien” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-naples/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)