Temps de lectura: 4 minuts
(Darrera actualització de: 25/02/2022)

transport, en totes les formes, és l’eix vertebrador de qualsevol país i de la seva economia. Només era per carreteres, ferrocarril, i l’aire que vam poder connectar al món d’una manera que es va fer molt més petit del que realment és. així, quan ens fixem en les principals indústries de tot el món, el transport és un dels més actius, canviant constantment per millorar el nostre futur.

Les tendències recents a la indústria dels viatges i del transport han estat envers la creació d’opcions més ecològiques. Un moviment tan necessari per salvar el nostre entorn, Les novetats del transport ja estan treballant en aquest principi. malgrat això, aquests avenços també estan trencant els límits de com hem estat viatjant durant el segle passat. I fent això, ens porten a un futur de viatges que serà més ràpid, més segur, i literalment fora d’aquest món.

 

El futur del viatge: Turisme espacial

L’espai ha estat l’última frontera de la humanitat durant més temps. malgrat això, des de fa dècades vam trepitjar la lluna, no hi ha hagut res substancial per entusiasmar el públic comú. Ara, però, hi ha una cursa continuada per portar la gent a l’espai, de lleure. El turisme espacial és la següent cosa important, i, alhora, pot ser car i exclusiu, és un gran pas cap al futur, que probablement implicarà colonitzant Mart o creant estacions espacials habitables on centenars d’individus puguin conviure. malgrat això, mentre que els científics podrien haver fet un pas en la direcció correcta, potser haurem d’esperar unes quantes generacions abans que aparegui cap progrés visible significatiu.

Entrades Dusseldorf a Munic

Dresden a Munic bitllets

Entrades de París a Munic

Entrades de Bonn a Munic

 

The Future Of Travel

 

Indústria de viatges i transports: Cotxes sense conductor

Pregunteu a qualsevol persona sobre la seva idea de transport en el futur, i és més que probable que esmentin cotxes sense conductor. Ja hi ha trens de tot el món que funcionen amb aquest principi. d'altra banda, durant el temps més llarg, científics i líders de la indústria han estat treballant per aconseguir que les carreteres siguin més segures incloent la tecnologia al nostre dia a dia experiència de conducció. El que fa que els cotxes sense conductor valguin la pena esperar és que revolucionarà completament la indústria de moltes maneres. De ser més respectuós amb el medi ambient a la seguretat viària, les persones podran cobrir distàncies més llargues sense la tensió d’haver de conduir durant hores.

Entrades d'Amsterdam a París

Entrades de Londres a París

Entrades de Rotterdam a París

Entrades de Brussel·les a París

 

El futur del viatge: els trens

Un dels més antics formes de transport públic al voltant, els trens encara tenen un lloc clar en el nostre futur. Sorprenentment, potser més que mai. Tot i que es creen noves tecnologies per fer més segurs els sistemes ferroviaris, més ràpid, i més convenient, la necessitat fonamental d’un sistema d’aquest tipus augmentarà de forma proporcional. Els trens són ja una cosa igualadora social, ja que els rics sovint es desplacen al costat de les més pobres de les classes treballadores, però a causa del ràpid augment de la població mundial, particularment als països industrialitzats, Els sistemes de trens eficients i assequibles seran crucials per combatre la congestió del trànsit. Això també tindrà un gran impacte en el medi ambient, ja que els trens podran funcionar eficientment amb energia neta i, alhora, agafar nombrosos cotxes pesats amb gas a la carretera i reduir les emissions de CO2 de la Terra.

Entrades de Munic a Zuric

Entrades de Berlín a Zuric

Entrades Basilea a Zuric

Entrades Viena a Zuric

 

sbb train

 

Hiperloop

L’Hiperloop s’està descrivint com el “primer nou mitjà important de transport a 100 anys. ” Es tracta de viatjar a velocitats supersòniques dins d’un tub, connectant una destinació amb una altra. L'hiperloop es pot utilitzar per transportar càrrega i persones. malgrat això, tot i que l’enigmàtic Elon Musk està a l’avantguarda d’aquesta tecnologia, alguns països ho són escèptic sobre Hyperloop i si realment val la pena invertir diners. no obstant, viatjar mitjançant aquesta nova forma de transport és més a prop de la realitat del que esperàvem, amb proves i construcció de tubs ja en curs a Califòrnia i possiblement a Europa aviat.

Entrades Hamburgo a Copenhaguen

Entrades de Zuric a Hamburg

Entrades Hamburg-Berlin

Entrades de Rotterdam a Hamburg

 

 

Realitat virtual

Aquest és específic per a viatgers de butaques, que gaudeixen de la visita de nous llocs, però prefereixen fer-ho des de la comoditat de la seva llar. Si bé VR ja ha sortit comercial, prou aviat, veurem una integració entre VR, I, i AR, que condueix a una experiència el més propera possible a la vida real. Des de visitar les set meravelles del món fins a fer una immersió a la Gran Barrera de Coral, aquesta nova tecnologia ajudarà la gent a veure el món com mai abans.

Entrades Milà a Roma

Entrades de Florència a Roma

Entrades de Pisa a Roma

Entrades de Nàpols a Roma

 

Estarem encantats d’ajudar-vos a trobar les millors opcions d’entrades disponibles. Encarregueu el bitllet de tren amb Salvar un tren!

 

 

El voleu incrustar al nostre bloc “El futur del viatge” al seu lloc? O es pot prendre les nostres fotos i text i donar-nos crèdit amb una enllaç a aquest missatge de l'bloc. O feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/future-of-travel/?lang=ca (...)- (Desplaçar cap avall una mica per veure el codi d'inserció)