För en tågbiljett NU

Reseföretag Lager

Reseföretag Lager – Reseföretag – Resestock – Reselagerföretag

 

Reseföretag Lager

Det här är inte en vanlig sida eftersom vi är inom rese- och tågresebranschen, vi bestämde oss också för att skapa en dynamisk sida om resebeståndet i världen, så du kan också investera i reseföretag och öka din egen förmögenhet och samtidigt öka din nivå av lycka genom att resa av dessa resebolagföretag.

Vi har samlat värdefull information om nedanstående reseföretag, så genom att läsa den här sidan, du kan lära dig mer om deras profil, lagervärde, och mål, vilket i slutändan kommer att förbättra dina chanser att göra en lönsam investering.

 

 

Reselager diagram

Vad är resebolagens uppgifter värda, om du inte kan se deras historiska föreställningar, så här är alla ovanstående aktiesymboler, nu i historiska diagram per företag och per symbol.

finviz dynamiskt diagram för BKNG finviz dynamiskt diagram för EXPE finviz dynamiskt diagram för ABNB finviz dynamiskt diagram för MAR finviz dynamiskt diagram för TRIP finviz dynamiskt diagram för TCOM finviz dynamiskt diagram för MMYT finviz dynamiskt diagram för CCL finviz dynamiskt diagram för RCL finviz dynamiskt diagram för RYAAY

 

Nyheter om reselager

Data är bra, men vad är data utan information och nyheter som leder till det, så här är den del av Travel-aktieföretagsnyheter från börsrapporteringssystemen och även från oberoende nyhetsbutiker och analytiker. Detta är den senaste tillgängliga informationen:

 

Booking Holdings Aktienyheter

Expedia Group Aktienyheter

AirBnB Inc Aktienyheter

Marriott International Stock News

Tripadvisor Aktienyheter

 

Trip.com (Ctrip) Grupp Aktienyheter

 

MakeMyTrip-nyheter

 

Carnival Cruise Aktienyheter

 

Royal Caribbean aktienyheter

 

Ryanair Holdings Aktienyheter

 

Stor aktiemarknadsinformation

Även om resor är en stor bransch påverkas de också av andra marknadsindikatorer, så vi förberedde det här korta kapitlet om aktiemarknaden, så att du kan se stora globala börsindex samt annan bra information som vi har tillhandahållit ovan.

 

 

Vår personliga syn på reselagren

Se nedan vår syn på var och en av aktierna.

 

BKNG – Med tanke på att det är det största reseföretaget i världen, vi är hausse på Booking Holdings (BKNG).

EXPE – Var tvungen att sparka många människor under Covid19 och därmed är dess kultur ömtålig, så vår uppfattning är naturlig på Expedia Group (EXPE).

ABNB – Beror verkligen på värderingen, Vi tror att rätt värdering för Airbnb (ABNB) bör vara hälften av värdet på bokningsgruppen (BKNG)

MAR – För 2021 vi är hausse på Marriott International (MAR-symbol) eftersom resebranschen kommer att se ett enormt uppsving så fort resor tillåts igen.

RESA – TripAdvisor försöker vända sin intäktsmodell, och i allmänhet tycker vi att innehållet är kung och TRIP är utmärkt i sitt eget innehåll och användargenererade innehåll på sin plattform, vi är tjuriga.

TCOM – Med tanke på att Ctrip (TCOM) är kinesiskt första företag, de njöt av Kinas snabba återkomst, i alla fall, TRIP Group har också globala reseföretag som kommer att njuta av resans återkomst, Bulligt är det.

MMYT – Det är svårt för oss att ge råd om MakeMyTrip, på grund av Kinas spänningar, men på den positiva sidan, Indiens ekonomi är i god form och bör vara mycket bra efter Covid19.

CCL – Carnival Cruise-lager kommer att öka så snart det första fartyget återvänder till stranden oskadd, dessa dagar är inte långt, tills dess är vi naturliga på CCL.

RCL – Royal Carribian liknar Carnival Cruise och normalt sett båda företagen’ resultaten är likartade, i alla fall, uppåtsidan på RCL är mindre än CCL, men också här förblir vi naturliga på Royal Caribbean.

RYA – Ryanair är ett av de största om inte de största flygbolagen, så snart de europeiska begränsningarna upphävs, detta lager kommer att bli mycket högt, men även nu, vi tycker att detta RYA-aktie är bra för din portfölj, Hausse.

 

Vi får en vanlig fråga om Save A Train-operationen, Save A Train är verkligen en tågbiljetter webbplats, men vi har också ett separat bloggavsnitt, vilket är helt gratis, och det är bara att främja resor och tågresor i detalj.

 

Nu har du en bättre bild av värderings- och aktieinformation för reseföretag, detta behöver inte avskräcka dig från att resa, och när du gör det, Vänligen välj Rädda ett tåg. som din webbplats för tågresor.

 

 

Vill du bädda in den här sidan på din webbplats, klicka bara här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-companies-stocks%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)

Copyright © 2021 - Rädda ett tåg, amsterdam, nederländerna
Lämna inte utan en present - Få kuponger och nyheter !