Per tal de bitllet de tren EMPRESA

Entrades econòmiques i preus de viatge per a OBB

Aquí podeu trobar tota la informació sobre Entrades econòmiques d’OBB barates i Preus de viatges OBB i beneficis.

 

temes: 1. Puntualitzacions sobre OBB
2. Quant a OBB 3. Principals visions per obtenir un bitllet de tren OBB barat
4. Quant costen les entrades OBB 5. Rutes de viatge: Per què és millor agafar els trens OBB?, i no viatjar en avió
6. Quines diferències hi ha entre estàndard, Confort, i Sparschiene a OBB 7. Hi ha subscripció OBB
8. Quant temps abans d’arribar la sortida de l’OBB 9. Quins són els horaris del tren OBB
10. OBB Quines estacions tenen servei 11. Preguntes freqüents sobre OBB

 

Puntualitzacions sobre OBB

  • Amb un alt índex de puntualitat de 96%, OBB (de vegades anomenat OEBB) és un dels operadors ferroviaris més fiables d’Europa.
  • Cada any, OBB pren 447 milions de persones i 105 milions de tones de mercaderies a les seves destinacions a Àustria ia Europa.
  • L’OBB és molt respectuós amb el medi ambient, i 100% de tota la seva electricitat prové d’energies renovables.
  • OBB és el major proveïdor de serveis de mobilitat d'Àustria.

 

Quant a OBB

OBB, Ferrocarrils federals austríacs, és un altre nom dels ferrocarrils federals austríacs. Des que es va constituir a 1923, L’OBB proporciona serveis de mobilitat als ciutadans australians des de fa anys. Un estudi recent va demostrar que a Europa, L’OBB és el millor en puntualitat, fiabilitat, i freqüència.

Ofertes d’OBB serveis ferroviaris a Àustria i a tota Europa. Amb el bitllet adequat, podeu visitar el millor possible llocs de vacances a Europa. Amb diferents categories d’entrades i abonaments de targetes, L’OBB s’adapta a les necessitats de tothom.

Els trens OBB freqüenten Viena – Graz, Salzburg – Viena, Linz – St. Polten, Graz - Salzburg. També podeu arribar als països veïns d'Europa mitjançant trens OBB.

A tota la corporació, 41,904 empleats que treballen a les xarxes de ferrocarril i autobús (més per sobre 2,000 aprenents) assegureu-vos que alguns 1.3 milions de passatgers arriben de forma segura a les seves destinacions cada dia.

 

OBB train tickets

Anar a Desa una pàgina principal o bé utilitzeu aquest giny per cercar-lo bitllets de trens per OBB

Desa l'aplicació per a iPhone per a tren

Aplicació Android Save A Train

 

Salvar un tren

Origen

destí

Data de sortida

Data de retorn (Opcional)

Adult (26-59):

Joventut (0-25):

Major (60+):


 

Principals visions per obtenir un bitllet de tren OBB barat

nombre 1: Reserveu els vostres bitllets OBB per avançat el màxim possible

El preu de Tiquets de tren OBB s’acosta a mesura que s’acosta el dia del viatge. Podeu estalviar diners reservant els vostres bitllets de tren OBB el més lluny possible des del dia de sortida. Els bitllets OBB estan disponibles tan aviat com 3 a 6 mesos abans de la sortida del tren. Reservar amb antelació us permetrà obtenir els tiquets més barats del tren OBB. També són limitats en nombre, així que com més aviat reserveu, el més barat per a vostè. Estalviar diners en els bitllets de l’OBB, compra els teus bitllets d’hora.

nombre 2: Viatgeu per OBB en períodes fora del pic

Els bitllets OBB són més barat durant els períodes fora del pic, a principis de setmana, i durant el dia. Podeu estar segur d'aconseguir-ho bitllets de tren més barat dins de la setmana. El dimarts, Dimecres, i dijous, Els bitllets OBB són els més econòmics. Degut al volum de viatgers de negocis que es desplaça al matí i al vespre, els bitllets de tren costen més. És molt més barat viatjar en qualsevol moment entre el matí i el vespre. Els caps de setmana són un altre període àlgid per als trens, sobretot els divendres i dissabtes. Els preus dels bitllets de tren OBB també augmenten festius públics i vacances escolars.

nombre 3: Ordeneu els vostres bitllets per OBB quan esteu segurs de la vostra programació de viatges

Trens OBB tenen una gran demanda, i amb competència mínima, Actualment segueixen sent la millor opció per als trens a Àustria. Poden permetre’s establir restriccions de bitllets de tren com la que tenen que prohibeix l’intercanvi de bitllets o devolucions a menys que sigui el tipus d’entrada empresarial.. Tot i que encara hi ha llocs web on podeu vendre els vostres bitllets de segona mà a la gent, L’OBB no permet la venda d’entrades de segona mà. Com us ajuda això a estalviar diners? Sol·liciteu el vostre bitllet només quan esteu segurs que el vostre horari us estalviarà la reserva d’un bitllet dues vegades perquè apareixia alguna cosa i no podríeu utilitzar el bitllet original.

nombre 4: Compra els teus bitllets OBB a Save A Train

Guardar un tren té el més gran, el millor, i les ofertes més barates de bitllets de tren a Europa. La nostra connexió amb molts operadors ferroviaris, les fonts del bitllet de tren, i el nostre coneixement dels algorismes tecnològics ens permet accedir a les ofertes de bitllets de tren més barats. No oferim només ofertes de bitllets de tren barats només per a OBB; proporcionem el mateix per a altres alternatives a OBB.

Entrades Salzburg a Viena

Entrades de Munic a Viena

Entrades de Graz a Viena

Entrades Praga - Viena

 

OBB moving train

 

Quant costen les entrades OBB?

Els bitllets OBB comencen des d’1,5 € fins a 51 € per a un sol viatge en tren. El preu d’un bitllet de tren OBB depèn de quin tipus de bitllet compreu i quan trieu viatjar:

 

Bitllet d'anada Viatge d'anada i tornada
Estàndard 1,50 € – 51 € 2,40 € – 100 €
Primera classe 1,50 € – 51 € 2,40 € – 100 €

 

 

Rutes de viatge: Per què és millor agafar trens OBB, i no viatjar en avió

1) Arribeu al centre de la ciutat. Aquest és un avantatge dels trens OBB en comparació amb avions. Els trens OBB i la resta de trens viatgen des de qualsevol lloc de la ciutat fins al centre de la ciutat següent. T’estalvies temps i el cost d’un taxi des de l’aeroport fins al centre de la ciutat. Amb parades de tren, és més fàcil arribar a qualsevol part de la ciutat a la qual vau. No importa d’on viatgeu, Munic, Salzburg, Linz, o Colònia, Les parades del centre de la ciutat són un avantatge important dels trens OBB!

2) Viatjar en avió requereix que estigueu a l’aeroport almenys diverses hores abans de l’hora de vol. Hauríeu de passar per controls de seguretat abans de ser autoritzats a pujar a l'avió. Amb trens OBB, només heu d’estar a l’estació amb menys d’una hora d’antelació. Si també teniu en compte el temps que triga a anar des de l'aeroport al centre de la ciutat, us adonareu que els trens OBB són millors quant al temps total de viatge.

3) A la superfície, el preu dels bitllets de tren OBB sembla ser més costós que els bitllets aeris pressupostaris. malgrat això, quan compareu tots els càrrecs implicats, Els bitllets OBB tenen un millor preu. Amb altres costos, com ara les despeses d'equipatge que no haureu de pagar als trens, viatjant per OBB és el millor.

4) Els trens són respectuosos amb el medi ambient. En comparació entre trens i avions, els trens sortirien a la part superior. Els avions contaminen fortament l’atmosfera amb els alts nivells de carboni que desprenen. Els trens en comparació surten Carboni 20X menor que avions.

Bitllets de Munic a Innsbruck

Entrades Salzburg a Innsbruck

Entrades Oberstdorf a Innsbruck

Entrades de Graz a Innsbruck

 

Quines diferències hi ha entre estàndard, Confort, i Sparschiene a OBB?

L’OBB té diferents classes d’entrades per a diferents pressupostos i tipus de viatgers: tant si es tracta de negocis com de lleure. Podeu estar segurs que un d’aquests bitllets us convindria.

Entrades OBB estàndard:

El bitllet estàndard és el bitllet de tren més flexible que ofereix l’OBB. Si heu de viatjar amb avís curt, hauríeu d’obtenir aquest bitllet. No esteu limitat a un tren en concret, i podeu escollir la vostra connexió. El bitllet estàndard d’OBB és vàlid per a 2 dies independentment de la ruta i del canal de compra. Els tiquets estàndards es poden reemborsar gratuïtament un dia abans del seu primer dia de vigència. En comprar aquest bitllet en línia, hi ha instruccions especials sobre reemborsament i validesa.

 

 

OBB Entrades de confort:

Les entrades OBB Komfort són entrades regulars d’OBB, i s’ofereixen per connexions per tren nocturn. El bitllet OBB Komfort cobreix el cost del viatge, una reserva a la categoria de viatge seleccionada, i esmorzar a la cabina de dormir.
A diferència del bitllet estàndard, el bitllet Komfort no és gens flexible. Es reserva per a una ruta i un tren en concret. Haureu d’obtenir un nou bitllet per a qualsevol connexió abans i després de la ruta que cobreix aquest bitllet.
Per reemborsaments, Les entrades Komfort d’OBB es retornen de forma gratuïta fins a 15 dies fins al primer dia de vigència. Després de la 15 marca del dia, Les entrades de Komfort es reemborsen a 50% del preu original.

 

 

Entrades OBB Sparschiene:

A part del bitllet estàndard i el bitllet Komfort, L’OBB ofereix una altra gamma de bitllets coneguts com el bitllet de Sparschiene. Aquesta oferta és barata i per a viatgers de baix pressupost. Hi ha dos tipus d’entrades a Sparschiene.

bitllet de tren obb

 

Hi ha subscripció OBB?

Per als ciutadans locals, Hi ha dos tipus de subscripcions, la Vorteilscard i la Osterreichcard. Per als internacionals, us recomanem que compreu amb molt d'antelació i, a continuació, se us presentarà l'opció més barata.

Vorteilscard Classic es pot comprar a: (els ciutadans locals reben un 45% descompte en un bitllet únic estàndard per als passatgers que comprin el seu bitllet)

– Comptadors d’entrades OBB.

– Atenció al client de l’OBB 05-1717

– Del personal dels trens i autobusos OBB.

 

Amb un clàssic Osterreichcard, rebrà un descompte addicional d’auto-reserva 5% en un bitllet únic estàndard per a passatgers en comprar un bitllet de:

– Distribuïdor de bitllets OBB a l'estació de tren.

– Del personal dels trens i autobusos OBB.

Família Vorteilscard

Passatgers envellits 15 i més poden adquirir la família Vorteilscard. Aquesta targeta és vàlida en combinació amb una targeta d’identificació de fotografies, que ha d’incloure l’edat del titular. Amb aquest bitllet, podeu viatjar en tots els trens OBB.

Tots els titulars de la família Vorteilscard gaudeixen dels avantatges del clàssic Vorteilscard. A més dels avantatges clàssics, dos titulars de la targeta Vorteilscard Family també reben un descompte si viatgen juntament amb un nadó o un nen. 4 els nens per titular d’una família Vorteilscard rebran un descompte de 100% en un bitllet únic estàndard.

Targeta juvenil Àustria

Fins al dia abans del 26è aniversari, els passatgers poden adquirir una Jugend Osterreichcard. Podeu acreditar la vostra edat amb una identificació fotogràfica amb la prova d’edat.

Família Austriacard

Tots els pares d’infants i nens que rebin una prestació familiar a Àustria o en un altre lloc poden adquirir una família Osterreichcard. Els avantatges són els mateixos que els del clàssic Osterreichcard.

Osterreichcard Classic

Els passatgers poden comprar un clàssic Osterreichcard. Amb un clàssic Osterreichcard, rebran un descompte de 100% sobre el cost de la reserva de seients per a 1a i 2a classe. Amb una Osterreichcard Classic de 2a classe, rep un 50% descompte en un canvi de classe de 2a a 1a classe amb un bitllet únic tipus estàndard.

Osterreichcard Sènior

Passatgers d'edat avançada austríaca envellits 63 i més poden comprar un Osterreichcard Senior. Els avantatges són els mateixos que els del clàssic Osterreichcard.

Especial de targeta d'Àustria

Les persones amb discapacitat que tinguin les següents entrades en el certificat de discapacitat austríac o de discapacitat severa relacionada amb la guerra poden comprar un Osterreichcard Spezial. Els avantatges són els mateixos que els del clàssic Osterreichcard.

Entrades de Linz a Saint Polten

Entrades Viena a Salzburg

Entrades Saint Polten a Wiener Neustadt

Entrades Salzburg a Graz

 

OBB train tickets

 

Quant temps abans d’arribar la sortida de l’OBB?

És difícil dir-ho amb precisió a la segona, però Guardar un tren us aconsella que arribeu aproximadament una hora abans de l’hora de sortida. Si acabeu al control del passaport prou aviat, podeu comprar les coses que necessiteu perquè el vostre viatge en tren sigui el més còmode possible.

 

Quins són els horaris del tren OBB?

Podeu esbrinar-lo en temps real a la nostra pàgina web a Guardar un tren. Només heu d'escriure la vostra ubicació actual i la destinació desitjada, i us mostraríem la informació.

 

OBB Quines estacions tenen servei?

L’estació de Viena d’OBB és Viena Hauptbahnhof (Estació central de Viena), que es troba al costat de la Sudtiroler Platz, al cor de Viena.

A Linz, Avui dia OBB entrena sortida i arribada des de l’estació central de Linz (L'estació central en alemany és igual a Hauptbahnhof), no gaire lluny del riu Danubi.

Estació de tren principal de Salzburg (Estació Central de Salzburg) es troba al centre de la segona ciutat més gran d’Àustria – Salzburg.

 

Preguntes freqüents sobre OBB

S’admeten bicicletes a bord Trens OBB?

Es permeten bicicletes als trens OBB sempre que els compreu un bitllet a l’estació. Costen 2 € per bicicleta.

Els nens viatgen de franc amb els trens OBB?

si, però només fins a una certa edat. Els nens menors de sis anys viatgen gratis.

S'admeten animals amb trens OBB?

si, sempre que segueixen les directrius per a mascotes. Els animals de companyia petits hauran de portar-se en una caixa de caixa o similar.

Quins són els procediments d'embarcament per a OBB?

Algunes estacions tenen pantalles electròniques que revelen la formació dels trens. Més lluny, utilitzeu-les per comprovar les zones on estarà el número de l’autocar del tren quan arriba un tren.

Preguntes més freqüents sobre l'obb – He d’ordenar un seient amb antelació a OBB?

Vostè llauna boD'acord a esa les per endavant al domèstic OBB trens per 3 euros. Vostè voluntat aconseguir un personal seient després de fer una reserva.

Hi ha internet WiFi a l’OBB?

si. Podeu gaudir Internet WiFi gratuït a tots els trens OBB i totes les classes de viatge quan compreu entrades OBB (Preferiblement a SaveATrain.com).

 

Si heu llegit fins a aquest punt, ja sabeu tot el que heu de saber sobre els vostres trens OBB i esteu disposats a comprar el vostre bitllet de tren OBB Salvar un tren

 

Tenim bitllets de tren per a aquests operadors ferroviaris:

DSB Denmark

DSB danès

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Bèlgica

intercity trains

Trens interurbans

SJ Sweden Trains

SJ Suècia

NS International Cross border trains

NS Internacional Països Baixos

OBB Austria logo

OBB Àustria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Noruega

Switzerland Sbb railway

SBB Suïssa

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

aprofundeix

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Alemanya

European night trains by city night line

Els trens nocturns

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Alemanya

Czech Republic official Mav railway operator

Mav txec

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

logotip d'euril

Eurail

 

Voleu incorporar aquesta pàgina al vostre lloc? Clica aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-obb%2F%0A%3Flang%3Dca – (Navega cap avall per veure el codi d'inserció), O simplement podeu enllaçar directament a aquesta pàgina.

Copyright © 2021 - Salvar un tren, Amsterdam, països Baixos
No vagi sense un present - Cupons i notícies !