Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 29/10/2021)

Credem cu tărie că transportul feroviar este unul dintre cei mai buni și mai mulți moduri ecologice de a călători. Către acel final, ne-am coordonat cu aproape două duzini operatori de trenuri diferiți pentru a vă aduce cele mai bune și mai ieftine bilete de tren din Europa. Aceasta înseamnă că vă putem oferi sute de opțiuni pe harta rutelor noastre de tren.

De la Eurostar de mare viteză la trenul de somn fabulos rute, ne petrecem tot timpul nostru a găsi cele mai bune prețuri, astfel încât să nu trebuie să. Către acel final, am creat un articol despre ghidul hărților rutelor care vă arată unele dintre cele mai populare rute ale trenurilor. Acestea includ călătoriile de la Londra la Paris, Florența la Roma, și peste tot în între.

Dacă nu vă vedeți stația aici – nu vă faceți griji! Parteneriatele noastre ne permit să vă găsiți bilete la o serie de diferite linii de tren – rute locale, conexiuni internaționale, iar cele mai bune în călătoriile de mare viteză sunt toate incluse.

Deci, aflați unele inspirație călătorie, și atunci când sunteți gata, accesați pagina noastră de căutare pentru a găsi cele mai bune și mai ieftine bilete de tren!

 

European Alps with snow

Harta rutelor noastre Exemple de rutele noastre cele mai populare:

 

1. Trenuri De la Londra St Pancras International La Paris

Trenul care pleacă de la Londra la Paris este unul dintre cele mai rapide din Europa. Operat de Eurostar, vă puteți deplasa din Regatul Unit în Franța în doar două ore și șaisprezece minute. Asta vă oferă mai mult decât suficient timp pentru a dormi, ia trenul, și bucurați-vă de a excursie de o zi în capitala Franței. Prinde o baghetă și rătăcește Luvru – sau pur și simplu să te bucuri de toată frumusețea pe care Parisul o are de oferit.

Plecările din Londra St Pancras au loc regulat, cu trenurile care circulă aproape în fiecare oră. Același lucru se poate spune despre întoarcerile de la Paris la Londra, și la bord veți găsi toate facilitățile de top așteptate pentru o rută de tren de înaltă calitate.

Dacă sunteți cazat la Paris, puteți călători și în direcția opusă, care vă va dori să ajungeți la Londra dimineața devreme, dacă doriți. Vă puteți orienta către SoHo și puteți participa la un spectacol pe Broadway sau pur și simplu vă puteți bucura de câteva oferte la pub. Oricum, trenul oferă o flexibilitate finală în timpul plecării.

 

 

Bilete de la Amsterdam la Paris

Bilete de la Londra la Paris

Bilete de avion Rotterdam la Paris

Bilete de la Bruxelles la Paris

 

2. Trenuri De la Florența La Roma Termini

Două dintre cele mai importante orașe din Italia, Florența și Roma găzduiesc sute de locuitori atractii turistice pentru orice fel de vizitator. Amatorii de artă pot rătăci Vaticanul pentru a arunca o privire la Capela Sixtină. Foodies se pot bucura de unele dintre cele mai proaspete mozzarella de bivol din jur. Indiferent de gustul tău, acestea doua orașe italiene sunteți locuri fabuloase a petrece o săptămână sau cinci.

Chiar mai bine, trenurile care leagă Florența și Roma sunt abundente și ieftine. Călătoria durează doar o oră și jumătate și veți obține bonusul suplimentar al zonei superbe din afara ferestrei.

 

Train Route Maps Guide to Rome

 

Bilete de la Milano la Roma

Bilete de la Florența la Roma

Bilete de la Pisa la Roma

Bilete de la Napoli la Roma

 

3. Harta rutelor: Trenuri De la Roma La Milano

Am vorbit deja despre Roma, dar Milano este un alt oraș minunat din Italia. La fel de diferit de sudul Italiei, merele sunt de portocale, Milano este un gigant modern. Cunoscut pentru moda sa high-end și evenimentele high-tech, orașul este un popas în timpul oricărei vacanțe italiene. În timp ce vremea nu este chiar ca cea a Mediteranei, te poți bucura în continuare frumoasa arhitectură și chiar un muzeu sau două în orice moment al anului.

Călătoria de la Roma la Milano este mai lungă decât cea a Florenței. Nu este nevoie să vă temeți, in orice caz, este încă o manevrabilitate de trei ore și jumătate. Asta doar îți oferă mai mult timp pentru bucura de un peisaj!

 

Europe Train Route Maps Guide To Milan

 

Bilete Genova - Milano

Bilete de la Roma la Milano

Bilete de la Bologna la Milano

Bilete de la Florența la Milano

 

4. Trenuri De la Hamburg la Copenhaga

O necesitate pentru orice vacanță europeană, Hamburg, iar Copenhaga s-ar putea să nu fie primele orașe care îți vin în minte pentru turism. Ce păcat, deşi, deoarece ambele orașe sunt pline de istorie și canale colorate. Hamburg este un mare oraș-port din nordul Germaniei. Este posibil să fi auzit despre asta anterior datorită conexiunii sale cu mâncare populară extraordinară hamburgeri. Fapt amuzant – oamenii care locuiesc în Hamburg se mai numesc și hamburgeri.

Copenhaga, pe de altă parte, este capitala Danemarcei. În timp ce veți dori să vizitați în vara sau riscă vremea frigidă, sunt multe de făcut în acest oraș litoral. De la clădiri viu colorate la bare de pivniță de șold, capitala daneză are aproape toate.

Trenul dintre cele două orașe va dura ceva timp. Călătoriile durează în sus de șase ore, deci asigurați-vă că aduceți divertisment. Acestea fiind spuse, trenurile sunt moderne și au mai multe plecări disponibile, astfel încât să vă puteți așeza și să vă relaxați în pace.

 

Train Route Maps Guide to Copenhagen

 

Hamburg Trenurile Copenhaga

Hanovra Trenurile Copenhaga

Berlin Trenurile Copenhaga

Frankfurt Trenurile Berlin

 

5. Harta rutelor: Trenuri din Zurich spre Berna

Dacă ați dorit vreodată să călătoriți în Alpi, nu veți găsi baze mai bune de explorat decât Zurich și Berna. Amândouă situate în tara Elvetiei, aceste orașe sunt la o oră distanță prin tren. Deși poate nu ai realizat, Berna este capitala Elveției, nu oricare dintre orașele sale mai populare precum Geneva sau Zurich. Orașul se mândrește cu o populație de peste un milion de oameni și este plin de o frumusețe pitorească.

Între timp, Zurich este faimos pentru serviciile sale bancare – deși te vei simți încântat de locația sa de pe malul lacului și nu de clădirile sale. Orașul a fost stabilit definitiv pentru mai mult 2,000 ani și este format din aproape cinci sute de mii de oameni.

Plecările trenului sunt frecvente și sunt operate de trenurile moderne, deși nu veți avea prea mult timp să deliberați cu acest drum atât de scurt. Conectați-vă la WiFi gratuit, răsfoiește puțin, și atunci ai terminat – modalitatea perfectă de a călători!

 

Zurich Canal

 

Bilete Zurich To Bern

Bilete de la Geneva la Berna

Bilete Interlaken To Bern

Bilete de la Zurich la Hamburg

Cu o gamă de parteneri din cea mai mare parte a Europei, sunteți obligat să găsiți un traseu care vă place. Indiferent dacă căutați opțiuni locale sau planificați o călătorie transcontinentală a vieții, ramane cu Salvați un tren pentru a găsi cele mai bune opțiuni de bilete disponibile la cele mai bune prețuri posibile.

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “Ghidul hartilor rutelor Europa” pe site-ul dvs.? Puteți lua fie fotografii și textul nostru și să ne dea credit cu o link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/europe-train-route-maps-guide/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)