Temps de lectura: 6 minuts
(Darrera actualització de: 11/08/2023)

Ets un entusiasta del tren o algú a qui li agrada explorar noves destinacions amb tren? Bé, tenim notícies interessants per a tu! La Unió Europea (EUA) ha presentat recentment una normativa integral per millorar el transport ferroviari. Aquestes noves normes prioritzen una millor protecció dels passatgers, assegurant una experiència de viatge més fluida i agradable per a tothom. finalment, en aquest article, aprofundirem en els detalls de les noves regulacions ferroviàries de la UE i com afectaran positivament els vostres viatges en tren.

Entendre la nova normativa ferroviària de la UE

Començar amb, aconseguim una millor comprensió de la nova normativa ferroviària de la UE. La UE va desenvolupar aquestes regulacions per millorar els passatgers del ferrocarril’ drets i fomentar una experiència de viatge perfecta. Les normes cobreixen diversos aspectes dels viatges en tren, que van des dels drets dels viatgers i l'accessibilitat fins a l'intercanvi de dades entre els operadors ferroviaris. per tant, mitjançant l'aplicació d'aquesta normativa, La UE té com a objectiu elevar la qualitat i l'eficiència generals del transport ferroviari, resultant en un avantatge per a tots els viatgers.

Amsterdam als trens de París

Els trens de Londres a París

Els trens de Rotterdam a París

Els trens de Brussel·les a París

 

New EU Train Regulations

 

Política de compensació per força major

Prèviament, els passatgers del tren a Europa podrien exigir una compensació monetària per valor de 25% del preu del bitllet per un retard del tren de més d'una hora i 50% per un retard de més de 2 hores. Ara, Les empreses estaran exemptes d'aquests pagaments si el motiu del retard és causa de força major. Això inclou tot allò que els operadors ferroviaris no poden controlar, per exemple, tempestes, inundacions, terratrèmols, atacs terroristes, pandèmies, etcètera. Si una empresa objectivament no pot evitar un retard o cancel·lació del tren en circumstàncies excepcionals, els passatgers no haurien d'esperar una compensació 50% o 25%. malgrat això, Les empreses encara han de redirigir els passatgers a altres trens o reemborsar el bitllet si no es pot organitzar el viatge.

mentrestant, és fonamental tenir en compte que les vagues no es consideren força causa major. Si a La vaga fa que els viatgers quedin encallats a l'estació esperant un tren, l'empresa és responsable d'assegurar-se que els seus clients arribin a les destinacions previstes. Les compensacions per retards han de continuar vigents.

Els trens de Brussel·les a Amsterdam

Els trens de Londres a Amsterdam

Els trens de Berlín Amsterdam

Els trens de París a Amsterdam

 

Autodesviació i compensació per retards

Una de les disposicions destacades de la nova normativa ferroviària de la UE és la introducció de l'auto-desviament. En cas de retard en el trajecte, si l'empresa ferroviària no ofereix una solució en un termini raonable (típicament 100 minuts), els passatgers tenen dret a prendre les coses a les seves pròpies mans. Els passatgers poden canviar de manera independent la seva ruta comprant bitllets per a un altre tren o autobús. L'empresa ferroviària ha de reemborsar el cost del nou bitllet, garantir que els passatgers arribin al seu destí sense problemes, fins i tot durant els retards. malgrat això, el millor seria tenir en compte que la despesa ha de ser genuïna “necessaris i raonables,” per tant, muntar en una opció VIP a costa del transportista retardat no funcionarà.

Salzburg de trens de Viena

Munic als trens de Viena

Els trens de Graz a Viena

Praga Viena trens

 

Railway Timetable

Compartició de dades i opcions de bitllets millorades

El trànsit en temps real i l'intercanvi de dades de viatge entre els operadors ferroviaris milloren l'experiència de viatge. La nova normativa pretén fomentar una major competència entre els operadors ferroviaris. Ho fan fomentant l'intercanvi d'informació sobre els horaris dels trens, taxes d'ocupació, i retards. d'altra banda, els viatgers poden esperar opcions de bitllets més atractives a causa d'aquesta competència creixent. Els donarà una gamma més completa d'opcions i una major flexibilitat a l'hora de planificar els seus viatges en tren.

Com a resultat, els nous mecanismes de cooperació i intercanvi de dades entre els operadors ferroviaris poden crear un efecte dominó de canvis positius a tot l'ecosistema de viatges.. Com els viatges en tren esdevenen més còmodes i versàtils, pot animar més gent a triar trens per sobre d'altres modes de transport, contribuint finalment a reduir la congestió del trànsit, menors emissions de carboni, i un futur de transport més sostenible.

Interlaken per a trens de Zuric

Lucerna de trens de Zuric

Berna als trens de Zurich

Els trens de Ginebra Zurich

 

Summer Solo Train Traveling

Millora de l'accessibilitat per als passatgers amb mobilitat reduïda

Segons la nova normativa de la UE, Les empreses ferroviàries han de prioritzar les necessitats dels viatgers amb mobilitat reduïda. Han de garantir que els seus viatges siguin ininterromputs i sense problemes, fins i tot durant les interrupcions. Això significa que les persones amb discapacitat o problemes de mobilitat poden esperar una millor accessibilitat i assistència quan viatgen en tren. Aquesta normativa faculta els passatgers, permetent-los embarcar-se en els seus viatges amb confiança i tranquil·litat.

Segons la nova normativa ferroviària de la UE, si un passatger amb mobilitat reduïda necessita ajuda, poden sol·licitar viatjar exclusivament amb acompanyants. En aquest cas, l'acompanyant té dret a un bitllet gratuït i un seient al costat de la persona que assisteix. Sol·licituds per a l'assistència segons les noves normes s'accepten fins a 24 hores abans de la sortida. Això és un excel·lent avantatge per a la indústria del tren perquè les companyies d'autobusos requereixen una notificació com a màxim 36 amb hores d’antelació, mentre que els transportistes aeri i aigua ho requereixen 48 amb hores d’antelació.

Frankfurt a Berlín trens

Els trens de Leipzig a Berlín

Els trens de Hannover a Berlín

Hamburgo als trens de Berlín

 

Empty Train Station Platform

 

Sostenibilitat i comoditat

El compromís de la UE amb la sostenibilitat és evident en la nova normativa ferroviària. La UE promou el transport ferroviari com una alternativa més ecològica, amb l'objectiu de reduir les emissions de carboni i contribuir a un futur més verd. Amb aquesta normativa vigent, la UE anima els passatgers a fer-ho triar trens per sobre d'altres modes de transport. Això fomenta hàbits de viatge sostenibles i recolza els esforços de conservació del medi ambient.

a més, Els aficionats a la bicicleta també van rebre un fort ànim i suport. La notícia emocionant és que els nous trens i els vagons millorats inclouran espais dedicats a les bicicletes. Aquests espais són obligatoris, és a dir, han d'estar disponibles. per tant, si ets un amant de la bicicleta, aquestes zones especialment designades faran que el vostre viatge en tren sigui encara més amigable amb la bicicleta.

 

 

La conclusió del nou reglament ferroviari de la UE

En efecte, La implementació de noves regulacions ferroviàries de la UE significa millorar els viatges per ferrocarril dels passatgers a tot el continent. Demostra el reconeixement dels ferrocarrils’ paper fonamental en la connexió de comunitats, foment del turisme, i foment del creixement econòmic. Els esforços de la UE per millorar els drets dels passatgers i garantir una experiència de viatge més fluida mostren la seva dedicació a crear una xarxa ferroviària fiable i centrada en el client..

En conclusió, les noves regulacions de la UE per al transport ferroviari marquen un pas important per prioritzar la protecció dels passatgers i millorar l'experiència de viatge.. Aquesta normativa té com a objectiu facilitar el viatge en tren, eficient, i agradable per a tothom. Inclouen una millora de l'accessibilitat per als passatgers amb mobilitat reduïda. Un altre canvi positiu és la introducció de l'autodesviament. A més, L'augment de la competència entre els operadors ferroviaris beneficiarà els viatgers. Amb aquestes mesures progressives en marxa, els passatgers poden embarcar amb confiança en els seus viatges en tren. Els seus drets estan protegits, i la seva experiència de viatge és una prioritat. El compromís de la UE d'elevar la qualitat del transport ferroviari reflecteix la seva visió d'un futur sostenible i centrat en els viatgers.. Tots a bord per a una mica més suau, una experiència de viatge en tren més agradable!

 

Un gran viatge en tren comença amb la recerca dels millors bitllets a la ruta de tren més bonica i còmoda. Nosaltres a Salvar un tren estarà encantat d'ajudar-vos a preparar-vos per a un viatge en tren i trobar els millors bitllets de tren als millors preus.

 

 

Voleu incrustar la nostra publicació del bloc "Com preparar-vos per a un viatge en tren" al vostre lloc?? Pot prendre les nostres fotos i text i donar-nos crèdit amb un enllaç a aquest blog. O feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fca%2Fnew-european-rail-regulation%2F – (Desplaçar cap avall una mica per veure el codi d'inserció)