Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 24/04/2020)

Ikke længe efter Kanaltunnelen så mange refererer til som Eurostar tunnelen åbnede i 1994, det blev døbt en af ​​de syv vidundere i den moderne verden. Ifølge den amerikanske Society of Civil Engineers, denne titel var velfortjent. Det sætter tunnelen under Kanalen mellem arkitektoniske vidundere ligesom Empire State Building og CN Tower.

Eurostar Tunnel sikkert er et vidunder og en massiv præstation af byggeri. Men hvorfor er det så vigtigt for Europa? Hvad var dens indvirkning, og hvilke byer kan rejsende nå ved at bruge det? Lad os få et nærmere kig på Kanaltunnelen betydning:

 

Historien om Eurostar Tunnel

Map of the Construction of the Channel Tunnel

 

Selvom bygningen af ​​tunnelen under Kanalen startede i 1988, det betyder ikke, at ideen var ny. Selv Napoleon leget med tanken om forbinder England og Frankrig via en tunnel. Før ham, Franske ingeniør Albert Mathieu-Favier først foreslået sådan en tunnel i 1802. Hans koncept omfattede en kunstig ø undervejs, som en hest skiftende station. Imidlertid, de fleste planer blev opgivet indtil efter Anden Verdenskrig.

I 1987, parlamenterne i England og Frankrig til sidst enige om at bygge tunnelen under Kanalen. Projektet omfattede opførelse af tre tunneller - to for jernbanetrafik og én som en service tunnel. Udviklingen tog seks år, $7.2 milliard, elleve Boring maskiner, og 13,000 arbejdere. Omkostningerne svarer til dagens $12 milliard.

Amsterdam til London Tog

Rotterdam til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Channel Tunnel Fakta

Kanaltunnelen er 31.35 miles lang, med en undersøisk afsnit af 23.5 miles. Det er den mest omfattende undersøiske sektion i verden, der kører 250 ft under havbunden på sit laveste punkt. Tunnelen forbinder Folkestone i England med Coquelles, Pas-de-Calais i Frankrig. Det kører under den engelske kanal på Doverstrædet.

Hvad gør tunnelen under Kanalen speciel er, at det er den eneste stik Storbritannien og det europæiske fastland. og med tog højhastighedstog til rådighed i dag, det er en af ​​de hurtigste måder at rejse fra England til det europæiske fastland.

Virkningen af ​​Åbning af tunnelen under Kanalen

London St. Pancras hall

 

Eurostar Tunnel har spillet en enorm rolle i at gøre jernbanen rejser tilgængelig endnu engang. De sætter pris på det, især i Storbritannien, da det gjorde det muligt at rejse til Europa uden flyvende. Det hjælper rejsende reducere omkostningerne til rejse, samt deres carbon footprint. Eurostar anslår, at rejse fra London til Paris med tog udsender 90% mindre drivhusgas emissioner end at tage flyet.

Det bedste ved tunnelen under Kanalen er dens forbindelse til større Europæiske jernbanenet. Ved hjælp af det, du kan komme til de fleste større europæiske byer fra Storbritannien. Og lad os ikke glemme det er også muligt at nå Storbritanniens største byer som London uden at flyve. Det er en overkommelig, hurtig og sikker måde at rejse.

London til Bruxelles Tog

London til Paris Tog

London til Lyon Highsped Train

London til Amsterdam Tog

 

 

Hvis tunnelen under Kanalen fascinerer dig, tage en ride gennem det! Turen er måske ikke naturskønne, men sin appel ligger i dens bekvemmelighed. Hvis du har brug for at rejse til eller fra en by i Storbritannien, bestille dine togbilletter i dag!

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fchannel-tunnel-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)