Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 25/02/2022)

kuljetus, kaikissa muodoissa, on minkä tahansa maan ja sen talouden selkäranka. Se oli vain teiden kautta, kisko, ja ilmaa, että pystyimme yhdistämään maailman siten, että siitä tuli paljon pienempi kuin se todella on. Täten, kun tarkastelemme tärkeitä teollisuudenaloja ympäri maailmaa, kuljetus on yksi aktiivisimmista, jatkuvasti muuttuva tulevaisuuden parantamiseksi.

Matkailu- ja kuljetusalan viimeaikaiset suuntaukset ovat pyrkineet luomaan vihreämpiä vaihtoehtoja. Tarvittava siirto ympäristömme pelastamiseksi, liikenteen uudet kehityssuunnat työskentelevät siis jo tällä periaatteella. kuitenkin, nämä edistysaskeleet myös rikkovat rajoja sille, kuinka olemme matkustaneet viimeisen vuosisadan ajan. Ja tekemällä tämän, he johtavat meidät nopeampaan matkaan tulevaisuuteen, turvallisempaa, ja kirjaimellisesti pois tästä maailmasta.

 

Matkailun tulevaisuus: Avaruusturismi

Avaruus on ollut ihmiskunnan lopullinen raja pitkään. kuitenkin, koska astuimme jalka kuuhun vuosikymmeniä sitten, Ei ole ollut mitään merkittävää, joka herättäisi suurta yleisöä. Nyt kuitenkin, on meneillään jatkuva kilpailu ihmisten viemiseksi avaruuteen, vapaa-ajalle. Avaruusmatkailu on seuraava iso asia, ja vaikka se saattaa olla kallis ja yksinomainen, se on iso askel kohti tulevaisuutta, johon todennäköisesti liittyy siirtämällä Marsin tai tekemällä asuttavia avaruusasemia, joissa sadat ihmiset voivat elää yhdessä. kuitenkin, kun taas tutkijat ovat saattaneet olla askeleen oikeaan suuntaan, meidän on ehkä odotettava muutama sukupolvi, ennen kuin merkittävä näkyvä edistys tulee selville.

Düsseldorf – München liput

Dresden – München liput

Pariisi – München liput

Bonn – München liput

 

The Future Of Travel

 

Matkailu- ja kuljetusteollisuus: Kuljettajattomat autot

Kysy keneltä tahansa tulevaisuuden ajatuksestaan ​​kuljetuksesta, ja he todennäköisesti mainitsevat kuljettajattomat autot. Ympäristössä on jo junia, jotka toimivat tällä periaatteella. Lisäksi, kauan, tiedemiehet ja teollisuuden johtajat ovat pyrkineet teiden turvallisuuden lisäämiseksi sisällyttämällä tekniikka päivittäiseen toimintaamme ajokokemus. Kuljettajattomat autot tekevät odottamisen arvoista sen, että se mullistaa teollisuuden monin tavoin. Alkaen enemmän ympäristöystävällinen liikenneturvallisuuteen, ihmiset kykenevät kattamaan pidempiä matkoja ilman rasitusta joutua ajamaan tuntikausia.

Amsterdam – Pariisi liput

Lontoo – Pariisi liput

Rotterdam – Pariisi liput

Bryssel – Pariisi liput

 

Matkailun tulevaisuus: Junat

Yksi vanhimmista julkisen liikenteen muodot noin, junilla on selvästi paikka tulevaisuudessa. Yllättävän, ehkä enemmän kuin koskaan ennen. Vaikka uusia tekniikoita luodaan rautatiejärjestelmien turvallisuuden parantamiseksi, nopeampi, ja helpompaa, tällaisen järjestelmän perustarve kasvaa suhteellisesti. Junat ovat jo jotain sosiaalista taajuuskorjainta, koska erittäin rikkaat ajavat usein köyhimpien työväenluokkien rinnalla, mutta maailman väestön nopean nousun vuoksi, etenkin teollisuusmaissa, tehokkaat ja kohtuuhintaiset junajärjestelmät ovat ratkaisevan tärkeitä liikenneruuhkien torjunnassa. Tällä on myös suuri vaikutus ympäristöön, koska junat pystyvät käyttämään tehokkaasti puhdasta energiaa ottaen samalla lukemattomat kaasuraskaat autot pois tieltä ja lowering earth’s CO2 emissions.

München – Zürich liput

Berliini – Zürich liput

Basel – Zürich liput

Wien – Zürich liput

 

sbb train

 

Hyperloop

Hyperloopia kuvataan "ensimmäiseksi uudeksi tärkeäksi kuljetusmuodoksi vuonna 2006" 100 vuotta.” Siihen kuuluu matkustaminen yliäänenopeuksilla putken sisällä, yhdistää yhden määränpään toiseen. Hyperloopia voidaan mahdollisesti käyttää sekä lastin että ihmisten kuljettamiseen. kuitenkin, vaikka arvoituksellinen Elon Musk on tämän tekniikan eturintamassa, jotkut maat ovat skeptinen Hyperloopin suhteen and if it really is worth investing money in. tästä huolimatta, Tämän uuden kuljetusmuodon kautta matkustaminen on lähempänä todellisuutta kuin odotimme, testien ja putkien rakentamisen kanssa, jotka ovat jo käynnissä Kaliforniassa ja mahdollisesti Euroopassa pian.

Lentoliput Hampuri - Kööpenhamina

Zürich – Hampuri liput

Hampuri – Berliini liput

Rotterdam – Hampuri liput

 

 

Virtuaalitodellisuus

Tämä on tarkoitettu erityisesti nojatuolia matkustaville, jotka nauttivat uusien paikkojen vierailusta, mutta mieluummin tekevät sen kodinsa mukavuudesta. Vaikka VR on jo mennyt kaupalliseksi, riittävän pian, näemme integroinnin VR: n välillä, IR, ja AR, mikä johtaa kokemukseen, joka on mahdollisimman lähellä tosielämää. Vierailusta maailman seitsemään ihmeeseen sukelluksen tekemiseen Suuren Valliriutan alueelle, tämä uusi tekniikka auttaa ihmisiä näkemään maailman kuin koskaan ennen.

Milan – Rooma liput

Lippuja Firenzestä Roomaan

Pisa – Rooma liput

Napoli – Rooma liput

 

Autamme mielellämme parhaiden käytettävissä olevien lippuvaihtoehtojen löytämisessä. Tilaa junalippusi Tallenna juna!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “Matkailun tulevaisuus” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luottoa kanssa linkki tähän blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/future-of-travel/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)