Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 12/11/2021)

Vaikka Euroopan yössä nukkuja junat ovat tulossa jonkinlainen uhanalainen laji (halpalentoyhtiöiden etsimme sinulle!), junan ystäville vielä ole luopumassa! Innostuneita juna ystäville, mikään ei voita hyppii kyytiin yöjunat ja nauttia kauneuden pitkät matkat ilman taukoa pankki saada lopulliseen määränpäähänsä.

Jos olet suunnitellut yöjunalla ulkomaanmatka, mutta eivät ole varmoja, että yöjunat ovat paras vaihtoehto, Älä lue alla.

HUOMAUTUS: Kaikki syy olemme koonneet ylitetä ”alkajaisiksi, et viettää 10+ tuntia kuolaaminen olalla kuin päätäsi jiggles vastaan ​​junan ikkunasta”.

 

Yöjunat ovat kustannustehokkaita

Jokaiselle matkailijalle talousarviosta (tai niille, jotka mieluummin viettää enemmän hieno lautasen ja sightseeing kuin ne näkyisivät lippu), yöjunat ovat budjetin sopiva vaihtoehto valita (varsinkin laajennettu matka). Voit odottaa kulut puolittuvat, kun vaihtaa kolme tai neljä yötä hotellissa (jopa yksi halvempaa luokassa) samalla yöt junassa, säästää jopa noin $500! Jos tämä ei ole älykästä budjetointia, emme tiedä, mitä on!

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

Aika tehokkuus yöjunat & Mukavuus

Tehokkuus junamatka on kiistaton! Euroopan junat ovat nopeita, organisoitu ja kaikki mitä etsit on kuljetus vaihtoehto ei väliä, jos olet matkustavat jossain lähellä kuten Italiassa tai jatkokohdepuhelinnumeroiden. Junalla matkustaminen on fantastinen kaikille, jotka haluavat olla ensimmäisenä jonossa matkanjärjestäjän toimistossa, heidän suosikki museo, tai muuallakaan he olivat tarkoitus mennä. Yöjunat antavat sinulle mahdollisuuden levätä yöaikaan. Käytä sitten päivällä nauttiaksesi upeista maisemista ikkunan läpi ja junan pysähdysten aikana.

Lecce Milan Junat

Reggio Calabria Milano Junat

Bari Milan Junat

Salernosta Milan Junat

 

Ympäristöystävällinen

Aivan kuten säännöllinen junia, yöjunat ovat paras matkoilla vaihtoehto planeettamme. Koska ne tuottavat vähemmän CO2: ta matkustajaa kohti kuin lentokoneet eivät, he voisivat olla tulevaisuuden kuljetus. Niin, jos olet ympäristötietoisia, Tiedätkö miten aiot matkustaa lähtien.

Levanto Turin Junat

La Spezia Turin Junat

Napoli Torino Junat

Rooma Torino Junat

 

hauskaa ystävien kanssa yöjunat

Yöjunat ovat hyvin tutuiksi

Jos olet yksin matkustavat, junat antavat sinulle mahdollisuuden tavata paljon ihmisiä eri puolilta Eurooppaa, kaikki erilaisia ​​keskenään. Löytää muutamia samanlaisia ​​etuja puhua, ja olet mahdollisesti tehnyt elinikäisiä ystäviä! Plus, mikä vielä tärkeämpää tällä kertaa (ainakin aiheen me olemme), olet löytänyt turvallisen, luotettavia ihmisiä jakamaan nukkuva mökki! Yöjunat ovat ihania, mutta haittapuoli on, voit päätyä kopissa kanssa joukko ihmisiä, jotka snore, haista (anteeksi!), tai ... vain yskä paljon. Niin, löytää ryhmä, joka sopii erinomaisesti chat ja muutaman yön samassa ahtaassa osasto on fantastinen!

Lyon Nice Junat

Pariisista Nizzaan Junat

Avignon Nizza Junat

Marseillen Nizzaan Junat

 

Scenic Appeal

Vau, olemme melkein unohtaneet sisällyttää ikuisesti inspiroivan edun kutsuttuista yöjunista – luonnonkaunis valitus! Älä nuku läpi vuonot, Alpit, ja muilla vastaavilla kauniita maisemia. Mutta älä pakko pysyä hereillä ohitat Saksan teollisuuden sydänmailla, jompikumpi. vai niin, ja - ottaa kuvia, vaikka se on vain ikkunan läpi!

 

Kerro meille twiittaamalla osoitteessa @SaveATrain! , Voit löytää myös muita sosiaalisia kanavia pohjassa Save-A-Train Ja tietenkin, voit tilata meiltä junaliput.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-reasons-night-trains%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)