Χρόνος διαβασματός: 3 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 24/04/2020)

Λίγο καιρό μετά την σήραγγα της Μάγχης, όπως πολλοί αναφέρουν ως άνοιξε το Eurostar σήραγγας στην 1994, που ονομάστηκε ένα από τα Επτά Θαύματα του σύγχρονου κόσμου. Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Πολιτικών Μηχανικών, ότι ο τίτλος ήταν καλά άξιζε. Έβαλε τη σήραγγα της Μάγχης μεταξύ των αρχιτεκτονικά θαύματα όπως το Empire State Building και τον Πύργο CN.

Η Eurostar σήραγγα σίγουρα είναι ένα θαύμα και ένα τεράστιο κατόρθωμα της κατασκευής. Αλλά γιατί είναι τόσο σημαντικό για την Ευρώπη? Ποια ήταν η επίδραση της, και τα οποία οι πόλεις μπορούν ταξιδιώτες φθάνουν από τη χρήση του? Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην σημασία σήραγγα της Μάγχης:

 

Ιστορία της σήραγγας Eurostar

Map of the Construction of the Channel Tunnel

 

Ακόμη και αν η κατασκευή της σήραγγας της Μάγχης ξεκίνησε το 1988, αυτό δεν σημαίνει ότι η ιδέα ήταν νέα. Ακόμη και ο Ναπολέων έπαιζε με την ιδέα της που συνδέει την Αγγλία και τη Γαλλία μέσω μιας σήραγγας. Πριν από αυτόν, Γάλλος μηχανικός Albert Mathieu-Φαβιέρο πρότεινε για πρώτη φορά ένα τέτοιο τούνελ στην 1802. έννοια του περιελάμβανε ένα τεχνητό νησί στο δρόμο, ως ένα άλογο που αλλάζει σταθμός. Ωστόσο, τα περισσότερα σχέδια εγκαταλείφθηκαν μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σε 1987, τα κοινοβούλια της στο Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία συμφώνησαν τελικά για την κατασκευή του τούνελ της Μάγχης. Το έργο περιελάμβανε την κατασκευή τριών σηράγγων - δύο για τη σιδηροδρομική κυκλοφορία και το ένα ως σήραγγα υπηρεσίας. Η ανάπτυξη πήρε έξι χρόνια για, $7.2 δισεκατομμύριο, έντεκα Δράπανα, και 13,000 εργαζομένων. Το κόστος του είναι ισοδύναμο με το σημερινό $12 δισεκατομμύριο.

Άμστερνταμ στο Λονδίνο τρένα

Ρότερνταμ στο Λονδίνο τρένα

Παρίσι στο Λονδίνο τρένα

Βρυξέλλες προς Λονδίνο τρένα

 

Σήραγγα της Μάγχης Γεγονότα

Η σήραγγα της Μάγχης είναι 31.35 μίλια μακριά, με μια υποβρύχια τμήμα του 23.5 μίλια. Είναι το πιο εκτεταμένο υποθαλάσσιο τμήμα του κόσμου που τρέχει 250 ft κάτω από τον πυθμένα της θάλασσας στο χαμηλότερο σημείο του. Οι συνδέει σήραγγας Folkestone στην Αγγλία με Coquelles, Pas-de-Calais στη Γαλλία. Τρέχει κάτω από τη Μάγχη στα στενά του Ντόβερ.

Αυτό που κάνει η σήραγγα της Μάγχης ξεχωριστό είναι ότι είναι ο μόνος σύνδεσμος της Μεγάλης Βρετανίας και της ηπειρωτικής Ευρώπης. Και με τρένα υψηλής ταχύτητας που διατίθενται σήμερα, του ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να ταξιδέψει από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την ηπειρωτική Ευρώπη.

Ο αντίκτυπος του ανοίγματος της σήραγγας της Μάγχης

London St. Pancras hall

 

Η Eurostar σήραγγα έχει παίξει τεράστιο ρόλο στην κατασκευή σιδηροδρόμων προσβάσιμο Άλλη μια φορά. Είναι ιδιαίτερα το εκτιμούσα στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς έδωσε τη δυνατότητα να ταξιδεύουν στην Ευρώπη χωρίς πέταγμα. Βοηθά τους ταξιδιώτες να μειώσει το κόστος του ταξιδιού, καθώς και το αποτύπωμα άνθρακα. Eurostar εκτιμά ότι ταξιδεύουν από το Λονδίνο στο Παρίσι με το τρένο εκπέμπει 90% λιγότερα αέρια του θερμοκηπίου εκπομπές από τη λήψη του αεροπλάνου.

Το καλύτερο μέρος για τη σήραγγα της Μάγχης είναι η σύνδεσή της με μεγάλες Ευρωπαϊκή σιδηροδρομικών δικτύων. Χρησιμοποιώντας το, μπορείτε να πάρετε στις περισσότερες μεγάλες πόλεις της Ευρώπης από το Ηνωμένο Βασίλειο. Και ας μην ξεχνάμε ότι είναι επίσης δυνατό να επιτευχθεί μεγάλες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου όπως Λονδίνο χωρίς να πετούν. Είναι μια προσιτή, γρήγορο και ασφαλή τρόπο για να ταξιδέψει.

Λονδίνο τρένα Βρυξέλλες

Το Λονδίνο στο Παρίσι τρένα

Τρένο Λονδίνο προς Λυών

Λονδίνο στο Άμστερνταμ τρένα

 

 

Εάν η σήραγγα της Μάγχης που συναρπάζει, να λάβει ένα βόλτα μέσω αυτού! Το ταξίδι δεν θα μπορούσε να είναι γραφική, αλλά έφεση του έγκειται στην ευκολία της. Αν χρειαστεί να ταξιδέψετε από ή προς μια πόλη στο Ηνωμένο Βασίλειο, να κλείσετε εισιτήρια τρένων σας σήμερα!

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας στον ιστότοπό σας, μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και μόνο να μας δώσει πίστωση με μια σύνδεση με αυτό το blog, ή κάνετε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fchannel-tunnel-europe%2F%3Flang%3Del– (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/ja_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε τις / ja προς / de / ή το και περισσότερες γλώσσες.