Поръчка билет за влака СЕГА

Евтини билети за влак OBB и цени на пътуване

Тук можете да намерите цялата информация за Евтини билети за влак OBB и OBB цени за пътуване и ползи.

 

Теми: 1. OBB от Акценти на влак
2. За ОББ 3. Най-добри статистики, за да получите евтин билет за влак OBB
4. Колко струват OBB билетите 5. Пътеки за пътуване: Защо е по-добре да вземете влаковете OBB, и не пътувайте със самолет
6. Какви са разликите между Standard, Комфорт, и Sparschiene на OBB 7. Има ли OBB абонамент
8. Колко време преди заминаването на OBB да пристигне 9. Какви са разписанията на влаковете на OBB
10. Кои станции се обслужват от ОББ 11. OBB Често задавани въпроси

 

OBB от Акценти на влак

  • С висока точност на 96%, OBB (понякога наричан OEBB) е един от най-надеждните железопътни оператори в Европа.
  • Всяка година, ОББ взема 447 милиони хора и 105 милиони тона стоки в техните дестинации в Австрия и в цяла Европа.
  • OBB е много щадящ околната среда, и 100% от цялото им електричество се набавя от възобновяема енергия.
  • OBB е най-големият доставчик на услуги за мобилност в Австрия.

 

За ОББ

OBB, Австрийски федерални железници, е друго име на Австрийските федерални железници. Тъй като е създадена през 1923, OBB предоставя услуги за мобилност на австралийски граждани от години. Скорошно проучване показа, че в Европа, OBB е най-добрият в точността, надеждност, и честота.

ОББ предлага железопътни услуги в Австрия и в цяла Европа. С правилния билет, можете да посетите всичко най-добро места за почивка в Европа. С различни категории билети и абонаменти за карти, OBB се грижи за нуждите на всеки.

ОББ тренира често във Виена – Грац, Залцбург – Виена, Линц – Св. Пьолтен, Грац - Залцбург. Можете също да стигнете до съседни страни в Европа, като използвате OBB влакове.

В цялата корпорация, 41,904 служители, работещи в железопътната и автобусна мрежа (плюс над 2,000 чираци) гарантира, че някои 1.3 милиони пътници безопасно достигат дестинациите си всеки ден.

 

OBB train tickets

Отидете на Запазване на начална страница с влак или използвайте тази джаджа за търсене влакови билети за ОББ

Запишете приложение за влак iPhone

Приложение за Android Save A Train

 

Запазете влак

произход

Дестинация

Дата на заминаване

Дата на връщане (по избор)

възрастен (26-59):

младежта (0-25):

Старши (60+):


 

Най-добри статистики, за да получите евтин билет за влак OBB

номер 1: Резервирайте вашите OBB билети предварително, колкото можете

Цената на OBB билети за влак изгрява с наближаването на деня на пътуването. Можете да спестите пари, като резервирате вашите OBB билети за влак възможно най-далеч от деня на отпътуване. OBB билети за влак са налични още от началото 3 да се 6 месеци преди отпътуване с влак. Ранната резервация гарантира, че ще получите най-евтините билети за влак OBB. Те също са ограничени по брой, така че по-рано резервирате, толкова по-евтино за вас. За да спестите пари от OBB билети за влак, закупете билетите си рано.

номер 2: Пътуване с OBB през извън пиковите периоди

OBB билети за влак са по-евтино през периодите извън пика, в началото на седмицата, и през деня. Можете да сте сигурни, че ще получите по-евтини билети за влак в рамките на седмицата. Във вторник, сряда, и четвъртък, OBB билетите за влак са най-икономичните. Поради обема на бизнес пътниците, които пътуват сутрин и вечер на работа, билетите за влак струват повече. Далеч по-евтино е да пътувате по всяко време между сутрин и вечер. Уикендите са друг пиков период за влаковете, особено в петък и събота. Цените на билетите за влак на OBB също се увеличават официални празници и училищни ваканции.

номер 3: Поръчайте билетите си за OBB, когато сте сигурни в графика си на пътуване

ОББ влакове са с голямо търсене, и с минимална конкуренция, в момента те остават топ избор за влакове в Австрия. Те могат да си позволят да зададат ограничения за билети за влак като тези, които имат, които забраняват размяната на билети или възстановяването на суми, освен ако това не е бизнес тип билет. Въпреки че все още има уебсайтове, където можете да продавате билетите си втора ръка на хора, OBB не позволява продажба на билети втора употреба. Как това ви помага да спестите пари? Поръчайте билета си само когато сте сигурни в графика си, бихте ви спестили да резервирате един билет два пъти, защото се появи нещо и не можете да използвате оригиналния билет.

номер 4: Купете вашите OBB билети в Save A Train

Запазване на влак има най-голямото, най-доброто, и най-евтините оферти за билети за влакове в Европа. Връзката ни с много железопътни оператори, източниците на билети за влак, и нашите познания за технологичните алгоритми ни дават достъп до най-евтините оферти за билети за влак. Ние не предлагаме само евтини оферти за влакови билети само за OBB; ние предоставяме същото за други алтернативи на OBB.

Билети за Залцбург до Виена

Билети от Мюнхен до Виена

Билети до Грац до Виена

Билети от Прага до Виена

 

OBB moving train

 

Колко струват OBB билетите?

OBB билетите започват от 1,5 евро до 51 евро за едно пътуване с влак. В цена на OBB билет за влак зависи от вида на билета, който закупувате и кога решите да пътувате:

 

Еднопосочен билет Отиване и връщане
стандарт € 1,50 – € 51 € 2,40 – € 100
Първи клас € 1,50 – € 51 € 2,40 – € 100

 

 

Пътеки за пътуване: Защо е по-добре да се поемат OBB влакове, и не пътувайте със самолет

1) Пристигате в центъра на града. Това е едно предимство на OBB влаковете в сравнение със самолетите. OBB влаковете и всички останали влакове пътуват от всяка точка на града до центъра на следващия град. Това ви спестява време и разходи за такси от летището до центъра на града. С спирки на влак, по-лесно е да стигнете до всяко място в града, към който се отправяте. Няма значение откъде пътувате, Мюнхен, Залцбург, Линц, или Кьолн, спирките на центъра на града са основно предимство на OBB влаковете!

2) Пътуването със самолети изисква да бъдете на летището поне няколко часа преди времето на полета. Трябва да преминете през проверки за сигурност, преди да ви бъде разрешено да се качите на самолета. С OBB влакове, просто трябва да сте на гарата по-малко от час предварително. Когато имате предвид и времето, което ви отнема да пътувате от летището до центъра на града, ще разберете, че OBB влаковете са по-добри по отношение на общото време за пътуване.

3) На повърхността, цената на билетите за влак на OBB изглежда по-скъпа от бюджетните самолетни билети. въпреки това, когато сравнявате всички включени такси, OBB билетите за влак имат по-добра ценова сделка. С други разходи като такси за багаж, които не е нужно да плащате във влакове, пътуване от OBB е най-добрият.

4) Влаковете са екологични. В сравнение между влакове и самолети, влакове щяха да излизат отгоре. Самолетите силно замърсяват атмосферата с високите нива на въглерод, които отделят. Влаковете в сравнение дават Въглерод 20X по-малък отколкото самолетите.

Билети от Мюнхен до Инсбрук

Билети за Залцбург до Инсбрук

Билети за Оберстдорф до Инсбрук

Билети до Грац до Инсбрук

 

Какви са разликите между Standard, Комфорт, и Sparschiene на OBB?

OBB има различни класове билети за различни бюджети и видове пътници: било то бизнес или свободно време. Можете да сте сигурни, че някой от тези билети би ви подхождал.

Стандартни билети за OBB:

Стандартният билет е най-гъвкавият билет за влак, който OBB предлага. Ако трябва да пътувате на кратко, трябва да получите този билет. Не сте ограничени до определен влак, и ви е позволено да изберете вашата връзка. Стандартният билет на ОББ е валиден за 2 дни, независимо от маршрута и канала за покупка. Стандартните билети могат да бъдат възстановени безплатно ден преди първия си валидност. При закупуване на този билет онлайн, има специални инструкции за възстановяване и валидност.

 

 

OBB Комфортни билети:

Билетите за OBB Komfort са редовни билети за OBB, и те се предлагат за връзки през нощен влак. Билетът OBB Komfort покрива разходите за пътуването, избрана резервация в категорията пътувания, и закуска в спалнята.
За разлика от стандартния билет, билетът за Комфорт изобщо не е гъвкав. Резервира се за определен маршрут и определен влак. Ще трябва да получите нов билет за всякакви връзки преди и след маршрута, който покрива този билет.
За възстановяване на средства, Билетите на OBfort за Комфорт се възстановяват безплатно до: 15 дни до първия ден на валидност. След 15 ден ден, Билети за Комфорт се възстановяват на 50% от първоначалната цена.

 

 

OBB билети за Sparschiene:

Настрана от стандартен билет и билет Комфорт, OBB предлага друга гама билети, известни като билет за Sparschiene. Този диапазон е евтин и за нискобюджетни пътници. Има два вида билети за Sparschiene.

obb билет за влак

 

Има ли OBB абонамент?

За местните граждани, има два вида абонаменти, Vorteilscard и Osterreichcard. За Internationals предлагаме да закупите дълго време предварително и тогава ще бъдете представени с най-евтината опция.

Vorteilscard Classic можете да закупите на: (местните граждани получават a 45% отстъпка от стандартен единичен билет за пътници, които купуват билета си от)

– ОББ броячи на билети.

– В ОББ обслужване на клиенти 05-1717

– От персонала в OBB влакове и автобуси.

 

С Osterreichcard Classic, ще получите допълнителна отстъпка за саморезервиране на 5% на стандартен единичен билет за пътници при закупуване на билет от:

– OBB автомати за продажба на билети в гарата.

– От персонала в OBB влакове и автобуси.

Семейство Vorteilscard

Пътници на възраст 15 и повече може да закупите семейство Vorteilscard. Тази карта е валидна в комбинация с идентификационна карта за снимка, които трябва да включват възрастта на притежателя. С този билет, можете да пътувате във всички влакове на OBB.

Всички притежатели на семейство Vorteilscard се радват на бонусите на класиката Vorteilscard. В допълнение към класическите перки, двама притежатели на семейната карта Vorteilscard също получават отстъпката, ако пътуват заедно с бебе или дете. 4 деца на притежател на семейство Vorteilscard ще получат отстъпка от 100% на стандартен единичен билет.

Карта на младежта на Австрия

До деня преди 26-ия им рожден ден, пътниците могат да си купят Osterreichcard Jugend. Можете да докажете възрастта си с идентификатор на снимка с доказателство за възрастта.

Семейство Austriacard

Всички родители на бебета и деца, които получават семейна помощ в Австрия или другаде, могат да си купят семейство Osterreichcard. Ползите са същите като тези на класиката Osterreichcard.

Osterreichcard Classic

Пътниците могат да си купят Osterreichcard Classic. С Osterreichcard Classic, те ще получат отстъпка от 100% за цената на резервациите за място за 1-ви и 2-ри клас. С Osterreichcard Classic 2-ри клас, получавате a 50% отстъпка при смяна на клас от 2-ри до 1-ви клас със стандартен тип единичен билет.

Osterreichcard старши

Австрийски възрастни пътници на възраст 63 и повече може да си купите Osterreichcard Senior. Ползите са същите като тези на класиката Osterreichcard.

Австрия специална карта

Хората с увреждания, които имат следните записи в австрийския си сертификат за инвалидност или тежко увреждане, свързано с война, могат да купят Osterreichcard Spezial. Ползите са същите като тези на класиката Osterreichcard.

Билети Линц до Сен Полтен

Билети за Виена до Залцбург

Билети Сен Полтен до Винер Нойштадт

Билети за Залцбург до Грац

 

OBB train tickets

 

Колко време преди заминаването на OBB да пристигне?

Трудно е да се каже точно на второто, но Save a Train съветва да пристигнете около час преди часа на заминаване. Ако приключите на паспортния контрол достатъчно рано, можете да пазарувате неща, от които се нуждаете, за да направите пътуването си с влак възможно най-удобно.

 

Какви са разписанията на влаковете на OBB?

Можете да разберете в реално време на нашата начална страница на Запазване на влак. Просто въведете текущото си местоположение и желаната дестинация, и бихме ви показали информацията.

 

Кои станции се обслужват от ОББ?

Виенската гара на OBB е Vienna Hauptbahnhof (Централна гара във Виена), който се намира до Sudtiroler Platz в сърцето на Виена.

В Линц, В днешно време OBB влакове отпътуват и пристигат от централна гара Линц (Централната гара на немски се равнява на Hauptbahnhof), недалеч от река Дунав.

Главна гара на Залцбург (Централна гара Залцбург) се намира в средата на втория по големина град в Австрия – Залцбург.

 

OBB Често задавани въпроси

Разрешени ли са моторите на борда ОББ влакове?

Велосипедите са разрешени във влаковете на OBB, стига да закупите билет за тях на гарата. Те струват 2 евро на мотор.

Децата пътуват безплатно във влаковете по OBB?

да, но само до определена възраст. Деца, по-малки от шест години, пътуват безплатно.

Разрешени ли са домашни любимци в OBB влакове?

да, те са стига да следват указанията за домашни любимци. Малките домашни любимци трябва да се носят в щайга или подобен калъф.

Какви са процедурите за качване на OBB?

Някои станции имат електронни дисплеи, които разкриват образуването на влаковете. още, използвайте тези, за да проверите зоните, където ще бъде номерът на влака, когато идва влак.

Най-търсените въпроси за OBB – Трябва ли да поръчам предварително място на OBB?

Ти мога боДобре а Знамв предварително на домашни OBB влакове за 3 евро. Ти ще вземете личен седалка след като направите резервация.

Има ли WiFi интернет вътре в OBB?

да. Можете да се насладите Безплатен WiFi интернет във всички OBB влакове и всички класове за пътуване, когато купувате билети OBB (За предпочитане на SaveATrain.com).

 

Ако сте чели до този момент, знаете всичко, което трябва да знаете за вашите OBB влакове и сте готови да закупите своя OBB билет за влак Запазете влак

 

Имаме билети за влак за тези железопътни оператори:

DSB Denmark

Датска ДСБ

Thalys railway

Талис

eurostar logo

Евростар

sncb belgium

SNCB Белгия

intercity trains

Междуградски влакове

SJ Sweden Trains

SJ Швеция

NS International Cross border trains

NS International Холандия

OBB Austria logo

OBB Австрия

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Лирия

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Норвегия

Switzerland Sbb railway

SBB Швейцария

CFL Luxembourg local trains

CFL Люксембург

Thello Italy <> France cross border railway

задълбочава

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Германия

European night trains by city night line

Нощни влакове

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Германия

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Чешки

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

 

 

Искате ли да вградите тази страница във вашия сайт? Натисни тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-obb%2F%0A%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане), Или можете просто да свържете директно към тази страница.

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml и можете да промените / de на / nl или / fr и повече езици.
Авторско право © 2021 - Запазете влак, Амстердам, Холандия
Не оставяйте без подарък - Вземи купони и новини !