Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 12/11/2021)

Ste si kdaj želeli obiskati Evropo po nečem vintage, kot vlak? Kako se sliši, da potujejo do 300 kilometrov na uro? Evropa ima veliko mrežo vlakov za visoke hitrosti, ki vas bo popeljal hitro do cilja. Storitve vlakov za visoke hitrosti ustavi le v glavnih mestih. Vlaki ponujajo udobno vagonov 1. in 2. razred, pa tudi dobro gostinske storitve. Tukaj je več o tem najhitrejši vlaki v Evropi.

 

alfa pendular

Alfa pendular potovanja ob obali Portugalske, od Brage do Fara, in se ustavi v Portu, Coimbra, in Lizbona. V manj kot 6 ure, lahko pridete na drugi strani države in uživajte odlične zmogljivosti na krovu.

 

Alvia Vlaki v Evropi

Alvia, So španski najhitrejših vlakov v Evropi bojevnik, potujejo na dolge razdalje s hitrostjo do 250 kilometrov na uro. Poleg tega, da povezuje glavna mesta Španije, ta vlak ponuja tudi sodobno udobja. Tisti, ki so velike nastavljive sedeže z več kot dovolj prostora za noge, zložljivo mizo, ter avdio in video izhodov.

 

ICE

ICE vlakov v Evropi povezavo vseh večjih mestih v Nemčiji in številnih mest v sosednjih državah. Ta sodoben hitri vlak urnih storitev ponuja veliko: med drugim, vagoni s klimo, velik prostor, da se raztezajo noge, video zasloni, in avdio sistemi. ICE vas bo pripeljal kamor koli v Nemčijo in je odličen način za potovanje v druge države, kot naprimer Avstrija, Francija, in Švica.

Köln v Frankfurtu vlakih

München v Frankfurtu vlakih

Hannover v Frankfurtu vlakih

Hamburg v Frankfurtu vlakih

 

 

puščice

puščice vlaki (prej znan kot Eurostar Italia) tvorijo mrežo sodobne visoke hitrosti in so italijanski kandidat v najhitrejših vlakov v Evropi. Potovanja z puščice uživati ​​hitro povezavo do srca številnih italijanskih mestih, kot so Rim, Benetke, Firence, Milano, Verona, in Neapelj. Obstajajo tri vrste Le Frecce vlakov, ki vam zagotavljam najhitrejšo možno povezavo, ne le za najbolj priljubljenih mest v Italiji, ampak tudi v manjših krajih italijanske pokrajine.

Milan na Rim vlakih

Florence v Rim vlakih

Pisa, da Rim vlakih

Salerno na Rim vlakih

 

Eurostar je pod zmagovalca morje za najhitrejših vlakov v Evropi

Eurostar hitri vlak je najboljša možnost za potujejo iz Londona v Bruselj ali Pariz. Ta vlak vas bo popeljal skozi predor pod Rokavskim prelivom v središču Londona. Potovanja pod vodo, medtem ko uživate vse udobje sodobnega visoke hitrosti vlaka.

Amsterdam za London vlakih

Lille do London vlakih

Pariz za London vlakih

Bruselj v Londonu vlakih

 

Eurostar najhitrejših vlakov v Evropi

 

Railjet

Ta hitri vlaki vozijo med Avstrijo, Češka republika, Nemčija, Madžarska, in Švica. Railjet vlaki so state-of-the-art modelov, ki dajejo twist na potovalne izkušnje, ki jih ponujajo visoke hitrosti storitve z veliko udobja. Impresivno objektov vozilu in odlične storitve so nekatere funkcije. Hitrosti do 230 kilometrov na uro doseže. Railjet vam omogoča, da potuje po vsej Avstriji in tudi v sosednje države, kot so Nemčija, Švica, in Madžarska.

Salzburg Dunaj vlakih

München na Dunaju vlakih

Zürich na Dunaju vlakih

Praga na Dunaju vlakih

 

 

TGV – Je naša izbira za najhitreje vlakih v Evropi

Ki delujejo po vsej Franciji in drugod, TGV drži rekord na svetovnem hitrosti za konvencionalne vlake. Vklopljeno 3 aprila 2007, Dosežen vlak TGV POS 357.2 mph (574.8 km / h), zaradi česar je peti najhitrejši vlak v Evropi. TGV vlak je celo dosegla 515.3 km / h (320 mph) v posebnih testnih pogojih in se nikoli ne zmoti vremenske razmere kot je gosta megla ali drugo.

Vlak à Grande Vitesse vas bo popeljala na romantična vlak izlet Pariz ali kjerkoli vzdolž sredozemske obale, če to, prosim. Kupi TGV vozovnice in ujeti film v svetovno znanem Cannesu in uživajte v lepi vinogradi v dolini reke Loare, kasneje. Dodajte malo več avanturo na vašo vožnjo z obiskom mesta, kot so Marseille, Lyon, in Bordeaux.

Montpellier na Marseille vlakih

Lepo, da Marseille vlakih

Pariz, da Marseille vlakih

Lyon do Marseille vlakih

 

 

SJ

SJ Swedish visoke hitrosti je eden najhitrejših vlakov v Evropi, zasnovan je posebej za skandinavski teren in vozi s hitrostjo do 200 kilometrov na uro. Ti vlaki nudijo visoko stopnjo udobja in vam omogočajo, da hitro potovanje v središču številnih švedskih mestih, kot so Stockholm, Göteborg, in Malmo. Ti vlaki visoke hitrosti tudi potujejo neposredno v Kopenhagnu (Danska) po najdaljši cesti in železniški most v Evropi, spektakularno Oresund Most.

Nova in vintage na enem - najhitrejših vlakov v Evropi ponujajo to možnost. Izberite vlakom iz zgornjega seznama, in prepričani smo, da boste uživali izkušnje dobiš.

 

Svoje vozovnice za vlak lahko rezervirate med najhitrejšimi vlaki v Evropi na Shrani-A-Vlak skoraj vsak kraj zgoraj objave v 3 minut, pri Najcenejši stopnje vlak vstopnice in razrešuje neprijeten pristojbin za rezervacijo!

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhich-are-the-fastest-trains-in-europe-and-the-world%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)