Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 29/10/2021)

Vi mener bestemt at togtur er en av de beste og mest miljøvennlige måter å reise på. Til den slutten, vi har koordinert med nesten to dusin forskjellige togoperatører for å gi deg de beste og billigste togbilletter over hele Europa. Dette betyr at vi kan tilby deg hundrevis av alternativer over togrutekartet vårt.

Fra høyhastighets Eurostar til fabelaktig sovjetog ruter, vi bruke all vår tid på å finne de beste prisene slik at du ikke trenger å. Til den slutten, har vi laget en guideveilederartikkel for togruter som viser deg noen av de mest populære togrutene våre. Disse inkluderer turer fra London til Paris, Firenze til Roma, og alt i mellom.

Hvis du ikke ser stasjonen din her – ikke bekymre deg! Våre partnerskap tillate oss å finne billetter på en rekke ulike toglinjer – lokale ruter, internasjonale forbindelser, og det beste innen høyhastighetsreise er alle inkludert.

Så finn deg noen tur inspirasjon, og når du er klar, ta turen til søkesiden vår for å finne de beste og billigste togbillettene rundt!

 

European Alps with snow

Rutekartet vårt Eksempler på våre mest populære ruter:

 

1. Tog fra London St Pancras International til Paris

Toget som kjører fra London til Paris er et av Europas raskeste. Drevet av Eurostar, Du kan hente deg fra Storbritannia til Frankrike på bare to timer og seksten minutter. Det gir deg mer enn nok tid til å sove i, ta toget, og nyt en dagstur til den franske hovedstaden. Grip en baguette og vandre i Louvre – eller bare glede deg over all skjønnheten Paris har å tilby.

Avganger fra London St Pancras skjer regelmessig, med tog som kjører nesten hver time. Det samme kan sies om returene fra Paris til London, og ombord finner du alle de beste fasilitetene som forventes av en avansert togrute.

Hvis du bor i Paris, du kan også reise i motsatt retning, som vil ha deg til å komme til London tidlig om morgenen hvis du ønsker det. Du kan ta turen til SoHo og ta et Broadway-show eller bare glede deg over pub-billetter. Uansett, toget tilbyr ultimat fleksibilitet i avgangstider.

 

 

Amsterdam til Paris billetter

London til Paris billetter

Rotterdam til Paris billetter

Brussel til Paris billetter

 

2. Tog fra Firenze til Roma Termini

To av Italias største byer, Firenze og Roma er hjem til hundrevis av turistattraksjoner for alle slags besøkende. Art buffs kan vandre Vatikanet for en titt på Det sixtinske kapell. Foodies kan glede seg over noen av de ferskeste buffalo mozzarellaene rundt. Uansett smak, disse to italienske byer er fantastiske steder å tilbringe en uke eller fem.

Enda bedre, togene som forbinder Firenze og Roma er rikelig og billig. Reisen tar bare halvannen time, og du har den ekstra bonusen med nydelige landskap utenfor vinduene dine.

 

Train Route Maps Guide to Rome

 

Milan til Roma billetter

Firenze til Roma billetter

Pisa til Roma billetter

Napoli til Roma billetter

 

3. Rutekart: Tog fra Roma til Milano

Vi har allerede snakket om Roma, men Milano er en annen fantastisk by i Italia. Så forskjellig fra Sør-Italia som epler er til appelsiner, Milan er en moderne gigant. Kjent for sine high-end mote og høyteknologiske hendelser, byen er et must-stop under enhver italiensk ferie. Selv om været ikke er helt som Middelhavet, du kan fortsatt glede deg den vakre arkitekturen og til og med et museum eller to når som helst på året.

Reisen fra Roma til Milano er lengre enn Firenze. Ingen grunn til å frykte, derimot, det er fortsatt en veldig håndterbar tre og en halv time. Det gir deg bare mer tid til robbet!

 

Europe Train Route Maps Guide To Milan

 

Genoa til Milan billetter

Roma til Milan billetter

Bologna til Milan billetter

Florence til Milan billetter

 

4. Tog fra Hamburg til København

Et must for enhver europeisk ferie, Hamburg, og København er kanskje ikke de første byene som dukker opp for turisme. Det var synd, selv om, fordi begge byer er rik på historie og fargerike kanaler. Hamburg er en stor havneby i Nord-Tyskland. Du har kanskje hørt om det tidligere på grunn av forbindelsen til den ekstraordinær populær mat hamburgere. Fun Fact – menneskene som bor i Hamburg kalles også hamburgere.

København, på den andre siden, er Danmarks hovedstad. Mens du vil besøke sommer eller risikere frigid vær, det er mye å gjøre i denne kystbyen. Fra fargerike bygninger til hoftekjellerstenger, den danske hovedstaden har omtrent alt.

Toget mellom de to byene vil ta en stund. Reisene varer oppover i seks timer, så husk å ta med underholdning. Når det er sagt, tog er moderne og har flere avganger tilgjengelig, slik at du kan lene deg tilbake og slappe av i fred.

 

Train Route Maps Guide to Copenhagen

 

Hamburg til København Togene

Hanover til København Togene

Berlin til København Togene

Frankfurt til Berlin Togene

 

5. Rutekart: Tog fra Zürich til Bern

Hvis du noen gang har ønsket å reise i Alpene, Du finner ingen bedre baser å utforske enn Zürich og Bern. Begge ligger i landet Sveits, disse byene ligger bare en times tid fra hverandre via tog. Skjønt du kanskje ikke har innsett det, Bern er Sveits hovedstad, ikke noen av de mer populære byene som Genève eller Zürich. Byen har en befolkning på over en million mennesker og er fylt med pittoresk skjønnhet.

i mellomtiden, Zürich er kjent for sin bankvirksomhet – selv om du finner deg selv lokket av beliggenheten ved innsjøen i stedet for bygningene. Byen har vært permanent bosatt for over 2,000 år og består av nesten fem hundre tusen mennesker.

Togavganger er hyppige og betjenes av moderne tog, selv om du ikke har mye tid til å overveie dette med en så kort reise. Koble til gratis WiFi, bla litt, og så er du ferdig – den perfekte måten å reise på!

 

Zurich Canal

 

Zurich To Bern billetter

Geneva To Bern billetter

Interlaken To Bern billetter

Zurich til Hamburg billetter

Med en rekke partnere over det meste av Europa, er du nødt til å finne en rute du liker. Enten du leter etter lokale alternativer eller planlegger en transkontinentale tur for livet, hold deg til Lagre et tog for å finne de beste billettalternativene som er tilgjengelige til de beste prisene som mulig.

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “Europa togrutekartguide” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/europe-train-route-maps-guide/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)