Χρόνος διαβασματός: 6 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 30/04/2021)

Νάπολη είναι μια θαυμάσια, πεμπτουσία ιταλική πόλη. Είναι γεμάτη με λόφους, παλιά κτήρια, και άλλα μικρά και χαριτωμένα θαύματα. Είναι ουσιαστικά η τέλεια ιταλική πόλη για τον καθένα που θέλει να βιώσουν την αυθεντική ιταλική πνεύμα και τις καλύτερες ημερήσιες εκδρομές από τη Νάπολη.

Ωστόσο, Αυτό δεν είναι. Θα πρέπει να πάει στη Νάπολη για τις υπέροχες πίτσες κάνουν. Οι πίτσες δεν είναι το καθημερινό είδος μπορείτε να βρείτε οπουδήποτε στον κόσμο. Η πίτσα της Νάπολης είναι κάτι μοναδικό και μπορεί να υπερηφανεύεται για μια γεύση που δεν μπορεί να συγκριθεί.

Αλλά θα παρεκκλίνω. Αν βρείτε τον εαυτό σας στη Νάπολη, δεν θα πρέπει να ξοδεύουν όλο το χρόνο σας θαυμάζοντας την ομορφιά της πόλης και τρώει ένδοξη πίτσα τους. Θα πρέπει, επίσης, να επισκεφθείτε τη γύρω περιοχή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι Νάπολη διαθέτει μερικές από τις πιο όμορφο περιβάλλον σε όλη την Ιταλία. Από τα τεράστια Πομπηία ερείπια στο γραφικό και δικαιολογημένα διάσημη ακτή Αμάλφι - μπορείτε να δείτε πολλά.

Με αυτό στο μυαλό, νομίζαμε ότι θα σας βοηθήσει δίνοντας σας την απόλυτη λίστα με τα επτά καλύτερα ημερήσιες εκδρομές από τη Νάπολη, Ιταλία. Ας αρχίσουμε:

 

1. Ένα από τα ταξίδια καλύτερη ημέρα από τη Νάπολη: Τα ερείπια του Herculaneum

Θέλαμε να ξεκινήσει όχι με το προφανές, αλλά το λιγότερο προφανείς. Herculaneum είναι το λιγότερο διάσημο ξάδελφό της Πομπηίας. Η διάσημη πλέον 79 Μ.Χ. έκρηξη του Βεζούβιου κατέστρεψε τόσο Πομπηία και το γειτονικό Herculaneum.

Ωστόσο, σήμερα, όλες οι τιμές πάνε στην Πομπηία. Σχεδόν κάθε άτομο στον κόσμο γνωρίζει τι Πομπηία είναι, αλλά πολύ λίγοι γνωρίζουν για Herculaneum. Αυτό είναι ένα μεγάλο κρίμα αν μας ζητήσετε.

Πρωτα απο ολα, Herculaneum είναι πιο διατηρημένα. Όταν φτάσετε εκεί, θα βρείτε τα περισσότερα από τα σπίτια και άλλα μνημεία σχεδόν ανέπαφο.

Δεύτερος, Herculaneum είναι σπάνια συνωστισμός. Όπως έχουμε ήδη πει, αυτά τα ερείπια είναι λιγότερο γνωστή και επισκέφθηκε σε μικρότερους αριθμούς. Επίσης, είναι μικρότερα και πιο εύκολο να δούμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Επίσκεψη Herculaneum είναι πολύ εύκολο, όπως και τρένα πηγαίνετε σε αυτό από τη Νάπολη κάθε ώρα ή έτσι. Δεν χρειάζεται καν να ανησυχείτε για το χρόνο και θα έχετε άφθονο για να δείτε αυτά τα ερείπια.

Μιλάνο προς Νάπολη τρένα

Florence στη Νάπολη τρένα

Βενετία προς Νάπολη τρένα

Πίζα προς Νάπολη τρένα

 

The Ruins Of Herculaneum

 

2. Πομπηία

Ακόμα κι αν Herculaneum είναι πιο όμορφο, κατά τη γνώμη μας, δεν μπορείτε να χάσετε την Πομπηία. Καλά, οι καλύτερες ημερήσιες εκδρομές από τη Νάπολη πρέπει πάντα να περιλαμβάνει τόσο Πομπηία και Herculaneum.

Ολόκληρη η πόλη της Νάπολης ζει στη σκιά του ισχυρού Βεζούβιου. Ωστόσο, μόνο Πομπηία μπορεί πραγματικά να πω ότι γνωρίζει τη δύναμη του Βεζούβιου. Μπορείτε να δείτε το βουνό, ενώ στην Πομπηία, και μπορείτε να κατανοήσουν πραγματικά την ισχύ του μόνο ενεργό ηφαίστειο στην Ευρώπη.

Όταν πηγαίνετε στην Πομπηία, θα πρέπει να είναι έτοιμη. Το μέρος είναι πιο ογκώδης από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται, έτσι πρέπει να πάει εκεί το συντομότερο μπορείτε. Συν τοις άλλοις, αν πάτε το καλοκαίρι, έχει πολύ ζέστη, έτσι θα πρέπει να φέρει άφθονο νερό.

Ωστόσο, να πάρει την Πομπηία είναι το ευκολότερο μέρος. Μπορείτε να φτάσετε γρήγορα από τη Νάπολη τρένο μέσω, που πηγαίνει εκεί όλη την ημέρα.

Νάπολη για την Πομπηία τρένα

Torre Del ελληνικά τρένα στην Πομπηία

Πομπηία σε Nocera Κάτω τρένα

Τα τρένα στο Σαλέρνο Nocera Inferiore

 

Pompeii Best Day Trips from Naples

 

3. Ένα από τα ταξίδια καλύτερη ημέρα από τη Νάπολη: Βεζούβιου

Φυσικά, Δεν επίσκεψη στη Νάπολη μπορεί να είναι πλήρης χωρίς να δει τον Βεζούβιο. Μπορείτε κυριολεκτικά δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς να δει ότι, λόγω του τεραστίου μεγέθους της, η οποία μπορεί να δει κανείς σχεδόν από οπουδήποτε στη Νάπολη.

Ωστόσο, μπορείτε να το αντιμετωπίσετε καλύτερα όχι από μακριά, αλλά από στέκεται πάνω του. Το βουνό είναι πολύ ψηλό, αλλά μπορείτε να πάρετε μια οργανωμένη περιήγηση και πεζοπορία σε μια ώρα ή λιγότερο. Θα το βρείτε πρόκληση, αλλά η εμπειρία που θα πάρετε στην κορυφή είναι εντελώς αξίζει τον κόπο.

Για την επίτευξη του Βεζούβιου, το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρετε ένα γρήγορο τρένο από τη Νάπολη που θα σας μεταφέρει κοντά στο κατώτατο σημείο στο σταθμό Ercolano Scavi. Στη συνέχεια, θα πρέπει να πάρετε ένα από τα Vesuvio Express λεωφορεία που πηγαίνουν προς το σημείο εκκίνησης της μέτρια προκλητική χαράτσι.

Τα τρένα στο Σαλέρνο Mercato San Severino

Πεσκάρα προς Νάπολη τρένα

Bracciano να Manziana τρένα

Σάντα Μαρινέλλα σε Bracciano τρένα

 

Mount Vesuvius

 

4. Positano στην ακτή Αμάλφι

Το σύνολο Ακτή Αμάλφι είναι ακριβώς επαιτεία για να δει. Μόλις πάτε εκεί, μπορείτε γρήγορα καταλάβετε γιατί. Τα τεράστια βράχια είναι προκαλεί δέος, και η ομορφιά της θάλασσας είναι απερίγραπτη.

Θα πρέπει να παίρνω το τραίνο βόλτα είτε Sorrento ή Σαλέρνο. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε λεωφορείο ή να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για να πάει πάνω από τα μικροσκοπικά δρόμους που διασχίζουν την ακτή Αμάλφι.

Positano είναι ακριβώς στη μέση της ακτής και είναι η πιο όμορφη πόλη σε αυτό. Αν είδατε ποτέ οποιαδήποτε εικόνα των πόλεων στην ακτή Αμάλφι, έχετε πιθανότατα δει Ποζιτάνο. Η φήμη που περιβάλλει την πόλη άξιζε, καθώς το τοπίο είναι μαγευτικό.

Μπάρι προς Νάπολη τρένα

Τα τρένα ενέργειας στη Νάπολη

Σαλέρνο προς Νάπολη τρένα

Τάραντα στη Νάπολη τρένα

 

 

5. Ένα από τα ταξίδια καλύτερη ημέρα από τη Νάπολη: Σορέντο

Sorento είναι μια μικρή πόλη που βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά της ακτής του Αμάλφι. Επομένως, είναι πιο κοντά στην Νάπολη, και μπορείτε επίσης να φτάσετε πολύ εύκολα μέσω του τοπικό τρένο γραμμές.

Η πόλη μπορεί να υπερηφανεύεται για μια-δυο εντυπωσιακές παραλίες και μια υπέροχη παλιά πόλη. Οι περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνετε στο Sorrento, όχι για τη θάλασσα και τα βράχια τρομακτικό, αλλά για την ιστορία. Sorrento είναι πραγματικά μια πεμπτουσία παλιά ιταλική πόλη. Είναι πολύ μικρότερο από τη Νάπολη και έχει ότι η πραγματική παλιό ιταλικό πνεύμα μόνο μικρές ιταλικές πόλεις του νότου μπορούν να έχουν.

Συν τοις άλλοις, θα έπρεπε οπωσδήποτε να επισκεφθείτε Sorrento σε μια από τις καλύτερες ημερήσιες εκδρομές σας από τη Νάπολη, λόγω του Κάπρι. Το νησί του Κάπρι είναι κοντά και είναι μακράν ένα από τα πιο όμορφα νησάκια που θα δείτε ποτέ.

Foggia στη Νάπολη τρένα

Tivoli στη Νάπολη τρένα

Temoli στη Νάπολη τρένα

Λέτσε στη Νάπολη τρένα

 

Sorrento Best Day Trips from Naples

 

6. Το νησί της Ischia

Πολλά υπέροχα νησιά surround Νάπολη. Ωστόσο, μακράν το πιο όμορφο είναι Ίσκια, και εδώ είναι ο λόγος:

  • Ίσκια είναι το μεγαλύτερο νησί στον κόλπο της Νάπολης
  • Ίσκια τα έχει όλα: παραλίες, ιαματικα νερα, εστιατόρια, και μεγαλοπρεπή κτίρια

Είναι το καλύτερο μέρος για χαλάρωση στη Νάπολη. Μπορείτε επίσης να πάρετε για να το γρήγορα παίρνοντας το καραβάκι από το κέντρο της Νάπολης.

Σαλέρνο σε Maratea τρένα

Μπάρι προς Maratea τρένα

Νάπολη στο Maratea τρένα

Τα τρένα Εξουσία Maratea

 

Island Of Ischia

 

7. Βασιλικό Παλάτι της Καζέρτας: Η ιταλική Βερσαλλιών

Δεν αποκαλούν αυτό το τεράστιο 1200 παλάτι αίθουσα η ιταλική Βερσαλλιών για το τίποτα. Το παλάτι είναι γεμάτη με μνημειώδη σκάλες και είναι ένα Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Θα βρείτε επίσης πολυτελή βασιλικά διαμερίσματα και μια συλλογή από presepi - Χριστούγεννα κούνιες της Νάπολης.

Ολα για όλα, δεν μπορείτε να πάει στραβά με την επίσκεψη αυτή την τεράστια παλάτι. Μπορείτε να πάρετε το τρένο από τον κεντρικό σταθμό της Νάπολης και να βγει στο σταθμό Καζέρτα. Το ανάκτορο βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια αργότερα.

Νάπολη για να Καζέρτα τρένα

Σαλέρνο σε Καζέρτα τρένα

Εξουσία Καζέρτα τρένα

Μπάρι προς Καζέρτα τρένα

 

Versailles Best Day Trips from Naples

 

Έτσι, εκεί που τους έχουν, Οι επτά καλύτερες ημερήσιες εκδρομές από τη Νάπολη. Αν θέλετε να ζήσετε πραγματικά την ομορφιά της Νάπολης, θα πρέπει να πάτε σε όλα αυτά τα ταξίδια. Επίσης, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε Save A Train.

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “7 Best Ημέρα Ταξίδια Από τη Νάπολη στην Ιταλία” στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε τις φωτογραφίες και το κείμενο και να μας δώσει πίστωση με ένα link σε αυτό το blog post. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-naples/?lang=el ‎- (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / de προς / fr ή / ες και περισσότερες γλώσσες.