Поръчка билет за влака СЕГА

Акции на туристически компании

Акции на туристически компании – Туристически компании – Пътни акции – Компании за туристически акции

 

Акции на туристически компании

Това не е обикновена страница, тъй като сме в индустрията за пътувания и влакове, решихме също да направим динамична страница за пътническите запаси по света, така че може да инвестирате в туристически компании и да увеличите собственото си богатство и същевременно да увеличите нивото си на щастие от пътуване от тези компании за туристически акции.

Събрахме ценна информация за посочените по-долу туристически компании, така че като прочетете тази страница, можете да научите повече за техния профил, стойност на запаса, и цели, което в крайна сметка ще подобри шансовете ви за печеливша инвестиция.

 

 

Графики на пътническите акции

Какви са данните за компаниите за туристически акции, струва си, ако не можете да видите историческите им изпълнения, така че тук са всички горепосочени символи на акции, сега в исторически класации на компания и на символ.

finviz динамична диаграма за BKNG finviz динамична диаграма за EXPE finviz динамична диаграма за ABNB finviz динамична диаграма за MAR finviz динамична диаграма за TRIP finviz динамична диаграма за TCOM finviz динамична диаграма за MMYT finviz динамична диаграма за CCL finviz динамична диаграма за RCL finviz динамична диаграма за RYAAY

 

Новини за пътнически акции

Данните са добри, но какво са данните без информацията и новините, които водят до тях, така че тук е част от новините на компаниите за туристически акции от борсовите системи за докладване, а също и от независими информационни бюра и анализатори. Това са най-новите налични данни:

 

Новини за резервации на холдинги

Expedia Group Новини за акции

Акционни новини на AirBnB Inc

Marriott International Stock News

Борсови новини на Tripadvisor

 

Trip.com (Ctrip) Групови новини за акции

 

Новини от MakeMyTrip

 

Карнавални круизни стокови новини

 

Кралски карибски фондови новини

 

Новини за акции на Ryanair Holdings

 

Основна информация за фондовия пазар

Въпреки че пътуванията са голяма индустрия, това се влияе и от други пазарни показатели, затова подготвихме тази кратка глава с информация за фондовия пазар, така че можете да видите основните световни фондови борси, както и друга страхотна информация, която предоставихме по-горе.

 

 

Нашият личен поглед върху пътническите запаси

Моля, вижте по-долу нашата представа за всеки от запасите.

 

BKNG – Като се има предвид, че това е най-голямата туристическа компания в света, ние сме бичи с резервациите за резервации (BKNG).

EXPE – Трябваше да уволни много хора по време на Covid19 и по този начин неговата култура е крехка, така че нашата гледна точка е естествена за Expedia Group (EXPE).

ABNB – Наистина зависи от оценката, Ние вярваме, че правилната оценка за Airbnb (ABNB) трябва да бъде половината от стойността на Booking Group (BKNG)

МАР – За 2021 ние сме бичи с Marriott International (MAR символ) защото туристическата индустрия ще види огромен тласък веднага щом пътуването бъде разрешено отново.

ПЪТУВАНЕ – TripAdvisor се опитва да обърне своя модел на приходи, и като цяло смятаме, че съдържанието е цар и TRIP е превъзходно в своето собствено съдържание и генерирано от потребителите съдържание на неговата платформа, ние сме бикове.

TCOM – Като се има предвид, че Ctrip (TCOM) е първият бизнес в Китай, те се радваха на бързото завръщане на Китай, въпреки това, TRIP Group има и глобални туристически бизнеси, които ще се радват на завръщането на Travel, Бичи е.

MMYT – Трудно ни е да даваме съвети за MakeMyTrip, заради напрежението в Китай, но от положителната страна, Икономиката на Индия е в добра форма и трябва да бъде много добра след Covid19.

CCL – Запасът от карнавални круизи ще скочи веднага щом първият кораб се върне на брега невредим, тези дни не са далеч, дотогава ние сме естествени на CCL.

RCL – Royal Carribian е много подобен на Carnival Cruise и обикновено двете компании’ резултатите са подобни, въпреки това, нагоре на RCL е по-малко от CCL, но и тук оставаме Естествени на Кралските Кариби.

RYA – Ryanair е една от най-големите, ако не и най-големите бюджетни авиокомпании, веднага щом европейските ограничения бъдат премахнати, този запас ще бъде много висок, но дори и сега, смятаме, че този запас от RYA е чудесен за вашето портфолио, Бичи.

 

Получаваме често срещан въпрос относно операцията „Запазване на влак“, Save A Train наистина е a уебсайт билети за влак, но имаме и отделна секция в блога, което е напълно безплатно, и това е само за насърчаване на пътуванията и пътуванията с влак в конкретни случаи.

 

Сега имате по-добра представа за оценката и информацията за запасите на туристическите компании, това не трябва да ви обезкуражава да пътувате, и когато го направите, Моля избери Запазете влак. като уебсайт за пътуване с влак.

 

 

Искате ли да се вгради тази страница в сайта си, Просто натиснете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-companies-stocks%2F%3Flang%3Dbg– (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/in_routes_sitemap.xml и можете да промените / в / да де или / ИТ и повече езици.
Авторско право © 2021 - Запазете влак, Амстердам, Холандия
Не оставяйте без подарък - Вземи купони и новини !