Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 24/04/2020)

Nu mult după tunelul de sub Canalul cât mai multe se referă la Eurostar ca tunelul a fost deschisă în 1994, a fost numit unul dintre cele șapte minuni ale lumii moderne. Potrivit American Society of Civil Engineers, acest titlu a fost bine meritat. Acesta a pus tunelul canalului dintre minuni arhitecturale cum ar fi Empire State Building și Turnul CN.

Tunelul Eurostar cu siguranță este o minune și un feat masiv de construcție. Dar de ce este atât de important pentru Europa? Care a fost impactul, și care orașele pot călători ajunge prin utilizarea acestuia? Să aruncăm o privire mai atentă la semnificația Tunelul Canalului Mânecii:

 

Istoria de Eurostar Tunelul

Map of the Construction of the Channel Tunnel

 

Chiar dacă construcția tunelului Canalul a început în 1988, aceasta nu înseamnă că ideea era nou. Chiar și Napoleon a cochetat cu ideea de care leagă Anglia și Franța printr-un tunel. Înaintea lui, inginer franceză Albert Mathieu-Favier a propus mai întâi o astfel de tunel în 1802. Conceptul său a inclus o insulă artificială de-a lungul drum, ca un cal schimbare statie. in orice caz, cele mai multe planuri au fost abandonate până după al doilea război mondial.

În 1987, parlamentele din Marea Britanie și Franța în cele din urmă a fost de acord să construiască Tunelul Canalului Mânecii. Proiectul a inclus construcția a trei tuneluri - două pentru traficul feroviar și unul ca un tunel de serviciu. Dezvoltarea a durat șase ani, $7.2 miliard, Mașini de alezat unsprezece, și 13,000 muncitorii. Costul său este echivalent cu astăzi $12 miliard.

Amsterdam Trenurile Londra

Rotterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Canale Fapte Tunel

Tunelul Canalului Mânecii este 31.35 mile lungi, cu o secțiune subacvatică 23.5 mile. Este secțiunea cea mai extinsă submarin din lume care ruleaza 250 ft sub fundul mării la punctul său cel mai scăzut. Conecteaza tunel Folkestone în Anglia cu Coquelles, Pas-de-Calais Franţa. Se trece pe sub Canalul Mânecii la strâmtoarea Dover.

Ceea ce face Eurotunel special este faptul că acesta este singurul conector al Marii Britanii și Europa continentală. Si cu trenuri de mare viteză disponibile în prezent, este una dintre cele mai rapide metode de a călători din Marea Britanie în Europa continentală.

Impactul Deschiderea Tunelul Canalului Mânecii

London St. Pancras hall

 

Tunelul Eurostar a jucat un rol enorm în a face cale ferată de călătorie accesibil din nou. Ei mai ales aprecia în Marea Britanie, așa cum a făcut posibil să călătorească în Europa fără zbor. Aceasta ajută la reducerea costurilor de călători de călătorie, precum și amprenta de carbon. Eurostar estimează că călătoresc de la Londra la Paris de tren emit 90% mai puține gaze cu efect de seră emisii decât cu avionul.

Cea mai bună parte Eurotunel este conexiunea la mare rețele feroviare europene. Folosindu-l, puteți ajunge la cele mai multe orașe importante din Europa din Marea Britanie. Și să nu uităm că este de asemenea posibil pentru a ajunge la marile orașe din Marea Britanie ca Londra fără a zbura. Este un preț accesibil, modalitate sigură de a călători rapid și.

Londra Trenurile Bruxelles

Londra Trenurile Paris

Trenul cel mai ridicat de la Londra la Lyon

Londra Trenurile Amsterdam

 

 

În cazul în care Tunelul Canalului Mânecii te fascinează, să ia o călătorie prin ea! Călătoria ar putea să nu fie scenică, dar recursul său constă în confortul său. Dacă trebuie să călătorească sau dintr-un oraș în Marea Britanie, rezervați direct biletele de tren astăzi!

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografii și mesaje și doar acordă-ne credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fchannel-tunnel-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)