Čas branja: 6 minut
(Zadnja posodobitev: 11/04/2022)

Polemiki o vlak v primerjavi z avtobusom v Evropi je nikoli ne konča temo, vsak ima svoje mnenje. Toda, smo tudi govorimo o varnosti, in če smo - je dovolj? Varnost našega izbranega prevoza mora biti vedno na prvem mestu, in smo reševanje je danes. običajno, ljudje približati to temo drugače, odvisno od njihovih lastnih potovanj preferenc. Nadaljnje, Zadnje novice slišimo o nesrečah po svetu dejavnik, kot tudi. Medtem ko boste redko slišati je bila nesreča vlaka nekje, zgodi se. Tako kot to počne z zrakom, avto, avtobus in druga prevozna sredstva. Četudi, Statistike so jasne - uradno, vlak je ena izmed najbolj varnih načinov prevoza v teh dneh! Enaka raven varnosti velja za zračni promet, vsa druga prevozna sredstva pa sledijo.

 

Je vlak eden najvarnejših načinov prevoza v vseh državah?

Ne, ni. Ni vse tirnice in vlaki so enake kakovosti. Ko govorimo o železniškem varnost potovanja, smo ponavadi govorimo o tem v okviru določene države. Na splošno, železniški prevoz je zelo varna, vendar še vedno ne škodi preveriti stanje tirnic in povezljivosti v državi, če želite potovati z vlakom.

na primer, šele pred sedmimi leti zunaj ZDA. šteje 32,367 smrtnih žrtev na cestah, 570 smrtnih žrtev železniške, in 485 smrtnih žrtev zrak. To so le grobe številke, vendar pa barve precej očitno sliko, ki kaže, da je vlak potovanje in potovanje z letalom tako bistveno varnejše kot Vožnja po cesti.

Če potujete po Evropi, Check out teh presenetljivih dejstev vlakov.

Interlaken za Zurich vlakih

Luzern za Zurich vlakih

Bern do Zurich vlakih

Ženeva, da Zurich vlakih

 

Vlak je eden najvarnejših načinov prevoza 1

 

Kaj so najmanj varen prevoznimi sredstvi?

To bi moralo biti motorno kolo. šali (ne, da je kaj smešno tam) zdravniki običajno nanašajo na motorna kolesa (t.j., nezgode, ki jih jahanja eno povzročajo) kot “donatorske ciklov.” očitno, Te nesreče so ponavadi tako pogoste in smrti, ki jih proizvajajo veliko darovalcev organov. Potovanje v nekateri izmed najhitrejših vlakov v Evropi ne povzročajo toliko nesreč.

München za Berlin vlakih

Frankfurt na berlinskih vlakih

Hannover za Berlin vlakih

Hamburg na berlinskih vlakih

 

train car bike

 

Kako sem lahko prepričani Vlak je eden najvarnejših načinov prevoza Zdaj?

Tu so nekatere od glavnih razlogov, zakaj je vlak, je ena izmed najbolj varnih načinov prevoza:

manj Nesreče

Ko sta obe železnice in vlaki ustrezno poskrbljeno (t.j., redno servisiran, vzdržuje, zamenja kadar je to potrebno, itd), boste le redko kdaj spremljali morebitne nesreče s tem prevozna sredstva. Eden od razlogov za to je, da, za razliko od cestnega prevoza, obstaja samo ena pot in eno potovanje (t.j., vlak) po eno pot do končne destinacije. Ni nepričakovanih vozila, ki prihajajo svojo pot, kar ste izgubili nadzor nad kolesom. Ni nenadne premike in izkaže, ali druge stresne in potencialno nevarne situacije. To je lahko eden od razlogov, zakaj se je prevoz z vlakom ostala ena izmed najbolj varnih načinov prevoza doslej.

Lille do Paris vlakih

Luksemburg za Paris vlakih

Frankfurt na Paris vlakih

Ženeva, da Paris vlakih

 

Vlak je eden najvarnejših načinov prevoza 3

 

Vlak je eden najvarnejših načinov prevoza s koristmi za okolje

Če bi primerjali letev z cestnega in zračnega prometa, zlahka bi dokazali, da je vlak eden najvarnejših načinov prevoza, a tudi veliko več trajnostno kot katero koli drugo prevozno sredstvo. kako? Vlaki, ki ne proizvajajo toliko emisije CO2, in emisij vlakov ne izpusti neposredno v zgornji atmosferi. Plus, vlaki ne porabijo preveč energije ali prostor, in njihove ravni hrupa je manj od drugih načinov prevoza. Večina voznikov, ki se zavedajo okolja, izbere primestne vlake kot način izbire. Potniki po Evropi, preveč, radi ekološko prijazne vlakov skupaj s svojimi varnostnih poročil.

Amsterdam za London vlakih

Rotterdam za London vlakih

Pariz za London vlakih

Bruselj v Londonu vlakih

 

zdravstvene prednosti

Poleg zgoraj navedenih okoljske koristi ki so, ob istem času, lastne koristi za zdravje, ne samo Vlak je eden najvarnejših načinov prevoza, ampak se vozijo vlaki so odlični za naše splošno zdravje.

Glede vlakih, omogočajo tistim, ki jim vožnja:

  • Premikanje po voziček in hoditi po hodnikih iz vlaka, medtem ko ste na poti. To pomaga mobilni telesne bivanje
  • Sprehodite se do svoje pisarne ali doma, potem ko so zapustili postajo. To je super za svojo postavo
  • Zadremaj na poti v službo in nazaj z dela, ne da bi tvegali vstop v prometna nesreča. Pomemben preprečevanje varnost
  • Uživajte prostočasne dejavnosti med točkama A in B. Fantastičen način, da se sprostite in se ven iz slabe volje

Te dni, ko se vsi pretegnil in skakanje iz njihovega avtomobilskega sedeža na njihovem stol na delovnem mestu in obratno, imeti vmes nekaj časa za sprostitev ključnega pomena. Imajo priložnost za počitek na vlaku, ko je odhajalo je definitivno eden od številnih razlogov, zakaj se ljudje odločijo vlakov.

 

Vlak je eden najvarnejših načinov emisij Prevoz CO2

 

Ko že govorimo o vlaki na dolge razdalje, so fantastično možnost za potovanje saj omogočajo nekaj izpadov. Pridobivanje od točke A do točke B v 2 ur z letalom je učinkovit, vendar je varno za vaše zdravje? Ali pa mu je objavo v spletnem dnevniku “Vlak je eden najvarnejših načinov prevoza”? lahko vaš Telo in um obdelati nenadno spremembo klime, zračni tlak, in vse ostalo vmes? komaj. To je razlog, zakaj potujejo z vlak po Evropi omogoča telesu, da se navadi na spremembe in jih predela v a zdrav način.

Berlin za Munchen vlakih

Frankfurt v München vlakih

Dunaj Munchen vlakih

Stuttgart, da Munchen vlakih

 

prtljage (varnost) prednosti

Ni ravno zdravje ali varnost koristi, ampak varnost prtljago igra zelo pomembno vlogo pri nekaterih potnikov. Ni važno, če vas paket luč za potovanja ali ne, želite, da vaše prtljage v enem kosu. Večina potnikov so zbiralci dragocenih artefaktov, figurice, dokumenti, itd. in so želijo svoje spomine z njimi. Na žalost, potovanje po zraku je znan po izgubljeni in poškodovani prtljagi, kar se redko zgodi, ko potujete z vlakom. Plus, vaša prtljaga je vedno z vami, tako da nihče ne more iztrgati na prtljago zahtevka. Je to razlog, da pravijo, da je vlak je ena izmed najbolj varnih načinov prevoza? Mi tako mislim.

 

 

potovanje vlak ni vsakogar skodelico čaja, vendar pa zagotovo je eden od najbolj varnih skodelice, in najbolj očarljivo tisti, preveč. Naslednjič, ko ste načrtovanje Vaše počitnice destinacijo, menijo, da je vlak je eden najvarnejših načinov prevoza, in ne oklevajte, če boste potovanju z vlakom dali priložnost. To je udoben, da je varno, to je zelo očarljiv, in doživetje, ki ga boste zapomnili za vedno. Če ste potujejo po Evropi, pišite na https://www.saveatrain.com Rezervirajte si vstopnice v manj kot treh minutah in začnite uživati ​​v varno potovanje na tirnicah!

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila, in daj nam kredit s povezavo na ta blog post, ali pa kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-safest-transportation%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)