Σειρά A Train ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ εισιτηρίων

Φτηνά εισιτήρια τρένου CFL και τιμές ταξιδιού

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για Φτηνά εισιτήρια τρένου CFL και CFL τιμές ταξιδιού και οφέλη.

 

Θέματα: 1. CFL με τα τρένα
2. Σχετικά με το CFL 3. Κορυφαίες πληροφορίες για να αποκτήσετε ένα φτηνό εισιτήριο τρένου CFL
4. Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια CFL 5. Διαδρομές: Γιατί είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε τρένα CFL, και δεν ταξιδεύετε με αεροπλάνο
6. Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του σύντομου χρόνου, και εισιτήρια ημέρας στο CFL 7. Υπάρχει συνδρομή CFL
8. Πόσο καιρό πριν από την αναχώρηση του CFL πρέπει να φτάσω 9. Ποια είναι τα δρομολόγια τρένων CFL
10. Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από την CFL 11. Συχνές ερωτήσεις CFL

 

CFL με τα τρένα

  • Με υψηλό ποσοστό ακρίβειας 96%, CFL (Η επίσημη σιδηροδρομική εταιρεία του Λουξεμβούργου) είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους σιδηροδρομικούς φορείς στην Ευρώπη.
  • Κάθε χρόνο, Το CFL παίρνει 25 εκατομμύρια άνθρωποι και 105 εκατομμύρια τόνοι αγαθών στους προορισμούς τους εντός του Λουξεμβούργου και σε όλη την Ευρώπη.
  • Το CFL είναι πολύ φιλικό προς το περιβάλλον, Χωρίς CO2, και 100% του συνόλου της ηλεκτρικής ενέργειας τους προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
  • Η CFL είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών κινητικότητας του Λουξεμβούργου.

 

Σχετικά με το CFL

CFL, Εθνική Εταιρεία Σιδηροδρόμων του Λουξεμβούργου, είναι ένα άλλο όνομα για τους εθνικούς σιδηροδρόμους του Λουξεμβούργου. Από τότε που ιδρύθηκε το 1946, Η CFL παρείχε υπηρεσίες κινητικότητας σε πολίτες του Λουξεμβούργου.

Προσφορές CFL σιδηροδρομικές υπηρεσίες εντός του Λουξεμβούργου και σε όλη την Ευρώπη. Με το σωστό εισιτήριο, μπορείτε να επισκεφθείτε τα καλύτερα μέρη διακοπών στην Ευρώπη. Με διαφορετικές κατηγορίες εισιτηρίων, Η CFL ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων.

Οι συχνές σιδηροδρομικές γραμμές τρένων CFL είναι, Λουξεμβούργο – Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο – Παρίσι, Έτλμπρουκ – Προθυμώς, Wasserbillig - Ντίσελντορφ. Μπορείτε να φτάσετε σε γειτονικές χώρες εντός της Ευρώπης χρησιμοποιώντας τρένα CFL: Γαλλία, Γερμανία, και το Βέλγιο.

Σε όλη την εταιρεία, 3,090 οι εργαζόμενοι εργάζονται στον σιδηρόδρομο για να εξασφαλίσουν ότι περίπου εκατομμύρια επιβάτες φτάνουν με ασφάλεια στους προορισμούς τους κάθε μέρα.

 

CFL train heading to luxembourg

Παω σε Αποθήκευση αρχικής σελίδας τρένου ή χρησιμοποιήστε αυτό το widget για αναζήτηση εισιτήρια τρένων για CFL:

Αποθήκευση εφαρμογής για τρένο iPhone

Αποθήκευση μιας εφαρμογής Android Train

 

Save A Train

Προέλευση

Προορισμός

Ημερομηνία αναχώρησης

Ημερομηνία επιστροφής (Προαιρετικός)

Ενήλικος (26-59):

Νεολαία (0-25):

Αρχαιότερος (60+):


 

Κορυφαίες πληροφορίες για να αποκτήσετε ένα φτηνό εισιτήριο τρένου CFL

Αριθμός 1: Κλείστε τα εισιτήριά σας CFL εκ των προτέρων όσο μπορείτε

Η τιμή του Εισιτήρια τρένου CFL αυξάνεται καθώς πλησιάζει η ημέρα του ταξιδιού. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα κάνοντας κράτηση για τα εισιτήρια τρένου CFL όσο το δυνατόν περισσότερο από την ημέρα αναχώρησης (Κανονικά 3 μήνες πριν είναι το μέγιστο). Η κράτηση νωρίς διασφαλίζει ότι θα έχετε τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου CFL. Περιορίζονται επίσης σε αριθμό, οπότε όσο πιο γρήγορα παραγγείλετε, το φθηνότερο για εσάς. Κάνω οικονομίες σε εισιτήρια τρένου CFL, αγοράστε τα εισιτήριά σας νωρίς.

Αριθμός 2: Ταξιδέψτε με CFL σε περιόδους εκτός αιχμής

Όπως με κάθε σιδηροδρομικό φορέα, Τα εισιτήρια τρένου CFL είναι φθηνότερο κατά τις περιόδους εκτός αιχμής, στην αρχή της εβδομάδας, και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε φθηνότερα εισιτήρια τρένων μέσα στην εβδομάδα. Την Τρίτη, Τετάρτη, και Πέμπτη, Τα εισιτήρια τρένου CFL είναι τα πιο οικονομικά. Λόγω του όγκου του επαγγελματίες ταξιδιώτες μετακινήσεις στη δουλειά το πρωί και το βράδυ, τα εισιτήρια τρένου κοστίζουν περισσότερο τις περισσότερες φορές. Είναι πολύ φθηνότερο να ταξιδεύετε ανά πάσα στιγμή μεταξύ των μετακινήσεων το πρωί και το βράδυ. Τα Σαββατοκύριακα είναι μια άλλη περίοδος αιχμής για τα τρένα, ειδικά τις Παρασκευές και τα Σάββατα. Οι τιμές των εισιτηρίων τρένου CFL αυξάνονται επίσης δημόσιες αργίες και σχολικές αργίες, και οι σχολικές διακοπές στην Ευρώπη μπορούν να διαρκέσουν 3 εβδομάδες κάθε φορά.

Αριθμός 3: Παραγγείλετε τα εισιτήριά σας για CFL όταν είστε σίγουροι για το πρόγραμμα ταξιδιού σας

Τρένα CFL έχουν υψηλή ζήτηση, και με ελάχιστο ανταγωνισμό, επί του παρόντος παραμένουν η κορυφαία επιλογή για τρένα στο Λουξεμβούργο. Μπορούν να ορίσουν περιορισμούς εισιτηρίων τρένου, όπως αυτός που απαγορεύει την ανταλλαγή εισιτηρίων ή επιστροφές χρημάτων, εκτός εάν πρόκειται για επιχειρηματικό τύπο σιδηροδρομικού εισιτηρίου. Παρόλο που υπάρχουν ακόμα ιστότοποι όπου μπορείτε να πουλήσετε τα εισιτήριά σας από δεύτερο χέρι σε άτομα, Η CFL δεν επιτρέπει πωλήσεις μεταχειρισμένων εισιτηρίων. Πώς σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα? Παραγγείλετε το εισιτήριό σας όταν είστε βέβαιοι ότι το πρόγραμμά σας θα σας εξοικονομούσε από την κράτηση ενός εισιτηρίου δύο φορές, επειδή προέκυψε κάτι και δεν μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το αρχικό αγορασμένο εισιτήριο.

Αριθμός 4: Αγοράστε τα εισιτήριά σας CFL στο Save A Train

Το Save a Train έχει το μεγαλύτερο, καλύτερος, και οι φθηνότερες προσφορές για εισιτήρια τρένου στην Ευρώπη. Η καλή μας σχέση με πολλούς σιδηροδρομικούς φορείς, ποιες είναι οι πηγές εισιτηρίων τρένου, και τις γνώσεις μας για τους σχετικούς αλγόριθμους τεχνολογίας, δώστε μας πρόσβαση στις φθηνότερες προσφορές εισιτηρίων τρένου. Δεν προσφέρουμε μόνο φτηνές προσφορές εισιτηρίων τρένου μόνο για CFL; παρέχουμε το ίδιο για άλλες εναλλακτικές λύσεις για το CFL.

Τιμές τρένου από Λουξεμβούργο προς Κολμάρ

Τιμές τρένου από Λουξεμβούργο προς Βρυξέλλες

Αμβέρσα προς Λουξεμβούργο Τιμές τρένου

Τιμές τρένων από Μετς προς Λουξεμβούργο

 

onboard the CFL train

 

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια CFL?

Δημόσιες συγκοινωνίες μέσα στο Grand Douchy του Λουξεμβούργου είναι μερικές φορές δωρεάν και μερικές φορές όχι, ανάλογα με τη διαδρομή και αν είσαι πολίτης. Ωστόσο, 1τάξη στα τρένα CFL, κοστίζει πάντα χρήματα, αλλά δεν είναι επίσης ακριβή επιλογή. Τα εισιτήρια τρένου CFL ξεκινούν από 3 € έως 6 € για ένα μόνο τρένο. ο τιμή εισιτηρίου τρένου CFL εξαρτάται από το είδος του εισιτηρίου που αγοράζετε και πότε επιλέγετε να ταξιδέψετε:

Τιμή
Σύντομο χρονικό διάστημα 3 €
Ημέρα-εισιτήριο 6 €

 

 

Διαδρομές: Γιατί είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε τρένα CFL, και δεν ταξιδεύετε με αεροπλάνο

1) Πάντα φτάνετε στο κέντρο της πόλης. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα των τρένων CFL σε σύγκριση με τα αεροπλάνα. CFL τρένα και όλα άλλα ταξίδια με τρένο από οπουδήποτε στην πόλη μέχρι το κέντρο της επόμενης πόλης. Σας εξοικονομεί χρόνο και το κόστος μιας καμπίνας από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της πόλης. Με στάσεις τρένου, είναι πιο εύκολο να φτάσετε οπουδήποτε στην πόλη στην οποία κατευθύνεστε. Δεν έχει σημασία από πού ταξιδεύετε, Βρυξέλλες, Ομοφυλόφιλος, Παρίσι, ή το Άμστερνταμ, στάσεις στο κέντρο της πόλης είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα των τρένων CFL! Για παράδειγμα, Το αεροδρόμιο του Λουξεμβούργου είναι 20 λεπτά από το κέντρο της πόλης.

2) Για να ταξιδέψετε με αεροπλάνο απαιτείται τουλάχιστον να είστε στο αεροδρόμιο 2 ώρες πριν από την ώρα της πτήσης σας. Θα πρέπει να υποβληθείτε σε ελέγχους ασφαλείας προτού σας επιτραπεί να επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο. Με τρένα CFL, απλά πρέπει να είσαι στο σταθμό λιγότερο από 30 λεπτά νωρίτερα. Όταν σκεφτείτε επίσης τον χρόνο που χρειάζεται για να μετακινηθείτε από το αεροδρόμιο στο κέντρο της πόλης, θα συνειδητοποιήσετε ότι τα τρένα CFL είναι καλύτερα όροι του συνολικού χρόνου ταξιδιού.

3) Τα εισιτήρια τρένου CFL είναι φθηνά ακόμη και αν τα συγκρίνετε με αεροπορικά εισιτήρια. Εξάλλου, όταν συγκρίνετε όλες τις σχετικές χρεώσεις, Τα εισιτήρια τρένου CFL έχουν ακόμη καλύτερη τιμή. Με άλλα κόστη, όπως τέλη αποσκευών που δεν χρειάζεται να πληρώσετε στα τρένα, ταξιδεύοντας με CFL ειναι το καλυτερο.

4) Τα τρένα είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Σε σύγκριση μεταξύ τρένων και αεροπλάνων, τα τρένα βγαίνουν πάντα στην κορυφή. Τα αεροπλάνα μολύνουν έντονα την ατμόσφαιρα με τα υψηλά επίπεδα άνθρακα που εκπέμπουν. Τα τρένα σε σύγκριση δίνουν Carbon 20x λιγότερο από τα αεροπλάνα.

 

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του Short Time, και εισιτήριο ημέρας στο CFL?

Η CFL έχει διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων για διαφορετικούς προϋπολογισμούς και διάρκεια ταξιδιών: είτε πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ένα από αυτά τα εισιτήρια θα ήταν ιδανικό για το ταξίδι σας 1ης θέσης στο Λουξεμβούργο με τρένα CFL.

Εισιτήρια CFL μικρού χρόνου:

Το εισιτήριο μικρής διάρκειας ισχύει για την 1η τάξη μόνο για 2 ώρες από τη στιγμή της επικύρωσης. Μπορείτε να ταξιδέψετε στο δίκτυο τρένων CFL χωρίς περιορισμούς, αλλά να λάβετε υπόψη την ώρα άφιξης του τρένου προς τον προορισμό του, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Εάν πρέπει να ταξιδέψετε σε σύντομο χρονικό διάστημα, πρέπει να πάρετε αυτό το εισιτήριο. Δεν περιορίζεστε σε ένα συγκεκριμένο τρένο, και σας επιτρέπεται να επιλέξετε τη σύνδεσή σας.

CFL Εισιτήρια ημέρας:

Τα εισιτήρια CFL Day είναι εισιτήρια μεγάλης διάρκειας 1ης θέσης, και ισχύουν από τη στιγμή της έκδοσης μέχρι 4 είμαι την επόμενη μέρα. Μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριο τρένου CFL Day από μηχάνημα εισιτηρίων, εκδοτήριο εισιτηρίων, ή Αποθηκεύστε ένα τρένο.

 

 

Υπάρχει συνδρομή CFL?

Δημόσιες συγκοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων επιλεγμένων σιδηροδρομικών υπηρεσιών CFL, εντός του Λουξεμβούργου, ειναι δωρεάν. Επομένως, δεν υπάρχει ανάγκη για συνδρομή CFL, εκτός αν προτιμάτε να ταξιδεύετε στην 1η τάξη. Πολίτες του Λουξεμβούργου που ταξιδεύουν συχνά διασυνοριακά στη Γαλλία, μπορείτε να απολαύσετε ένα μηνιαίο πάσο Flexway 1ης τάξης, Για 85 €. Επιπλέον, Οι πολίτες του Λουξεμβούργου μπορούν να απολαύσουν χαμηλές τιμές σε μηνιαία εισιτήρια για τη Γερμανία. Έτσι, όπου μπορείτε να λάβετε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με αυτό?

– Μετρητές εισιτηρίων CFL.

– Στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών CFL 2489 2489

 

Πόσο καιρό πριν από την αναχώρηση του CFL πρέπει να φτάσω?

Είναι δύσκολο να πούμε με ακρίβεια στο δεύτερο, αλλά το Save a Train σας προτείνει να φτάσετε 30 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησής σας. Με αυτό το χρονικό πλαίσιο, θα έχετε επίσης αρκετό χρόνο για να αγοράσετε πράγματα που χρειάζεστε κάντε το ταξίδι σας με το τρένο όσο το δυνατόν πιο εύκολο.

 

Ποια είναι τα δρομολόγια τρένων CFL?

Μπορείτε να μάθετε σε πραγματικό χρόνο στην αρχική σελίδα μας στο Save a Train. Απλώς πληκτρολογήστε την τρέχουσα τοποθεσία σας και τον επιθυμητό προορισμό, και θα σας δείξουμε τις πληροφορίες.

Τιμές τρένου από Λουξεμβούργο προς Κολωνία

Τιμές τρένου από Λουξεμβούργο προς Κόμπλεντς

Τιμές τρένου από Παρίσι προς Λουξεμβούργο

Τιμές τρένων από Βρυξέλλες προς Λουξεμβούργο

 

old style CFL trains

 

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από την CFL?

Ο σταθμός CFL του Λουξεμβούργου βρίσκεται στην Place de la Gare που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Στο Troisvierges, Τρένα CFL αναχώρηση και άφιξη από τον σταθμό Troisvierges που βρίσκεται στη γραμμή 10, που συνδέει την πόλη του Λουξεμβούργου προς τα βόρεια της χώρας. Το Troisvierges φιλοξενεί δύο από τους ψηλότερους λόφους στο Λουξεμβούργο.

Τα τρένα CFL αναχωρούν επίσης και φτάνουν στην πόλη Νάνσυ της Γαλλίας. Τα τρένα CFL αναχωρούν από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Λουξεμβούργου προς τη Νανσί κάθε 1 ώρα.

Μπορείτε να ανακαλύψετε τη Φλάνδρα στο Βέλγιο με τρένο από Λουξεμβούργο προς Γάνδη ή / και Βρυξέλλες. Τα τρένα CFL αναχωρούν κάθε ώρα από το Λουξεμβούργο προς τις εκπληκτικές πόλεις του Βελγίου και γοητευτικές παλιές πόλεις στην Ευρώπη.

 

 

Συχνές ερωτήσεις CFL

Επιτρέπονται ποδήλατα επί του σκάφους Τρένα CFL?

Τα ποδήλατα επιτρέπονται σε τρένα CFL δωρεάν, και εφ 'όσον τα αποθηκεύετε σε καθορισμένους χώρους για ποδήλατα. Μπορείτε να εντοπίσετε τους χώρους αποθήκευσης ποδηλάτων με την πράσινη σήμανση στις πόρτες CFL.

Τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν στα τρένα CFL?

Ναί, αλλά μόνο μέχρι την ηλικία των 12 χρόνια. Παιδιά κάτω των 12 χρόνια, μπορεί να ταξιδέψει δωρεάν εάν συνοδεύεται από άτομο ηλικίας άνω των 12, με έγκυρο εισιτήριο και ταυτότητα.

Επιτρέπονται κατοικίδια σε τρένα CFL?

Ναί, Η CFL αγαπά τα σκυλιά όλων των μεγεθών και αυτά 4 οι άνθρωποι με πόδια μπορούν να ταξιδεύουν δωρεάν με τρένα CFL. Τα σκυλιά πρέπει να είναι επικεφαλής και δεν επιτρέπεται να καθίσουν στα καθίσματα.

Ποιες είναι οι διαδικασίες επιβίβασης για CFL?

Κάθε επιβάτης πρέπει να προσκομίσει έγκυρο εισιτήριο και ταυτότητα. Εάν χάσατε το εισιτήριο του τρένου σας ή βιάσατε, και δεν αγόρασα εισιτήριο εκ των προτέρων, μπορείτε να το κάνετε στο τρένο, από εκπροσώπους της CFL.

Συνήθεις ερωτήσεις CFL με τις περισσότερες αιτήσεις – Πρέπει να παραγγείλω μια θέση εκ των προτέρων στο CFL?

Οχι, Δεν υπάρχει κράτηση θέσης σε τρένα εθνικού ή εξωτερικού CFL, κάθεστε όπου έχετε ελεύθερο μέρος, και θα έχετε πάντα ένα δωρεάν μέρος εάν έχετε αγοράσει εισιτήριο τρένου εκ των προτέρων.

Υπάρχει Wi-Fi internet στα τρένα CFL?

Οχι. Μπορείς να απολαύσεις Δωρεάν Wi-Fi internet σε επιλεγμένους σιδηροδρομικούς σταθμούς CFL, αλλά δεν υπάρχει Wi-Fi σε τρένα CFL.

Τιμές τρένων από Λουξεμβούργο προς Έττελμπρουκ

Ettelbruck προς Junglinster Τιμές τρένου

Τιμές τρένων από Mersch προς Λουξεμβούργο

Τιμές τρένων από Clervaux προς Λουξεμβούργο

 

Brand new CFL Train

 

Εάν έχετε διαβάσει σε αυτό το σημείο, γνωρίζετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα τρένα CFL και είστε έτοιμοι να αγοράσετε το εισιτήριο τρένου CFL για το επερχόμενο ταξίδι σας Save A Train.

 

Έχουμε εισιτήρια τρένου για αυτούς τους σιδηροδρομικούς φορείς:

DSB Denmark

Δανικά DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Βέλγιο

intercity trains
Τρένα Intercity
SJ Sweden Trains

SJ Σουηδία

NS International Cross border trains

NS International Netherlands

OBB Austria logo

OBB Αυστρία

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Λυρία

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Νορβηγία

Switzerland Sbb railway

SBB Ελβετία

CFL Luxembourg local trains

CFL Λουξεμβούργο

Thello Italy <> France cross border railway

Βαθαίνει

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Γερμανία

European night trains by city night line

νυχτερινά τρένα

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Γερμανία

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Τσεχική

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

λογότυπο eurail

Eurail

 

Θέλετε να ενσωματώσετε αυτήν τη σελίδα στον ιστότοπό σας? Κάντε κλικ ΕΔΩ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-cfl%2F%0A%3Flang%3Del – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης), Ή μπορείτε απλώς να συνδεθείτε απευθείας σε αυτήν τη σελίδα.

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσετε απευθείας στις σελίδες αναζήτησής μας. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε το / de σε / nl ή / fr και περισσότερες γλώσσες.
© Copyright 2021 - Save A Train, Άμστερνταμ, Ολλανδία
Μην φύγετε χωρίς ένα δώρο - Πάρτε κουπόνια και ειδήσεις !