Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 30/04/2021)

De ce călătoresc cu trenul? Tren de călătorie este relaxant, practice și oferă un aspect social pe care alte metode de transport pur și simplu nu se poate compara. in orice caz, care călătoresc cu un handicap poate fi descurajatoare pentru unii. Acest lucru nu înseamnă că nu vă puteți bucura de distracție, deşi. Acest articol oferă unele domenii de bază care trebuie să le ia în considerare atunci când planificarea ta călătoria cu trenul astfel încât călătoresc cu dizabilități în Europa este mai puțin stresantă.

În timp ce există cu siguranță unele probleme de accesibilitate, faptul de bază este că mai mult de cercetare face, mai accesibil și distractiv călătoria dvs. va fi! De exemplu; Stiati ca ruinele Herculaneum sunt aproape identice cu Pompei, dar sunt scaune cu rotile? Și pasagerii de croazieră cu dizabilități nu trebuie să ia “calea de măgar” up stânci atunci când vizitează insula grecească Santorini? vacanta ta nu are nevoie să fie o luptă - faci temele și călătoria dvs. poate fi umplut cu camere de hotel complet accesibile, trasee accesibile între accesibile turist atracții, și minunat accesibil experiențe de călătorie.

 

Ce tren să luați cu Save-A-Train dacă călătoriți cu handicap?

Dacă aveți mai multe opțiuni disponibile pentru tine (unele țări au doar un singur sistem feroviar), încercați să alegeți operatorul de transport care oferă cele mai multe servicii adaptate la Călătorind cu un handicap are nevoie. Și anume; asistență la urcare și accesibilă mașini de dormit. Spălătoare ar trebui să fie, de asemenea, suficient de mare pentru tine și scaunul cu rotile găzdui, împreună cu o escortă sau însoțitor. Ca întotdeauna, cere cât mai multe întrebări, după cum puteți în avans pentru a evita surprizele inutile!

Călătorind cu un handicap, cum să urce la bordul unui tren cu un scaun cu rotile

Facilități și servicii

Călătorind speciale cu un serviciu de invaliditate poate varia de la o regiune la alta, în funcție de mai multe criterii; masinile de pe trenul special, facilitățile de la diferitele stații de-a lungul traseului tău, și chiar politica operatorului dvs. privind accesibilitatea.

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Paris

Frankfurt Trenurile Paris

Koln la trenuri Bruxelles

 

Citește dvs. de vânzare bilete și Cunoaște Calea în timpul călătoriilor cu handicap

Examinați cu atenție biletul și itinerariul după ce le primiți. Asigurați-vă că sunt confortabile cu politicile și dispozițiile sale, astfel încât să nu fie surprins de dvs. diverse escale (în special atunci când călătoresc în străinătate).

Koln la trenuri Frankfurt

München la trenuri Frankfurt

Hanovra la trenuri Frankfurt

Hamburg la trenuri Frankfurt

 

Rampele și limite de greutate

Urcarea și coborârea din tren este, evident, o parte importantă a călătoriei. asigurați-vă că stațiile de plecare și de sosire sunt echipate cu platforme de nivel înalt sau lifturi pentru scaune cu rotile. Acest lucru va face mult mai ușor pentru a obține și de oprire a trenului în timpul călătoriilor cu handicap.

Milano Trenurile Pompei

Florența Trenurile Pompei

Salerno la trenuri Pompei

Napoli la trenuri Pompei

 

Călătorind cu un handicap, o rampă de tren pentru un scaun cu rotile

Bagaj suplimentar atunci când călătoresc cu un handicap

Majoritatea transportatorilor vor face tot posibilul pentru a acomoda persoanele care călătoresc cu handicap și potențialul bagaje suplimentare acestea pot solicita (de exemplu. scaun cu rotile, rezervoare de oxigen, etc.). Dacă știți că urmează să nevoie de cerințe suplimentare pentru bagaje, lasa operatorul știe în avans.

Veneția Trenurile Roma

Veneția Trenurile Milano

Lyon Trenurile Paris

Zurich la trenuri Interlaken

 

Cand sosesti

Stați în părțile cele mai accesibile ale orașului. Aceasta este una dintre cele mai dificile părți ale planificării călătoriei cu trenul în timp ce călătoriți cu handicap. Este posibil să fi găsit un mare hotel accesibil, dar ce vei găsi atunci când te plimbi / rola afară pe ușa din față? Există dealuri și scări în toate direcțiile? Va trebui să se rostogolească peste caldarîm? Există restaurante accesibile în apropiere? Este crucial pentru cercetare cartier hotelului. Poți să folosești Google Maps Street View pentru a obține ouat a terenului, apoi e-mail a hotelului, cu întrebările dvs..

Cu toate admin în modul, amintiți-vă să ia timp să se relaxeze și să se bucure de aventura. Ia ceva timp pentru a satisface colegii dvs. de pasageri, privi pe fereastră, sau pur și simplu se pierde pentru puțin timp în timp ce călătoriți traseul atât de mulți au plecat înainte.

 

Vă puteți comanda biletele de tren printre Mai rapide trenuri din Europa pe Salvați un tren la aproape orice destinație de mai sus înrolat în 3 minute, la cele mai ieftine tarife bilet de tren și eliberat de taxe de rezervare suportabil!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs?, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-disability-europe%2F%0A%3Flang%3Dro– (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)