Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 25/02/2022)

Prevoz, v vsaki obliki, je hrbtenica katere koli države in njenega gospodarstva. Šlo je le po cestah, železniški, in zraka, da smo lahko povezali svet na način, da je postal veliko manjši, kot je v resnici. Tako, ko gledamo glavne industrije po vsem svetu, prevoz je eden najbolj dejavnih, nenehno spreminjajoč se za izboljšanje naše prihodnosti.

Nedavni trendi v industriji potovanj in prevoza so usmerjeni k ustvarjanju okolju prijaznejših možnosti. Precej potrebna poteza za reševanje našega okolja, novi razvoj prometa na tem načelu že deluje na tem načelu. Vendar, ta napredek tudi ruši meje, kako smo potovali v preteklem stoletju. In s tem, vodijo nas v prihodnost potovanja, ki bo hitrejše, varnejši, in dobesedno iz tega sveta.

 

Prihodnost potovanj: Vesoljski turizem

Vesolj je bil najdaljši čas zadnji meji človeštva. Vendar, odkar smo pred desetletji stopili na Luno, ni bilo ničesar, kar bi lahko vznemirilo širšo javnost. Zdaj pa, v teku je tekma za odvzem ljudi v vesolje, za prosti čas. Vesoljski turizem je naslednja velika stvar, in čeprav je morda drago in ekskluzivno, to je velik korak v prihodnost, ki bo po vsej verjetnosti vključeval kolonizirajoč Mars ali narediti bivalne vesoljske postaje, kjer lahko na stotine posameznikov živi skupaj. Vendar, znanstveniki pa so morda naredili korak v pravo smer, morda bomo morali počakati nekaj generacij, preden bo viden pomemben viden napredek.

Vstopnice za Dusseldorf za München

Vstopnice za Dresden za München

Karte za Pariz do München

Vstopnice za Bonn za München

 

The Future Of Travel

 

Potovalna in transportna industrija: Avtomobili brez voznikov

Vprašajte katero koli osebo o njihovi ideji prevoza v prihodnosti, in več kot verjetno bodo omenjali avtomobile brez voznikov. Po svetu že obstajajo vlaki, ki delujejo po tem načelu. Poleg tega, najdlje časa, znanstveniki in voditelji industrije si prizadevajo za varnejše ceste z vključevanjem tehnologije v naš vsakdan vozniška izkušnja. Zaradi česar so avtomobili brez voznikov vredni čakanja je, da bodo popolnoma spremenili panogo na več načinov. Od tega, da bi bil več okolju prijazno do varnosti v cestnem prometu, ljudje bodo lahko prevozili daljše razdalje, ne da bi se morali več ur voziti.

Vozovnice Amsterdam - Pariz

Karte London - Pariz

Vozovnice Rotterdam za Pariz

Vozovnice Bruselj - Pariz

 

Prihodnost potovanj: Vlaki

Eden najstarejših oblike javnega prevoza okoli, vlaki še vedno očitno imajo svoje mesto v prihodnosti. Presenetljivo, morda bolj kot kdajkoli prej. Tudi kot so ustvarjene nove tehnologije za varnejši železniški sistem, hitreje, in bolj priročno, temeljna potreba po takem sistemu se bo sorazmerno povečala. Vlaki so že nekaj socialnega izenačevalca, saj se zelo bogati pogosto vozijo skupaj z najrevnejšimi iz delavskih razredov, vendar zaradi hitrega naraščanja svetovnega prebivalstva, zlasti v industrializiranih državah, Učinkoviti in cenovno dostopni vlakovni sistemi bodo ključnega pomena za boj proti prometnim zastojem. To bo tudi močno vplivalo na okolje, saj bodo vlaki lahko učinkovito vozili s čisto energijo, hkrati pa s ceste odpeljali nešteto težkih bencinskih avtomobilov in zmanjšanje zemeljskih emisij CO2.

Karte za München za Zürich

Karte za Berlin do Zürich

Vstopnice za Basel za Zürich

Vstopnice za Dunaj za Zürich

 

sbb train

 

Hyperloop

Hyperloop je opisan kot "prvi novi glavni način prevoza 100 let. " Vključuje potovanje z nadzvočno hitrostjo znotraj cevi, povezovanje enega cilja z drugim. Hyperloop se lahko uporablja za prevoz tovora in ljudi. Vendar, čeprav je enigmatični Elon Musk v ospredju te tehnologije, nekatere države so skeptičen do Hyperloopa in če je res vredno vložiti denar. Kljub temu, potovanje s to novo obliko prevoza je bližje resničnosti, kot smo pričakovali, s testi in gradnjo cevi, ki že potekajo v Kaliforniji in morda v Evropi.

Karte za Hamburg za Kopenhagen

Vstopnice za Zurich za Hamburg

Karte za Hamburg za Berlin

Vozovnice Rotterdam za Hamburg

 

 

Navidezna resničnost

Ta je posebej za popotnike iz naslanjača, ki uživajo v obisku novih krajev, vendar raje to počnejo iz udobja svojih domov. Medtem ko je VR že šel v trgovino, dovolj zgodaj, videli bomo integracijo med VR, IN, in AR, kar vodi k izkušnji, ki je čim bolj podobna resničnemu življenju. Od obiska sedmih čudes sveta do potopa na Veliki pregradni greben, ta nova tehnologija bo ljudem pomagala videti svet kot še nikoli prej.

Vstopnice za Milano v Rim

Vstopnice za Firence in Rim

Vozovnice Pisa za Rim

Vstopnice za Neapelj - Rim

 

Z veseljem vam bomo pomagali najti najboljše razpoložljive možnosti vozovnic. Naročite svojo vozovnico pri Shrani vlak!

 

 

Ali želite vdelati naš blog post “Prihodnost potovanj” na vaši strani? Lahko se bo naše fotografije in besedila in nam dati kredit z povezava na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/future-of-travel/?lang=sl Сігналы абмеркавання- (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)