Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 29/10/2021)

Uskomme vakaasti, että junamatkat on yksi parhaista ja eniten ympäristöystävälliset matkat. Tätä varten, olemme koordinoineet lähes kahden tusinan kanssa erilaiset junaoperaattorit tuoda sinulle parhaat ja halvimmat junaliput ympäri Eurooppaa. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota sinulle satoja vaihtoehtoja junareittikarttamme kautta.

Nopeasta Eurostarista upea nukkujajuna reitit, käytämme kaiken aikamme löytää paras hinta, joten sinun ei tarvitse. Tätä varten, Olemme luoneet junareittikarttojen opasartikkelin, joka näyttää sinulle joitain suosituimmista junareiteistämme. Näihin kuuluvat matkat Lontoosta Pariisiin, Firenze Rooma, ja kaikkialla välillä.

Jos et näe asemaasi täällä – ole huoleti! Kumppanuuksia avulla voimme löytää lippuja on erilaisia ​​juna linjat – paikallisia reittejä, kansainväliset yhteydet, ja kaikki suurnopeusmatkustajien parhaat mukana ovat mukana.

Niin löytää itsellesi matkan inspiraatiota, ja kun olet valmis, Siirry hakusivulle löytääksemme parhaat ja halvimmat junaliput ympäri!

  • Juna liikenne on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka by Tallenna juna, Halvimmat junaliput Verkkosivusto maailmassa.

 

European Alps with snow

Reittikarttamme esimerkkejä suosituimmista reiteistämme:

 

1. Juna Lontoon St Pancras Internationalista Pariisiin

Lontoosta Pariisiin kulkeva juna on Euroopan nopein. Operaattorina Eurostar, voit saada itsesi Yhdistyneestä kuningaskunnasta Ranskaan vain kahdessa tunnissa ja kuusitoista minuutissa. Se antaa sinulle enemmän kuin tarpeeksi aikaa nukkua, mene junalla, ja nauti a päiväretki Ranskan pääkaupunkiin. Tartu patonkiin ja vaeltele Louvrea – tai vain nauttia kauneudesta, jota Pariisi tarjoaa.

Lähtö Lontoon St Pancrasista tapahtuu säännöllisesti, junien liikkuessa melkein tunnin välein. Sama voidaan sanoa paluusta Pariisista Lontooseen, ja alukselta löydät kaikki huippuluokan junareitin odotettavissa olevat parhaat mukavuudet.

Jos olet oleskelevat Pariisissa, voit myös matkustaa vastakkaiseen suuntaan, jonka avulla saapuvat Lontooseen varhain aamulla, jos haluat. Voit suunnata SoHoon ja osallistua Broadway-esitykseen tai nauttia pubin hinnoista. Joka tapauksessa, juna tarjoaa äärimmäisen joustavuutta lähtöaikoihin.

 

 

Amsterdam – Pariisi liput

Lontoo – Pariisi liput

Rotterdam – Pariisi liput

Bryssel – Pariisi liput

 

2. Juna Firenzestä Rooman terminaaliin

Kaksi Italian kärjessä olevaa kaupunkia, Firenzessä ja Roomassa asuu satoja matkailukohteita jokaiselle vierailijalle. Taideharrastajat voivat vaeltaa Vatikaania kurkistaakseen Sikstuksen kappeli. Foodies voi nauttia tuoreimmista puhvelin mozzarellasta. Riippumatta maustasi, nämä kaksi Italian kaupungeissa olemme upeita paikkoja viettää viikon tai viisi.

vieläkin parempi, Firenzen ja Rooman välillä yhdistävät junat ovat runsaita ja edullisia. Matka kestää vain puolitoista tuntia ja saat lisäbonuksen upeasta maaseudusta ikkunoidesi ulkopuolella.

 

Train Route Maps Guide to Rome

 

Milan – Rooma liput

Lippuja Firenzestä Roomaan

Pisa – Rooma liput

Napoli – Rooma liput

 

3. Reittikartta: Juna Roomasta Milanoon

Olemme jo puhuneet Roomasta, mutta Milano on toinen hieno kaupunki Italiassa. Niin erilaiset kuin Etelä-Italiassa kuin omenat ovat appelsiineja, Milano on moderni jättiläinen. Tunnettu huippuluokan muodoistaan ​​ja huipputeknologiatapahtumistaan, kaupunki on välttämätön pysähdys kaikissa italialaisissa lomissa. Vaikka sää ei ole aivan kuin Välimerellä, voit silti nauttia kaunis arkkitehtuuri ja jopa museo tai kaksi milloin tahansa vuoden aikana.

Matka Roomasta Milanoon on pidempi kuin Firenzen matka. Ei tarvitse pelätä, kuitenkin, se on silti erittäin hallittavissa olevat kolme ja puoli tuntia. Se antaa sinulle vain enemmän aikaa nauttia maisemista!

 

Europe Train Route Maps Guide To Milan

 

Genova – Milan liput

Rooma – Milan liput

Bologna – Milan liput

Lippuja Firenzestä Milanoon

 

4. Juna Hampurista Kööpenhaminaan

Pakollinen kaikelle eurooppalaiselle lomalle, Hampuri, ja Kööpenhamina ei ehkä ole ensimmäisiä kaupunkeja, jotka tulevat mieleesi matkailusta. Se on sääli, vaikka, koska molemmat kaupungit ovat täynnä historiaa ja värikkäitä kanavia. Hampuri on suuri satamakaupunki Pohjois-Saksassa. Olet ehkä kuullut siitä aiemmin sen yhteyden vuoksi erityisen suosittu ruoka hampurilaisia. Hauska seikka – Hampurissa asuvia ihmisiä kutsutaan myös hampurilaisiksi.

Kööpenhamina, toisaalta, on Tanskan pääkaupunki. Vaikka haluat käydä kesällä tai riski kylmästä säästä, Tässä merenrantakaupungissa on paljon tekemistä. Kirkkaanvärisistä rakennuksista hip-kellaribaareihin, Tanskan pääkaupungissa on melkein kaikki.

Juna kahden kaupungin välillä kestää hetken. Matkat kestävät kuusi tuntia ylöspäin, joten muista tuoda viihdettä. Se on sanottu, junat ovat moderneja ja käytettävissä on useita lähtöjä, joten voit rentoutua rauhassa.

 

Train Route Maps Guide to Copenhagen

 

Hampuri Kööpenhamina Junat

Hannover Kööpenhamina Junat

Berliini Kööpenhamina Junat

Frankfurt Berliiniin Junat

 

5. Reittikartta: Junat Zürichistä Berniin

Jos olet koskaan halunnut matkustaa Alpeille, et löydä parempia tukikohtia tutkittavaksi kuin Zürich ja Bern. Molemmat sijaitsevat Sveitsin maa, nämä kaupungit ovat vain tunnin päässä toisistaan junan kautta. Vaikka et ole ehkä ymmärtänyt sitä, Bern on Sveitsin pääkaupunki, ei mikään suosituimmista kaupungeista, kuten Geneve tai Zürich. Kaupungissa on yli miljoonan asukkaan asukas, ja se on täynnä viehättävää kauneutta.

sillä välin, Zürich on kuuluisa pankkitoiminnastaan – vaikka huomaatkin, että sen vieressä on sen järvenranta eikä sen rakennukset. Kaupunki on pysyvästi asunut yli 2,000 vuotta ja koostuu lähes viisisadasta tuhannesta ihmisestä.

Juna lähtee usein ja käyttää nykyaikaisia ​​junia, vaikka sinulla ei ole paljon aikaa pohtia tätä niin lyhyellä matkalla. Yhdistä ilmaiseen WiFi-verkkoon, selaa vähän, ja sitten olet valmis – täydellinen tapa matkustaa!

 

Zurich Canal

 

Lippuja Zürich To Bern

Lippuja Geneve To Bern

Interlaken To Bern liput

Zürich – Hampuri liput

Useiden kumppaneiden kanssa suurimmassa osassa Eurooppaa, sinun on pakko löytää haluamasi reitti. Etsitkö paikallisia vaihtoehtoja tai suunnittelet mannertenvälisen elämän matkan, pysy Tallenna juna löytää parhaat saatavilla olevat lippuvaihtoehdot parhaaseen hintaan.

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “Eurooppa-junareittikarttojen opas” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luottoa kanssa linkki tähän blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/europe-train-route-maps-guide/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)