Nalog za železniška vozovnica ZDAJ

Poceni vozovnice za vlake CFL in cene potovanja

Tu najdete vse informacije o Poceni vozovnice za vlak CFL in Cene potovanj CFL in koristi.

 

Teme: 1. Poudarki CFL z vlakom
2. O CFL 3. Najboljši vpogledi, da dobite poceni vozovnico za vlake CFL
4. Koliko stanejo vstopnice CFL 5. Potovalne poti: Zakaj je bolje uporabljati vlake CFL, in ne potovati z letalom
6. Kakšne so razlike med kratkim časom, in dnevne vstopnice na CFL 7. Ali obstaja naročnina na CFL
8. Koliko časa pred odhodom CFL moram prispeti 9. Kakšen je vozni red CFL vlakov
10. Na katerih postajah vozi CFL 11. Pogosta vprašanja o CFL

 

Poudarki CFL z vlakom

  • Z visoko stopnjo natančnosti 96%, CFL (Uradna luksemburška železniška družba) je eden najbolj zanesljivih železniških prevoznikov v Evropi.
  • Vsako leto, CFL traja 25 milijonov ljudi in 105 milijonov ton blaga do njihovih ciljev v Luksemburgu in po Evropi.
  • CFL je zelo prijazen do okolja, Brez CO2, in 100% vsa njihova električna energija se pridobiva iz obnovljivih virov energije.
  • CFL je največji ponudnik mobilnih storitev v Luksemburgu.

 

O CFL

CFL, Nacionalno društvo luksemburških železnic, je drugo ime za luksemburške državne železnice. Ker je bila ustanovljena v 1946, CFL je državljanom Luksemburga zagotavljal storitve mobilnosti.

CFL ponuja železniške storitve znotraj Luksemburga in po Evropi. S pravo vozovnico, lahko obiščete vse najboljše počitniška mesta v Evropi. Z različnimi kategorijami vstopnic, CFL ustreza vsem potrebam.

Vlaki CFL so pogoste železniške proge, Luksemburg – Bruselj, Luksemburg – Pariz, Ettelbruck – Liege, Wasserbillig – Dusseldorf. Z vlaki CFL lahko pridete v sosednje države v Evropi: Francija, Nemčija, in Belgija.

Po vsej korporaciji, 3,090 zaposleni delajo na železnici, da bi zagotovili, da vsak dan milijon potnikov varno prispe na svoje cilje.

 

CFL train heading to luxembourg

Pojdi do Shrani domačo stran z vlakom ali uporabite ta pripomoček za iskanje trenira vozovnice za CFL:

Shrani aplikacijo iPhone iPhone

Shrani aplikacijo za Android Android

 

Shrani vlak

Poreklo

destinacija

Datum odhoda

Datum vračila (Neobvezno)

Odrasli (26-59):

Mladina (0-25):

Starejši (60+):


 

Najboljši vpogledi, da dobite poceni vozovnico za vlake CFL

Število 1: Rezervirajte vstopnice za CFL vnaprej, kolikor je le mogoče

Cena Vozovnice za vlake CFL narašča, ko se bliža dan potovanja. Denar lahko prihranite z rezervacijo vozovnic za vlak CFL, kolikor je le mogoče, od dneva odhoda (Običajno 3 mesecev naprej je največ). Zgodnja rezervacija zagotavlja, da dobite najcenejše vozovnice za vlake CFL. So tudi omejeno število, zato prej naročite, ceneje za vas. Prihraniti denar na vozovnice za vlak CFL, nakup vstopnic predčasno.

Število 2: Potovanje s CFL v obdobjih, ko ni konic

Kot pri vsakem železniškem operaterju, Vstopnice za vlake CFL so ceneje v obdobjih zunaj vrhunca, na začetku tedna, in čez dan. Lahko ste prepričani cenejše vozovnice za vlak v enem tednu. V torek, Sreda, in četrtek, Vozovnice CFL za vlak so najbolj varčne. Zaradi obsega poslovni potniki vožnja v službo zjutraj in zvečer, vozovnice za vlak so večinoma dražje. Veliko ceneje je potovati kadar koli med jutranjimi in večernimi potovanji. Vikendi so še eno največje obdobje za vlake, zlasti ob petkih in sobotah. Cene vozovnic za vlake CFL se prav tako zvišujejo naprej državni prazniki in šolske počitnice, in šolske počitnice v Evropi lahko trajajo 3 tednov.

Število 3: Naročite vozovnice za CFL, ko ste prepričani v svoj urnik potovanja

CFL vlaki so v velikem povpraševanju, in z minimalno konkurenco, trenutno ostajajo najboljša izbira za vlake v Luksemburgu. Lahko si privoščijo, da določijo omejitve vozovnic, kot jih imajo, ki prepovedujejo zamenjavo vozovnic ali povračila, razen če gre za poslovno vrsto železniške vozovnice. Kljub temu, da še vedno obstajajo spletna mesta, kjer lahko svoje vozovnice prodate ljudem iz druge roke, CFL ne dovoljuje prodaje rabljenih vozovnic. Kako vam to pomaga prihraniti denar? Naročite vozovnico, ko ste prepričani, da bi vam urnik prihranil dvakratno rezervacijo ene vozovnice, ker se je nekaj pojavilo in prvotne kupljene vozovnice niste mogli uporabiti.

Število 4: Kupite vstopnice za CFL na Save A Train

Save the Train je največji, najboljši, in najcenejše ponudbe za vozovnice za vlak v Evropi. Naši dobri odnosi s številnimi železniškimi operaterji, ki so viri vozovnic za vlak, in naše znanje o vključenih tehnoloških algoritmih, nam omogočijo dostop do najcenejših ponudb vozovnic za vlake. Ne ponujamo samo poceni ponudb vozovnic za vlake samo za CFL; enako zagotavljamo tudi za druge alternative CFL.

Cene vlakov iz Luksemburga v Colmar

Cene vlakov iz Luksemburga v Bruselj

Cene vlakov Antwerpen - Luksemburg

Cene vlakov od Metza do Luksemburga

 

onboard the CFL train

 

Koliko stanejo vstopnice CFL?

Javni prevoz znotraj Veliki douchy of Luxembourg je včasih brezplačno, včasih pa ne, odvisno od poti in če ste državljan. Vendar, 1st razreda na vlakih CFL, vedno stane denar, niso pa tudi draga izbira. Vozovnice za vlake CFL se začnejo od 3 do 6 EUR za eno potovanje z vlakom. V cena vozovnice za vlake CFL odvisno od tega, kakšno vozovnico kupite in kdaj se odločite za potovanje:

Cena
Kratek čas 3 €
Dnevna vstopnica 6 €

 

 

Potovalne poti: Zakaj je bolje uporabljati vlake CFL, in ne potovati z letalom

1) Vedno prispete v center mesta. To je ena od prednosti vlakov CFL v primerjavi z letali. CFL vlaki in vse potovanje z drugim vlakom od kjer koli v mestu do središča naslednjega mesta. Prihrani vam čas in stroški taksija od letališča do središča mesta. Z postanki na vlakih, lažje je priti kamor koli v mesto, kamor se odpravljaš. Ni važno, od kod potujete, Bruselj, Nancy, Pariz, ali Amsterdam, postajališča v središču mesta so glavna prednost vlakov CFL! na primer:, Luksemburško letališče je 20 minut oddaljen od centra mesta.

2) Če želite potovati z letali, morate biti vsaj na letališču 2 ur pred letom. Pred vstopom v letalo boste morali preveriti varnostne preglede. Z vlaki CFL, na postaji moraš biti manj kot 30 minut vnaprej. Če upoštevate tudi čas, ki ga potrebujete za prevoz z letališča do središča mesta, spoznali boste, da so vlaki CFL boljši v državi skupnega časa potovanja.

3) Vozovnice CFL za vlak so poceni, tudi če jih primerjate z letalskimi vozovnicami. Poleg tega, ko primerjate vse vpletene stroške, Vstopnice za vlake CFL imajo celo ugodnejšo ceno. Z drugimi stroški, kot so pristojbine za prtljago, ki vam jih ni treba plačati v vlakih, ki potujejo s CFL je najboljši.

4) Vlaki so okolju prijazni. V primerjavi z vlaki in letali, vlaki bi vedno prišli na vrh. Letala močno onesnažujejo ozračje z visokimi stopnjami ogljika, ki ga oddajajo. Vlaki v primerjavi oddajajo Ogljik 20x manj kot letala.

 

Kakšne so razlike med kratkim časom, in dnevna vstopnica na CFL?

CFL ima različne vrste vozovnic za različne proračune in trajanje potovanj: ali je to posel ali prosti čas. Lahko ste prepričani, da bi bila ena od teh vozovnic idealna za vaše potovanje v prvem razredu čez Luksemburg z vlaki CFL.

Kratke vstopnice za CFL:

Kratkočasna vozovnica velja samo za 1. razred 2 ure od trenutka potrditve. Z vlakom CFL lahko potujete brez kakršnih koli omejitev, vendar upoštevate čas prihoda vlaka do cilja, glede na vozni red. Če morate potovati kratek čas, bi morali dobiti to vozovnico. Niste omejeni na določen vlak, in lahko izberete svojo povezavo.

CFL Dnevne vstopnice:

Dnevne vstopnice CFL so dolgotrajne vstopnice za 1. razred, in veljajo od trenutka izdaje do 4 sem naslednji dan. Vozovnico za vlak CFL Day lahko kupite v avtomatu za prodajo vozovnic, blagajna, ali Shrani vlak.

 

 

Ali obstaja naročnina na CFL?

Javni prevoz, vključno z izbranimi vlaki CFL, znotraj Luksemburga, je brezplačno. zato, naročnina na CFL ni potrebna, razen če raje potujete v 1. razred. Luksemburški državljani, ki pogosto potujejo čez mejo v Francijo, lahko uživate v mesečni vozovnici za prvi razred Flexway, za 85 €. Poleg tega, Državljani Luksemburga lahko uživajo nizke cene mesečnih vozovnic za Nemčijo. Kje torej lahko dobite dodatne informacije o tem?

– Števci vozovnic CFL.

– Na telefon za pomoč strankam CFL 2489 2489

 

Koliko časa pred odhodom CFL moram prispeti?

Na drugo je težko natančno reči, ampak Save a Train svetuje, da pridete približno 30 minut pred odhodom. S tem časovnim okvirom, imeli boste tudi dovolj časa za nakupovanje stvari, ki jih morate potovanje z vlakom čim bolj enostavno.

 

Kakšen je vozni red CFL vlakov?

V realnem času lahko to ugotovite na naši domači strani v programu Save a Train. Samo vnesite svojo trenutno lokacijo in želeni cilj, mi pa bi vam pokazali informacije.

Cene vlakov iz Luksemburga v Köln

Cene vlakov iz Luksemburga v Koblenz

Cene vlakov od Pariza do Luksemburga

Cene vlakov Bruselj - Luksemburg

 

old style CFL trains

 

Na katerih postajah vozi CFL?

Luksemburška postaja CFL se nahaja na Place de la Gare, ki je v središču mesta.

V Troisviergesu, CFL vlaki odhod in prihod s postaje Troisvierges, ki se nahaja na liniji 10, povezuje mesto Luksemburg s severom države. Troisvierges je dom dveh najvišjih gričev v Luksemburgu.

Vlaki CFL prav tako odhajajo in prispejo v mesto Nancy v Franciji. Vlaki CFL odhajajo z glavne luksemburške postaje v Nancy vsak dan 1 uro.

Flandrijo v Belgiji lahko odkrijete z vlakom od Luksemburga do Genta in / ali Bruslja. Vlaki CFL odhajajo vsako uro iz Luksemburga do neverjetnih belgijskih mest in očarljiva stara mesta v Evropi.

 

 

Pogosta vprašanja o CFL

Ali so na krovu dovoljena kolesa CFL vlaki?

Na vlakih CFL so kolesa dovoljena brezplačno, in dokler jih hranite v določenih prostorih za kolesa. Kola za shranjevanje prostorov lahko poiščete po zeleni oznaki na vratih CFL.

Ali otroci potujejo brezplačno na vlakih CFL?

Da, vendar le do starosti 12 let. Otroci, mlajši od 12 let, lahko potujejo brezplačno, če jih spremlja oseba, starejša od 12, z veljavno vozovnico in osebno izkaznico.

Ali so dovoljeni hišni ljubljenčki na vlakih CFL?

Da, CFL ima rad pse vseh velikosti in tudi te 4 Nogavi lahko potujejo brezplačno na vlakih CFL. Psi morajo biti na čelu in ne smejo sedeti na sedežih.

Kakšni so postopki vkrcanja za CFL?

Vsak potnik mora predložiti veljavno vozovnico in osebno izkaznico. Če ste izgubili vozovnico za vlak ali se vam je mudilo, in vstopnice ni kupil vnaprej, lahko to storite na vlaku, predstavnikov CFL.

Najpogostejša vprašanja o CFL – Ali moram vnaprej naročiti sedež na CFL?

Ne, na nacionalnih ali mednarodnih vlakih CFL ni rezerviranih sedežev, sediš tam, kjer imaš prosto mesto, in vedno boste imeli prosto mesto, če ste vnaprej kupili vozovnico za vlak.

Ali na vlakih CFL obstaja internet Wi-Fi?

Ne. Lahko uživate Brezplačen brezžični internet na izbranih železniških postajah CFL, vendar Wi-Fi ni na voljo na vlakih CFL.

Cene vlakov iz Luksemburga v Ettelbruck

Cene vlakov od Ettelbrucka do Junglinsterja

Cene vlakov Mersch - Luksemburg

Cene vlakov Clervaux - Luksemburg

 

Brand new CFL Train

 

Če ste prebrali do tega trenutka, veste vse, kar morate vedeti o vlakih CFL, in ste pripravljeni kupiti vozovnico za vlak CFL za prihodnje potovanje naprej Shrani vlak.

 

Za te železniške prevoznike imamo vlakovne vozovnice:

DSB Denmark

Danski DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgija

intercity trains
Medkrajevni vlaki
SJ Sweden Trains

SJ Švedska

NS International Cross border trains

NS International Nizozemska

OBB Austria logo

OBB Avstrija

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norveška

Switzerland Sbb railway

SBB Švica

CFL Luxembourg local trains

CFL Luksemburg

Thello Italy <> France cross border railway

poglablja

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Nemčija

European night trains by city night line

nočni vlaki

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Nemčija

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Čeh

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

logotip eurail

Eurail

 

Ali želite to stran vdelati na svoje spletno mesto? Klikni tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-cfl%2F%0A%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku), Lahko pa preprosto povežete neposredno na to stran.

Avtorske pravice © 2021 - Shrani vlak, Amsterdam, Nizozemska
Ne puščajte brez darilo - Get Kuponi in novice !