Χρόνος διαβασματός: 4 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 12/11/2021)

Θελήσατε ποτέ να επισκεφθείτε την Ευρώπη από κάτι κρασί, σαν ένα τρένο? Πώς ακούγεται να ταξιδέψει μέχρι 300 χιλιόμετρα ανά ώρα? Η Ευρώπη διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο τρένων υψηλής ταχύτητας που θα σας μεταφέρουν γρήγορα στον προορισμό σας. σιδηροδρομικές υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας σταματήσει μόνο στις μεγάλες πόλεις. Τα τρένα προσφέρουν άνετα βαγόνια 1ης και 2ης τάξης, καθώς και καλή υπηρεσίες τροφοδοσίας. Εδώ είναι περισσότερα για ο πιο γρήγορος τρένα στην Ευρώπη.

 

άλφα Pendular

Η Alfa Pendular ταξίδια κατά μήκος της ακτής της Πορτογαλίας, από την Μπράγκα στο Φάρο, και σταματά στο Πόρτο, Κοΐμπρα, και της Λισαβόνας. Σε λιγότερο από 6 ώρες, μπορείτε να φτάσετε στην άλλη πλευρά της χώρας και απολαύστε εξαιρετικές εγκαταστάσεις επί του σκάφους.

 

Alvia τρένα στην Ευρώπη

το Alvia, Οι ισπανικές ταχύτερα τρένα στη υποψήφιος Ευρώπη, διανύουν μεγάλες αποστάσεις με ταχύτητα έως και 250 χιλιόμετρα ανά ώρα. Εκτός από τη σύνδεση των κύριων πόλεων της Ισπανίας, αυτό το τρένο προσφέρει σύγχρονες ανέσεις. Αυτά είναι μεγάλα καθίσματα ανακλινόμενα με περισσότερο από αρκετό χώρο για τα πόδια, ένα πτυσσόμενο τραπέζι, και εξόδους ήχου και βίντεο.

 

ΠΑΓΟΣ

τραίνα ICE στην Ευρώπη συνδέουν όλες τις μεγάλες πόλεις της Γερμανίας και πολλές πόλεις σε γειτονικές χώρες. Αυτό το σύγχρονο τρένο υψηλής ταχύτητας με ωριαία υπηρεσίες προσφέρει πολλά: μεταξύ άλλων, βαγόνια με κλιματισμό, μεγάλο χώρο για να τεντώσει τα πόδια, οθόνες βίντεο, και συστήματα ήχου. Το ICE θα σας μεταφέρει οπουδήποτε στη Γερμανία και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ταξιδέψετε σε άλλες χώρες, όπως Αυστρία, Γαλλία, και Ελβετία.

Κολωνία σε τρένα Φρανκφούρτη

Μόναχο προς τρένα Φρανκφούρτη

Ανόβερο με τρένα Φρανκφούρτη

Αμβούργο τρένα Φρανκφούρτη

 

 

βέλη

βέλη τρένα (παλαιότερα γνωστή ως Eurostar Italia) συνθέτουν ένα δίκτυο σύγχρονων υψηλής ταχύτητας και είναι το ιταλικό υποψήφιος στις ταχύτερα τρένα στην Ευρώπη. Ταξίδι με βέλη για να απολαύσετε μια γρήγορη σύνδεση με το κέντρο της πολλές ιταλικές πόλεις όπως η Ρώμη, Βενετία, Φλωρεντία, Μιλάνο, Βερόνα, και Νάπολη. Υπάρχουν τρεις τύποι Le Frecce τρένα που εξασφαλίζουν την ταχύτερη δυνατή σύνδεση όχι μόνο με τις πιο δημοφιλείς πόλεις στην Ιταλία, αλλά και στις μικρότερες πόλεις της ιταλικής υπαίθρου.

Μιλάνο στη Ρώμη τρένα

Φλωρεντία στη Ρώμη τρένα

Πίζα προς Ρώμη τρένα

Σαλέρνο στη Ρώμη τρένα

 

Eurostar είναι κάτω από το νικητή θάλασσα ταχύτερα τρένα στην Ευρώπη

Το τρένο υψηλής ταχύτητας Eurostar είναι η καλύτερη επιλογή για ταξιδεύουν από το Λονδίνο στις Βρυξέλλες ή στο Παρίσι. Αυτό το τρένο θα σας μεταφέρει μέσα από το σήραγγα της Μάγχης στην καρδιά του Λονδίνου. Ταξίδια υποβρύχια απολαμβάνοντας όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου τρένο υψηλής ταχύτητας.

Άμστερνταμ στο Λονδίνο τρένα

Λιλ στο Λονδίνο τρένα

Παρίσι στο Λονδίνο τρένα

Βρυξέλλες προς Λονδίνο τρένα

 

Eurostar ταχύτερα τρένα στην Ευρώπη

 

Railjet

Αυτά τα τρένα υψηλής ταχύτητας τρέχει μεταξύ της Αυστρίας, Η Τσεχική Δημοκρατία, Γερμανία, Ουγγαρία, και την Ελβετία. τρένα Railjet είναι state-of-the-art μοντέλα που δίνουν μια στροφή προς την ταξιδιωτική εμπειρία προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας με μεγάλη άνεση. Εντυπωσιακή επί του σκάφους εγκαταστάσεις και εξαιρετικές υπηρεσίες είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά. Ταχύτητες έως και 230 Τα χιλιόμετρα ανά ώρα έφθασε. Η Railjet σας δίνει τη δυνατότητα να ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Αυστρία, αλλά και σε γειτονικές χώρες, όπως η Γερμανία, Ελβετία, και την Ουγγαρία.

Σάλτσμπουργκ προς Βιέννη τρένα

Μόναχο προς Βιέννη τρένα

Ζυρίχη προς Βιέννη τρένα

Πράγα Βιέννη τρένα

 

 

TGV – Είναι η επιλογή μας για την ταχύτερα τρένα στην Ευρώπη

Λειτουργώντας σε όλη τη Γαλλία και πέρα, TGV κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας για τα συμβατικά τρένα. Επί 3 Απρίλιος 2007, Έφτασε το τρένο TGV POS 357.2 μίλι/ώρα (574.8 km / h), καθιστώντας την το πέμπτο ταχύτερο τρένο στην Ευρώπη. TGV συρμών έχει ακόμη φθάσει 515.3 km / h (320 μίλι/ώρα) υπό ειδικές συνθήκες δοκιμής και ποτέ δεν διαταράσσεται από καιρικές συνθήκες όπως πυκνή ομίχλη ή άλλα.

Ο σιδηροδρομικός à Grande Vitesse θα σας μεταφέρει σε ένα ρομαντικό ταξίδι με τρένο στο Παρίσι ή οπουδήποτε κατά μήκος των μεσογειακών ακτών, αν το, σας παρακαλούμε. Αγοράστε ένα εισιτήριο TGV και πιάσει μια ταινία στις παγκοσμίου φήμης Κάννες και απολαύστε το όμορφη αμπελώνες της κοιλάδας του Λίγηρα, Μετά. Προσθέστε λίγο περισσότερο περιπέτεια για βόλτα σας με την επίσκεψη πόλεις όπως η Μασσαλία, Λυών, και Μπορντό.

Μονπελιέ προς Μασσαλία τρένα

Νίκαια προς Μασσαλία τρένα

Παρίσι στη Μασσαλία τρένα

Λυών προς Μασσαλία τρένα

 

 

SJ

Το SJ Swedish υψηλής ταχύτητας είναι ένα από τα ταχύτερα τρένα στην Ευρώπη, έχει σχεδιαστεί ειδικά για σκανδιναβικό έδαφος και κινείται με ταχύτητα έως και 200 χιλιόμετρα ανά ώρα. Αυτά τα τρένα προσφέρουν υψηλό επίπεδο άνεσης και σας επιτρέπουν να ταξιδεύουν γρήγορα στο κέντρο της πολλές σουηδικές πόλεις, όπως Στοκχόλμη, Γκέτεμποργκ, και Μάλμο. Αυτά τα τρένα υψηλής ταχύτητας ταξιδέψουν επίσης άμεσα στην Κοπεγχάγη (Δανία) με τη μεγαλύτερη οδική και σιδηροδρομική γέφυρα στην Ευρώπη, η θεαματική Oresund Γέφυρα.

Νέα και εκλεκτής ποιότητας σε ένα - τα πιο γρήγορα τρένα στην Ευρώπη προσφέρουν τη δυνατότητα αυτή. Επιλέξτε ένα τρένο από την παραπάνω λίστα και είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε την εμπειρία που παίρνετε.

 

Μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήριά σας για τα τρένα μεταξύ των Γρηγορότερων τρένων στην Ευρώπη Αποθήκευση-A-Train σχεδόν σε κάθε προορισμό στρατολόγησε παραπάνω 3 λεπτά, στο φθηνότερες τιμές εισιτηρίων τρένων και απαλλαγεί από αντιπαθητικός γίνονται κρατήσεις!

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας στον ιστότοπό σας, Στη συνέχεια, κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhich-are-the-fastest-trains-in-europe-and-the-world%2F%3Flang%3Del– (Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε τις / fr στο / de / ή το και περισσότερες γλώσσες.